Caligula 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Caligula

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Caesar
Member
Caligula  5720eb10
Bo3
30
Actief
“Experience is the teacher of all things.”

CAT'S PROFILE
Age: 34 Lunas
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Caesar
BerichtOnderwerp: Caligula    Caligula  Icon_minitimedi 28 jul 2020 - 21:11

Langzaam groeide zijn groep, in Caesar's kop vormde het plan om binnenkort een eerste uitbreiding van hun territorium te organiseren. De eenzame rogue die op het gebied woonde zou niet opgewassen zijn tegen meerdere aanvallers. Maar misschien zou hij voor nu ook nog wel gedeisd houden. Misschien was het beter als hij plotseling opdook met een grotere, sterke macht die niet teruggedrongen kon worden door een andere groep. Ook was hij niet stom genoeg om niet in te zien dat de clans of de Elite zich er uiteindelijk niet mee zouden willen bemoeien. Dus Caesar wilde minstens één van hen te vriend houden voor noodgevallen. Al met al had de cyperse kater veel zorgen, maar ook veel vreugde en ambitie: Zijn plan was in werking gesteld en de prille beginselen van een groot eigen territorium onder zijn leiding waren tot stand gekomen.

"Rax" Glimlachte hij. Op de een of andere manier had hij de zwarte kater herkend, ook alw as het al zo lang geleden dat ze elkaar gezien hadden. Raximé was toen nog maar een kitten geweest en had nog bij mensen gewoond. Caesar had hem ontmoet op zijn eerste eenzame tochten. Toen hij nog zwak en onervaren was geweest. Maar voor een kitten, en zeker een huiskat, was hij natuurlijk enorm indrukwekkend geweest. En dus hadden ze elkaar een tijdje ontmoet. Caesar leerde hem jaagkunstjes in ruil voor een slaapplek, verstopt in de tuin van de mensen. En nu vond hij hem hier: Ver weg van zijn vroegere huis en zonder een spoortje van die vroegere onschuld: Hij leek verwilderd, en Caesar durfde er op te wedden dat hij niet meer bij zijn baasjes woonde.


Caligula  Caesar10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Raximé
Member
Caligula  DPKsfdL
Dorian
11
Actief
Setje made by Babs

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Raximé
BerichtOnderwerp: Re: Caligula    Caligula  Icon_minitimezo 6 sep 2020 - 17:56


Raximé slenterde door de mensen straten. Het was alweer een hele tijd geleden dat hij zich hier had bevonden. Sinds hij de vrijheden van het Rogue leven had mogen beproeven moest hij er niet aan denken om ooit nog weer bij de mensen terug te keren. Hij wist ook eigenlijk niet hoe hij het zo lang uit had kunnen houden. Vriendschap wellicht. Hij was bepaald niet verlegen geweest in zijn jeugd. Zelfs niet als kitten. Dat had hem van allerlei situaties en avonturen opgeleverd. Achteraf gezien had alles ook zo z’n nut gehad. Zonder die al die ervaringen, good & bad, had hij het waarschijnlijk niet gered als Rogue. Een daarvan kwam zowaar op hem afgelopen. Hier, in de bewoonde buurt of all places. Rax tuurde naar het einde van de straat. Zag hij dat nou goed? Was dat daadwerkelijk Caesar? Het was toch haast een beetje ontroerend om die oude knar hier terug te zien. De perzische kater was namelijk het enigste beetje ‘familie’ dat Rax kende. Hij had Caesar ontmoet toen hij zelf nog kitten was. Hij mocht hem graag. De kater had hem van alles geleerd in ruil voor een vaste slaapplaats en zo nu en dan een stuk gestolen kip van zijn baasjes. Zonder Caesar had hij hier nu niet gestaan. “Rax” Klonk het door de straat. Ze waren nu nog maar een huis van elkaar verwijderd. Dat laatste stukje overbrugde hij zelf. “Caesar! Dat ik jou hier tref, hoe gaat het er mee?” Vroeg hij opgewekt. Zijn stem was diep met een warme ondertoon. Het zou voor die kater vast ook wennen zijn om hem weer te zien. Hij was immers al lang geen kitten meer.

-sorry dat deze reply zo lang geduurd heeft ;o;
 


Caligula  YEMMQOfx_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Caesar
Member
Caligula  5720eb10
Bo3
30
Actief
“Experience is the teacher of all things.”

CAT'S PROFILE
Age: 34 Lunas
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Caesar
BerichtOnderwerp: Re: Caligula    Caligula  Icon_minitimezo 13 sep 2020 - 21:08

Toen Rax hem ook opmerkte grijnsde Caesar breed en liep zijn oude vriend tegemoet. De kater was enorm veranderd: Hij was niet langer de hulpeloze kitten die hij zo lang geleden gekend had. De zwarte kater begroette hem joviaal en vroeg direct hoe het er mee was. "Na al die tijd, Raximé... Wat ben je gegroeid." Hij kon zichzelf er niet van weerhouden het op te merken: Het moest gewoon gezegd worden. "Met mij gaat het prima... Nee, beter dan prima. Het gaat echt goed." Grijnsde de cyperse kater opgetogen. Zijn koude, gecalculeerde imago en toon was compleet weggevallen. "En met jou? Je zit niet meer vast in die tuin zie ik." Vervolgde hij terwijl hij Rax van dichtbij bestudeerde.


Caligula  Caesar10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Caligula
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: