Life's a gamble 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Life's a gamble

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Cheriey
Member
Life's a gamble Cherie31
Sannemander>:)
203
Actief
“Sometimes I believe in as many as six impossible things before breakfast.”

CAT'S PROFILE
Age: 11 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Cheriey
BerichtOnderwerp: Life's a gamble   Life's a gamble Icon_minitimewo 29 jul 2020 - 21:46


Enthousiast bewoog het poesje zich door de wir war van straten dat de twoleg place vormde. Waarom de mensen zoveel ruimte nodig hadden snapte het poesje nog steeds niet echt, konden zij niet slapen in een nest van stro? Misschien was dat ook wel veel te koud zonder een echte vacht. Maar goed, wel bood het een huis voor de kittypets en tja die genoten daar natuurlijk van dus het zou wel goed zitten concludeerde de poes met een knikje. Een echt doel om hier te zijn had het jonge poesje niet, opzoek naar avontuur was wellicht de meest passende, maar echt doen deed ze dat nou ook weer niet, overal was avontuur, die hoefde ze niet bewust te zoeken toch? Maar goed, al haar taken waren volbracht, ze had gejaagd en om nou de rest van de dag in het kamp te hangen, hoewel veilig, klonk toch echt behoorlijk stom. Gelukkig leek haar wandeling niet al te nutteloos, haar blik al gouw vallend op een kater die bij de naam Bleaktail ging. Ze vond het eigenlijk wel tof, een ex clan kat die gewoon zijn naam behield. Het was een fijne verandering van de norm, is een keer wat anders. Vrolijk stapte ze op de kater af, haar stapjes meer kleine sprongetjes dan daadwerkelijk stapjes. Bleaktail was een clan kat geweest, hij had zoveel meer gezien dan zij, oei haar nieuwsgierigheid zou zo maar de leiding kunnen nemen. "Goedemiddag Bleaktail" mauwde ze iets wat kalmer dan ze daadwerkelijk was, uitstraling was alles leek het als ze naar haar moeder keek, echter waren het haar grote oogjes die alles zo weggaven.
                                                      [+Bleaktail]
CHERIEY


⌑⌑⌑
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bleaktail
Member
Life's a gamble 0rS1Iyi
Dorian
521
Actief
Setje made by kip

Edit made by Bunny

CAT'S PROFILE
Age: 24 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Bleaktail
BerichtOnderwerp: Re: Life's a gamble   Life's a gamble Icon_minitimedi 8 sep 2020 - 16:15


Bleaktail had zichzelf op muurtje gevestigd. Sommige mensen zetten nu eenmaal lage muurtjes rondom hun tuin heen in plaats van hoge hekken. Zo’n muurtje vond hij alleen maar handig. Dan kon je lekker makkelijk binnen komen en als het mooi weer was kon je er ook nog eens heerlijk zonnen. Hij zou deze buurt dan ook altijd boven de donkere en vaak koude bossen van ShadowClan verkiezen. Bleaktail wilde zich net uitstrekken om een tukje te gaan doen toen hij vanuit zijn ooghoeken iemand aan zag komen lopen. Had hij weer: net een plekje gevonden om te liggen, kwam er nu al weer iemand aan om het af te pakken. Tenminste, daar ging hij zelf vanuit. Zijn komst werd immers niet door iedereen evenveel gewaardeerd. Een ex schaddowclanner die zijn naam hield, dat was ook vragen om moeilijkheden. Loom draaide Bleaktail zijn kop richting de ander. Volop klaar om opnieuw uitgekaft te worden. Echter bleek al snel dat die verwachting onterecht was geweest. Voor hem stond een poesje, duidelijk een stuk jonger dan hijzelf. Ze had twee verschillende kleuren ogen en zag er nogal schattig uit. “Goedemiddag Bleaktail” Klonk het redelijk opgewekt. Ondanks dat hij deze vriendelijke begroeting niet had zien aankomen kon hij het zeker wel op prijs stellen. Een vaag glimlachje verscheen rondom zijn snuit. “Goedemorgen, Cheriey was het niet?” Vroeg hij haar op vriendelijke toon. Het aantal katten dat hem wel accepteerde kon hij maar beter te vriend houden nietwaar? Hij ging er wat actiever bij zitten en liet zijn blik nog eens over het poesje glijden. “Hoe gaat het er verder mee? Nog spannende dingen meegemaakt?” Vroeg hij. Daar zou ze vast wel wat op weten te vertellen toch?

-sorry dat het zo lang geduurd heeft ;0;


Now shut your dirty mouth - If I could burn this town
Life's a gamble Bleakos
I wouldn't hesitate - To smile while you suffocate
Life's a gamble COxUkZt  Life's a gamble 23mrb6w

Extra::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cheriey
Member
Life's a gamble Cherie31
Sannemander>:)
203
Actief
“Sometimes I believe in as many as six impossible things before breakfast.”

CAT'S PROFILE
Age: 11 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Cheriey
BerichtOnderwerp: Re: Life's a gamble   Life's a gamble Icon_minitimema 21 sep 2020 - 14:15


“Goedemorgen, Cheriey was het niet?” antwoorde de kater op een toon die het poesje wel aanstond. Vrolijk snorrend knikte ze instemmend, Cheriey ja dat was zij! De kater ging er wat actiever bij zitten vroeg haar hoe het verder ging, of ze nog wat spannends had meegemaakt.  Waarop ze iets wat ongemakkelijk met haar pootje schoof, de vraag had andersom moeten zijn! Hij was de gene met een gehele levens verandering, had beide zijdes gezien, en hoewel het ongepast was ernaar te vragen brannde haar oogjes in interesse. Maar goed, hij had het haar gevraagd, een poesje die behalve de overname van shadowclan nog zo onwetend was als een kitten. Ze haalde dan ook enkel haar schoudertjes lichtjes op terwijl ze nog is haar dag langs ging. "Hmm, ik zag een eend onder water gaan!" ze wist niet eens dat ze dat konde! "Zo oneerlijk, die dingen kunnen gewoon lopen, vliegen e n zwemmen"CHERIEY


⌑⌑⌑
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Life's a gamble
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: