Blessings [GEBOORTE] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Blessings [GEBOORTE]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Breezesong
StarClan
Blessings [GEBOORTE] TOViWCJ
Cammie
138
Actief

CAT'S PROFILE
Age: > 76 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Breezesong
BerichtOnderwerp: Blessings [GEBOORTE]   Blessings [GEBOORTE] Icon_minitimewo 19 aug 2020 - 21:21


Breezesong lag nu al een aantal weken in de Nursery. Ze had het ietsje langer volgehouden buiten de Nursery dan gebruikelijk was, maar ze vond dat ze dat wel aan had gekund. Zo niet, dan had ze dat wel gemerkt. Er was in ieder geval niets raars aan de hand en de weeën die nu kwamen opspelen waar voor haar maar al te bekend. Ze klemde haar kaken op elkaar voor ze naar iemand anders mompelde om één van de Medicine Cats en haar mate Swiftcloud te halen, waarna ze zich weer concentreerde op de weeën. Ze draaide wat rond in haar nest en ging wat gemakkelijker liggen. Ze kon dit wel, ze had dit vaker gedaan. De pijn was te doen. Ondanks dat ze al een aantal keer bevallen was van nestjes ging ze er vanzelf vanuit dat het vreselijk veel pijn zou doen, dan viel het alleen maar mee. Ze haalde diep adem en keek naar de uitgang van de Nursery. Ze had vertrouwen in dat ze het alleen kon, maar het was toch altijd fijn om er nog iemand bij te hebben.

x


Blessings [GEBOORTE] OrbPc8H
Terug naar boven Ga naar beneden
Falconstrike
Member
Blessings [GEBOORTE] SCwUkVM
Bo~
1222
Actief
If it's me, it'll be okay

CAT'S PROFILE
Age: Thirtythree moons ღ
Gender: Tomcat ♂
Rank: Moorrunner
Falconstrike
BerichtOnderwerp: Re: Blessings [GEBOORTE]   Blessings [GEBOORTE] Icon_minitimewo 19 aug 2020 - 22:09

Het was nu eventjes geleden sinds hij Breezesong had gezien en haar had verteld dat ze kittens verwachtte. Hij bleek het uiteindelijk toch bij het juiste eind te hebben, echt danku StarClan, en een tijdje geleden was Breezesong in de nursery getrokken om haar kittens af te wachten. Hij glimlachte lichtjes bij het idee van nieuwe kittens, als er iets was wat hem op dt moment nog veel vreugde bracht, dan was het wel nieuwe kittens in de clan. Kittens in het algemeen ook. Hij was rustig bezig met wat kruiden op de juiste plek te leggen toen hij en windclanner binnen zag komen die sprak dat Breezesong hem nodig had. Paniek gierde kort door zijn lichaam toen hij die woorden hoorde. Rout nose was net op kruidenpatrol gegaan, hij stond er alleen voor. "ik kom er aan!" sprak hij terwijl hij zijn stem strak probeerde te houden, dit was geen moment voor twijfel. Breezesong had hem nodig en hij kon niet wachten tot Routnose terug zou komen. Hij pakte meteen een bundeltje in, een beetje bernagie voor de moedermelk, een stok voor haar om in te bijten... Voor de zekerheid een paar bladeren van de frambozenstruik voor de pijn en eventuele bloedingen... Hij kon nu niks vergeten, maar hij moest ook opschieten. Hij bond het allemaal in, waarna hij met een snelle pas naar de nursery liep met alles in zijn bekkie. Eenmaal binnen in de nursery vielen zijn ogen al snel op Breezesong. Ze zou het toch niet erg vinden dat hij hier alleen was? Hij legde alles neer voor zich, waarna hij naar haar keek, zo kalm als hij kon. "Ik ben er, ik heb een stok mee voor als je daar in wilt bijten." sprak hij tegen haar met een zachte glimlach. "Heb je iets nodig op dit moment?" al was het maar lieve woorden ofzo, hij hoopte niets al te geks, want weg kon hij nu niet.


그대는 나의 이야기였다
Blessings [GEBOORTE] Unknow11

ɏøᵾ wɇɍɇ mɏ sŧøɍɏ
Oud setje <3:
Terug naar boven Ga naar beneden
Breezesong
StarClan
Blessings [GEBOORTE] TOViWCJ
Cammie
138
Actief

CAT'S PROFILE
Age: > 76 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Breezesong
BerichtOnderwerp: Re: Blessings [GEBOORTE]   Blessings [GEBOORTE] Icon_minitimewo 19 aug 2020 - 22:32


Het duurde verder niet lang voordat er iemand kwam. Geen Swiftcloud, maar goed. Die zou wel eventjes het kamp uit gegaan zijn of zo. Falconpaw kwam op haar af en eventjes keek ze achter hem om te zien of Routnose hem volgde, maar toen dat niet het geval bleek te zijn glimlachte ze vriendelijk en geruststellend naar de jonge Apprentice. Ze kon zijn spanning voelen, wat ze wel goed kon begrijpen. Maar Breezesong was zelf nergens bang voor, alles was goed gegaan tijdens de zwangerschap dus waarom zouden er nu compilaties zijn? Natuurlijk moest je overal rekening mee houden, maar Breeze had hier een goed gevoel over. De jonge kater legde al zijn dingetjes voor haar neer en keek vervolgens op naar haar. 'Ik ben er, ik heb een stok mee voor als je daar in wilt bijten,' sprak hij met een lichte glimlach. Breezesong glimlachte lichtjes terug. 'Heb je iets nodig op dit moment?' Breezesong dacht even na, maar schudde toen toch haar kopje. 'Ik heb alles wat ik nodig heb, bedankt Falcon,' miauwde ze voor ze de stok naar haar toe schoof. Had toch mooi geweest als Swiftcloud erbij was, maar goed, het kon niet anders. Het moment dat ze de stok tussen haar kaken klemde begonnen de weeën weer op te spelen, gevolgd door de kleine wondertjes.

Als eerste kwam er een donkere kitten. Breezesong draaide naar het kleine dropje om en glimlachte liefdevol. Ze had grote oortjes, wat haar aan een vleermuisje deed denken. 'Batkit,' murmelde ze zachtjes tussen de likken door. Ze dirigeerde de kleine naar haar buik en bereidde zichzelf weer voor op de tweede. Ze hoopte maar dat Swiftcloud er geen bezwaar bij had dat hij niet bij de benamingen van hun kinderen was, maar goed. Dan had hij er maar moeten zijn, toch? De tweede kitten kwam er al snel achteraan. Breezesong beet op haar stok maar gelukkig was ze nu al weer wat meer gewend aan de pijn. Ook bij deze kitten likte ze het neusje vrij. Ze keek naar de gekleurde vacht en zag de gouden vlekjes die vespreid over haar lichaampje zaten. 'Goldenkit,' murmelde ze met een glimlach, voor ze haar ook naar haar buik leidde. Er zou nog een kitten komen, ze kon het voelen. Ze keek eventjes op naar Falconpaw en glimlachte geruststellend naar hem. Ze had zijn hulp tot nu toe niet of nauwelijks nodig gehad, maar dat maakte niet uit. Dit was ook wel een goede ervaring voor hem, bedacht ze zich zo terwijl de weeën weer op kwamen spelen. De derde kitten volgde weer snel en deze likte ze ook schoon. 'Hmm, Periwinklekit,' miauwde ze en ze leidde de derde kitten ook naar haar buik.

Ze zuchtte tevreden toen het uiteindelijk duidelijk was dat er niet meer zouden volgen. Haar blauwe ogen richtte zich op de drie kleine wondertjes voor ze met een zucht haar kop op het mos liet zakken. Dat was weer een nestje, en dit keer écht de laatste.


Blessings [GEBOORTE] OrbPc8H
Terug naar boven Ga naar beneden
Goldenplover
Member
Blessings [GEBOORTE] DPKsfdL
Butter
12
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 0,5 Moon
Gender: She-cat ♀
Rank:
Goldenplover
BerichtOnderwerp: Re: Blessings [GEBOORTE]   Blessings [GEBOORTE] Icon_minitimedo 20 aug 2020 - 18:22

Caged birds grow the most colourful wings.

De kleine kitten zou de tweede kitten zijn die geboren werd, haar moeder was een al wat oudere kattin van Windclan en haar vader eveneens een ervaren Warrior. Het was een stel met al wat oudere nestjes, twee om precies te zijn, waardoor ze volle broers en zussen kreeg. Kortom, de kitten had een grootse famlie om naar op te kijken, om van te leren en om mee oud te worden. Tenminste, als Starclan niemand voor die tijd terug zou roepen, zelf was ze zich nog nauwelijks ergens van bewust, ze leek voornamelijk te slapen. Ze bewoog, iets dat gewoon was. Echter was de beweging anders, haar mama's buik bewoog anders, en trok haar na haar zus naar de harde wereld toe, daar waar de kitten op zou groeien in een Clan en ooit zou leren wat haar mama en papa al wisten. De kleine kitten had een prachtige vacht, gevlekt met vele kleurtjes, waaraan ze haar naam te danken had. Goldenkit, want ze had prachtige gouden vlekjes op haar nog dunne vachtje. Ze hoorde het niet, werd enkel naar de buik van haar mama toe geschoven terwijl ze haar eerste ademteugen binnenhaalde. Ze was geboren, in deze aparte, vreemde wereld. Een wereld die ze al snel beter zou leren kennen dan ze de buik ooit had gekend. Een klagelijk geluidje verliet haar mond terwijl ze onhandig naar wat te eten zocht, iets dat ze niet direct kon vinden. Haar neusje gleed de hele tijd de verkeerde kant op, omdat haar lichaampje nog op gang moest komen, en dus spartelde de kitten wat onhandig rond.


Blessings [GEBOORTE] M9rH6VP
Terug naar boven Ga naar beneden
Willowbreeze
Member
Blessings [GEBOORTE] 58aa6a53b9f4d3e5c8b814d59e0aeaa635f1e835
xx
58
Actief
6th dimension

CAT'S PROFILE
Age: ✿ 30+ moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Willowbreeze
BerichtOnderwerp: Re: Blessings [GEBOORTE]   Blessings [GEBOORTE] Icon_minitimedo 20 aug 2020 - 18:44

De she-cat tufte een kwade speeksel sliert uit haar mond toen haar gedachtes naar haar moeder ging. De oude vrouw was zwanger geraakt en lag nu al een tijdje in de nursury. Bij de gedachte dat haar ouders nog altijd in de bosjes in dook maakte haar misselijk met daarop nog eens de een extra golf dat haar moeder nu kinderen droeg. Ze was daar veel te oud voor was haar mening en ze kon bijna niet geloven dat ze straks broertjes en zusjes had lopen terwijl zij juist nu de leeftijd had om een gezin te beginnen. Daarbij was haar broer ook verdwenen en was zijn plaats door één of andere pief overgenomen. “Door Starclan uitgekozen”. Ze geloofde er geen snars van. Stallionheart zou nooit zomaar zijn rang opgegeven met zijn hoge eigendunk en zal al helemaal niet meten verdwijnen zonder zijn familie te spreken. Nee, haar broer lag dood in de struiken te rotten, ze geloofde niks anders dat Wolfheart hem vermoord had. Zij leek helaas de enige verstande in deze clan, iedereen volgde maar als schaapjes, net zoals haar moeder. Ze had niks gehoord over haar verdriet dat haar ‘beste’ zoon ineens pleitte was, nee ze was zelfs begonnen aan een nieuw nestje, nieuwe kinderen met nieuwe kansen. Hah. Ze walgde ervan. Kwaad stapte ze het kamp in toen ze geroezemoes hoorde dat die oude tak aan het bevallen was. Haar klauwen klapte uit en drukte in de grond. Als het aan haar had gelegen had ze allang die buik opengereten. Ongeduldig begon ze door het kamp te ijsberen, haar dikke geklitte staart zwiepend. Haar buik krampte samen waardoor ze op haar kiezen beet om niet te sissen van de plotse pijn. Haar buik sloeg nu echt om en de misselijkheid bleef hangen. Het zweer brak haar letterlijk uit ineens. Met een grauw draaide ze zich weer om en tippelde veder, de pijn proberend te negeren net zoals de afgelopen tijd. Het was nog geen vijf minuut later toen ze ineens slijm afscheidde en ze een hoedje schrok. De she-cat verstarde en nagelde aan de grond terwijl ze toekeek hoe ze ineens bloed en slijm verloor. Haar buik krampte meer ineen waardoor ze met een pijnlijke puf op de grond belandde. Nee, nee, nee. Dit kon niet waar zijn. “Klotezooi! Nee!”

- Verassing (a)


Blessings [GEBOORTE] Willow10
Terug naar boven Ga naar beneden
Falconstrike
Member
Blessings [GEBOORTE] SCwUkVM
Bo~
1222
Actief
If it's me, it'll be okay

CAT'S PROFILE
Age: Thirtythree moons ღ
Gender: Tomcat ♂
Rank: Moorrunner
Falconstrike
BerichtOnderwerp: Re: Blessings [GEBOORTE]   Blessings [GEBOORTE] Icon_minitimeza 22 aug 2020 - 14:28


Hij had haar blik wel gezien, op de uitgang van de nursery. Sorry, het was toch echt hij alleen op dit moment. De poes glimlachte terug naar hem toen hij sprak dat hij een stok voor haar mee had genomen. Na de bevalling zou hij haar wel de kruiden geven, buiten de frambozenbladeren natuurlijk. Hij hoopte dat hij die niet hoefde gaan te gebruiken, starclan alsjeblieft. Toen hij aan haar vroeg of ze nog iets nodig had schudde ze haar gevlekte kopje, gelukkig. Hij wist namelijk niet het antwoord op alles, maar zolang alles goed ging… kon hij het wel trots aan Rout gaan vertellen, toch? ’Ik heb alles wat ik nodig heb, bedankt Falcon,’ Hij glimlachte warm naar haar, waarna ze de stok naar haar toe schoof en er in begon te bijten. De bevalling ging goed, drie kittens. Falcon neusde alle drie even kort om te kijken of ze gezond waren, maar van wat hij kon oordelen waren de drie kittens helemaal gezond en kon hij opgelucht adem halen, al hield hij die wel in om niet teveel laten blijken hoe nerveus hij nou echt was geweest. De kittens waren Batkit, Goldenkit en Periwinklekit genoemd, waarop Falcon warm naar de poes glimlachte toen er geen kittens meer schenen te komen. ”Gefeliciteerd,” sprak hij tegen haar, waarna hij het beetje bernagie naar voren schoof. ”Hier, dit promoot de melkproductie wat meer,” vervolgde hij rustig. Hij voelde zich dan ook meteen een stuk rustiger dan eerst.

Zijn aandacht werd onderbroken door een warrior die den in spurtte om te vertellen dat hij nodig was- dit keer voor Willowbreeze, de dochter van Breezesong. StarClan, waarom alles terwijl Routnose net natuurlijk het kamp uit was gegaan?? Hij kon dit, StarClan sta hem bij. Aangezien Breezesong toch niet was gaan bloeden tijdens de bevalling, nam hij de frambozenbladeren weer in zijn bekje terwijl hij kort naar Breezesong knikte en naar buiten sprong. Het was immers niet de bedoeling dat een kitten uit nieuwsgierigheid de bladeren op zou gaan eten. Willowbreeze was gelukkig niet al te ver weg van de nursery, dus dat scheelde. ”Willowbreeze, ik ben er.” sprak hij tegen haar en liet zijn ogen snel over haar heen glijden. De metalen geur van bloed bereikte zijn neus en hij wilde vloeken, maar nee, hij moest zich in houden. ”Ik ga snel voelen, oké? Daarna gaan we je verplaatsen, alles komt goed.” hij wist niet of de laatste woorden voor hem waren of voor haar, misschien wel voor hen allebei. Hij voelde haar buik voorzichtig, oh zo voorzichtig. Hij wist dat het pijn moest doen, maar er was geen enkele twijfeling. ”Je bent aan het bevallen,” concludeerde hij en starclan wat was hij blij dat hij frambozenbladeren bij zich had. Hij schoof de bladeren meteen naar haar toe. ”Ik weet dat je dit niet wilt eten, maar je moet. Geloof me.” Het bloeden moest gestelpt worden en het zou de pijn voor haar ook iets moeten dempen. Maar bloeden tijdens de bevalling was geen enkele manier goed. Na de geboorte, soms en dan maar een klein beetje, maar niet tijdens. StarClan, sta hem bij. Hij keek op naar de eerste de beste kat die hij zag. "Haal Routnose op, ze zou niet zo ver buiten het kamp zijn." Hij probeerde zijn stem gelijk te houden, zo veel als hij kon, om Willow niet in paniek te laten raken. Als ze dat al nog niet was.


그대는 나의 이야기였다
Blessings [GEBOORTE] Unknow11

ɏøᵾ wɇɍɇ mɏ sŧøɍɏ
Oud setje <3:
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Blessings [GEBOORTE]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Nursery-
Ga naar: