i am a wolf 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 i am a wolf

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Graywolf
Member
i am a wolf Untitl11
49
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Graywolf
BerichtOnderwerp: i am a wolf   i am a wolf Icon_minitimevr 4 sep 2020 - 17:29

blame it on the blue top;
got you feelin dizzy
Pale moon, rotten flowers.


Zijn oren hingen omlaag toen hij met een slappe staart het kamp uitliep. Hij had geprobeerd contact te leggen met een leeftijd genoot maar ze was in een verdediging houding gesproken alsof hij een wolf was geweest die plots voor haar had gestaan. De tom was toen direct omgedraaid en basically het kamp uit gevlucht. Met sjokkende pootstappen liep hij weg en keek met een wat treurig gezicht naar de grond toe waar hij op liep. Hij had een tijdje rondgedwaald toen hij met zijn kop tegen een boomstam liep en stilstaand kwam te staan. Met wat schrik schoot hij een stap naar achteren en wreef over zijn zere voorhoofd heen. Er stonden bijna geen boompjes op Windclan gebied, hoe groot was nou weer de kans dat hij er tegen eentje aanliep? Met een zucht liet hij zichzelf op zijn buik vallen en liet een wolkje stof oprijzen. De wind blies lichtjes over hem heen waardoor ook de takjes boven hem mee bewogen; Er viel zelfs een bloemblaadje van boven naar beneden op zijn voorpoot. Normaal zou hij dit bijzonder vinden en er blij van worden maar nu.. nu voelde hij zich maar leeg.

[Blazesong]i am a wolf Osje10
Terug naar boven Ga naar beneden
Blazestar
Moderator
i am a wolf 63308eb860bb0dbd9f2828a81f86bd31
Sannemander
971
Actief
All my troubles on a burning pile

CAT'S PROFILE
Age: 43 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Blazestar
BerichtOnderwerp: Re: i am a wolf   i am a wolf Icon_minitimeza 5 sep 2020 - 20:35

My fire is starved of oxygen
De kater had gehoopt niemand tegen te komen op zijn weg naar de small lake. Had gehoopt op zijn gemak wakker te kunnen worden door het frisse water dat daar lag weg te dampen in de nu al heette zon. Maar dit bleek te veel gevraagd, zijn blik was al gevallen op een ukkie die net als hem niet bepaald een goede dag leek te hebben. Een enorm nadeel bleek dit nou ook weer niet te zijn, in tegendeel, wellicht zou dit het beste zijn wat hij vandaag zou zien. De gebeurtenis mogen bijwonen, het mogen zien dat misschien hij het niet z o slecht had. Een luide bonk had over de velden heen geklonken toen de arme ziel zijn kop stootte, gevold door een lach uitbundige lach van yours truely, Blazesong. "Moeilijk huh kijken" merkte hij plagerig op terwijl hij langs de apprentice heen stapte om het kleine watertje verder op te kunnen bereiken "Niet één van je beste dagen hm?".
                                              + Falconpaw
A flicker in the howling wind


i am a wolf YwEzlWS

I'm like a kid who just won't let it go, twisting and turning the colours in rows
Terug naar boven Ga naar beneden
 
i am a wolf
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory-
Ga naar: