Feel it coming in the air 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Feel it coming in the air

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Stormflight
Member
Feel it coming in the air DPKsfdL
Anonymous
523
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 31 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Stormflight
BerichtOnderwerp: Feel it coming in the air   Feel it coming in the air Icon_minitimezo 30 aug 2020 - 13:33

Het leven in de Clan ging gewoon weer verder zoals gewoonlijk. Opstaan, zichzelf wassen, iets eten en dan vervolgens naar buiten gaan. Het enige verschil met de rustige dag van gisteren was dat het nu aan het gieten was van de regen. Dikke druppels vielen uit de hemel en belandden op zijn pels, maar Stormflight besteedde er vrij weinig aandacht aan. Hij was immers een RiverClanner en RiverClanners hadden geen last van dit soort dingen. Natuurlijk waren er katten in zijn Clan die zich ergerden aan de regen, maar hij was daar niet één van. Hij hield van het natte gevoel op zijn pels en vond dit dan ook veel beter dan de extreme hitte die het woud de afgelopen tijd geteisterd had. De kater rende door het territorium heen en knipperde de druppels die in zijn ogen belandden weg. Zijn eerste gedachte was om te gaan vissen, maar de druppels die het oppervlakte van het water raakten zouden enkel ervoor zorgen dat de vissen daar wegbleven en dus veerde hij af van het pad naar de rivier en rende in de richting van Fourtrees. Het was al wel weer even geleden dat hij daar was geweest en hij wist niet goed waarom hij naar die plek ging, maar hij had al geen zin meer om om te keren toen hij na een poosje rennen de majestueuze eiken in de verte al zag opdoemen. De kater minderde pas vaart toen dat hij bij de eiken stond en ging onder de boom staan zodat de druppels hem niet konden raken. De koude druppels die langs zijn pels gleden, voelden goed aan en geamuseerd begon Stormflight zijn vacht opnieuw te wassen met lange halen van zijn tong terwijl hij luisterde naar het ritmische geluid dat de regen veroorzaakte.

+ @Nightpool
Terug naar boven Ga naar beneden
Nightpool
StarClan
Feel it coming in the air 2hyd69
Luca
564
Actief
I'm a shooting star leaping through the sky
Like a tiger defying the laws of gravity

CAT'S PROFILE
Age: Deceased
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Nightpool
BerichtOnderwerp: Re: Feel it coming in the air   Feel it coming in the air Icon_minitimedi 1 sep 2020 - 16:24

Nightpool was van plan geweest om de randen van het territorium te bewaken, maar de hevige regenbui had hem overvallen. Nightpool kon wel tegen een drupje en was zeker niet de snelste die meteen ging schuilen, maar deze regenbui was wel heel heftig. Zijn vacht was lang en werd meteen zwaarder zodra het doorweekt werd. Dit wilde de kater liever voorkomen en hij besloot toch maar een schuil plek op te zoeken. Het kamp was echter nu verder weg dan Fourtrees wist hij. Dus zette hij zijn pas voort naar de grote boom. Tijden zijn kleine reis was zijn vacht al aardig nat geworden, ook al had hij zich proberen te verbergen onder de bomen, om bij de gigantische boom aan te komen moest hij toch nog een stuk open veld over. Peinzend stond de warrior aan de rand van het bos en rende toen toch snel in één stuk adem naar de beschermende takken toe. Daarbij was hij ook niet de enige die had besloten de neutrale stuk grond als bescherming te gebruiken. Hij deelde de plek met een Riverclanner die bezig was met zijn vacht. Met een druppende kop keek Nightpool ook naar zijn vacht. Het was doorweekt en verstrengeld met elkaar. Met een zucht ging hij zitten en haalde hij een paar halen over de witte draden heen. "Ik wou dat ik een riverclan vacht had." Miauwde hij met een kleine glimlach naar zijn mede verstopper.
Terug naar boven Ga naar beneden
Stormflight
Member
Feel it coming in the air DPKsfdL
Anonymous
523
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 31 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Stormflight
BerichtOnderwerp: Re: Feel it coming in the air   Feel it coming in the air Icon_minitimevr 4 sep 2020 - 16:49

Stormflight
Het duurde niet al te lang voordat iemand anders bij hem kwam schuilen. Omdat Stormflight zich onder de grote eiken van Fourtrees verschool, kwam het voor hem niet echt als een verrassing dat de kat naast hem niet van zijn Clan was. Hoewel de regen veel geuren uit kon wissen, was het natuurlijk een stuk makkelijker om bepaalde geuren op te merken wanneer deze zich recht onder je neus bevonden en Stormflight rook dan ook dat de kater van ThunderClan afkomstig was. Hij grinnikte omwille van de opmerking van de ander en liet zijn blik kort over de witte vacht van de ander glijden. “Het is jammer dat RiverClan een claim op de vis bij de Steppingstones heeft gelegd, anders had je dat misschien eens kunnen proberen,” sprak hij op een plagende toon tegen de witte kater. “Of je kunt er eens een duik nemen en dan manieren vinden om je pels zo snel mogelijk droog te krijgen. Ze zeggen immers dat oefening kunst baart.” Nu brak er een lach door op zijn gezicht en als het een Clanmate was geweest, had Stormflight hem zeker een zetje gegeven. Dat leek echter naar zijn idee te joviaal te zijn tussen twee katten die elkaar zelfs nog nooit ontmoet hadden en dus liet hij het enkel bij wat lachen en ging hij verder met lange halen over zijn eigen vacht, welke inmiddels alweer aardig droog begon te worden.


Terug naar boven Ga naar beneden
Nightpool
StarClan
Feel it coming in the air 2hyd69
Luca
564
Actief
I'm a shooting star leaping through the sky
Like a tiger defying the laws of gravity

CAT'S PROFILE
Age: Deceased
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Nightpool
BerichtOnderwerp: Re: Feel it coming in the air   Feel it coming in the air Icon_minitimedo 10 sep 2020 - 20:21

Nightpool's hart maakte een sprongetje toen de ander op zijn sarcastische opmerking in ging. Hij werd altijd blijer wanneer hij iemand vond waarmee een woordenwisseling heel makkelijk ging en dit was al helemaal leuk wanneer het spontaan kwam en van een vreemde. Nightpool grinnikte en voelde zichzelf al iets minder chagerijning over zijn witte vacht. "Helaas is vis niet mijn favoriete maal, anders had ik het misschien wel geprobeerd." Hij oogde de kater naast hem en vond dat de warrior een vriendelijke kop had. "Al sinds ik klein ben schrob ik deze haren schoon, dus je zou denken dat het op een gegeven moment wat sneller gaat." De witte kat nam snel nog een lik over zijn vacht en zuchtte. "Maar zoals je kan zien ben ik nog wel even bezig." Ook bij hem brak er nu een lach door terwijl hij jaloers naar de korte vacht van de riverclanner keek. Die leek al weer bijna droog te zijn zelfs. "Ik ben Nightpool trouwens." Miauwde hij er vriendelijk achteraan. Het was raar om een leuk gesprek te hebben zonder elkaar te kennen vond hij. Banden leggen was toch waar voor hij leefde, een naam was daar een essentieel onderdeel van.
Terug naar boven Ga naar beneden
Stormflight
Member
Feel it coming in the air DPKsfdL
Anonymous
523
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 31 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Stormflight
BerichtOnderwerp: Re: Feel it coming in the air   Feel it coming in the air Icon_minitimeza 12 sep 2020 - 20:23

Stormflight
“Niet je favoriete maal?” Stormflight keek verwonderd op. “Dus je wilt zeggen dat je al wel eens vis hebt gegeten?” Zijn ondertoon klonk nieuwsgierig. Hij had altijd gedacht dat de vis enkel toebehoorde tot RiverClan en vroeg zich af waar de ThunderClanner zijn vis dan vandaan had gehaald. Niet dat hij de warrior raar ging aankijken als hij dit illegaal verkregen had; hij was hier niet om ruzie te zoeken. Stormflight was iemand die pas boos zou worden op het moment dat hij iemand op heterdaad zou betrappen. “En je hebt nog geen tips en tricks gevraagd van Elders met een lange vacht? Dat vind ik een schande,” zei hij plagerig tegen de witte kater. Hij was blij met zijn korte vacht als hij de witte kat zo bezig zag. En uit de jaloerse blik op te maken die de warrior hem schonk, dacht de ThunderClanner er net zo over. De kater stelde zich voor als Nightpool en Stormflight schonk hem een warme lach. “Aangenaam om kennis met je te maken, Nightpool. Mijn naam is Stormflight,” stelde hij zichzelf op een vriendelijke toon voor. “Voorlopig nog maar één van de beste vissenjagers en soon to be leider zijnde, maar we blijven bescheiden.” In zijn stem klonk duidelijk door dat hij maar een grapje maakte, al was hij nog niet zo zeker of dat van die vissenjager een grap was. Hij wás immers aardig goed in vissen.


Terug naar boven Ga naar beneden
Nightpool
StarClan
Feel it coming in the air 2hyd69
Luca
564
Actief
I'm a shooting star leaping through the sky
Like a tiger defying the laws of gravity

CAT'S PROFILE
Age: Deceased
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Nightpool
BerichtOnderwerp: Re: Feel it coming in the air   Feel it coming in the air Icon_minitimedo 17 sep 2020 - 13:40

Nightpool gaf geen antwoord toen de kater vroeg hoe hij aan een vis gekomen was. Hij had het maar een paar keer geproefd, een keer met een rogue, en ook een keer met een andere riverclanner. Daarbij was er misschien wel of misschien niet een grens overgestoken. Maar de witte kater besloot zijn mond te houden en luisterde aandachtig naar de kat. Geen tips en tricks? Hij gniffelde. Dat had hij inderdaad nooit gedaan, geobserveerd had hij wel, maar daaruit bleek dat ook de elders er net zoveel moeite mee hadden. Stormflight. Nightpool knikte vriendelijk terug. Het was een krachtige naam en voor even geloofde hij dan ook de volgende woorden die de kater sprak. "Zijn vissen moeilijk te vangen?" Miauwde hij nieuwsgierig. Zelf had hij al veel moeite met landprooi, vissen waren glibberig en snel, je kon ze niet eens goed zien. Nightpool kon zich voorstellen dat het veel geduld eiste. Iets wat hij soms miste zodra het moeilijk werd. "Fijn dat je zo bescheiden blijft, want ik kan mezelf enkel alleen voorstellen als de beste prater." Hij lachte om zijn eigen woorden, maar ook om die van Stormflight.
Terug naar boven Ga naar beneden
Stormflight
Member
Feel it coming in the air DPKsfdL
Anonymous
523
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 31 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Stormflight
BerichtOnderwerp: Re: Feel it coming in the air   Feel it coming in the air Icon_minitimezo 20 sep 2020 - 20:10

Stormflight
Stormflight merkte op dat zijn vraag van eerder vermeden werd, maar hij gaf er geen reactie op. Als Nightpool er niet over wilde vertellen, dan was dat aan hem. Het was niet Stormflight’s zaak om de bemoeial over iets uit te hangen dat al gebeurd was. Als hij Nightpool persoonlijk zou betrappen op zijn territorium, dan zou hij wel naar dat moment handelen. Over iets in het verleden kwaad worden had weinig zin, al zeker als hij niet eens een idee had wat er was gebeurd. Nightpool vroeg of vissen moeilijk te vangen waren en Stormflight haalde zijn schouders op. “Alles wordt makkelijker wanneer je maar genoeg oefent,” zei hij op een wijze toon tegen Nightpool. “Ik denk dat vissen voor jou even moeilijk is als dat het voor mij is om achter een eekhoorn te rennen en in een boom te klimmen. Oefening baart kunst.” Hij grinnikte. Natuurlijk kon hij wel een tactiek gaan uitleggen hoe Nightpool het beste een vis kon vangen, maar de waarheid bleef dat hij een RiverClanner was en dat ThunderClan geen claim op de vis in de rivier mocht leggen. En dus had het in Stormflight’s ogen weinig zin om de kater uitgebreid uit te leggen hoe hij een vis moest vangen. Het onderwerp ging weer over naar iets anders en Stormflight moest nu hardop lachen toen Nightpool aangaf dat hij de beste prater in zijn Clan was. “Wel, ik weet zeker dat je Clan dol op je zal zijn,” zei hij op een warme toon. “Vooral de kittens vinden iemand die veel praat vast heel interessant.” Hij richtte een geamuseerde blik op de kater naast zich.


Terug naar boven Ga naar beneden
Nightpool
StarClan
Feel it coming in the air 2hyd69
Luca
564
Actief
I'm a shooting star leaping through the sky
Like a tiger defying the laws of gravity

CAT'S PROFILE
Age: Deceased
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Nightpool
BerichtOnderwerp: Re: Feel it coming in the air   Feel it coming in the air Icon_minitimeza 26 sep 2020 - 21:33

Even moeilijk als voor hem een eekhoorn na jagen. Daar had hij nog niet over nagedacht. De bomen opmerking, bracht een ander soort gevoel bij hem op. Er trok een korte grimgras over zijn gezicht terwijl hij zichzelf weer voor zich zag, zittend op Olivebranch nadat hij was gevallen. Snel schudde hij zijn kop om gedachte weg te jagen. Waarschijnlijk zou hij er later wel over kunnen lachen. De kater merkte op dat de clan dol op hem zou zijn. Nightpool's ogen lichtte op en hij knikte zachtjes. Dat zal wel, maar daar had hij nooit zo opgelet. Hij waardeerde de woorden wel. Zeker toen Stormflight er aan toevoegde dat de kittens al helemaal dol op hem zouden zijn. De kat haalde zijn schouders op en grinnikte. Hij voelde zich er warm door. "Daar kan je best gelijk in hebben." Glimlachte hij vriendelijk terug. "Maar hey, je bent zelf ook niet gek met praten! Ik ben nu al dol op je!" Grapte hij. Hij mocht de Riverclanner wel, niet elke kat die je tegenwoordig tegenkwam was nog zo vriendelijk tegen een vreemdeling. Stormflight kon hij zeker waarderen en hij vond het jammer dat het geen Thunderclanner was. Het leek hem een goede vriend. Maar wie weet, misschien was dit alleen de buitenkant en was het eigenlijk een moordenaar.
Terug naar boven Ga naar beneden
Stormflight
Member
Feel it coming in the air DPKsfdL
Anonymous
523
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 31 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Stormflight
BerichtOnderwerp: Re: Feel it coming in the air   Feel it coming in the air Icon_minitimedi 29 sep 2020 - 21:32

Stormflight
Stormflight zag aan het gezicht van Nightpool dat hij gelijk had met zijn statement. En eigenlijk was het ook gewoon waar. Iedereen had tijd nodig om bepaalde technieken te leren en de één was daar wat vaardiger in dan de ander. De tijd dat het Nightpool zou kosten om het vissen te leren, zou voor hem waarschijnlijk hetzelfde zijn als hij op een eekhoorn moest gaan jagen en door de bomen moest gaan crossen. Hij zou niet eens weten hoe hij aan de klim begon, laat staan dat hij er in zou kunnen jagen. Hij zou het dan ook wel knap vinden van de witte kater naast hem als deze wel wist hoe hij het moest doen. Stormfight keek naar Nightpool toen deze zijn woorden sprak en een warme blik verscheen in zijn ogen toen de witte kater zijn grapje maakte. Hoewel hij het natuurlijk niet zo uitgelaten bedoelde als hij het zei, wist Stormflight ook wel dat de ThunderClanner hem aardig vond. “Dankjewel,” grinnikte hij. “Ik moet zeggen dat ik jou ook een aangename gesprekspartner vind. Het is jammer dat ons contact enkel beperkt zal blijven tot sporadische ontmoetingen en hier en daar een Gathering.” Hij knikte vriendelijk naar de kat naast hem. “Heb je vaker van dit soort ontmoetingen of was dit puur toeval?” Hij betwijfelde dat laatste, maar het kon natuurlijk altijd.


Terug naar boven Ga naar beneden
Nightpool
StarClan
Feel it coming in the air 2hyd69
Luca
564
Actief
I'm a shooting star leaping through the sky
Like a tiger defying the laws of gravity

CAT'S PROFILE
Age: Deceased
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Nightpool
BerichtOnderwerp: Re: Feel it coming in the air   Feel it coming in the air Icon_minitimewo 7 okt 2020 - 18:21

De bedankte hem en gaf aan hem een fijne gesprekspartner te vinden. Nightpool glimlachte van oor tot oor en knikte instemmend toe toen Stormflight opmerkte dat hun gesprekken alleen sporadisch zouden plaatsvinden. Nightpool vond dat oprecht jammer. Sowieso was hij het er niet altijd mee eens hoe gescheiden de clans leefde en hoe streng de regels konden zijn. Je kon zoveel van elkaar leren, daarbij had hij soms het gevoel vele vrienden mis te lopen. “Heb je vaker van dit soort ontmoetingen of was dit puur toeval?” Hij haalde zijn schouders op en keek ietwat speels de kant op van de Riverclanner. "Zou je het erg vinden als ik zei dat ik het vaak zelf opzoek?" Miauwde hij grijnzend. De enige reden waarom hij buiten de clan kwam, was om andere clanners op te zoeken. Hierbij zat natuurlijk een groot risico en Nightpool had dat ook gemerkt als hij een ongewilde vreemde ontmoette. Gelukkig waren het 8 van 10 gevallen katten zoals Stormflight hier en daarmee bedankte hij Starclan ook voor zijn geluk. Nog meer om naar uit te kijken op een volgende gathering!
Terug naar boven Ga naar beneden
Stormflight
Member
Feel it coming in the air DPKsfdL
Anonymous
523
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 31 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Stormflight
BerichtOnderwerp: Re: Feel it coming in the air   Feel it coming in the air Icon_minitimedo 8 okt 2020 - 19:23

Stormflight
De speelse grijns zei hem al genoeg en Stormflight’s mondhoeken kropen ook omhoog toen Nightpool zijn antwoord gaf. “Nee,” zei hij op een geruststellende toon. “Ik had het eigenlijk al wel zo’n beetje verwacht.” Hij was zelf ook wel zo. Als apprentice zijnde al, al had hij zich toen meer op zijn training gefocust dan op ontmoetingen met katten van andere Clans omdat hij graag een warrior wilde worden en dit zo vroeg mogelijk. Een warrior worden wilde zeggen dat hij weer een extra doel bereikt had en dat hij er weer extra verantwoordelijkheden bij kon nemen, zoals bijvoorbeeld het hebben van een apprentice. “Heb je al veel interessante ontmoetingen gehad?” Hij twijfelde kort. “Ontmoetingen die nog maar net op het randje waren van wat de code toelaat?” Een ontmoeting met een knappe kattin die bijvoorbeeld net iets verder was gegaan dan een gewone vriendschap. Hij ging echter niet zeggen dat hij dat bedoelde. Het was een vrij persoonlijke vraag en Stormflight keek de ander een tikkeltje schaapachtig aan. “Je hoeft uiteraard niet te antwoorden als je dat niet wilt,” zei hij op een serieuze toon tegen de ander, al kon hij zijn nieuwsgierigheid niet bepaald bedwingen. De kater was immers niet lelijk en hij was ook al wel wat manen ouder dan Stormflight. Het zou niet raar zijn als hij dat soort ervaringen had, ook gezien het feit dat hij expres katten opzocht buiten zijn Clan.


Terug naar boven Ga naar beneden
Nightpool
StarClan
Feel it coming in the air 2hyd69
Luca
564
Actief
I'm a shooting star leaping through the sky
Like a tiger defying the laws of gravity

CAT'S PROFILE
Age: Deceased
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Nightpool
BerichtOnderwerp: Re: Feel it coming in the air   Feel it coming in the air Icon_minitimewo 14 okt 2020 - 10:51

Iedereen verwachtte dat van hem, daarnaast wilde hij ook dat andere dat van hem dachten. Waarom wist hij niet zo goed, maar hij werd er gelukkig van dus liet Nightpool het maar zo. Stormflight vroeg hem of hij al veel interessante ontmoetingen had gehad, en misschien wel sommige op het randje van de code. Even twijfelde hij. Ja, hij had hier en daar wel eens gevoelens gevangen voor andere clankatten, maar het was nooit verder gegaan dan eenzijdige gevoelens. De kater was immers een romanticus en geloofde niet in niks betekende flings. Hierdoor ging het nooit over in een relatie want daarvoor zag hij de ander te weinig. "Het zou mij niks verbazen als sommige ooit aan mijn trouwheid hebben getwijfeld." Hij knipoogde naar de kat naast hem. "En welke kat heeft nou nooit eens stil gestaan bij die gedachte van een andere clankat, of de fantasie die het spannende van iets fouts geeft, ik ben vast niet de enige die daaraan schuldig is." Hij grinnikte en haalde zijn witte schouders op. [b]"Ik praat er alleen wel eens over." Grapte Nightpool.
Terug naar boven Ga naar beneden
Stormflight
Member
Feel it coming in the air DPKsfdL
Anonymous
523
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 31 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Stormflight
BerichtOnderwerp: Re: Feel it coming in the air   Feel it coming in the air Icon_minitimewo 14 okt 2020 - 15:14

Stormflight
Stormflight kon het niet helpen dat hij kort begon te grinniken toen Nightpool min of meer toegaf dat hij inderdaad ontmoetingen had gehad met bepaalde katten die balanceerden op het randje van wat de Code toeliet. Stormflight dacht kort na over de volgende woorden die de witte kater zei, maar hij moest eerlijk gezegd wel toegeven dat het zijn gedachten wel eens gekruist had, een verboden relatie hebben. Wat kon hij zeggen? Er liepen veel knappe kattinnen rond in zijn Clan, maar de kattinnen van andere Clans die hij tegenkwam, waren ook zeker niet slecht. Stormflight was echter niet het soort kat dat van de ene naar de andere huppelde en zo maar wat rond ging flirten, maar dat wilde niet zeggen dat hij zijn oog niet hier en daar liet vallen op bepaalde katten. “Maar erover fantaseren is natuurlijk een heel ander ding dan er ook daadwerkelijk iets mee doen,” grinnikte Stormflight, zijn blik naar de andere richtend. Hij onderdrukte een zachte zucht. “Je houdt gevoelens natuurlijk niet tegen, maar ik hoop nog altijd een partner binnen mijn eigen Clan te kunnen vinden. Het is zo veel gedoe als je verliefd wordt op iemand buiten je Clan en je weet hoe veel drama er kan ontstaan met half-Clan kittens.” Hij wilde zijn kittens zelf zien opgroeien en zelf voor ze zorgen en het liefste met een partner aan zijn zijde, maar dat ging natuurlijk niet als hij met iemand zou zijn van een andere Clan. Stormflight schudde zijn kopje licht om die gedachten wat weg te drijven en richtte zijn blik op Nightpool.


Terug naar boven Ga naar beneden
Nightpool
StarClan
Feel it coming in the air 2hyd69
Luca
564
Actief
I'm a shooting star leaping through the sky
Like a tiger defying the laws of gravity

CAT'S PROFILE
Age: Deceased
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Nightpool
BerichtOnderwerp: Re: Feel it coming in the air   Feel it coming in the air Icon_minitimedo 15 okt 2020 - 21:26

Stormflight had gelijk, natuurlijk. Er iets mee doen was ook heel anders. Echter zette Nightpool zijn hart voorop, en als dat betekende dat zijn gevoel koos voor een kat uit een andere clan, dan zij dat zo. 'De kittens worden inderdaad wel lastig." Hij trok er een moeilijke kop bij en herdacht zijn vorige standpunt. Kitten waren toch echt wel een must voor hem, ook al was hij al op leeftijd, er was nog steeds hoop. Iets bedroefder dan eerst ontmoette hij weer de blik van de riverclanner. "Heb jij een grote kitten wens?" Miauwde hij terwijl er een lieve glimlacht op zijn kop gleed. Nightpool vond Storm een erg fijne gesprekspartner, iemand met wie hij wel kon binden. Vriendelijk en hij stond ook open voor andere katten uit andere clans! Iemand die hem af kon leiden van het feit dat hij misschien nooit meer kittens zou krijgen. Nu de maanden langzaam maar zeker hem naar zijn eindbestemming droegen, was de drang voor kittens groter dan ooit, daarbij werd zijn mentale toestand wel met de dag slechter.
Terug naar boven Ga naar beneden
Stormflight
Member
Feel it coming in the air DPKsfdL
Anonymous
523
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 31 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Stormflight
BerichtOnderwerp: Re: Feel it coming in the air   Feel it coming in the air Icon_minitimevr 16 okt 2020 - 21:21

Stormflight
Stormflight trok kort met zijn oortje toen hij een zeker verdriet zag verschijnen in de blik van Nightpool en even vroeg hij zich af of de kater zich al had ingelaten met een she-cat en dat dat verkeerd was afgelopen. Ze waren nog niet op dat level dat hij dat zomaar aan Stormflight toe zou vertrouwen, maar Stormflight was er vrij zeker van dat hij zijn mond wel zou houden als de senior warrior het hem zou vertellen. Wat had hij er immers aan om het door te vertellen? Daar had hij enkel zichzelf mee en bovendien stelde hij Nightpool te veel op prijs om hem zomaar te gaan verraden aan anderen. Nee, als Nightpool dat ooit met hem wilde delen, dan was zijn geheim bij Stormflight veilig. Een lichte glimlach gleed om de lippen van Stormflight toen Nightpool zijn vraag aan hem stelde en hij gaf een knikje. “Dat heb ik zeker, maar ik heb nog geen partner gevonden met wie ik ze kan hebben,” grinnikte hij. “Ik neem dat er ook katten zijn die niet per se een partner nemen om hun kittenwens in vervulling te laten gaan, maar ik weet niet…” Hij haalde zijn schouders kort op. “Als ik kittens van mijn eigen bloed wil zien opgroeien, dan wil ik ze opvoeden met iemand aan mijn zijde van wie ik hou.” Hij richtte zijn blik naar Nightpool. “Heb jij kittens?” vroeg hij geïnteresseerd aan de ander.

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Feel it coming in the air
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: