Leafbare must have left us forever [+Mintroot] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Leafbare must have left us forever [+Mintroot]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Barnpaw
Member
Leafbare must have left us forever [+Mintroot] Wtdr0a1
Dine <3
97
Actief
“When I get sad, I stop being sad and be awesome instead.”

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Barnpaw
BerichtOnderwerp: Leafbare must have left us forever [+Mintroot]   Leafbare must have left us forever [+Mintroot] Icon_minitimedi 11 aug 2020 - 16:06


b a r n p a w

Barnpaw kon niet geloven dat het zo warm was. De dagen leken er een wedstrijd van te maken om te kijken wie de hoogste temperaturen kon bereiken. Barnpaw zocht daarom beschutting in de buurt van the Fourtrees. Daarnaast was Barnpaw te bang om gevonden te worden door Littlefish, dus wilde hij het liefst zo ver mogelijk van Riverclan vandaan komen. But who wouldn't, right?
Hij kon het niet laten even zachtjes te grinniken over die gedachte. Het was niet grappig, maar het gaf hem wel een rebels gevoel. Hij leek de laatste tijd heel erg te genieten van dat gevoel. Misschien was dat ook wel een van de redenen dat hij nu hier was. Omdat het zo dicht bij andere clans te zijn een goed gevoel gaf. Barnpaw schrok uit zijn gedachten toen hij een kleine vogel zag. Hij was nooit vergenoeg in zijn training gekomen om te weten welke vogel het was, maar dat maakte niet uit. Barnpaw maakte zich klaar voor de sprong, toen plots het vogeltje opschrok en weg vloog. Noice. Hij ging weer zitten, nu met meer frustratie en likte ongeduldig zijn borst. Starclan moest hem wel haten.

+ Mintroot

~ 4 - 7 - '20 ~

Elyon©
Terug naar boven Ga naar beneden
Mintroot
Member
Leafbare must have left us forever [+Mintroot] DPKsfdL
Cynthia
188
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 29 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Mintroot
BerichtOnderwerp: Re: Leafbare must have left us forever [+Mintroot]   Leafbare must have left us forever [+Mintroot] Icon_minitimezo 16 aug 2020 - 17:17

Ze was de laatste dagen wat door het territorium aan het dwalen geweest, niet echt met een doel, maar deze keer vond ze zich dan toch over een van de grenzen, bij fourtrees. Ze had geen idee waarom ze hier naartoe was gegaan, want ze hield eigenlijk helemaal er niet zo van om onder de bomen te lopen. Toch hadden haar poten haar hier om de een of andere reden naartoe gebracht. Ze wist dat ze eigenlijk warriortaken uit zou moeten voeren, maar na de dood van Cocoonpaw had ze er nog niet echt veel zin voor gehad en de meeste leken haar voor nu ook met rust te laten, iets waar ze dankbaar voor was. Ze merkte alleen op dat ze niet alleen was toen de geur van Riverclan haar neus binnenkwam. Een apprentice zat daar zijn borst te likken. Voor nu besloot ze hem te negeren en wilde eigenlijk al aanstalten maken om terug te gaan naar windclan gebied.
Terug naar boven Ga naar beneden
Barnpaw
Member
Leafbare must have left us forever [+Mintroot] Wtdr0a1
Dine <3
97
Actief
“When I get sad, I stop being sad and be awesome instead.”

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Barnpaw
BerichtOnderwerp: Re: Leafbare must have left us forever [+Mintroot]   Leafbare must have left us forever [+Mintroot] Icon_minitimema 17 aug 2020 - 13:08


b a r n p a w

Opnieuw hoorde Barnpaw een geluid, maar net voordat hij in sluipmodus de prooi wilde bespringen, besefte hij dat de witte gestalte geen vogel was, of vis. Of iets eetbaars. Het was een kat. Nice. Ergens wilde Barnpaw nog excuses voor zichzelf maken; zoals dat de wind verkeerd stond en hem in de war had gebracht, maar Barnpaw wist dat dat niet waar was. Hij was gewoon een slechte jager.
Maar dat de kat geen prooi was, betekende niet perse dat het niet goed was dat ze hier was. Dit was misschien nog wel beter. Want als ze een prooi was geweest, had hij haar moeten vangen en terug naar het kamp moeten brengen, maar nu ze een kat was was er een reden voor hem om hier langer te blijven. En Barnpaw hield van excuses.
"Hello, sunshine." Met veel zelfvertrouwen, waar Barnpaw geen te kort aan had, stapte hij op haar af.


+ Mintroot

little owl baby

Elyon©
Terug naar boven Ga naar beneden
Mintroot
Member
Leafbare must have left us forever [+Mintroot] DPKsfdL
Cynthia
188
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 29 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Mintroot
BerichtOnderwerp: Re: Leafbare must have left us forever [+Mintroot]   Leafbare must have left us forever [+Mintroot] Icon_minitimevr 16 okt 2020 - 2:07

Wat ze alleen niet verwacht had was dat ze zo aangesproken zou worden door de riverclanapprentice. "Wa-" Was dan ook het enige dat haar bek verliet, terwijl ze hem stomverslagen aanstaarde. Deed hij zo tegen alle katten van andere clans? Dat was toch niet hoe je meestal een kat van een andere clan begroette. "Begroet je iedereen zo?" Eigenlijk door wat er gebeurde dacht ze niet eens meer aan wat haar eigenlijk steeds dwars zat, maar was ze meer verward door hoe de apprentice reageerde.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Leafbare must have left us forever [+Mintroot]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: