And no such things grow here 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 And no such things grow here

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Tallshadow
Member
And no such things grow here 4pt8gz
☙Emma☙
17101
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallshadow
BerichtOnderwerp: And no such things grow here   And no such things grow here Icon_minitimeza 29 aug 2020 - 11:57

Dit was het dan. Een kleine glimlach op zijn gezicht was de enige emotie die Tall tentoonstelde in zijn eigen persoonlijke afscheid van de clans. Dit was het dan. Deze vier bomen die alles belichaamden waar hij zijn hele leven voor gevochten had, al zijn acties voor ondernomen had. Het symbool van eenheid en kracht, waar elke moon weer de fout met de clanstructuur duidelijk werd. Hij had het ze getoond, de macht van een leider, de verschrikkingen die een enkele kat over vier clans kon uitroepen, de verdeeldheid die een kat kon zaaien. Een enkele kat, over zoveel andere. Hoe oneerlijk was het leven.

Weer een glimlach. Met zulke gedachten was het goed verandering teweeg te brengen. Alle besproken dromen ten uitvoer te brengen. De dromen uitgesproken als onwetende apprentice, die op dat moment nog dacht dat het worden van leider alles op zou lossen. Dan zou het ze wel tonen. Ze zouden het wel inzien, zeker na die journey samen toch? Wat een hoop hadden ze gehad. Wat naief. Een laatste glimlach deed hem zijn hoofd schudden. Was dat niet wat zijn leiderschap kenmerkte voor alle onwetenden? De naieve, kinderachtige leider van Shadowclan. Misschien flauw, hoe de kater dat beeld in leven had gehouden. Misschien achterbaks, misschien sluw. Maar nodig. Hij had alles gedaan. Dit was het dan.


OPEN (als je dit leest: reageer vooral!)
(oke poging 2: wie dit leest, reageer #stare)
Terug naar boven Ga naar beneden
Acornstar
StarClan
And no such things grow here DPKsfdL
Cynthia
3768
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Dead (120 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank: Ancient leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Re: And no such things grow here   And no such things grow here Icon_minitimewo 2 sep 2020 - 16:35

Iets had ervoor gezorgd dat hij vandaag koers had gezet naar fourtrees. Alleen waarom had hij geen idee van. Toch zodra hij een poot op het gebied zette en er een maar al te bekende geur zijn neus binnenkwam wilde hij ergens omdraaien. Niet weer deze confrontatie aangaan. Maar toch bewogen zijn poten voorwaards, naar het gestalte van de ander toe. "Ik had gedacht je niet meer terug te zien." Ja, Tall was verbannen, maar dit was geen shadowclan gebied. Niet dat het veel beter was voor de kater om hier te zijn, want alle clans wisten nu ondertussen wat er allemaal gebeurd was. "Tenslotte weten alle clans nu wat je hebt gedaan." Het was niet zozeer een begroeting, misschien meer een waarschuwing. Hij wist dat hij vijandiger zou moeten zijn naar iemand die hij verbannen had, maar kon het niet helemaal in zich opbrengen. Er leek tenslotte ook nog geen andere kat in de buurt te zijn, want dan zou hij zich anders moeten gedragen, een voorbeeld moeten geven. Maar niet nu, nu was het alleen afwachten wat voor een reactie hij zou krijgen van Tall.
Terug naar boven Ga naar beneden
Tallshadow
Member
And no such things grow here 4pt8gz
☙Emma☙
17101
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: And no such things grow here   And no such things grow here Icon_minitimema 5 okt 2020 - 19:14

Bij het ruiken van misschien wel de bekendste geur - hoe zou hij deze ooit kunnen vergeten na alles wat ze samen hadden meegemaakt? - richtte de kater zich op en glimlachte in de richting van de verschijnende kater. Inmiddels een leider, en het stond hem goed. Met een kleine grijns bekeek Tall de ander van top tot teen en knikte uiteindelijk goedkeurend. "Ook hallo," Grinnikte hij richting Acorn, die hem niet eens begroette maar hem meer onderzoekend bekeek. Tall snapte het, en toch kon hij het niet in zich opbrengen schuldbewust te kijken. Hij stond nog steeds achter zijn acties, en had geaccepteerd dat zijn vriend dit niet zou begrijpen. Dat was de prijs die hij betaalde.

In antwoord op de waarschuwing van de leider werd zijn grijns iets breder, "Ik mag hopen van wel," Mauwde hij in antwoord. Het was tenslotte zijn doel geweest de fout in het systeem te tonen, en die fout zat overal, niet alleen bij shadowclan. "Hebben ze je het moeilijk gemaakt?" Vroeg hij vervolgens, lichte onrust in zijn stem omdat hij wel bedoeld had dat dit alles zou gebeuren, maar zijn vriend geen onmogelijk begin van zijn leiderschap toewenste. Dat zou wat zijn. "Je weet dat ik het je nooit zo moeilijk wilde maken," Dat was meer een bijkomstigheid.
Terug naar boven Ga naar beneden
Acornstar
StarClan
And no such things grow here DPKsfdL
Cynthia
3768
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Dead (120 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank: Ancient leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Re: And no such things grow here   And no such things grow here Icon_minitimedi 6 okt 2020 - 19:19

Het was niet alsof hij Tall gemist had. Zeker niet in de clan, maar nu hem hier zo te zien staan verlangde hij stiekem toch naar wat ze vroeger hadden, voor alles misging. Maar daar zouden ze nooit meer naar terug kunnen. Dat was simpelweg een feit. Hij had het op een moment ook al volledig opgegeven om de positie in te nemen die hij nu had, maar natuurlijk was het Tall weer gewees die er een stokje voor gestoken had. "De clan heeft het me niet heel moeilijk gemaakt, niet nadat ik Cobra vermoordde." Zijn gezicht vertrok wat bij de herinnering eraan. Nee, een kat vermoorden was iets dat hij hoopte nooit meer te hoeven doen, een keer was al te veel als hij heel eerlijk was. "En bij de andere clans verschilt het per kat eerlijk. Er zijn er genoeg die het me verwijten dat ik je heb laten leven." Zoals Crystalshell. Maar ze wisten allemaal stuk voor stuk niet hoe lastig het was om een kat te vermoorden en al helemaal niet een kat waar je om gaf. Dat kon je nog zo hard ontkennen, maar dat ging niks veranderen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Routnose
Catministrator
And no such things grow here BXcdW76
Kip
3528
Actief
★You are, I think, an evening star.
The fairest of all stars

CAT'S PROFILE
Age: ❀45 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Routnose
BerichtOnderwerp: Re: And no such things grow here   And no such things grow here Icon_minitimevr 9 okt 2020 - 21:30
Een vreemd gevoel overkruipt je, wordt je door iets achtervolgd?
Terug naar boven Ga naar beneden
Tallshadow
Member
And no such things grow here 4pt8gz
☙Emma☙
17101
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: And no such things grow here   And no such things grow here Icon_minitimedo 19 nov 2020 - 15:10

Tall was er net rustig bij gaan zitten, zijn vraag interesseerde hem oprecht en het antwoord nóg meer. Bovendien stelde Acorn nooit teleur, de helft van het verhaal speelde zich af op het gezicht van zijn deputy en Tall kon niet anders dan grinniken. Tenminste, dat was voordat de ander zei dat hij Cobra vermoord had - Tall had er nooit aan getwijfeld, maar hij wist dat zijn vriend daar anders over dacht dat hijzelf dus voelde zich alsnog schuldig. Daarna kreeg Acorn echter de kans te zeggen dat andere boos waren omdat hij Tall niet vermoord had, waardoor de kater oprecht in de lach schoot. "Zou ik je willen zien proberen," Grinnikte hij met een knipoog, al wist hij niet wie er beter uit een gevecht zou komen. Waarschijnlijk zou Tall achterbakser vechten, maar of je het dan een overwinning kon noemen was maar de vraag. "Maar sinds wanneer zijn er zulke hardliners?" Voor zover hij wist was de tegenstander doden nog steeds tegen de code. Gold dat eigenlijk voor rogues? Een beetje uneasy stond de kater op, keek even om zich heen - was er nou iets? - en keek vragend naar Acorn, zou hij hem vermoorden in een eventueel volgend gevecht?
Terug naar boven Ga naar beneden
Acornstar
StarClan
And no such things grow here DPKsfdL
Cynthia
3768
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Dead (120 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank: Ancient leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Re: And no such things grow here   And no such things grow here Icon_minitimedo 19 nov 2020 - 15:24

Ze wisten beide dat het nog lastig ging worden om Tall te vermoorden als hij dat echt wilde. Tall gedroeg zich misschien niet alsof hij zou kunnen vechten, maar wanneer het erop aan kwam kon hij het zeker wel. "Het is me iets te veel moeite om het te proberen." En moorden was iets dat hij liever niet nog een keer deed als hij het kon voorkomen. Hij had zich ook verbaasd over het feit dat er katten waren die anderen dood wilden hebben. "Dat verbaasde mij ook," Sprak hij dan ook. "Vooral Crystalshell leek dat idee te hebben." En het was bij hem toch echt in het verkeerde keelgat geschoten toen ze daarover gesproken had. "Wat er wel niet van Riverclan moet worden wanneer zij leidster zal zijn." Nee, het was iets dat hij nooit zou kunnen accepteren en daardoor zou hij mogelijk haar ook nooit als een leidster van een andere clan kunnen accepteren. "Laten we hopen dat ze nooit de leider wordt heel eerlijk, want dan mag iedereen die ook maar een klein iets fout heeft gedaan bang zijn dat Riverclan hen zal doden." Ze begrepen niet wat voor een consequenties het allemaal had en hoe het je beïnvloedde. Hoe ze mogelijk meer als Bloodclan zouden worden wanneer dat eenmaal gebeurd. Maar veel meer erover kon hij niet zeggen, want op dat moment ging er een rilling over zijn rug heen. Hij keek dan ook met dezelfde vragende blik naar Tall, was er iets waar ze beide niet vanaf wisten?
Terug naar boven Ga naar beneden
Tallshadow
Member
And no such things grow here 4pt8gz
☙Emma☙
17101
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: And no such things grow here   And no such things grow here Icon_minitimeza 19 dec 2020 - 15:35

De ander leek zijn zorgen te delen over de nieuwe koers van Riverclan. En even voelde het als vanouds, alsof ze met z'n tweeën aan het sparren waren over de andere clans en hoe Shadowclan zich tegenover hen moest opstellen, en hoe het verder kon gaan met de kittens en de cultuur waarin die opgroeiden. Instemmend knikte Tall dan ook, en ving vervolgens de blik op van zijn deputy, voor hij nog eens om zich heen keek. Hoewel de kater weinig zin had het te benoemen voelde het alsof hij iets miste in de omgeving. En dat overkwam hem niet vaak. "Ik heb dit gemist," Mauwde hij uiteindelijk, zijn blik verontschuldigend. Hij was even stil, en keek weer om zich heen, om vervolgens wat met zijn poten te schuiven. "Je snapt waarom ik je niets kon zeggen toch?" Vroeg hij vervolgens, onzekerheid over zijn hele houding geschreven. Het had hem geplaagd, zijn deputy van niets op de hoogte brengen. De ander het idee gevende dat hij hem verraden had.
Terug naar boven Ga naar beneden
Acornstar
StarClan
And no such things grow here DPKsfdL
Cynthia
3768
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Dead (120 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank: Ancient leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Re: And no such things grow here   And no such things grow here Icon_minitimedo 31 dec 2020 - 0:02

Acornstar
If you are strong, you'll find responsibility, Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Hij wilde het eigenlijk niet toegeven, maar dit was toch ook wel iets dat hij miste. Het was alleen simpelweg iets dat niet meer zou mogen gebeuren. Als een shadowclanner hun hier nu zou zien, dan zou hij degene met een probleem zijn en wie weet wat de clan dan zou doen? Maar toch was het iets waar hij zich nu niet over druk wilde maken. "Ik ook," Was dan ook wat hij antwoordde en een zwakke glimlach verscheen om zijn lippen, toch verdween hij al snel weer bij de volgende vraag. Een frons had de plaats ervan ingenomen. Hij begreep waarom, maar het had zoveel kunnen besparen als hij er wel vanaf had geweten. Hij wendde zijn blik dan ook kort af, liet hem over de omgeving heen gaan. "Ik snap waarom, maar dat neemt niet weg dat zoveel anders had gekund, dit had niet ten kostte van de clan gehoeven." Of van hem. Want dat was iets waar hij Tall nooit helemaal voor zou kunnen vergeven. "Ik vraag me af en toe af of je je goed beseft wat je teweeg gebracht hebt?" Het feit dat hij het gevoel had niemand echt meer te kunnen vertrouwen, dat hij amper sliep 's nachts.
Terug naar boven Ga naar beneden
Tallshadow
Member
And no such things grow here 4pt8gz
☙Emma☙
17101
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: And no such things grow here   And no such things grow here Icon_minitimema 15 feb 2021 - 11:28

Een soort rust kwam over hem toen Acorn toegaf dat hij dit ook gemist had. Het had toch in zijn achterhoofd gezeten dat de ander hem misschien oprecht dood wilde, nooit meer zou willen zien, dat al die jaren vriendschap verloren waren. Het was Talls eigen schuld geweest, maar het bracht een warm gevoel in zijn hart dat het sterker was dan een ten uitvoer gebracht plan. Dat hoopte Tall tijdens de uitvoer nog het meest. Het gebrandmerkte verrader kon hij mee leven, los van de clan staan was een prijs die hij vanaf het begin wist, maar de klassieke 'hoe weet ik of het echt was' had vanaf het begin hem parten gespeeld. Hoe kon hij de anderen duidelijk maken dat het echt was? Dat hij voor een hoger doel, wat hen ten goede zou komen, zijn leven omgooide? Met zijn volgende vraag gaf hij lichtelijk uiting aan deze gevoelens, maar merkte de muur die zijn acties toch op hadden geworpen. Het antwoord sneed bijna door zijn hart, des te meer omdat de kater wist dat zijn deputy niet op de clan doelde. Die kwam er wel weer overheen, daar had Tall precies teweeggebracht wat hij gehoopt had te bereiken. Het was Acorn die daar de prijs voor moest betalen en die persoonlijke kosten, die pijnigden de kater voor hem. En dus ook Tall.

Met een zachte blik keek hij dan ook naar zijn vriend, en zuchtte zacht. "Soms weet ik het niet zeker," Gaf hij toe, naar waarheid want wat kon een kat zeker weten? Hij had een plan bedacht, dat ten uitvoer gebracht, en er was van alles gebeurd. Of alles precies volgens planning liep wist hij niet eens, dat was de beauty ervan. Maar de beauty had een keerzijde die hij op momenten als deze onder ogen moest zien, en waar hij zijn ogen om moest neerslaan. "Het spijt me dat het jou overkomt," Zijn acties had hij weinig berouw over, hier had zijn leven naartoe geleid, dit was waar hij voor bedoeld was sinds hij de windclanner vermoord had, zo lang geleden, maar dat hij bevriend was geraakt met een van de katten die het hardst benadeeld zou worden. En dat hij zijn pijn meevoelde. En dat Acorns leven onleefbaar geworden was. Dat deed hem wel pijn.
Terug naar boven Ga naar beneden
Acornstar
StarClan
And no such things grow here DPKsfdL
Cynthia
3768
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Dead (120 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank: Ancient leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Re: And no such things grow here   And no such things grow here Icon_minitimeza 27 feb 2021 - 2:19

Acornstar
If you are strong, you'll find responsibility, Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Natuurlijk wist hij het niet zeker, ergens had hij dat aan moeten zien komen. Als er iemand was van hen twee die wist hoe dingen te plannen dan was hijzelf dat wel. En toch had hij het allemaal niet aan zien komen, mogelijk te blind om te zien dat dit alles te gebeuren stond. Waarom had hij het niet gemerkt? Had liefde hem echt blind gemaakt? Maar dat was iets dat hij pas te laat ontdekt had, hij had het nog niet eens beseft voor het al te laat was eigenlijk. Een sorry zou niet alles goedmaken, dat wist hij zelf ook wel, maar toch was het fijn om te horen en hij hoopte dat de ander het meende. "Je was altijd al het type om dingen te doen zonder er echt goed over na te denken." Ook al was dat deze keer misschien niet het geval geweest. Dit was allang gepland geweest, maar hij had niet nagedacht over alle gevolgen die eraan vast zouden zitten. "Daar was ik meestal beter in, maar toch was ik blind deze keer voor wat er ging komen." En ergens haatte hij het en zorgde het ervoor dat hij nu alles in de gaten probeerde te houden, alles op te merken dat er aan het gebeuren was. "Er waren niet nog meer katten betrokken erbij toch?" Dit was iets dat hij moest weten voor de zekerheid. Als er nog een kat rondliep dat niet te vertrouwen was... Nee, het was beter als dat niet het geval was, maar het was wel iets dat al langer in zijn kop rondspeelde. Was er nog iemand die hem kon verraden op elk moment?
Terug naar boven Ga naar beneden
 
And no such things grow here
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: