One last thing 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -10 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 One last thing

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Cranepaw.
StarClan
One last thing DPKsfdL
Cynthia
46
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Dead (7 moons)
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Cranepaw.
BerichtOnderwerp: One last thing   One last thing Icon_minitimezo 16 aug 2020 - 18:09

Ze had haar pas zo hoog mogelijk gehouden op de weg naar het kamp, maar wist dat dit haar kansen van overleven verminderde. Maar dat was niet het belangrijkste, de clan moest weten dat Bronzepaw daar nog was en wat ze te zeggen had. Met de tijd verloor ze meer bloed en werd haar pas dan ook langzamer en werd het moeilijker om de ene poot voor de ander te zetten. Toch vond ze uiteindelijk haar weg het kamp in, waar ze eigenlijk over haar poten struikelde en met een klap op de grond viel. Ze had het eigenlijk nog niet eens zo door gehad hiervoor maar haar zicht bestond bijna alleen maar uit zwarte vlekken. "Bronze," Was het eerste dat ze eruit bracht, dat was het belangrijkste tenslotte. Ze had geen idee wie er allemaal dit zagen, maar ze merkte dat haar bloed nog steeds vloeide en het lastig maakte om op meer te focussen dan op wat haar verteld was. "Zahida..." Begon ze, de naam die ze had moeten zeggen. "Voor degene die haar dochter gedood heeft," Er was nog meer maar het kostte haar nu meer moeite om de woorden eruit te krijgen. "Ze zal komen om windclan kapot te maken als diegene zich niet overgeeft," En na die woorden werd haar zicht volledig zwart voor haar kop neerviel en ze nog een paar keer adem haalde voor ze volledig stil viel om nooit weer adem te halen.


One last thing BfgfBD
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
One last thing
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: