Blessed with Love 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Blessed with Love

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Goldenkit
Member
Blessed with Love DPKsfdL
Butter
12
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 0,5 Moon
Gender: She-cat ♀
Rank:
Goldenkit
BerichtOnderwerp: Blessed with Love   Blessed with Love Icon_minitimeza 22 aug 2020 - 20:07

Caged birds grow the most colourful wings.

De kleine kitten was twee weken oud, oud genoeg om haar ogen te openen en de eerste woordjes te leren. Echter was het eerste nog niet gebeurd en het tweede was te lastig, ze was niet zo praatgraag, natuurlijk maakte ze af en toe een zacht geluidje, maar verder was Goldenkit erg rustig en een redelijke tevreden kitten. Tevreden tot het moment dat ze niet meer dronk, doe dag had ze te snel gedronken, omdat het zo warm was geweest, en dit had een koliek in haar buikje veroorzaakt welke niet geheel prettig op de melk reageerde en moeite had om dit goed te verteren. Ze lag dan behoorlijk onrustig in het nest, ze had haar voorpootjes dichter onder haar borst geschoven en haar rug wat gebold. Haar buik was licht gezwollen en zeer weinig eetlust. Rust kreeg de kitten ook niet, maar sinds ze woorden miste om het haar mama uit te leggen leek ze enkel onrustig en ongemakkelijk. Het was goed dat Breezesong meer kittens had gehad en waarschijnlijk door zou hebben dat de kitten niet helemaal in orde was. Een zacht geluidje verliet haar mond, maar dit leek niet anders dan die van haar nestgenoten die af en toe tevreden piepten, nee ze maakte enkel wat meer geluid dan normaal maar sinds ze zo jong was kon het wellicht onopvallend blijven. Alles samen zou echter wellicht haar moeder wel moeten laten blijken dat Goldenkit rusteloos was door pijn.
Terug naar boven Ga naar beneden
Breezesong
StarClan
Blessed with Love TOViWCJ
Cammie
138
Actief

CAT'S PROFILE
Age: > 76 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Breezesong
BerichtOnderwerp: Re: Blessed with Love   Blessed with Love Icon_minitimewo 26 aug 2020 - 15:50


Breezesong was een tijdje in slaap gevallen, maar dat mocht ook wel na een geboorte vond ze. Toch, nu ze wakker was geworden was ze de kittens één voor één af aan het gaan. Eventjes likken, besnuffelen, zeker maken dat ze allemaal oké waren. Toen ze bij Goldenkit aankwam merkte ze echter al vrij snel dat er iets mis was. De kleine kitten lag te woelen in het mos en af en toe kwam er een piepgeluidje vanaf die alles behalve goed klonk. Een naar gevoel omklemde haar hart, maar ze haalde diep adem om haarzelf tot rust te brengen. Het zou wel goed komen. Toch moest er een Medicine Cat naar komen kijken, ze wilde niet dat het erger zou worden. Ze keek even om haar heen en vroeg aan een poes of ze één van de Medicine Cats wilde halen. Breezesong wilde haar kleintjes immers liever niet alleen laten. Met een bezorgde blik keek ze weer naar Goldenkit en ze probeerde haar met wat likjes en zacht gesnor wat rustiger te maken. Ze hoopte maar dat er snel hulp kwam.
Terug naar boven Ga naar beneden
Goldenkit
Member
Blessed with Love DPKsfdL
Butter
12
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 0,5 Moon
Gender: She-cat ♀
Rank:
Goldenkit
BerichtOnderwerp: Re: Blessed with Love   Blessed with Love Icon_minitimedo 27 aug 2020 - 11:17

Caged birds grow the most colourful wings.

Lang leek het niet te duren voordat mama haar opmerkte en door had dat er iets niet helemaal in orde was. Het neusje van haar moeder deed haar met haar pootjes naar de oudere kattin slaan, niet omdat ze haar weg wilde jagen, maar gewoon omdat elke aanraking een prikkel teveel leek te zijn, gelukkig was het enkel een zacht gesnuffel. Katten die zich niet fit voelden werden soms liever niet aangeraakt en de kitten begreep simpelweg niet dat haar moeder's voorzichtige aanrakingen lief en geruststellend bedoeld waren. De likjes werden echter welkom, de kitten bleef kort stil liggen terwijl het warme gesnor haar pootjes minder heftig deed bewegen en ze haar kopje zacht in de richting van haar moeder bewoog. Haar moeder leek iemand naar buiten te hebben gestuurd, de woorden klonken echter onbekend in haar oren en dus wist de kleine Goldenkit niet dat een van de Medicine Cat's gehaald zou worden om te helpen. Een vroege ontmoeting, een die ze misschien niet eens zo goed zou herinneren sinds vele geluiden en geuren in elkaar over gingen en ze nog veel sliep zoals elke jonge kitten.
Terug naar boven Ga naar beneden
Routnose
Catministrator
Blessed with Love BXcdW76
Kip
3528
Actief
★You are, I think, an evening star.
The fairest of all stars

CAT'S PROFILE
Age: ❀45 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Routnose
BerichtOnderwerp: Re: Blessed with Love   Blessed with Love Icon_minitimema 26 okt 2020 - 22:51

Blessed with Love D9qgc1k-83b9005e-2a8d-4efb-b704-863d970e9e81

Een wat bezorgde frons lag op haar gelaat terwijl ze zo snel mogelijk naar de nursery liep. Vooral wanneer het om kittens ging, probeerde ze er altijd zo snel mogelijk bij te zijn. Immers waren ze nog zo klein, zo kwetsbaar en als er niet op tij bij was, konden ze je zo ontglippen. Dat was haar al te vaak gebeurd, ondanks het feit dat ze de beste zorg probeerde te geven. Enkel Starclan ging over de doden, maar zij kon proberen de levenden zo lang mogelijk te behouden. "Breezesong? Je had geroepen?" ze stapte naar binnen en liep op de poes af. "Is er iets aan de hand?"

[speelt zich af voor de gathering]
Terug naar boven Ga naar beneden
Breezesong
StarClan
Blessed with Love TOViWCJ
Cammie
138
Actief

CAT'S PROFILE
Age: > 76 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Breezesong
BerichtOnderwerp: Re: Blessed with Love   Blessed with Love Icon_minitimevr 13 nov 2020 - 9:40


Breezesong wachtte ongeduldig af tot Routnose of Falconpaw zou komen. Ze bleef rustige likken geven over Goldenkit, al was ze nu wel lichtelijk in de stress aan het raken. Gelukkig was de beweging die ze in haar ooghoek zag die van Routnose, die op hen af kwam. 'Breezesong? Je had geroepen?' De Queen knikte en maakte - hoe moeilijk ze het ook vond - ruimte voor Routnose, die vroeg of er iets aan de hand was. Breeze slikte en knikte naar Goldenkit. 'Goldenkit.. Er is iets mis met haar. Ze heeft buikpijn denk ik, maar geen normale..' Ze durfde zelf geen diagnose te stellen, maar ze vreesde het ergste.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Blessed with Love
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Nursery-
Ga naar: