[Training] How to train your blueberry 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Na een warme zomer, met veel prooi, worden het aantal jonge prooidieren weer minder. Ook de nazomer is zwoel, maar de ochtenden zijn fris. Al wordt het nog niet heel erg koud, waardoor er nog best wat kruiden te vinden zijn. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. Leaf-fall kondigt zichzelf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 [Training] How to train your blueberry

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Coacaze
Member
[Training] How to train your blueberry Cola-being-a-dummy
Ema
109
Actief
They say the world is blue when the sky is pink
They say the clouds are white 'cause the printer ran out of ink

CAT'S PROFILE
Age: 22 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Coacaze
BerichtOnderwerp: [Training] How to train your blueberry   [Training] How to train your blueberry Icon_minitimema 27 jul 2020 - 16:04

De zon was al een tijdje op en het verlichtte zijn vacht terwijl hij aan het zitten was, etend van een kleine prooi die hij net wist te vangen. Na een stuk door te slikken slaakte de wit met grijze kater een grote geeuw en ging rechtopstaan, het was tijd om zijn young-one eens te trainen. Het was wel vreemd voor hem, wie zou hem nou een young-one geven met zijn vliegenbrein. Ach, maar dat kon hem niet zoveel schelen. Het was zijn verantwoordelijkheid deze young-one te trainen, het hing van hem af of zij een goede Elite member zou worden of niet. Met zijn grijze poten stapte hij langzaam naar de jonge poes toe. Hopelijk geen irritantige en hopelijk ook geen veel te lieve. Hij kende haar niet echt, en het maakte hem niet uit of hij haar beter zou leren kennen. “Kom, we gaan op training”, mauwde de bloodclanner kalm tegen haar. Hij wilde niet weer meppen en whatever verkocht krijgen door een furieuze young-one, dus het was beter haar maar kalm te behandelen. De kater keerde zijn kop in een bepaalde richting waarna hij begon te stappen, bereid om naar de plek te gaan waar hij haar zou trainen. Hij liep alvast vooruit, verwachtend dat de young-one hem zou volgen. Want het ging spannend worden. Het was niet zo ver en daar zag hij al een steeg die verlaten was door de twolegs die het ooit hadden gebruikt. "Hier zijn we dan. En hier krijg je je professionele training voor vandaag".


[+Kaa]


[Training] How to train your blueberry Coa_si10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[Training] How to train your blueberry
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: