Meet the family 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Meet the family

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Indra
Member
Meet the family BBTakD
Bunny
1497
Actief
She was a storm, begging to be understood in a world that loves sunny days.

CAT'S PROFILE
Age: 50 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Member
Indra
BerichtOnderwerp: Meet the family   Meet the family Icon_minitimema 3 aug 2020 - 19:07

Amberstorm gaf elke kitten een lik over zijn bol. Dat deed ze heel vaak, bijna als een nerveuze tic. Ze checkte of ze allemaal nog leefden, of ze allemaal ok waren en adem haalden. Amberstorm was niet langer meer naïef en goedgelovig genoeg om te vertrouwen dat alles oké zou blijven. Met Falcon en Hazel was ze onoplettend geweest, roekeloos zelfs. Maar niet opnieuw. De pijn van het einde van zo'n kort leventje was het niet waard. De kattin slikte moeizaam. Ze had haar twee oudste kittens gevraagd om in de nursery te komen. Om.. Hun siblings te ontmoeten, misschien. Het had haar veel moeite gekost om het te vragen, om haar trots in te slikken.. Maar ze had geen energie meer in haar lijf. Elke seconde dat ze wakker was spendeerde ze aan ervoor zorgen dat iedereen veilig was en het slurpte haar leeg. Maar ze kon niet anders. Ze moesten overleven.

+ Hazelpaw, Falconpaw, Wolfstar & de nieuwe kits


Meet the family WpFgCIB
Meet the family 2gxnp75
Terug naar boven Ga naar beneden
Falconstrike
Member
Meet the family SCwUkVM
Bo~
1222
Actief
If it's me, it'll be okay

CAT'S PROFILE
Age: Thirtythree moons ღ
Gender: Tomcat ♂
Rank: Moorrunner
Falconstrike
BerichtOnderwerp: Re: Meet the family   Meet the family Icon_minitimema 3 aug 2020 - 22:55


Zijn moeder was bevallen van kittens. Zijn moeder. Kittens. Alsof hij nog meer kopzorgen erbij kon krijgen, moest hij ook nog gaan doen alsof hij blij was met de keuzes van zijn moeder. Natuurlijk was hij blij met zijn siblings, hij wilde heel graag siblings. Maar de timing… De timing was zo vreselijk slecht. En dan die kitten. Hij snapte het niet, was dit één grote grap? Een Gorsekit. Zo vlak na de dood van Gorsepaw. Dit kon niet anders zijn dan iets wat hem extra pijn deed. Maar goed, hij was nog niet zo slecht gezind dat hij niet langs zijn eigen siblings zou gaan. Vooral omdat ze misschien wel iemand zoals hem nodig konden hebben. Maar dan weer, hoe goed was hij geweest in het beschermen van de andere katten om wie hij had gegeven? Een zucht gleed over zijn lippen, waarna hij diep inademde en zijn ogen kort sloot. Goed, daar ging hij dan. Hij stapte de nursery binnen, waarna hij naar het nest van zijn moeder liep. Hij was niet bij de geboorte geweest, maar dat was eigenlijk ook wel een bewuste keuze geweest. Routnose had hem zelf de keuze gegeven, maar hij kon het mentaal gezien gewoon even niet aan. Misschien maar beter ook, want één van zijn siblings was dood geboren. Die ze ironisch gezien ook nog naar zijn vader had vernoemd want waarom niet? ”Amberstorm,” sprak hij met een dichtgeknepen stem. Het was allemaal zo gemixed en dat was duidelijk te zien in zijn ogen.


그대는 나의 이야기였다
Meet the family Unknow11

ɏøᵾ wɇɍɇ mɏ sŧøɍɏ
Oud setje <3:
Terug naar boven Ga naar beneden
Sandgorse
Member
Meet the family DPKsfdL
Cynthia
117
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Moor runner (Warrior)
Sandgorse
BerichtOnderwerp: Re: Meet the family   Meet the family Icon_minitimezo 16 aug 2020 - 22:12

Hij had geen idee wat hem en zijn siblings te wachten stond toen zijn moeder hem een lik over zijn kop gaf, maar hij kon merken dat er wat was. Anders deed ze niet zoals ze nu deed. Hij had zijn oogjes in eerste instantie op zijn moeder gericht gehad, maar toen hij een andere kat bij het nest opmerkte draaide hij zich om zijn blik op hem te vestigen. Wie was dit?


Meet the family Sandpaw_sign
Terug naar boven Ga naar beneden
Hazelgrouse
Member
Meet the family Giphy.gif?cid=790b76115cd92ce45436595559104247&rid=giphy
Julia
307
Actief
What we do for love: those things endure. Even if the cats you do them for don't

CAT'S PROFILE
Age: 23 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior[Moor runner]
Hazelgrouse
BerichtOnderwerp: Re: Meet the family   Meet the family Icon_minitimewo 19 aug 2020 - 14:33

Ze had weer kittens, hun moeder. Waarom? Dat was een vraag die veel door haar kop had gespookt. Amberstorm vond het toch al moeilijk om met Falconpaw en haar om te gaan. Waarom moest ze er nog meer? Ze hield dan misschien wel een beetje van Falconpaw, wat ze had gezien. Alleen voor de rest had ze nooit echt gemerkt dat hun moeder het ‘leuk’ vond om kittens te hebben. Toch waren ze er, een nieuw nestje. Wat moest zij ermee. Wat wilde Amberstorm het liefste dat ze deed. Op afstand blijven of wel dichterbij komen? Zenuwachtig stond ze dan ook op toen ze Falconpaw de nursery in zag verdwijnen, dan kon ze zich tenminste nog een beetje achter haar broer verstoppen. Ze zei niks terwijl ze stilletjes naar het nest trippelde. Ze bleef iets wat schuin achter Falconpaw staan en gluurde met één hazelnootkleurig oog langs haar broer heen naar het nestje siblings.


Meet the family ASRBavM8_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Winterbear
Member
Meet the family W13DUcR
Cammiebammie
156
Actief
sleep like a winter bear

CAT'S PROFILE
Age: V 23 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: V Tunneler
Winterbear
BerichtOnderwerp: Re: Meet the family   Meet the family Icon_minitimeza 22 aug 2020 - 20:07


Winterkit glimlachte blij toen hij een lik over zijn bolle kopje kreeg. Hij hield van de affectie, hij werd er helemaal blij van. Toch kon hij voelen dat zijn moeder niet helemaal op haar gemak was. Toch kon dat zijn enthousiasme niet bederven toen er plots twee katten naast hun nest stond. Hé, die had hij nog niet eerder gezien! Winterkit ging wat overeind zitten, maar bleef toch dicht bij zijn moeder zitten. Dat voelde toch het veiligst. Met grote oogjes keek hij naar de rood-witte kater, die leek op één van zijn broertjes! De andere kat was bruin en wit, maar die kon hij niet helemaal zien.


over the winter lake i was thrown
Meet the family QZwHEhL
a thick ice has formed
Terug naar boven Ga naar beneden
Shiverpaw
Member
Meet the family Tumblr_inline_onikeveJ0f1tvchsh_100
Marco borsato
7
Actief
After all this time? Always.

CAT'S PROFILE
Age: 6+ Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Shiverpaw
BerichtOnderwerp: Re: Meet the family   Meet the family Icon_minitimema 24 aug 2020 - 18:18

Daar lig ze dan, als een klein bultje pluis. Haar oortjes nog tegen haar kopje geplakt en haar pootjes onder haar buikje getrokken tot een balletje. Ze liep een beetje achter, maar niks om zorgen om te maken voor nu. Ze reageerde op de prikkels die ze binnenkreeg en dronk zat. Haar staartje wiebelde zachtjes toen een raspende beweging over haar kopje ging. Haar gesloten oogjes bleven dicht maar haar kopje kwam licht naar boven. Een piepje verliet haar mond waarna ze dieper in haar eigen pluizige vachtje kroop; verstoppend voor de wereld, warm en veilig bij haar zelf. Er was visite gekomen, haar oudere siblings zelfs. Helaas wist ze nog niet van hen bestaan af, maar dat zou de jonge kitten snel achter komen.


Meet the family Aantek12
Terug naar boven Ga naar beneden
Gorsekit
StarClan
Meet the family DPKsfdL
Renske
13
Actief
Love yourself a fire

CAT'S PROFILE
Age: Undead
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Gorsekit
BerichtOnderwerp: Re: Meet the family   Meet the family Icon_minitimedi 22 sep 2020 - 19:56

Wow! Wie waren dit allemaal! Hij kende een paar. Zijn broertjes, zusjes. Maar er waren meer hier, nu. Nieuwe vriendjes? Hij fronste en keek ze aan. Hmm, ze waren groot. Niet zoals kittens, niet zoals zijn broertjes en zusjes. En anders dan mama. Het was gewoon. Ze waren anders, en Gorsekit besloot dat hij ze niet meer mocht. Wat eerst interessant was, was nu stom. Hij kreeg een beetje een gemene blik op zijn snoetje en drukte zijn oortjes dieper in zijn nek. Bah! Vies. En het eerste wat hij deed was zijn ruggetje een beetje bol te maken en naar de vreemdelingen te blazen. Rot op, stommerds!
G o r s e k i t

The amount of hell we've raised
We're owed some back

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Meet the family
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Nursery-
Ga naar: