Bond 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Bond

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Bond KqAMne4h_o
Julia
740
Actief
A tart temper never mellows with age, and a sharp tongue is the only edged tool that grows keener with constant use.

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Deputy
Eveningglow
BerichtOnderwerp: Bond   Bond Icon_minitimevr 31 jul 2020, 11:28

Ze zou haar apprentices vandaag apart trainen. Te beginnen met Lionpaw ’s ochtends en ’s middags Frostpaw. Lionpaw begon richting haar warriorleeftijd te gaan. Daar werd je toch bijna nostalgisch van… Ze had het eerder meegemaakt met Dustspirit. Ze was super trots op hem. Op allemaal eigenlijk. Ook op Lionpaw en Frostpaw. Met Lionpaw had ze onbewust een band opgebouwd. Die band was anders dan de band met Dustspirit en Frostpaw, niet dat de ene sterker was dan de andere. Het was anders. Bij Lionpaw was ze beschermender, al probeerde ze dat niet te laten zien. Moederde ze misschien over haar? Ze wist het zelf ook niet zo goed. Ze hoopte in ieder geval dat het dat niet was, want ze was geen moedertype. Dan ging het vast fout. Ze liet de gedachten van haar afglijden en ging op een boomstronk zitten. Het beloofde een warme dag te worden, maar op dat moment viel het nog mee. Het was flink afgekoeld ’s nachts, waardoor het aangenaam aanvoelde. Prima weer om een wat zwaardere training te doen. Iets waar Lionpaw aan toe was. Er lag een rustige blik in haar felgele ogen terwijl ze op haar wachtte.

[&Lionpaw]


Bond 1WyTFy39_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lionpaw.
Member
Bond Zt19C6Q
Chi
500
Actief
"Wherever life plants you, bloom with grace."

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Lionpaw.
BerichtOnderwerp: Re: Bond   Bond Icon_minitimevr 31 jul 2020, 22:51

Des te beter dat zij 's ochtends mocht trainen met Eveningglow en Frostpaw pas tegen de avond. Lionpaw was sowieso geen kat die te lang in haar nest bleef liggen. Ze vond het overbodig, en daarbij sloeg de verveling algauw toe. Ze was iemand die graag constant bezig was, al was het maar met iets onnozel klein. Een stilzittend gat kon je haar niet noemen.
Haar amberkleurige ogen droegen een warme gloed, deels door de felle zonnestralen die haar kant opkwamen toen ze haar kopje door de uitgang stak. Algauw volgde de rest van haar lichaam, zich een weg richting haar mentor banende. Het was best gek, hoeveel ze nog altijd op diezelfde jonge Lionpaw leek, maar ook weer niet. In grootte was ze niet veel veranderd, maar onder haar vacht rolden nu verse spieren. Ze was ook iets breder geworden. Een kleine krachtpatser, en dat had ze allemaal te danken aan haar doorzettingsvermogen. Ze was misschien ijdel en naïef, maar ze was nooit met een blinddoek gaan leven. Ze wist dat als ze niets deed, er niets zou gebeuren. Lionpaw werkte hard, en ze wist dan ook dat het derest niet ontging. Echter deed ze het niet om complimenten te krijgen, of om als een hielenlikker benoemd te worden. Ze deed het omdat ze het wou, het leegde haar hoofd. Teveel en te lang nadenken was niet goed voor haar. Ze was een slimme kattin, maar zodra haar hersenen in gang waren geschoten geraakte ze al snel afgeleid door haar warboel aan gedachten. Daarom dat ze zich liever op haar warriortaken focuste en het welzijn van de Clan. Haar persoonlijke leven was iets wat ze liever van zich afsloot. Het was simpelweg te moeilijk en te pijnlijk om over na te denken.
Lionpaw schudde onopvallend haar kopje zodra Eveningglow in zicht verscheen. Time to focus. Een zachte glimlach kwam er vanaf terwijl ze haar mentor een respectvol knikje gaf. "Ik ben er, sorry voor het wachten." miauwde ze, terwijl ze even in het rondkeek en haar schouders semi-gespannen optrok. "Dus, wat gaan we doen vandaag?" vervolgde ze, haar fonkelende amberkleurige blik op de grijs-witte kattin richtende.


Bond DJhlB4D
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken Online
Bond KqAMne4h_o
Julia
740
Actief
A tart temper never mellows with age, and a sharp tongue is the only edged tool that grows keener with constant use.

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Deputy
Eveningglow
BerichtOnderwerp: Re: Bond   Bond Icon_minitimezo 02 aug 2020, 12:50

Lionpaw bood haar excuses aan, omdat ze had moeten wachten. “Zo lang zit ik hier nog niet.” Wimpelde ze het simpel weg. Als ze er al een tijd had gezeten dan had ze haar inderdaad van repliek gediend. Nu was dat nog niet nodig. De kattin was prima op tijd, niets van te zeggen. Ze kwam overeind en sprong van de boomstronk toen Lionpaw vroeg wat ze gingen doen. “We gaan honing van de bijen stelen. Eens zien of je daar zonder bultenhuid vanaf komt.” Het was zeker niet haar lievelingsplek. Ze vond het er verschrikkelijk, maar het was een goede plek om haar apprentice weer eens goed uit te dagen. “Eerst maar eens kijken of de kust veilig is. Met al die twolegs de laatste tijd in het bos.” Even werd de blik in haar felgele ogen ernstig. Toen zwiepte ze met haar staart dat ze haar moest volgen.


Bond 1WyTFy39_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Bond
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan territory-
Ga naar: