Young Volcanoes 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Young Volcanoes

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Waterpaw
Med. cat apprentice
Young Volcanoes Tumblr_pns048FDOL1xmnzvpo1_400
Hannah :)
377
Actief
In a state of emergency
Who was I trying to be?

CAT'S PROFILE
Age: « 14 moons »
Gender: Tomcat ♂
Rank: Medicine Cat App
Waterpaw
BerichtOnderwerp: Young Volcanoes   Young Volcanoes Icon_minitimeza 8 aug 2020 - 13:17


Het was een hete dag, en de kater had zijn kans genomen om even wat naar lucht te happen. Zijn dikke vacht hielp zeker niet, maar tenminste de wat sterke wind wel. En hij mocht wel dankbaar zijn met alle bomen in het ThunderClanterritorium. Hij zou niet willen weten hoe WindClan daarmee omging.

Zijn groene blik was op de grond gericht terwijl zijn poten hem naar Fourtrees bracht. Weg van de menigte, van zijn taak als medicine cat apprentice. Echter leek de rang hem meer en meer te roepen, maar toch miste hij het jagen en het trainen. StarClan had hem uitgekozen, ja. Maar kon hij niet zelf kiezen om ook warriortaken te doen? Het zou de Clan niet pijn doen, toch? In zijn vrije tijd jagen en tegelijk kruiden zoeken. Bovendien stond er niks in de warrior code over dat medicine katten geen warriortaken mochten doen, toch?
Zijn kop zat er vol mee. Waar was Swallowflight? Waarom kwam ze niet terug? Er zat een stem in zijn kop dat hem steeds tormenteerde. Was Swallowflight van ThunderClan weggelopen of van hem? Van haar taak als moeder? Hij had begrepen dat hij geen sterke band had met haar, en juist vaker met Thornstar en Mistgaze omging. Maar toch, hij voelde zich alleen en eenzaam. En misschien lag het aan hem, misschien moest hij er ook wat voor gaan doen. Maar hij was immers... Waterpaw.
Hij zat neer naast éen van de bomen in het midden, in de schaduw. Zijn staart over zijn voorpoten terwijl hij zijn blik weer op de grond richtte. Rust. Maar voor hoelang?

+open


They say, "how could he go if he's got everything?"
Computer Hope
I'll mourn for a kid, but won't cry for a king.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Young Volcanoes
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: