Calm night 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Calm night

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Quietcreek
Member
Calm night NQMHIIB
Dorian
108
Actief
Avatar and signature made by: Kip
Mini avatar made by: Jamie


CAT'S PROFILE
Age: 22 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Quietcreek
BerichtOnderwerp: Calm night   Calm night Icon_minitimeza 18 jul 2020 - 16:07Het was weer eens zo ver. Een slapeloze nacht… Hoe hard hij ook had geprobeerd om in slaap te vallen, het was hem niet gelukt. Zijn gedachten waren te vol en vluchtig om hem met rust te kunnen laten. Na veels te vaak omdraaien en opnieuw proberen was er nog maar een oplossing mogelijk: een nachtwandeling. Zeker niet ideaal gezien het weer lang niet altijd mee zat. Maar wakker blijven liggen in de Den was net zo min een pretje. Dan ging hij nog liever een luchtje scheppen in de regen. Meestal was hij alleen op deze wandelingen. Quietcreek was dan ook niet specifiek op zoek naar gezelschap. Maar soms liep hij wel eens toevallig iemand tegen het lijf. Het lag er dan maar net aan of diegene open stond voor een praatje of niet. Anders was een slechts sprake van een stille voorbijgang. Ook deze keer was het afwachten of de ander, in dit geval Silvercloud, in was voor een praatje. Quietcreek liep met trage passen op de kattin af en schonk haar een voorzichtige glimlach. “Goedenavond.” Zei hij, zachtjes maar vriendelijk. Vaak vertelde de eerste reactie van een ander al genoeg om te kunnen bepalen of een praatje er in zat of niet. Al ging hij er niet vanuit dat Silvercloud het zo snel zou afwijzen. Daar vond hij haar het type niet voor. Maar je wist immers maar nooit… better safe than sorry.

-Eerste post voor Silvercloud. Dit vindt plaats voordat Silvercloud is aangevallen.  
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Calm night
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory-
Ga naar: