(Closed) Mercy 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 (Closed) Mercy

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
(Closed) Mercy D1vpdDaT_o
Lianne
509
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: 20 ☾'s
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Nettleroot
BerichtOnderwerp: (Closed) Mercy   (Closed) Mercy Icon_minitimezo 9 aug 2020 - 20:56


(Closed) Mercy CUY5mryP_o

De schemering was al aan het invallen toen Nettleroot langs de boomgrens van de Tallpines wandelde. Ze had de twoleg huizen die ze in de verte kon zien achter zich gelaten en was nu bezig met de terugweg naar het kamp tegen de klok in. Ze was alleen en dat vond ze prima zo. Er was enige tijd verstreken sinds haar gevecht met de Bloodclanner. Kon ze het wel een gevecht noemen? Ze had nou niet echt de overhand gehad. De nachten waren zwaar maar werden draaglijker. Ardentheart was haar steun en toeverlaat geworden en ze spendeerde meer tijd met hem dan ooit. Hij vulde de leegte in haar die Pepperpaw had achtergelaten. Die leegte die ze zo bewust mogelijk negeerde, aan de kant schoof en niet erkende. Als ze maar hard genoeg haar best deed was het bijna alsof het nooit was gebeurd. Maar het was wel gebeurd. Haar staart was gebroken, haar ego gekrenkt en haar hartje gebroken. Gebroken ja, maar niet verbrijzeld. Lionpaw had haar dat laten inzien. Lionpaw. Ze kon het nog steeds niet geloven hoe hun verhouding tegenover elkaar was veranderd.

Een geur drong haar neusgaten binnen. Het gebood de grijze warrior onmiddellijk tot stilstand terwijl ze haar kop in de richting van de geur draaide. Rook.. Vuur! Waar rook was daar was ook vuur. De wind stond gunstig haar kant uit dus er was een kans dat het vuur ver weg was. Maar wat als dat niet zo was? Dan zou straks het hele bos in lichterlaaie staan. Nettleroot aarzelde. Moest ze Thornstar halen? Eveningglow waarschuwen? Ze stond voor enkele seconden aan de grond genageld, in tweestrijd, voordat ze de knoop doorhakte en al haar moed bijeen schraapte. Ze liet de vertrouwde Tallpines achter tot die verdwenen in haar kielzog en ze zich niet langer tussen bomen begaf die ze kende, maar hoge gevaartes die haar vreemd  waren. De bron van het vuur bleek een halve mijl weg en was door de harde wind haar kant op geblazen. Als ze niet net tussen de bomen uit was gestapt had ze het vuur gemist. In ieder geval was het dus ver genoeg weg om geen gevaar te vormen voor Thunderclan. Dat was een geruststelling. Luide stemmen klonken tussen de bomen door en creëerde een spookachtige echo. De duisternis was nu volledig ingevallen en Nettleroot was op onbekend terrein. Al haar haren vlogen overeind bij het horen van de geluiden. Twolegs. Nettleroot dwong haar poten stil te blijven staan. Ze was een warrior van Thunderclan. Ze had die kloteoorlog overleeft en haar training opgepakt, ook al had ze een staart die treurig was geknikt in het midden. Terug ging ze niet. Niet nu.

Nettleroot sloop dichterbij tot ze een goed uitzicht had vanonder een braamstruik. Een vierkant, groezelig huisje stond tussen de bomen in op een open plek. Zes twolegs zaten om een ronde, met stenen afgezette kuil heen waar een vuur in brandde. De wind trok aan hun jassen, deed de bladeren ritselen en blies de sintels die van het vuur af kwamen wel erg dichtbij hun huisje. Ze observeerde hen angstvallig. Ze had nog nooit een twoleg gezien. Ze waren lelijk met platte gezichten, fletse ogen en lange poten. En ze maakte veel kabaal.. Alle prooi in een straal van een halve kilometer moest hen wel gehoord hebben met hun geschaterlach. In het schijnsel van het vuur merkte ze ook een pad op dat in haar tegenovergestelde richting het bos in kronkelde. Zulke paden betekende meestal meer twolegs, of erger. Hun monsters. Misschien moest ze maar eens gaan.. Maar voor ze zich om kon draaien stond een van de twolegs op en verdween door de deur het huisje in. Niet veel later stonden ook de andere op om vervolgens weer naar buiten te komen en te verdwijnen achter het huis waar Nettleroot hen niet meer zien kon. Ééntje bleef achter en verdween weldra terug naar binnen. Ze verschoot hevig toen er een gegrom klonk gevolgd door een geluid als een donderslag. Van achter het huisje kwam een monster tevoorschijn, groot, vierkant en woest. Met grote ogen staarde ze naar het gevaarte, verstijfd van angst al zei een klein stemmetje in haar hoofd dat monsters niet van hun pad afkwamen. En dat bleek ook nu correct want met piepende banden schoot het monsters het pad op en reed zij weg, totdat de oogverblindende koplampen niet langer meer te onderscheiden waren tussen de bomen en het gebrul van de twolegs was weggestorven. Afgezien van de twoleg die binnen in zijn huisje zat was Nettleroot helemaal alleen. Ze slaakte een zucht en kwam tevoorschijn, ogen gefixeerd op de felle, rode vlammen die in de kuil danste.


i _ g o t _ s o _ s i c k _ o f _ b e i n g _ o n _ m y _ o w n
N E T T L E R O O T
n o w _ t h e _ d e v i l _ w o n t _ l e a v e _ m e _ a l o n e
::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Certa
Deceased
(Closed) Mercy Giphy
Ema
98
Actief
Be ready to hunt for the light
because not everyone shares theirs with you.

CAT'S PROFILE
Age: ♟ 15 moons {forever} ♟
Gender: She-cat ♀
Rank:
Certa
BerichtOnderwerp: Re: (Closed) Mercy   (Closed) Mercy Icon_minitimezo 9 aug 2020 - 22:08

(Closed) Mercy Certa-pixel

Alles was moeilijk en de tijd verliep moeizaam. De rustige wind in haar kop veranderde in een heftige storm vol bliksem en regen. De stilte die altijd in haar omgeving heerste veranderde in erg veel lawaai. Haar wereld was ondersteboven gezet, alles was anders. Haar woede, haar zus, en nu dit alles nog.  Ergens zou de poes wensen dat ze alles ongedaan kon maken, al haar keuzes opnieuw kon maken en slimmer was geweest. Ze zou er alles voor over hebben om de wereld weer terug te maken zoals het was. Maar dat ging niet, het ging gewoon niet. Zij was tenminste stom geweest met het maken van haar keuzes, oftwel barstte ze uit in woede of ze huilde. De witte young-one had het wel al door. Als ze nooit om iemand had gegeven, als ze nooit zo erg naar iemand had opgekeken, dan was ze nu niet hier met haar belachelijke keuzes en haar uitdagingen. Nu stond de wereld ondersteboven, getwist van links naar rechts, gekanteld en herhaald. In haar kop tenminste. Voor de rest ging er niet veel aan.

De poes stapte langzaam, alhoewel elke stap prikte, ze zou het gewoon negeren. Ze was niet zwak, ze was sterk, ze was slim genoeg zelfs als elke keuze in haar leven haar naar dit moment hadden gelijd. Ze moest het gewoon accepteren, haar verleden achter haar laten en voort gaan. Maar dat was makkelijker gezegd dan gedaan. De wit met bruin bevlekte young-one voelde het gras waar haar poten op stapte, het was zacht en het was een beetje nat. Het voelde erg comfortabel, zelfs als elke stap prikte. Vanbinnen en vanbuiten. Bij elke stap dacht ze na, na over haar keuzes. Welke ze in de toekomst zou maken, welke verbeteringen ze zou kunnen toepassen. Toen ving de jonge kattin een geur op, het rook naar rook, dezelfde geur die haar neus in vloog toen die gegeven kat haar in de fik had gestoken. Een gevoel van stress stroomde snel door haar aderen, wat als het weer zou gebeuren. Snel keerde ze haar kop naar links en naar rechts, maar ze zag niets.

Even stapte ze verder. Nog steeds een gevoel van zenuwachtigheid die door haar aderen heen ging, maar ze wilde eens kijken. Kijken waar die rook geur vandaan kwam, want het was logisch dat overal waar rook was, er vuur bevond. Daar zag ze dan, het zelfde beeld dat ze had toen ze zat opgesloten maar wat verder van haar vandaan. Daar merkte ze ook een andere kattin op, eentje die keek naar de grote vlammen. Er waren vele trauma’s die door haar kop heen gingen, het deed haar al pijn door er maar aan te denken. De jonge bloodclanner zou het niet wagen dichterbij te komen, ze zou het niet wagen om dichterbij dat helse, vlammende ding te komen. Haar staart zwiepte heen en weer terwijl haar oranje ogen naar de grijze warrior gingen. “Ga daar weg!”,  riep ze, haar proberen daar weg te krijgen vanaf afstand. Zelfs als het een clanner was, of een rogue, het maakte niet uit; ze wilde niet dat een ander hetzelfde zou meemaken als zij wanneer ze er iets aan kon doen. Haar ogen gleden weer terug naar de kuil waar het vuur in brandde. Trauma. Veel te veel trauma.(Closed) Mercy Cute_h10
(Closed) Mercy Vuurit10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
(Closed) Mercy D1vpdDaT_o
Lianne
509
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: 20 ☾'s
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Nettleroot
BerichtOnderwerp: Re: (Closed) Mercy   (Closed) Mercy Icon_minitimezo 16 aug 2020 - 15:51


(Closed) Mercy CUY5mryP_o

Met een ruk keek Nettleroot opzij toen ze een stem hoorde en een gevlekte she-cat zag. Meteen zonk haar hart en leek het alsof ze begon te vallen. De she-cat was jong maar stonk naar Bloodclan, merkte ze toen de wind haar die geur liet ruiken. Haar ogen werden groot van schrik want voor een angstvallig moment leek het net alsof ze naar de verminkte BC’er keek die Rabbitpaw had vermoord. Maar nee, deze was kleiner, jonger, minder gehavend maar alsnog verbrand. Een schim van Nettleroot’s nachtmerrie verschenen. Waarom? Waarom nu? Waarom moest zij hier zo nodig zijn? Waarom konden alle Bloodclanners niet gewoon door de aarde worden opgeslokt en nooit meer terug komen. ‘Ga daar weg!’ Hoorde Nettleroot. De wind huilde en haar hart bonsde. “Nee! Blijf uit mijn buurt, monster!” Blies ze met hoog opgetrokken rug terwijl ze zich naar de ander begon toe te keren. “Waag het niet dichterbij te komen of ik doe je wat!” Riep ze schril met uitgestoken nagels. Niet opnieuw. Niet opnieuw. Niet opnieuw. Niet opnieuw. Bonkte er door haar hoofd.


i _ g o t _ s o _ s i c k _ o f _ b e i n g _ o n _ m y _ o w n
N E T T L E R O O T
n o w _ t h e _ d e v i l _ w o n t _ l e a v e _ m e _ a l o n e
::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Certa
Deceased
(Closed) Mercy Giphy
Ema
98
Actief
Be ready to hunt for the light
because not everyone shares theirs with you.

CAT'S PROFILE
Age: ♟ 15 moons {forever} ♟
Gender: She-cat ♀
Rank:
Certa
BerichtOnderwerp: Re: (Closed) Mercy   (Closed) Mercy Icon_minitimezo 16 aug 2020 - 16:16

(Closed) Mercy Certa-pixel

De wind woei hevig, het deed haar wonden een beetje prikken maar ze wist, ze wist hoe ze het moest verdragen. Ze was eerder bezeerd doordat ze een monster werd genoemd, een monster, zij… Haar hart bonste ook al wat harder, het deed gewoon pijn. Ze was toch geen monster? Of was ze dat wel? Haar kop zat nu gevuld met trauma’s en vragen. De grijze kattin zei dat ze niet dichterbij mocht komen en ze had haar klauwen uitgestoken. Haar oren gingen langzaam in haar nek, het was nutteloos. Alles dat ze zou proberen zou toch niet lukken. Niet met woorden. “Alsjeblieft, ga daar gewoon weg”, mauwde ze schreel, een trilling in haar stem te horen. Ze kon wat voorkomen, dus ze moest haar kansen nemen. Maar ergens wist ze dat de kattin niet zou luisteren, ze vond haar een monster after all, waarom zou ze luisteren naar een murder machine? De jonge bloodclanner durfde niet dichterbij te komen vanwege het vuur, en ook vanwege de threat die de clanner meegaf. Ze was al zowat verzwakt door haar verbranding, een paar krassen zouden het alleen maar erger maken. Haar hart klopte in haar nek, ze wilde helpen maar ze kon niet, ze wilde haar proberen te redden van het helse vlammende vuur maar dat kon ze niet, ze was een monster. En alles dat ze deed was verkeerd. De poes bleef gewoon staan, starend naar de ThunderClanner, hopend dat ze toch zou luisteren, maar ergens was het ook gewoon verloren want ze zou niet luisteren naar een monster zoals zij. Ze zou niet niets doen, dus ze stormde op haar af, negerend alle pijn en de woorden die ze had gezegd, ze zou gewoon gaan, gaan for the win. Ze stopte recht voor de kattin. Nog even wachten. Wat als ze het niet waard was gered te worden? En nu stookte ook een angst gevoel in haar op vanwege dat ze weer vlak naast een trauma stond. Die beelden...


(Closed) Mercy Cute_h10
(Closed) Mercy Vuurit10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
(Closed) Mercy D1vpdDaT_o
Lianne
509
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: 20 ☾'s
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Nettleroot
BerichtOnderwerp: Re: (Closed) Mercy   (Closed) Mercy Icon_minitimezo 16 aug 2020 - 19:48

(Closed) Mercy CUY5mryP_o

Nettleroot hield de ander nauwlettend in de gaten, zich niet willen veroorloven om de ander ook maar een seconden uit haar blikveld te laten. De jongere she-cat leek alleen maar meer opgewonden te worden want ze wankelde niet van haar voetstuk en bleef aandringen dat Nettleroot moest weggaan. Nettleroot hield ook voet bij stuk. Met al haar haren overeind en haar rug hoog opgetrokken staarde ze de ander recht aan, haar uitdagend om hier te komen. Haar donkere amberkleurige ogen vernauwden zich tot spleetjes. En toen kwam de ander in beweging en begon recht op haar af te stormen. Met een boze grauw deinsde ze terug terwijl ze haar klauwen naar de ander uitsloeg. “Je hebt erom gevraagd!” Blies ze terwijl ze nog een paar uithalen naar de ander deed vol afschuw en paniek, hopend dat ze de ander zo kon terug drijven.


i _ g o t _ s o _ s i c k _ o f _ b e i n g _ o n _ m y _ o w n
N E T T L E R O O T
n o w _ t h e _ d e v i l _ w o n t _ l e a v e _ m e _ a l o n e
::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Certa
Deceased
(Closed) Mercy Giphy
Ema
98
Actief
Be ready to hunt for the light
because not everyone shares theirs with you.

CAT'S PROFILE
Age: ♟ 15 moons {forever} ♟
Gender: She-cat ♀
Rank:
Certa
BerichtOnderwerp: Re: (Closed) Mercy   (Closed) Mercy Icon_minitimezo 16 aug 2020 - 22:11

(Closed) Mercy Certa-pixel
De kattin gaf haar zelfs pijnlijke klappen op haar gezicht die ze niet kon ontwijken vanwege de pijn en daarmee kreeg ze wat krassen op haar snuit. Voorzichtig sprong ze wat naar achter om verdere aanvallen te vermijden en ze keek haar met groot gesperde ogen aan. Zij was het niet waard, zij was het niet waard om gered te worden. De young-one probeerde de pijn van haar verbranding volledig te negeren, het moest. Daar kwamen haar klauwen al en ze probeerde haar te mikken op haar zij, want een zij was een erg zwakke plaats als ze het zich goed herinnerde.

Het leven was unfair. Zij moest diegene zijn die alles verkeerd deed, die het nooit juist kon hebben, ze werd zelfs in de fik gestoken, en nu werd ze gewoonweg gestraft voor iemand proberen te redden. Ze werd nooit geapprecieerd. De bevlekte poes voelde zich verlaten, niemand hield van haar of gaf om haar, het was ieder voor zich, nu snapte ze de woorden van haar vroegere mentor goed. Het is ieder voor zich. Want altijd als je iemand bij staat zijn ze toch nooit dankbaar. Ze wilde het niet geloven, maar nu wel. Nu besefte ze dat hij altijd al gelijk had. Ze was zo’n dom kind, de bloodclanner had zoveel meer kunnen bereiken als ze niet zo goedhartig was geweest.


(Closed) Mercy Cute_h10
(Closed) Mercy Vuurit10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
(Closed) Mercy
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: