[Settleddust] Bury me in roses 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 [Settleddust] Bury me in roses

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Seamist
Member
[Settleddust] Bury me in roses DPKsfdL
Babs
432

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Seamist
BerichtOnderwerp: [Settleddust] Bury me in roses   [Settleddust] Bury me in roses Icon_minitimedi 15 sep 2020 - 20:37

De kittens groeiden als kool en elke dag was Seamist meer trots op ze. Ze waren zo groot en sterk en ontwikkelden zich zo mooi. Ze kon alleen maar hopen dat Dimkit en Tidekit dat net zo goed deden in Shadowclan. Haar twee dappere dochtertjes.. Maar er was één kitten die nooit zou groeien, die nooit het zonlicht op haar pels zou voelen, haar eerste prooi zou vangen en naar verhalen zou luisteren van de elders. Morningkit was van hen afgenomen voordat ze ooit mocht leven.

Ze had een andere queen gevraagd om op de kittens te letten, ze waren oud en wijs genoeg om eventjes een middagje alleen te zijn. Ze wilde naar Morningkit toe, Arctic zou het vast wel begrijpen dat dit iets was wat ze alleen moest doen. Ze had de prachtigste bloemen uit een klein veldje geplukt, sneeuwwit als haar vacht, en nam ze mee naar vierboom, waar ze al snel genoeg het kleine grafje vond waar haar kindje begraven was. Zachtjes, teder, legde ze de bloemen neer op de plek, haar ogen sluitend, de stilte tot zich nemend. Haar hart kneep pijnlijk samen, maar ze bleef voor nu even zo zitten, in stilte wakend en rouwend over Morningkit.

[Settleddust]
Terug naar boven Ga naar beneden
Settledstar
Catministrator
[Settleddust] Bury me in roses Dutch22
Renske
2587
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader ☆
Settledstar
BerichtOnderwerp: Re: [Settleddust] Bury me in roses   [Settleddust] Bury me in roses Icon_minitimedi 15 sep 2020 - 22:38


Settleddust kwam hier nooit meer. Hij was niet meer die apprentice, op zoek naar kinderlijke liefdes. Hij was niet meer de jonge warrior, hopeloos verliefd geworden op een poes uit een andere clan. Hij was nu een deputy, met meer geheimen en leugens op zijn kerfstok al voordat hij goed en wel begonnen was. De laatste keer dat hij hier was, was met een Gathering. En die keer daarvoor... dat was een nacht met teveel slechte herinneringen. Herinneringen die diep in zijn hart waren gekerfd, en waarvan hij soms bad dat hij ze kon vergeten.
Maar wat was het vandaag? Ze zon, de wind, een onbekende kracht? Maar zijn poten brachten hem naar de locatie waar alles was gebeurd. En meteen toen zijn klauwen de grond voelden, voelde hij de emotie op zijn borst drukken. Hij staakte zijn passen en een diepe zucht rolde over zijn lippen. Hij wilde dat hij het allemaal niet meer kon voelen, maar diep in zijn hart wist hij ook nog wel dat die gestolen was door Seamist. Hij had zich al lang niet meer gelukkig gevoeld. Af en toe kreeg hij nog vlinders in zijn buik als hij naar Tidekit en Dimkit keek, maar dat was altijd bitterzoet. Want hij kon nooit echt zijn liefde tonen als hun vader.
Settleddust herinnerde Morningkit, een vierde dochtertje die de helderste ster aan de hemel was. Zijn blik ging even naar de lucht, gevuld met donzen wolken. Ze zou daar vast prachtig kunnen spelen, maar nooit met haar eigen broertje en zusjes. Gefrustreerd liet hij zijn kop hangen. Hoe hadden ze het ooit zo ver kunnen laten komen? Onbewust stuurde zijn poten hem naar de plek waar hij Morningkit te rusten had gelegd. Hij had nooit kunnen bedenken dat Seamist daar ook zou zijn.
Maar daar was ze dan. Het was alsof de tijd even stilstond. Hij kon bijna spontaan huilen, maar hij hield zich in. Hij stond daar maar, met een bek vol tanden, hoe ze bij het grafje stond. Had ze hem gezien? ‘Seamist?’ vroeg hij dan ook zachtjes, met zijn stem beknepen van de brok in zijn keel. Hij wist eigenlijk niet eens of ze hem ooit wel weer wilde zien. Hij had zich als een eikel gedragen. Een verschrikkelijke eikel. Oh, hij had alles zo verkeerd gedaan. Hij had alles verpest. Alles was zijn schuld geweest.
Terug naar boven Ga naar beneden
Seamist
Member
[Settleddust] Bury me in roses DPKsfdL
Babs
432

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Seamist
BerichtOnderwerp: Re: [Settleddust] Bury me in roses   [Settleddust] Bury me in roses Icon_minitimewo 16 sep 2020 - 12:08

Voor een tijd was ze gehuld in pure, rustgevende stilte. Het was een moment die zij alleen met Morningkit deelde. Al haar wensen, dromen en hoop voor de jonge kitten die nooit in vervulling mochten gaan, al haar verdriet en pijn dat ze slechts zo kort had mogen leven. Haar Morningkit. Het enige wat ze kon doen was haar herinnering in ere houden, haar kindje, het helderste sterretje in de zilverpels 's nachts.

Zachte pootstappen deden haar in eerste instantie niet opkijken, tot ze haar naam hoorde in een stem waarvan ze nooit meer verwacht had dat deze haar naam zou spreken. Haar hart sloeg een slag over en het leek alsof pure elektriciteit door haar lichaam heen trok. Seamist haar blik schoot omhoog, haar tweekleurige ogen wijd terwijl ze haar blik op die prachtige tabby pels, die schitterende mosgroene ogen die zoveel tederheid uit konden stralen, haar Settleddust richtte. Het leek alsof de tijd eventjes stil stond toen ze hem zag, alsof ze in een bubbel zaten die alleen uit hun twee bestond. Een mix van emoties ging door haar heen, verlangen, verdriet, nervositeit. Een tweestrijd leek in haar gevoelens te liggen. Aan de ene kant wilde ze haar kop tegen zijn hals drukken en zijn warme dennengeur opsnuiven, aan de andere kant wilde ze heel hard van hem wegrennen. Uiteindelijk werd geen van beide gekozen en bleef de compromis op dood stil blijven zitten hangen. "Settleddust.." prevelde ze zachtjes, haar stem licht trillend van emotie.
Terug naar boven Ga naar beneden
Settledstar
Catministrator
[Settleddust] Bury me in roses Dutch22
Renske
2587
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader ☆
Settledstar
BerichtOnderwerp: Re: [Settleddust] Bury me in roses   [Settleddust] Bury me in roses Icon_minitimewo 16 sep 2020 - 15:59

Settleddust staarde naar haar alsof ze een vreemde was, maar het was iemand waar hij duidelijk verknocht aan was. Hij bewoog aarzelend een poot naar voren, maar zette hem daarna weer terug op zijn plek. Zijn blik ging van haar, naar het bloemetje wat aan haar poten lag. Voor hun dochtertje. Hij keek naar de poes en hij voelde zijn hart zwaar worden. Ze deelden hetzelfde verdriet, maar hij had het gevoel dat hij het niet met haar kon delen. Dat hij haar niet meer kon troosten. Hij herinnerde hoe hij het dode lichaampje bij haar vandaag had gehaald, ijskoud en onder de grond had gestopt. Want het had gemoeten, het had verstopt moeten worden. Hij keek haar recht in haar tweekleurige ogen aan en ergens wenste hij dat hij haar in zijn poten kon houden. Maar in plaats daarvan liet hij zijn kop hangen, vechtend tegen de tranen. ‘Het spijt me zo,’ miauwde hij, bijna onhoorbaar. Zouden de geluidsgolven überhaupt wel de afstand naar haar kunnen overbruggen?
Terug naar boven Ga naar beneden
Seamist
Member
[Settleddust] Bury me in roses DPKsfdL
Babs
432

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Seamist
BerichtOnderwerp: Re: [Settleddust] Bury me in roses   [Settleddust] Bury me in roses Icon_minitimewo 16 sep 2020 - 16:15

Verdriet leek haar keel dicht te schroeven, alsof hij helemaal vol zat met de dikke tranen die ze warm achter haar ogen voelde prikken. Ze kon ze echter niet naar buiten laten, niet hier, niet nu. De emotie liet haar slap voelen, maar tegelijkertijd alert van adrenaline. Dit moment was van hen beide, al had ze geen woorden om de stilte te vullen. Zijn aanwezigheid was niet troostend zoals hij voorheen was geweest, maar verwarrend.

Zijn excuses kwamen als een fluistering op de wind gedragen, nauwelijks luider dan het geritsel van de bladeren hoog boven hen. Ze voelde zich zoals de bladeren, alsof het lichtste briesje haar beverige lijf kon meenemen en mee kon dragen, weg van deze plek. Met haar woorden rolde de eerste verraderlijke traan weg uit haar ooghoek, langs haar neusbrug naar beneden. Het liet een nat spoor achter in haar vacht, om vervolgens naar de grond te druppen en daar te verdwijnen. "Het spijt me ook.. voor alles.. Ik.." Haar stem stierf af terwijl ze opnieuw zocht naar woorden, naar betekenis in deze chaos in haar hoofd. Wat voelde ze? Spijt? Verdriet? Verlangen? Misschien wel allemaal. "Ik had je de kittens nooit op moeten dringen.." Haar Dimkit en Tidekit.. Hoe ging het met ze in Shadowclan Waren ze gelukkig? Gezond? Herinnerden ze haar nog? Het was een opwelling van pure angst geweest, de wil om twee kittens veilig te hebben bij hun vader in plaats van in Riverclan, waar ze zoveel spoken en schimmen had gezien die haar kittens pijn konden doen. Maar met het passeren van haar zwangerschap waren ook deze spoken gepasseerd en leek alles vrediger en haar hoofd helderder.. behalve die vage onrust die in haar bleef spoken dat er toch iets niet oké was.
Terug naar boven Ga naar beneden
Settledstar
Catministrator
[Settleddust] Bury me in roses Dutch22
Renske
2587
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader ☆
Settledstar
BerichtOnderwerp: Re: [Settleddust] Bury me in roses   [Settleddust] Bury me in roses Icon_minitimewo 16 sep 2020 - 22:58


Oh Starclan, hij zag de tranen al in haar ogen. Settleddust wilde haar niet zo zien. Hij wilde haar niet laten huilen, hij wilde de reden niet zijn. Hij wilde de tranen op haar snoetje weglikken, lieve woordjes in haar oren fluisteren. Hij wist gewoon op het moment dat hij ogen op haar legde, dat de gevoelens nog lang niet verdwenen waren. Dat zou ook nooit gebeuren. Ze bleef de moeder van zijn kinderen. Hij zou haar onmogelijk kunnen haten. Hij hoopte alleen dat ze hem niet haatte.
Settleddust kon het moment dat ze zich begon te verontschuldigen niet meer inhouden. Trillend kwam hij in beweging en nadere haar voorzichtig. Iedere stap leek een berg om te beklimmen, een rivier om door te waden, een nieuw obstakel als je dacht dat je de eindstreep had gehaald. ‘Nee, alsjeblieft, ik ben blij dat ze er zijn,’ miauwde hij stilletjes, terwijl hij enkele staartlengten bij haar stil bleef staan. Met een bezorgde frons op zijn gezicht probeerde hij haar blik te vinden. ‘Ik hou van ze, ik ben blij dat ik ze iedere dag mag zien,’ miauwde hij zachtjes. En dat was de waarheid. Hij kon op een afstandje kijken hoe ze speelden, hoe ze vriendjes maakten. Hoe ze op hun kop kregen als ze iets stouts deden, maar ook complimentjes als ze iets goed deden. Hij kon lachen om hun gestuntel. Maar het was niet genoeg, hij wist het. In zijn dromen waren ze samen, met zijn zessen. Nee, met zijn zevenen, ook hun overleden meisje zou erbij horen. Maar die droom zou misschien pas werkelijkheid zijn als ze in Starclan waren. En bij Starclan hoopte hij dat zijn kittens oud en gelukkig mochten worden, dat die tijd nog voor geen honderd manen zou komen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Seamist
Member
[Settleddust] Bury me in roses DPKsfdL
Babs
432

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Seamist
BerichtOnderwerp: Re: [Settleddust] Bury me in roses   [Settleddust] Bury me in roses Icon_minitimewo 16 sep 2020 - 23:21

Het was nog altijd alsof haar Settleddust de zon van haar universum te zijn. Het was alsof hij zwaartekracht afgaf en zij een planeet was in zijn zonnestelsel. Het liefste wilde ze gewoon naar hem toe, zich tegen hem aandrukken en zich laten troosten door zijn warmte en aanwezigheid. Haar hart kneep alleen al samen bij de gedachte. De verlangens joegen door haar hart, maar haar hoofd hield haar tegen. Ze wist dat het niet meer kon, het mocht niet meer. Hoe graag ze het ook wilde.

Haar adem stokte lichtjes toen hij dichterbij stapte en het kostte al haar wilskracht om niet de laatste afstand te overbruggen en zich tegen hem aan te nestelen. Ze bleef als aan de grond genageld staan, haar spieren gespannen. Het werd alleen maar erger toen hij over haar kinderen vertelde, hun kinderen. "Hoe is het met ze..?" vroeg ze, haar stem verlangend. Ze zou ze zo graag willen zien. Maar het kon niet, het mocht niet. "Amberkit wordt schitterender met de dag.. En Brackenkit is al zo'n sterke kitten." Ze bleef eventjes stil voordat ze zijn ogen zocht, zijn prachtige mosgroene ogen. "Brackenkit heeft jouw ogen.."
[/quote]
Terug naar boven Ga naar beneden
Settledstar
Catministrator
[Settleddust] Bury me in roses Dutch22
Renske
2587
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader ☆
Settledstar
BerichtOnderwerp: Re: [Settleddust] Bury me in roses   [Settleddust] Bury me in roses Icon_minitimedo 17 sep 2020 - 23:22


Bij Starclan ze deden onvoorzichtig, maar hij werd gewoon compleet door haar opgezogen. Maar hun woorden fluisterden simpel door de lucht en hij wist niet of hij verdrietig of gelukkig moest zijn toen ze over hun kinderen begon. Amberkit en Brackenkit. Ze zouden ongeveer even groot zijn als Dimkit en Tidekit. Waarschijnlijk net zo oogverblindend. Maar ook toen ze sprak over zijn zoon, die kennelijk op hem leek. Hij glimlachte waterig en keek Seamist aan. Het deed hem goed om te horen. ‘Dimkit en Tidekit, het gaat goed met ze. Ze zijn Shadowclan en veilig,’ miauwde hij. Oh wat een kopzorgen hem dat had gezorgd. Maar Inkspots was nu de vader, Airwisp een nalatige moeder. En geen van beide was waar. Maar het was geregeld, en ze deden het beide om een grote fout te verdoezelen. Inkspots wist het, Airwisp wist het, maar niemand wist wie de moeder was behalve hem. Hij had geen namen genoemd, enkel zijn eigen. ‘Ze zijn zo levendig. Tidekit is nog wat slungelig, maar ze leert snel. En Dimkit is nu al zo dapper,’ miauwde hij toen hij over de kleintjes dacht. Maar op afstand was er maar zoveel dat je meekreeg, Hij was gewoon gelukkig dat ze gezond waren. Dat ze inmiddels geaccepteerd waren. Dat ze erbij hoorden en dat er geen vragen gesteld zouden worden. Nu was het enkel zijn last te dragen, dat hij de pijn onzichtbaar moest gaan dragen, buiten het feit dat hij de rest van zijn gezin in Riverclan moest missen. Hij keek Seamist aan en hoewel zijn ogen trots en liefdevol glommen, schitterde er ook pijn en hartenzeer doorheen. ‘Ik mis ze,’ prevelde hij, doelend op Amberkit en Brackenkit. Maar het ergste nog van allemaal. ‘Ik mis jou.’
Terug naar boven Ga naar beneden
Seamist
Member
[Settleddust] Bury me in roses DPKsfdL
Babs
432

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Seamist
BerichtOnderwerp: Re: [Settleddust] Bury me in roses   [Settleddust] Bury me in roses Icon_minitimevr 18 sep 2020 - 12:51

Een zucht van opluchting ontsnapte uit haar bekje toen ze hoorde dat Dimkit en Tidekit allebei veilig en wel aangekomen waren in Shadowclan. Ze wist niet hoe Settleddust het gedaan had, maar Acornstar had ze niet weggestuurd. "Ik ben blij om dat te horen.." prevelde ze, nog een beetje uit haar doen van opluchting. Het was alsof er een gewicht van haar schouders viel, wetende dat hun twee dochters in Shadowclan waren, veilig waren en gelukkig opgroeiden. Daarna richtte ze haar tweekleurige ogen bezorgd op zijn groene. Hoe graag ze weer zou willen verdrinken in zijn blik, wilde wegzakken in zijn omhelzing.. Iets wat nooit meer kon. "En jij..? Heeft Acornstar je..?" vroeg ze, haar stem afdwalend met een duidelijke implicatie. Had Acornstar hem zijn rang afgenomen? Was hij zwaar gestraft? In die waas, in die paniek, had het haar niet uitgemaakt wat er zou gebeuren, zolang haar kleintjes maar veilig naar Shadowclan zouden gaan, weg zouden zijn uit Riverclan waar Pantherstar ze misschien zwaar zou straffen. Maar uiteindelijk vroeg niemand ernaar, was iedereen tevreden met Arcticwolf als een 'vader'. Settleddust sprak de woorden die zij niet over haar lippen kon krijgen. Ze voelde haar ogen weer vollopen en ze drukte haar oren haar nek in. Hij sprak uit hoe ze zich gehalveerd voelde sinds ze hem niet meer kon zien, sinds hij vertrokken was met Tidekit en Dimkit en Morningkit het prachtigste sterretje aan de hemel was geworden. "Ik mis jullie ook zo erg.." miauwde ze zachtjes, haar stem bevend. "Ik.. ik wou dat er een manier was dat we voor altijd samen konden zijn.." Ze slikte een brok in haar keel weg, probeerde zichzelf te stoppen om te huilen. "Ik voel me niet compleet zonder je."
Terug naar boven Ga naar beneden
Settledstar
Catministrator
[Settleddust] Bury me in roses Dutch22
Renske
2587
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader ☆
Settledstar
BerichtOnderwerp: Re: [Settleddust] Bury me in roses   [Settleddust] Bury me in roses Icon_minitimedi 22 sep 2020 - 16:59


Zijn groene ogen waren eindeloos op haar gericht. Op haar iedere pluk vacht. Alle kleuren opnieuw in zich opnemend. Hij wilde weer kunnen zien hoe haar ogen glinsterden als ze lachte, de giechels als ze verlegen werd. Maar zo zou het misschien nooit weer worden, hoeveel hij ook hoopte en zou smeken. Nee, hun liefde, als het er nog was, zou voor altijd een zwart randje hebben. Maar ze was wel blij om het te horen. Een zwak glimlachje kwam van zijn snoet. In elk geval waren de kindjes blij, gelukkig en veilig. Ze zouden nooit hoeven te voelen wat zíj voelden. Maar ze vroeg zelfs nog of hij in de problemen was gekomen. Hij snoof even schamper. ‘Nee. Ze hebben andere ouders,’ miauwde hij. Moest hij uitleggen hoe het zat? Of waren dit ook zijn geheimen om te dragen. Hij wist niet of het erg was, of het noodzakelijk was wie het waren. Hij meende van niet. Waarschijnlijk zou dat haar alleen maar meer pijn doen.
Maar zij deed hem ook pijn, met een paar simpele woordjes. De "wat als". Ja, wat als, wat als. Alsof dat nog niet duizend keer door zijn kop was gegaan. Om gewoon weg te rennen met haar, hun kittens mee te nemen en de horizon tegemoet rennen. Maar het kon niet. Hij was deputy, en hij kon Shadowclan nu niet alleen laten. Hij was de enige die wist dat Acornstar twijfels had in zijn clan, hij moest kunnen inspringen. En Seamist... Het was niet eerlijk. Hij liet zijn kop even hangen. ‘Ik heb mijn hart hier achtergelaten, die nacht,’ miauwde hij naar de prachtige poes. ‘Hij zal voor altijd van jou zijn,’ prevelde hij. Het gaf toe aan al zijn verlangens, maar hoe graag hij ook bij haar wilde zijn, het was alsof een onzichtbare muur tussen hun stond, waar ze met de meest wanhopige pogingen niet overheen zouden komen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Seamist
Member
[Settleddust] Bury me in roses DPKsfdL
Babs
432

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Seamist
BerichtOnderwerp: Re: [Settleddust] Bury me in roses   [Settleddust] Bury me in roses Icon_minitimedi 22 sep 2020 - 17:07

Het deed haar haast fysiek pijn om hier te staan, om in zijn prachtige ogen te kijken, zijn zachte pels te mogen aanschouwen, maar ze mocht hem niet aanraken, niet naar hem toestappen, geen troost bij hem zoeken. Ze voelde een snik opkomen, welke in haar keel bleef steken zonder zijn weg naar buiten te vinden. Ze bleef stil. Ondanks dat ze maar voor één ding in dit leven nu wenste, kon deze wens nooit in vervulling komen. Ze zouden nooit meer samen zijn. Haar oren draaiden zich wat verward naar achteren bij zijn woorden. "Andere ouders..?" herhaalde ze, haar toon bezorgd. Haar blik was duidelijk. Leg uit? Waren de andere ouders wel goed voor ze? Waren ze geliefd? Gevoed? Verzorgd? Niks dan het beste voor haar kindjes immers.. En ze hoopte dat Settleddust hier desondanks voor zorgde. Als ze het samen hadden kunnen doen.. Dan was er niks aan de hand geweest. "Ik ook.." fluisterde ze zachtjes, alsof de bomen oren hadden, "ondanks dat ik het niet aan de clan kan vertellen.. Mijn hart zal altijd bij jou horen.. wat iedereen ook denkt." Ze voelde het zo sterk. Ze wilde niks liever dan die laatste muislengtes overbruggen en tegen hem aanleunen. Als twee puzzelstukjes die netjes bij elkaar pasten.. Zo pasten zij ook bij elkaar.
Terug naar boven Ga naar beneden
Settledstar
Catministrator
[Settleddust] Bury me in roses Dutch22
Renske
2587
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader ☆
Settledstar
BerichtOnderwerp: Re: [Settleddust] Bury me in roses   [Settleddust] Bury me in roses Icon_minitimedi 22 sep 2020 - 17:17

Settleddust had verkeerd gedacht. Ze wilde het wel weten, hij zag het in haar ogen. Haar stem. Ze was bezorgd. Ze wilde weten of haar kindjes wel geliefd waren. Hij beet even op zijn lip en zuchtte, waarna hij toen een klein knikje gaf. Oké, goed. Ik zal het vertellen. ‘Mijn beste vriend heeft gezegd dat ze van hem waren, en de moeder.. We hebben een pact, ze zal ze veilig houden,’ miauwde hij. Hij kon nu ook niet Airwisp haar geheimen vertellen, dat was de deal geweest. Als iemand wist dat Adderkit van Cobra was, zou Cobra haar verbannen naar de het donkerste gat dat hij kende, al zou hij haar niet vermoorden. En die arme jongen, die zou er ook niets aan kunnen doen. Het was voor hun beide het beste hoe het zo was. Hij keek weer even nerveus op naar Seamist. Zou het antwoord goed genoeg zijn? Toch, het klauwde aan zijn hart hoe erg hij haar miste. En nu hij haar zag, wist hij ook weer waarom. En hoe stom, maar het was zo. Het was echt, en ze hoorde bij hem. Hij was van haar, en zij was van hem. Waarom, waarom, waarom... Zijn blik ging kort naar de hemel, alsof hij hoopte dat er een spontaan een teken van goedkeuring zou komen van de sterren. Maar hij wist dat dat nooit zou komen. ‘Ik.. ik weet niet wat ik moet doen, Seamist,’ miauwde hij toen wanhopig naar haar. Hij wilde haar koesteren, met hem in zijn poten in slaap vallen, iedere dag. Haar gezicht was het eerste wat hij wilde zien als hij wakker werd. Het was wreed en slopend dat ze niet bij elkaar mochten zijn.
Terug naar boven Ga naar beneden
Seamist
Member
[Settleddust] Bury me in roses DPKsfdL
Babs
432

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Seamist
BerichtOnderwerp: Re: [Settleddust] Bury me in roses   [Settleddust] Bury me in roses Icon_minitimewo 23 sep 2020 - 11:12

Ze draaide haar oren kort naar achteren bij zijn woorden, twijfelde, maar knikte daarna begrijpend. Het deed pijn dat hun kittens nooit zouden weten hoe erg ze hen liefhadden, maar ze waren zo wel veilig. Ze zouden opgroeien als volbloed Shadowclan warriors. Niemand zou twijfelen aan hun afkomst. Zo moest het zijn, hoe erg pijn het ook deed. Ze twijfelde voordat ze weer sprak. "Een vriend van mij heeft aangeboden om de vader te spelen.. Maar hij doet raar.. hij doet bezitterig.. Ik.. ik voel me er niet fijn bij.." gaf ze stilletjes toe aan hem. "Ik.. Hij kijkt af en toe.. ik weet het niet.." Haar stem stierf af in een mompeling terwijl ze haar staart om haar lichaam krulde alsof ze zichzelf wilde beschermen. Bij zijn volgende woorden leek haar hart in tweeën te splitsen. Het was fout, zo fout. Hier, boven het graf van hun gestorven dochter. Maar toch overbrugde ze die laatste afstand, gevoed door verlangen, en drukte ze haar kop onder Settleddust zijn kin.
Terug naar boven Ga naar beneden
Settledstar
Catministrator
[Settleddust] Bury me in roses Dutch22
Renske
2587
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader ☆
Settledstar
BerichtOnderwerp: Re: [Settleddust] Bury me in roses   [Settleddust] Bury me in roses Icon_minitimedo 24 sep 2020 - 11:27


In elk geval was ze niet meer kwaad, dat was een voordeel. Het was gewoon... door alles wat ze meegemaakt hadden, waarom zou ze ook nog kwaad zijn? Het was nu eenmaal zo en ze zouden moeten leven met de fouten die ze hadden gemaakt. Maar al snel begon ze te spreken over de kater die de vader speelde. Meteen kreeg hij een vurigere blik in zijn ogen. Hij wist precies wie ze bedoelde, hij had hem aangesproken op de gathering, om even duidelijk te maken dat hij de vader was. Maar nu hij hoorde dat hij Seamist oncomfortabel maakte. Was ze bang voor hem? ‘Ik heb hem ontmoet,’ murmelde hij dan ook, niet echt verhullend dat hij hem nu al niet zag zitten. Maar hij begon al meer hekel aan hem te krijgen. Iets was niet goed aan die kater. Tuurlijk, het was goed voor het verhullen van het verhaal, maar iets in hem klopte niet. Maar wat wist hij? Had Seamist verteld dat hij de vader was? Settleddust had bewust nooit de naam van Seamist laten vallen. Maar, dat was een probleem voor later. Hij was veel bezorgder om Seamist. ‘Doet hij je pijn, wat doet ie-?’ vroeg Settleddust toen uiteindelijk aan de poes. Want hij zweerde, als hij Seamist iets aan zou doen, dan was zijn laatste hartslag geslagen. Maar zijn woorden werden afgekapt want ze kwam naar hem toe, en het moment dat ze hem aanraakte voelde hij zijn hele lichaam weer tintelen. Ze was gewoon bang. Hij drukte stevig zijn kop tegen de hare en sloot zijn ogen. Oh hoe hij haar wilde helpen. Hoe hij haar gewoon bij hem wilde hebben. Hij streek zijn wang langs haar oor. Oh, waarom, waarom...
Terug naar boven Ga naar beneden
Seamist
Member
[Settleddust] Bury me in roses DPKsfdL
Babs
432

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Seamist
BerichtOnderwerp: Re: [Settleddust] Bury me in roses   [Settleddust] Bury me in roses Icon_minitimedo 24 sep 2020 - 11:39

De blik die Settleddust in zijn ogen kreeg bij het horen van Arcticwolf zijn naam beviel haar maar niks. Ze draaide één van haar grote oren naar achteren en zocht in zijn ogen naar een antwoord, maar vond deze niet. "Je hebt hem ontmoet?" herhaalde ze, vragend. Wanneer dan? Aan de grens? De gathering? Wat had Arctic bij Settled te zoeken überhaupt? Ja.. Brackenkit leek op hem, maar de ze had nooit de naam van Settled genoemd. Settleddust raakte meteen bezorgd door haar woorden en ze probeerde het haastig op te lossen. "Nee.. nee.. Hij is gewoon.. ik.. ik weet het niet.." murmelde ze, voor zich uitstarend. Hij was haar beste vriend en ze was waarschijnlijk ook nogal overgevoelig. "Hij wil me geloof ik gewoon beschermen.. Maar.. maar hij is af en toe nogal overheersend.. Ik wilde bijvoorbeeld naar de gathering, maar dat vond hij een slecht idee.. En hij is heel boos over Morningkit.." Haar blik gleed eventjes naar het kleine grafje voordat ze haar kop tegen Settleddust zijn kin aanlegde. Dit gevoel, dit tintelende, warme gevoel, het was alles wat ze wilde in het leven. Samen met Settleddust zijn en samen met hem hun kindjes grootbrengen. Ze sloot haar ogen en ademde zijn warme dennengeur in terwijl haar hart sneller begon te kloppen. Het liefste wilde ze elke dag tegen hem aanleunen. Haar hart kneep nu al samen bij de gedachte dat ze weer terug naar hun eigen clans moesten.
Terug naar boven Ga naar beneden
Settledstar
Catministrator
[Settleddust] Bury me in roses Dutch22
Renske
2587
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader ☆
Settledstar
BerichtOnderwerp: Re: [Settleddust] Bury me in roses   [Settleddust] Bury me in roses Icon_minitimedo 24 sep 2020 - 16:59


Oh, blijkbaar had deze man niet aan Arcticwolf verteld dat ze hadden gesproken. Ze zag de onzekerheid ook in haar blik. Even kneep hij zijn ogen samen. ‘Hij sprak me aan op de gathering om te vertellen dat hij kittens had, met jou,’ miauwde hij. Hij kon het moment herinneren en hoe hij zich toen had gevoeld. Hoe hij zonder ook maar iets te moeten laten merken hem te feliciteren. Hij had het toen gedacht, en nu dacht hij het weer. ‘Weet hij van mij... van ons?’ miauwde hij toen onzeker. Hij kon zich niet voorstellen dat Seamist hem zo voor het blok zou gooien, maar aan de andere kant. Ze waren beide ook al naïef geweest om het zo ver te laten komen. Maar desbetreffende kater deed haar geen pijn, zo bleek. Ze sprak vervolgens dat hij heel beschermend was, beknellend? Oh hij wist precies hoe het voelde dat iemand op je nek zat te hijgen. Acornstar was die van hem. Maar hij had geen recht om kwaad te zijn over hún verloren dochter. Dat ging hem niets aan. ‘Morningkit is van ons, hij heeft daar niets mee te maken,’ miauwde hij stilletjes, waarna hij zijn neus in haar vacht duwde. Van hen. Hij bleef dan ook een moment stil toen hij zichzelf even liet gaan in hem moment, dicht tegen Seamist aan en de vertrouwde geur opnemend. Was alles maar weer zoals toen, verstopt in het riet en geen kat of dier die naar hun omkeek. Maar nu namen ze weer zoveel risico. Het deed ook pijn om uiteindelijk weer een beetje afstand te nemen. Misschien moesten ze gewoon verstandig zijn. Hij wendde zijn blik af en liet zijn schouders hangen. Het kon nooit meer zo worden, ze moesten niet doen alsof het wel kon. ‘Seamist, we kunnen niet zo.. We zullen nooit samen zijn,’ murmelde terwijl hij een gepijndigde blik naar haar wierp, om vervolgens weer verslagen weg te kijken.

Terug naar boven Ga naar beneden
Seamist
Member
[Settleddust] Bury me in roses DPKsfdL
Babs
432

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Seamist
BerichtOnderwerp: Re: [Settleddust] Bury me in roses   [Settleddust] Bury me in roses Icon_minitimedo 24 sep 2020 - 18:34

De situaties die op dit moment plaatsvonden.. Ze vond het maar niks om eerlijk te zijn. Het maakte haar nerveus. Ze krulde haar staart om haar lichaam. "Ik.. ik heb hem niet verteld dat ze van jou zijn.. maar hij zei wel dat hij je de groeten zou doen op de gathering.. Hij wilde niet dat ik ging.." murmelde ze, haar stem niet meer dan een fluistering. Ze voelde zich er duidelijk oncomfortabel bij. Arcticwolf was van een steunpilaar zo snel aan het veranderen in iets wat gevaarlijk voelde, al kon ze haar poot er niet helemaal opleggen. Ze leunde mee met zijn aanraking, blij om hem te voelen, blij om zijn steun en troost te hebben. "Hij vindt dat het mijn schuld is.. omdat ik niet in de nursery ben gebleven.." murmelde ze, heel stilletjes, haar tweekleurige ogen op Settleddust gericht, hem smekend om te zeggen dat het niet zo was terwijl schuldgevoel aan haar vrat. Het voelde koud en eenzaam toen hij terugstapte. Ze strekte haar nek onbewust nog iets om zijn omhelzing nog net wat langer vast te houden, om het nog net een seconde langer te laten duren. Haar oren gingen naar achteren. Ze wist dat hij de verstandigste keus maakte, maar het trok aan haar hart alsof deze weer opnieuw in stukjes gescheurd werd. Als reactie op zijn woorden kwamen alleen maar stille tranen. Ze wist dat het niet zo kon zijn, maar ze genoot van elk gestolen moment tot de realiteit weer keihard haar hart tot stof vermaalde.
Terug naar boven Ga naar beneden
Settledstar
Catministrator
[Settleddust] Bury me in roses Dutch22
Renske
2587
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader ☆
Settledstar
BerichtOnderwerp: Re: [Settleddust] Bury me in roses   [Settleddust] Bury me in roses Icon_minitimedi 6 okt 2020 - 1:32


Seamist legde uit dat haar "vriendje" niet van haar wist dat het de zijne waren. Dat ze niets had verteld, maar dat hij wel de groeten moest krijgen. Van hem, een kater die hij niet kende. Hij zette spanning op zijn kaak. Hij vond het maar niets. Hij vond die kater maar niets. Hij wilde niet dat hij in de buurt van Seamist kwam. Ze vond het duidelijk niet prettig. Maar het was nu noodzakelijk. Maar hoe makkelijk ze bij elkaar waren gekomen, zou ze het ook weer kapot kunnen maken... Toch? Hij had haar niet nodig. Ze had hem. Hij zou haar helpen, op elke manier dat hij maar kon. Maar hij werd nog kwaaier toen ze sprak dat hij haar de schuld had gegeven. ‘Hoe durft ie,’ gromde hij nu ook, meer tegen zichzelf dan Seamist. ‘Seamist, het is niet jouw schuld. Absoluut niet, het stond zo in de sterren. We kunnen niets doen als Starclan besloten heeft,’ miauwde hij bitter. En wat als het haar schuld was? Het was evenveel zijn schuld. Ze hadden de code gebroken en ze hadden ervoor geboet. Maar aan de andere kant hadden ze vier prachtige kinderen. Hij keek haar ernstig aan. ‘Hij is niet goed voor je, Seamist,’ miauwde hij. Hij keek haar in haar prachtige ogen aan. Hij was niet goed voor haar. Ze moest hem uit haar leven snijden, hem pletten als een vlo in haar vacht. Je had niets aan parasieten.
Misschien was hij jaloers, dat die Arcticwolf de hele dag bij haar kon zijn. Haar kon claimen als de zijne. Maar hij wist dat haar hart bij hem lag, zoals de zijne bij haar was. Maar nu toch stonden ze hier, zijn kop van haar afgewend omdat hij haar niet meer durfde aan te kijken, bang om te zien hoe hij haar pijn had gedaan. Hij duwde zijn nagels in de grond terwijl hij tegen de emoties aan het vechten was. ‘Seamist, ik wens iedere dag dat het wel kan. Maar het kan niet,’ sprak hij vervolgens met een schorre stem, zwaar met emotie. Verslagen schudde hij een keer zijn kop. Het kon niet, het kon niet, het kon niet. Waarom deed het zoveel pijn?
Terug naar boven Ga naar beneden
Seamist
Member
[Settleddust] Bury me in roses DPKsfdL
Babs
432

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Seamist
BerichtOnderwerp: Re: [Settleddust] Bury me in roses   [Settleddust] Bury me in roses Icon_minitimedi 24 nov 2020 - 23:33

Seamist voelde haar maag zich een paar keer omkeren terwijl het verlangen in haar hart steeds groter werd. Hoe kon het zijn dat ze afgestraft werden voor iets wat zo goed voelde? Ze miste hem zo, zo ontzettend. En Arcticwolf, hoe graag de kater het zelf ook leek te willen, kon het gat niet vullen. Ze draaide haar tweekleurige ogen weg van de kater toen deze aangaf dat Arctic niet goed voor haar was. ”Hij beschermt onze kittens,” reageerde ze ontwijkend, ”Crystalstar denkt nu dat ze puur bloed zijn, dat ze Riverclan zijn.. Als ik hem wegkeer.. Weet ik niet wat hij doet.” Zou hij alles dan onthullen? De kittens tot een halfclan leven verdoemen? Was het geluk van hun kittens dan niet hoger dan hun geluk?
Seamist draaide haar grote oren naar achteren bij de woorden van haar grote liefde. Het liefste wilde ze weer troost zoeken in zijn warme vacht, maar dit keer durfde ze het niet.  Ze wilde het hem niet nog moeilijker maken, ondanks haar eigen verlangens. Een waterige glimlach verscheen op haar lippen. ”Misschien kan het ooit als jij clanleider bent.. ver in de toekomst. ” Acornstar was nog maar net leider, dus dat zou sowieso nog lang duren.. helaas.
Terug naar boven Ga naar beneden
Settledstar
Catministrator
[Settleddust] Bury me in roses Dutch22
Renske
2587
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader ☆
Settledstar
BerichtOnderwerp: Re: [Settleddust] Bury me in roses   [Settleddust] Bury me in roses Icon_minitimevr 18 dec 2020 - 22:27


Settleddust keek haar zo wanhopig aan, maar tegelijkertijd was hij kwaad. Kwaad op zichzelf, dat hij het zover had laten komen, kwaad dat hij niet meer kon doen. En kwaad worden was makkelijker dan deze pijn nog langer in zijn eentje doorgaan. Het verscheurde hem vanbinnen, en vanbuiten moest hij er puntgaaf uitzien. En hij was kwaad op het monster dat zijn kittens beschermde, hoe ze het zei, hoe ze dacht dat ze niet anders kon. Want wat wist hij, en wat zou hij doen. Ze was een gevangene. En voor het eerst in zijn leven gingen zijn gedachten naar de meest drastische oplossing. Want wat als.. wat als hij er niet meer was. Hoe moeilijk kon het zijn? Hij schudde zijn kop en keek naar de grond. ‘Hou afstand, alsjeblieft?’ Want dat was het enige wat ze kon. Hij kon. Al was de gedachte al in zijn kop. Want dat was wat liefde met je deed, je deed alles om het te beschermen. Je was bereid om alles ervoor overboord te gooien. Maar Settleddust was nog net niet zover, want als het wel zo was dan was hij nu in haar poten, zouden ze hun kittens halen en wegrennen, zo ver ze maar konden.
Settleddust miauwde even schamper toen ze miauwde dat het misschien ooit kon, als hij leider was. Oh hij zou de sterren en de maan verplaatsen als het kon, alle regels buigen in zijn voordeel. Hij zou egoïstisch zijn. Maar hij schudde zijn kop. ‘Alsof ik al zijn levens ga overleven,’ miauwde hij op sarcastische, bittere toon. Acornstar had naar zijn weten nog acht, misschien zeven, hij wist niet hoe de regels werkten. En in de nesten waarin Settleddust zich regelmatig wist te werken, hoeveel geluk zou hij nog hebben? Maar hij zuchtte diep en durfde haar eindelijk weer aan te kijken. ‘Maar ja. Misschien... ooit...’ prevelde hij met een zwakke glimlach.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
[Settleddust] Bury me in roses
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: