Anonymouse's big topic search 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Anonymouse's big topic search

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Stormflight
Member
Anonymouse's big topic search DPKsfdL
Anonymous
523
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 31 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Stormflight
BerichtOnderwerp: Anonymouse's big topic search   Anonymouse's big topic search Icon_minitimeza 12 sep 2020 - 12:46

Hallo iedereen (:

Vandaag heb ik eindelijk wat ideeën voor accounts kunnen uitwerken die al een tijdje in mijn hoofd zaten. De bedoeling was om in elk van de vier woud-Clans een kat te hebben en met mijn ideeën uitgewerkt heb ik dat doel bereikt.

Natuurlijk wil ik ze allemaal graag actief maken zodat ik met deze vier wat plotjes en verhaallijnen op kan starten. Ik heb zelf al wel wat ideeën voor wat ik voor ze zoek, maar er mogen zeker ook nog ideeën van jullie kant komen. Ik sta immers open voor alles. Alles kan besproken worden via PM naar Stormflight, omdat hij mijn main account is. Ik zal hieronder de accounts zetten waar ik topics voor zoek en welke bijkomende plotjes ik eventueel voor ze wil hebben. Ik zie het ook zitten om elk aangevraagd topic aan te maken, dus vraag maar raak!

Stormflight

Anonymouse's big topic search Storm

Stormflight is een RiverClan warrior. Zijn karakter is eigenlijk heel simpel: hij behandelt anderen zoals zij hem behandelen. Als anderen aardig tegen hem zijn en openstaan voor een gesprek, dan zal hij dat zeker aangaan. Als anderen gemeen tegen hem doen, dan zal hij er kil op reageren en zich terughoudend opstellen. Hij is niet geweldig in het delen van zijn diepste emoties, maar hij kan wel heel erg goed luisteren naar anderen en is vrij behulpzaam aangelegd. Hij heeft een voorliefde voor kittens en vindt het leuk om ze op te zien groeien. Voor de rest is hij de kalmte zelf en zal zich in chaotische situaties dus niet gauw laten desoriënteren.

Voor hem zoek ik eigenlijk niet zo heel erg veel. Ik vraag voor hem meestal een topic aan en zie wel wat er gebeurt. Het zou misschien leuk zijn als er een kitten zou zijn die een pleegvader nodig heeft en hij die rol kan vervullen, maar dit is geen vereiste.

Snakekit

Anonymouse's big topic search 8256-23

Snakekit is een ShadowClan kitten en is eigenlijk helemaal het tegenovergestelde van Stormflight. Hij is eigenlijk een vrij complex karakter. Omdat hij verwaarloosd is door zijn moeder is hij vrij terughoudend naar anderen toe. Hij vindt het lastig om zich open te stellen naar anderen en gedraagt zich om die reden bot en kortaf. Hij is goed in het negeren van anderen en wanneer je zijn aandacht toch blijft trekken, zal hij niet bepaald vriendelijke reacties geven. Wanneer je echter door zijn muur heen kunt kijken en je weet een plek in zijn hart te veroveren, zal hij een vriend voor het leven zijn en zal hij alles voor je doen. Op zijn eigen botte manier, that is.

Ik zou het voor Snakekit leuk vinden om een paar kittens te vinden die hem pesten omdat hij geen vader heeft en/of omdat zijn moeder hem in de steek laat. Die hem opzettelijk onzeker willen laten voelen en waarmee hij een haatverhouding krijgt. Het zou ook leuk zijn om katten te hebben die juist wél door zijn muur willen breken. Misschien zou het ook leuk zijn om een kater te hebben voor hem die zich op kan stellen als pleegvader en/of hem behandelt als zijn eigen zoon, iemand waar hij op termijn een goede band mee kan krijgen en die hem helpt te ontwikkelen in de Clan. Het is later op termijn ook mogelijk om Snakekit's echte vader te bespreken. Indien hier interesse voor is, graag een PM naar Stormflight!

Featherkit

Anonymouse's big topic search 8266-86

Featherkit is een WindClan kitten. Ze is lief, vriendelijk en nieuwsgierig aangelegd, maar wel ontzettend verlegen. Omdat ze zo verlegen is, vindt ze het lastig als iemand gemeen tegen haar doet omdat ze niet voor zichzelf op durft te komen. Dit maakt haar helaas een vrij gemakkelijk doelwit voor pestkoppen.

Voor Feather zou het misschien leuk zijn om een paar pestkoppen te hebben die haar steeds als hun mikpunt zien, juist omdat ze zo'n zacht karakter heeft. Ik zoek ook een pleegvader voor haar die te weten gekomen is dat ze half-Clan is en dit mee geheim wil houden voor haar Clan, maar wel de zorg over Feather wil nemen. Feather is nog vrij jong, dus het is mogelijk dat ze niet beter weet dan dat hij echt haar vader is en dat hij dan later de waarheid aan haar zal vertellen. Het is in overleg ook mogelijk om haar echte moeder te bespelen: haar naam is Dovefall en zij heeft samen met een ThunderClanner drie kittens: twee in ThunderClan en één in WindClan (Feather dus). Het is op termijn ook mogelijk om één van de broers te bespelen of zelfs de vader, dit kan allemaal in overleg in een PM naar Stormflight besproken worden!

Icepaw

Anonymouse's big topic search Icepaw

En dan komen we aan bij het laatste account in de lijst: Icepaw. Icepaw is, net als Snakekit, een vrij complex karakter. Ze is sterk in haar poten en is geen katje om zonder handschoenen aan te pakken. Ze is fel in haar meningen, krachtig in haar houding en ze heeft een hekel aan pestkoppen. Ze is haar vader verloren vlak nadat ze geboren werd en omdat haar broers weinig emotie tonen en haar geleerd hebben dat dat zo beter is, toont Icepaw zelden naar anderen wat dat ze echt voelt. Ze verkiest eerder een afstandelijke houding, waardoor ze niet veel vrienden heeft gemaakt tijdens haar kittentijd. Ze is iemand die geen bs accepteert en die zowel hard is voor zichzelf als voor anderen, erg ambitieus aangelegd zijnde.

Voor Icepaw zoek ik verschillende dingen. Het zou leuk zijn om iemand te hebben waar ze een soort van haat-liefdeverhouding mee kan hebben; iemand die het bloed onder haar nagels vandaan kan halen, maar iemand die ze op termijn wel kan gaan appreciëren en waar ze vrienden mee kan worden. Het is ook mogelijk om één van haar oudere broers te spelen; dit kan via PM naar Stormflight besproken worden. Voor de rest zou het misschien nog wel leuk zijn om iemand te hebben waar ze een regelrechte haatverhouding mee heeft: iemand die haar probeert te pesten en altijd ruzie met haar heeft, met geen kans op vriendschap.

--

Dit is zo'n beetje wat ik allemaal zoek. Zaken zoals verhaallijnen en karakters bespelen kunnen besproken worden via PM naar Stormflight, maar gewone topics en kleine ideeën zoals een vriend, pleegvader of vijand mag altijd hier gewoon gemeld worden. Zoals bovengenoemd zal ik alle topics die aan worden gevraagd aanmaken, tenzij diegene die het aanvraagt het graag zelf wil aanmaken.

Ik hoop dat er animo is en dat ik lekker veel kan RPG'en met iedereen!

Groetjes
Anonymous

P.S: Blijkbaar heb ik een voorliefde voor de woorden "op termijn" te typen...
Terug naar boven Ga naar beneden
Ashfeather
Member
Anonymouse's big topic search DPKsfdL
Sofie
48
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Ashfeather
BerichtOnderwerp: Re: Anonymouse's big topic search   Anonymouse's big topic search Icon_minitimeza 12 sep 2020 - 13:19

Ik heb Ashfeather uit de Windclan voor je, ze is net nieuw en ik moet wachten tot ze is geaccepteerd, maar toch. Ik weet niet wat Ash zou kunnen zijn van Feather, misschien gewoon een poes waar ze af en toe een praatje mee maakt of iets anders, wat je maar wilt. Ze zou natuurlijk ook een keer een topic met Storm kunnen doen.

Dan heb ik nog Dawnkit uit de Riverclan, daar heb je natuurlijk al een topic mee, maar ze zou best een pleegvader kunnen gebruiken. Als je wil kan Dawnkit Stormflight pleegkitten zijn(:


Anonymouse's big topic search Untitl10
Terug naar boven Ga naar beneden
Stormflight
Member
Anonymouse's big topic search DPKsfdL
Anonymous
523
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 31 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Stormflight
BerichtOnderwerp: Re: Anonymouse's big topic search   Anonymouse's big topic search Icon_minitimeza 12 sep 2020 - 13:29

Ash x Storm is goed! Dat topic zal je binnenkort zien verschijnen dan (: Ash x Feather is ook goed! Misschien leuk als ze inderdaad een oudere warrior is waar Feather bij terechtkan of waar ze gewoon een goed praatje mee kan maken? En dat ze vrienden kunnen worden en Ash haar een beetje kan begeleiden of zo? (: Ik zal het topic voor hun ook in mijn lijstje zetten!

Stormflight als pleegvader voor Dawn klinkt leuk! Ik heb al gezien dat ze een goede dynamiek hebben, dus dat kan zeker. Dan zet ik hem als haar pleegvader in zijn profiel zodra dat een beetje besproken en uitgewerkt is in hun topic(s) en dan blijven we gewoon lekker topics tussen hun doen ^^
Terug naar boven Ga naar beneden
Dawnkit"
Member
Anonymouse's big topic search DPKsfdL
Sofie
99
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Dawnkit
BerichtOnderwerp: Re: Anonymouse's big topic search   Anonymouse's big topic search Icon_minitimeza 12 sep 2020 - 14:55

Leuk! Ik zie de topics wel verschijnen!
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Anonymouse's big topic search
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: StarClan :: Topic search-
Ga naar: