Why are there so many? 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Why are there so many?

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Scarlethaze
Member
Why are there so many? DPKsfdL
Cynthia
202
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 36 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior warrior
Scarlethaze
BerichtOnderwerp: Why are there so many?   Why are there so many? Icon_minitimezo 16 aug 2020 - 0:24

De nursery was veel drukker dan ze zich kon herinneren. Hoe kon er zoveel verandert zijn in de tijd dat ze in de medicine cat den had gelegen? Waar kwamen al deze queens en kittens ineens vandaan? Ze had de vraag willen stellen aan iemand, maar elke keer dat ze eraan dacht duurde het te lang voor haar om het ook daadwerkelijk uit te spreken en had ze al niet meer de aandacht van de ander. Ze zat nu dan ook wat in haar nest te staren naar alle andere nesten. Ze begreep het maar niet. Het ene moment waren ze zo'n beetje het enige nest, het volgende lag het hier vol.


[Tarkit]


Why are there so many? FeKh4N

Why are there so many? Vliegles
Terug naar boven Ga naar beneden
Tarkit
Member
Why are there so many? DPKsfdL
Dorian
6
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 4 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tarkit
BerichtOnderwerp: Re: Why are there so many?   Why are there so many? Icon_minitimezo 6 sep 2020 - 15:17


Tarpkit keek ietwat nerveus om zich heen. Er waren zoveel andere nestjes in de Nursery den. Gelukkig dat hij voorlopig bij Beech kon blijven. Hij hoopte maar dat voorlopig voor altijd zou zijn en dat ze hem niet te irritant zou gaan vinden. Ergens vond hij het ook wel moeilijk om al die gezinnetjes hier zo samen te zien. Hun ouders waren er allemaal nog. Waarom was het nu net zijn moeder geweest die er nu nooit meer zou zijn? Tarkit schudde zijn kopje. Hij moest er niet te lang over gaan nadenken want daar werd hij alleen maar verdrietig van. Het was tijd om zijn aandacht ergens anders op te vestigen. Ietwat onhandig klom hij zijn nest uit en begon richting de eerste de beste interessante kitten te lopen die binnen zijn blikveld viel.  Dit bleek een zwart-rode lapjeskat te zijn. “Hallo daar.” Zei hij voorzichtig terwijl hij naar haar opkeek. “Ik ben Tarkit en wie ben jij?” Hij wist niet zo goed wat hij anders nog zou moeten zeggen. Maar zich even voorstellen had vast geen kwaad gekund.

-sorry dat het zo laat is ;0;


Why are there so many? Tar1
Terug naar boven Ga naar beneden
Scarlethaze
Member
Why are there so many? DPKsfdL
Cynthia
202
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 36 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior warrior
Scarlethaze
BerichtOnderwerp: Re: Why are there so many?   Why are there so many? Icon_minitimevr 16 okt 2020 - 1:50

Waarom waren er zoveel katten bijgekomen? Het was naar haar mening maar een beetje raar. Ze miste ergens wel de momenten dat het rustiger was, toen alles nog anders was, maar nu kon ze amper rondlopen zonder dat ze op een andere kat stond als ze niet uitkeek. Plots hoorde ze dat er wat tegen haar gezegd werd, maar wat registreerde ze nog niet. Toch liet ze haar blik naar de kitten gaan die de woorden uitgesproken had en liet haar ogen kort over hem heen gaan. Wat wilde hij?


Why are there so many? FeKh4N

Why are there so many? Vliegles
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Why are there so many?
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: