I'll worship like a dog 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 I'll worship like a dog

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Dustrose
Member
I'll worship like a dog DPKsfdL
Bunny
145
Actief
Ashes to ashes,
dust to dust

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Dustrose
BerichtOnderwerp: I'll worship like a dog   I'll worship like a dog Icon_minitimedi 8 sep 2020 - 16:48

Dustpaw was merkbaarder nerveuzer dan normaal en dat had alles te maken met de nachtelijke verschijning van de Starclanner. Of, in ieder geval, wat zij dacht dat een Starclanner was. Zeker kon ze daar nooit van zijn - maar wat was de andere optie? Een deel van haar wou het bespreken met de medicine cat; maar een groter deel was zo ontzettend bang dat ze dan veroordeeld zuo worden. Gesproken met de anjermoordenaar? Wie weet was het een dark forest cat. Maar daar dacht ze liever niet aan. Want hij - of zij - leek haar nodig te hebben. Ze kon helpen voor een groter doel, deel uitmaken van iets dat groter was dan haar. Ze voelde zich speciaal door zijn aandacht, ze voelde zich belangrijk en gewild en nuttig. En dat had ze nog nooit eerder gevoeld. Ze had zich altijd maar een schaduw gemaakt, altijd verstopt achter haar zus; en dat had ze nooit echt erg gevonden.. Maar het was wel eens fijn om iets te doen waar Sunpaw niéts mee te maken had.

+ Acornstar
Terug naar boven Ga naar beneden
Acornstar
StarClan
I'll worship like a dog DPKsfdL
Cynthia
3768
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Dead (120 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank: Ancient leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Re: I'll worship like a dog   I'll worship like a dog Icon_minitimedi 29 sep 2020 - 16:03

Hij had verwacht dat wanneer Bloodclan weg was alles langzaam wel weer hetzelfde zou worden en dat de clan zou begrijpen dat ze hem niet moesten verraden, niet zoals Tall en zoveel anderen hadden gedaan. Hij had dan ook niet veel katten binnen de clan meer die hij echt vertrouwde, vooral niet nadat Cormorantwing vermoord was. Hij wist dat hij die kat moest vinden die dit gedaan had, alleen de vraag was wat hij daarna zou doen. Nee, hij zou niet zijn zoals die kat, hij zou geen moordenaar zijn, maar wat zou hij doen? Maar voor hij kon beslissen wat te doen zou hij de kat eerst moeten vinden en daarvoor had hij meer informatie nodig. Zijn tocht had hem deze keer naar fourtrees gebracht, want hij wist dat er geen verdere clues meer te vinden zouden zijn in Shadowclan voor nu, maar wie weet zou hij wat kunnen vinden bij fourtrees of anders misschien van een kat van een andere clan. Hij begon dan ook rustig van de ene kant van de kuil naar de andere kant te werken, afwachtende of hij wat tegen zou komen.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
I'll worship like a dog
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: