[KS] Het lied van ijs en vuur 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 5 °C - 18°C
Er kunnen ineens buitjes ontstaan, dat het met bakken uit de lucht valt. Sommige dagen waait het hard, maar er zitten ook mooie dagen tussen. Met een waterig zonnetje aan de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to poisoned fish a disease is quickly spreading in Riverclan. Crystalstar has ordered the clan to only hunt on the little land prey Riverclan has.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Afwezig
Actief
Actief
Actief
Afwezig
Actief
VERY IMPORTANT CATS
VIPs
Founder
Founder
Editor
Editor
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 [KS] Het lied van ijs en vuur

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
[KS] Het lied van ijs en vuur Untitl10
Mark
547
Actief
''I had wings once. They we're strong. But they were stolen from me."

CAT'S PROFILE
Age: » 56 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen - Senior Warrior
Shatteredice
BerichtOnderwerp: [KS] Het lied van ijs en vuur   [KS] Het lied van ijs en vuur Icon_minitimevr 18 sep 2020 - 12:48

The Mother ofDRAGONS
Sky above me earth below me fire within me.
From the ashes, a fire shall be woken, A light from the shadows shall spring.. she melted to be fire. J.R.R. Tolkien
The fire queen
Months after her flight, while a great storm raged above the land, a red star bleeds and the darkness gathers, a litter will be born amidst smoke and salt to wake dragons out of the soul. Her three children. Who will raise out of the ashes alongside her.

''Geen zorgen kleintjes, kruip maar warm onder mijn vleugel. De wind die trekt is stormachtig en samen met de regen die zo hard naar beneden plenst verkondigt de natuur aan dat de zomer voorbij gaat. Maar geen zorgen, mijn warmte en liefde zal blijven. Ik zal jullie beschermen, ik zal jullie lief hebben. Mijn zoontjes, we hebben een moeilijke start gekregen hier maar samen zullen we herrijzen en het beste van ons naar boven halen.''

Drie zoontjes worden gezocht voor Shatteredice. Drie toms die gebaseerd zullen zijn op de drie draken van Game Of Thrones. Drie sterke mannen die hun mama zullen beschermen voor het kwaad. Maar eerst moeten de jonge mannetjes opgroeien en sterk worden voor dat gebeurd. Shatteredice zal hun opvoeden en groot brengen met veel liefde in haar nieuwe clan. Riverclan is haar tweede kans en deze wilt ze graag goed gebruiken. Omdat ze nog recent is begonnen met haar trainingen als Riverclan Warrior zal zij nog niet alles weten van de Riverclan manieren, hierin zal Crystalshell en goeie vrienden van Shatteredice een beetje bij helpen maar de kittens krijgen zeker ook wat mee van Shatteredice's geboorteclan. Hoewel ze Windclan achter haar heeft gelaten is dit nog altijd de plek waar ze opgegroeid is en wilt ze graag een beetje terug zien dat haar kinderen bijvoorbeeld op zowel vis als konijnen kunnen jagen. Het is immers voor haar enorm belangrijk dat zij en haar familie Riverclan een steentje bij brengen, immers is het door hun dat ze nog op de aardbol wandelt. De kittens worden opgevoed als echte Riverclanners maar zullen ook de manieren van Windclan leren zodat ze daarin sterker kunnen zijn met gevechten ect.


Kitten one:
He came from the sky. The black one. The winged shadow.''
Drogon

Kitten één is meteen merkbaar groter dan zijn twee jongere broertjes. Zijn ogen zijn oranjerood. Als volwassen beschikt hij over enorme fysieke kracht, kan hoog springen en snel rennen.

Hij is verreweg de meest agressieve van de drie, gemakkelijk geïrriteerd en snel boos, redelijk jaloers en beschermend naar zijn moeder toe, een echte mama's kindje. Hij is totaal niet verlegen maar wel wantrouwend.

Kitten two:
On the green banks of the Trident.''
Rhaegal

[KS] Het lied van ijs en vuur Tumblr_prp4snPUX71tgbyhyo1_250

De middelste zoon, kleiner dan kitten nummer één maar nog steeds groot door zijn lange sterke poten. Hij heeft felgroene ogen met een oranje vlek: heterochromia iridum

Kitten twee is wat minder agressief als kitten één, hij heeft een iets rustigere kater zoals nummer drie. Hij kan echter indien nodig wreedheid tonen en zal ongetwijfeld zijn moeder verdedigen tegen elke vijand die haar bedreigt. Zijn kracht ligt meer in snelheid maar nog steeds fysiek sterk.


Kitten three:
The Winds of Winter.''
Viserion

Geboren met groene ogen maar met tijd worden deze net zo ijsblauw als die van Shatteredice. Net zo groot als kitten nummer twee, met een hoge bouw en sterke poten. Ondanks dat die kleiner en minder sterk is dan kitten nummer één is hij best sterk en zouden deze twee broers het lastig hebben om elkaar te verslaan.

Is het meest kalmste van alle drie en erg zorgzaam, vooral naar zijn sibs en zijn moeder. Is echter wel heel vijandelijk als er iets met zijn moeder is.

_____ _____ _____

Zoals je ziet zijn de geslachten en oogkleuren al besloten, ook zo het karakter ongeveer. Hierin ben je nog wél vrij om extra dingen aan toe te voegen natuurlijk of iets aan te passen, uiterlijk en de namen zijn ook vrij om uitgekozen te worden al zie ik graag dat de namen wat gelinked zijn aan de draken of wat anders bijzonders!


Aanmeldingen: OPEN
Deadline: -- : -- ?

!! Er kunnen nog wat dingen aangepast worden in de tekst !![KS] Het lied van ijs en vuur Dckm6p10

Rotten and broken. to the core.


Laatst aangepast door Shatteredice op ma 21 sep 2020 - 13:23; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Argentpaw
Member
[KS] Het lied van ijs en vuur DPKsfdL
132
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Argentpaw
BerichtOnderwerp: Re: [KS] Het lied van ijs en vuur   [KS] Het lied van ijs en vuur Icon_minitimevr 18 sep 2020 - 23:26

Naam: Bloodkit
Verdere namen: Bloodpaw, Bloodbane
Namen Betekenis:
Blood - Zijn vacht is rood met wit net als die van zijn moeder, maar de zicht erop lijkt het net alsof hij blood druppels over zijn pels heeft sijpelen.
Bane - Door zijn meer agresievere houding dan zijn twee siblings band hij iedere buitenstaander uit zijn leven, maar staat ook weer voor zijn onweerlegbare loyaliteit aan zijn moeder. Dat wanneer er iets met haar is hij al zijn taken uit band en direct naar haar toe gaat als zou ze haar klauw nagels gescheurd hebben.
Geslacht: Tom-cat
Ouders: Shatteredice x /
Clan: Riverclan

Uiterlijk
Vacht Kleur: diep rood en wit
Oog kleur: Oranjerood
Vacht lengte: Zachte pels tussen kort en half lang in
Lichaamsbouw: Groot en stevig gebouwd. Spieren zullen ook duidelijk te zien zijn wanneer hij volwassen is en training gehad heeft. Maar als kitten heeft hij al een imposante bouw en grote waardoor hij best grote dikke poten heeft die al aangeven dat hij best tot reus zou uit kunnen groeien.
Plaatje: [KS] Het lied van ijs en vuur Nog_ni11
Extra: Vergeleken met zijn moeder die sproeten lijkt te hebben heeft Bloodbane meer strepen met dotten aan het einde of ergens op de strepen verspreid waardoor het altijd lijkt dat de kater gevochten heeft, zijn rode vacht is dan ook diep rood van kleur en speelt tussen de witte vacht met de fantasie van zijn mede clanners en of buitenstaanders of de andere 3 clans. Hierdoor zal Blood best wel intimiderend over kunnen komen, samen met zijn bouw en gespierde lijf.

Personlijkheid
Sarcastisch, wraakzuchtig en onbetrouwbaar, Bloodbane is toch wel fel loyaal aan zijn beste vrienden en clan genoten (niet dat hij het ooit zou toegeven). Hij is niet het open type (Op zijn naaste familie na dan), gemakkelijk geïrriteerd en snel boos, redelijk jaloers en beschermend naar zijn moeder toe, een echte mama's kindje(Je zou het een Obsessie kunnen noemen). Hij is totaal niet verlegen maar wel wantrouwend.  Ambitieus, trots, Arrogant, Machtshonger, Hij laat zich niet snel betrappen wanneer Bloodbane iets geplant heeft en ten uitvoering zou willen brengen.

Extra: Ik zal Bloodbane persoonlijk tekenen en telkens nieuwe tekeningen in zijn groeiende staat weer bij tekenen en die digitaal proberen te bewerken.


argent11


Laatst aangepast door Argentkit> op wo 23 sep 2020 - 23:22; in totaal 2 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[KS] Het lied van ijs en vuur DPKsfdL
Butter
335
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 15 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Flutterpaw'
BerichtOnderwerp: Re: [KS] Het lied van ijs en vuur   [KS] Het lied van ijs en vuur Icon_minitimeza 19 sep 2020 - 17:02

Keep a little fire burning;
no matter how small
Naam Winterkit, Snowkit, Icykit, Smokekit, Sliverkit, Wickedkit. Loyalkit, Limekit, Burningkit, Windkit, Direkit, Bitterkit, Whirlkit
Reden Ik heb een heel aantal namen die passen bij de ervaringen van Shatteredice of gewoon het thema van draken of Game of Thrones. Winterkit zou kunnen in verband met de winter die er aan komt in Game of Thrones. Snowkit, dezelfde reden en voor Jon Snow. Icykit, voor de koude die er heerst door winter. Smokekit, dit zal slaan op de rook bij een vuur. Sliverkit slaat op een klein deel dat Shatteredice kan geven maar ook omdat het een beetje een verband heeft met de naam van Shatteredice en het deel van Shatteredice dat nog heel is ondanks alles waar ze doorheen is gegaan. Wickedkit kan slaan op de krachtigheid in de kittens en de hardheid van de wereld die Shatteredice heeft leren kennen. Loyalkit zal kunnen slaan op de loyaliteit die Shatteredice nu voelt naar Riverclan, hen die haar een tweede kans hebben gegeven. Limekit kan slaan op de groene ogen van de kitten. Burningkit kan slaan op het branden van vuur. Windkit kan een hint zijn naar Windclan, dat ze nu iets nieuws op kan bouwen met dezelfde naam. Direkit kan slaan op het feit dat ze de kittens zonder ouders vind. Bitterkit kan slaan op het bittere gevoel van eenzaamheid dat ze nu niet meer zal hebben, want ze zal altijd haar drie zoons hebben. Whirlkit kan staan voor de manier waarop haar wereld overhoop wordt gehaald.
Toekomstige namen Wintersun, Snowcover, Icywind, Smokewisp, Slivermoon, Wickedgleam, Loyalheart, Limelight, Burningfire/Burningflame, Windswept, Diresound,  Bittercold/Bitterchill, Whirlwind/Whirlpool
Reden Wintersun kan slaan op het feit dat zelfs in de koude, er altijd nog een zon is die straalt. Snowcover kan slaan op het feit dat zelfs sneeuw krachtig kan zijn. Icywind kan slaan op het feit dat een koude wind behoorlijk kan bijten, iets dat de kater ook kan doen als zijn moeder bedreigd wordt. Smokewisp kan slaan op het feit dat rook in kleine slierten opkomt. Slivermoon kan slaan op het feit dat de maan nog altijd schijnt, en een deel van de maan hoop kan geven. Wickedgleam gaat om de stand van zijn ogen, de krachtigheid en ferme manier van doen die hij uit straalt. Loyalheart kan slaan op het feit dat de kater zeer loyaal zal worden naar zijn moeder. Limelight is een plant en slaat op het licht in de duisternis. Burningfire/burningflame kan slaan op de vlammen die branden. Windswept kan slaan op het feit dat wind behoorlijk krachtig kan slaan, en een gedegen vijand kan zijn. Diresound kan slaan op de krachtige stem van de kater. Bittercold/Bitterchill kan slaan op de koele houding die hij kan aannemen wanneer dat nodig is. Whirlwind/Whirlpool kan slaan op het feit dat beide prachtig maar krachtig zijn.


Geslacht Kater (mannelijk)
Bloedlijn Onbekend
Seksualiteit Nog onbekend, waarschijnlijk hetero
Leeftijd Onbekend
Nestgenoten Onbekend
Ouders Shatteredice
Keuze kitten 2 of 3, ik begin met de uitleg van kitten twee en eindig met die van drie. Kitten twee heeft een optie als uiterlijk en kitten drie heeft twee opties als uiterlijk.

UITERLIJK
OPTIE 1 -kitten 2
Vachtkleur rood en beige/wit
Vachtpatroon flamepoint
Vachtlengte halflang
Oogkleur groen met een amber vlekje
Neus roze
Pootkussentjes roze
Bouw Groot en slank
Poten  Lang
Staart  Pluizig
Klauwen Sterk
Snorharen Wit en lang

Extra -
Geur Rook, brandend hout en rozen
Stem Zacht, zwoel, koud
Littekens Nog geen

[KS] Het lied van ijs en vuur Optie_1_voor_kitten_shattered

OPTIE 2 -kitten 3
Vachtkleur Grijs/Zwart
Vachtpatroon Smoke
Vachtlengte Halflang
Oogkleur Blauw
Neus zwart
Pootkussentjes zwart
Bouw  Groot en stevig
Poten  normaal
Staart Pluizig
Klauwen Sterk
Snorharen Wit en lang

Extra -
Geur Rook, brandend hout en rozen
Stem Zacht, warm, zwoel
Littekens Nog geen

[KS] Het lied van ijs en vuur Optie_2_voor_kitten_shattered

OPTIE 3 -kitten 3
Vachtkleur Zilver en zwart
Vachtpatroon Tabby
Vachtlengte Halflang
Oogkleur blauw
Neus Bruinroze
Pootkussentjes Bruinroze
Bouw  Groot en stevig
Poten Normaal
Staart Pluizig
Klauwen Sterk
Snorharen Wit en lang

Extra -
Geur Rook, brandend hout en rozen
Stem Zacht, warm zwoel
Littekens Nog geen

[KS] Het lied van ijs en vuur Optie_3_voor_kitten_shattered

INNERLIJK
Optie 1- kitten 2
Positieve eigenschappen Beschermend, Vriendelijk, Stil, Rustig
Neutrale eigenschappen Bevreesd, Waakzaam, Zelfverzekerd
Negatieve eigenschappen Dreigend, Kil, Sterk, Daadkrachtig

Houd van Shatteredice, zijn broers
Houd niet van Katten die zijn moeder bedreigen
Angsten Shatteredice verliezenTRIVIA


  • Zijn houding is vaak sterk, maar hij heeft een zacht hartje.
  • Hij is zeer kieskeurig over zijn nest, deze moet perfect zijn.


Hij is zeer beschermend naar zijn geliefden toe en zal voor zijn geliefden stappen in gevaar, zodat hij gewond raakt, in plaats van hen waar hij zeer veel van houdt. De kater is over het algemeen vriendelijk naar hen die het in zijn ogen verdienen, dit zijn er niet zo heel veel. Voldoende om een goede plek in Riverclan te bemachtigen maar niet zoveel dat hij er een vriendengroep op na laat. Hij is meestal erg stil en rustig waardoor als hij eenmaal los barst, er ook echt een vulkaanuitbarsting lijkt te zijn.

Hij is een kat die anderen kunnen vrezen omdat hij niet altijd voorspelbaar is. De kater is zeer waakzaam waardoor hem bepaalde zaken op kunnen vallen en zeer trouw naar zijn moeder Shatteredice en hij houd vanaf een vroege leeftijd al een oogje op haar. Niemand mag haar pijn doen zonder dat hij er wat van zegt, of zelfs fysiek probeert te handelen. De kater is zeer zelfverzekerd en niet bang om harde uitlatingen te maken.

De kater kan dreigend overkomen met zijn manier van doen, waardoor hij soms het doel voorbij gaat. Hij is soms een best kille verschijning door zijn houding en stem, waardoor hij niet altijd de warme kant kan laten zien die hij toch wel heeft. Hij is sterk mentaal en meestal ook fysiek waardoor hij goed kan uitgroeien tot zijn moeders beschermer. De kater is niet voor een gat te vangen en zeer daadkrachtig en komt zeer zeker zijn kwade beloften ook na.

Optie 2 -kitten 3
Positieve eigenschappen Vreedzaam, Beschermend, Lief, Vriendelijk, Warm
Neutrale eigenschappen Rustig, Waakzaam, Zelfverzekerd, Zorgzaam
Negatieve eigenschappen Daadkrachtig, Sterk, Taai, Spottend

Houd van Shatteredice, broers, zon, miezerregen
Houd niet van Katten die zijn moeder bedreigen, Bloodclan, Rogues, Kittypets
Angsten Shatteredice verliezen, alleen zijn


TRIVIA


  • Zijn houding is zacht, maar als hij eenmaal overeind komt, dan staat hij er ook echt en valt met hem niet te twisten.
  • Hij is zeer kieskeurig over zijn nest, deze moet perfect zijn.


Deze kater is meestal vreedzaam ingericht, al kan hij ook zeer beschermend zijn naar zijn geliefden. Hij probeert vaak al pratende dingen op te lossen en is zelden zo opvliegend als zijn oudere broers. Tenzij iemand zijn familie wat aan probeert te doen. Dan staat er ineens een sterke, ferme kat. Hij is lief zodra anderen dit ook zijn, wat ervoor zorgt dat hij benaderbaar blijft. Zijn vriendelijkheid zorgt er voor dat hij makkelijker in de gemeenschap van Riverclan terecht komt en zijn eigen plekje vind. Hij heeft een warme uitstraling in zijn ogen tot iemand iets doet dat hem beledigd of waarvan hij vind dat diegene het niet moet doen, dan verschijnt er een kille blik, maar hij blijft vaak rustig, waardoor hij wellicht gevaarlijker wordt. Niemand weet hoe hij reageerd.

De kater is rustig en houd er van om op zijn tijd op zichzelf te zijn. Hij is zeer waakzaam naar zijn moeder toe, en houd een oogje op haar en andere Clangenoten om er zeker van te zijn dat er liefde en vrede heerst. De kater is zeer zorgzaam naar hen die het verdienen, zoals de vrienden van zijn moeder, en hen die aardig zijn tegen hem en zijn familie.

Hij kan soms een tikkeltje te fel en daadkrachtig zijn en als hij eenmaal een doel stelt dan brengt niets hem daarvan af. De kater is taai en sterk en niet snel voor een gat te vangen, waardoor hij een enorm doorzettingsvermogen bezit. Ook heeft hij een spottend kantje in zich dat naar boven kan komen als hij pissig is.


MOTIVATIE
Hey M,
Al een aantal jaren rpg-en we enorm graag samen. Er zijn zoveel leuke kleine dingen die we hebben ontwikkeld omdat we allebei af en toe gewoon ons hype moment hebben. Vanaf het begin af aan was ik altijd al het karakter van Shatteredice's bewonderd, zo lief en warm en schattig en dat maakte dan ook dat ik graag topics met haar had, wanneer ik de kans had. Immers heb ik al een poosje weinig met Shatteredice te maken gehad maar dat betekend niet dat ze door mij is vergeten. Ik houd nog steeds haar posts in de gaten en het doet mij dan ook enorm goed dat ze nog zoveel te doen heeft in de rpg, dat ze nog steeds leeft zelfs al is het in een andere Clan.

Ik heb geloof ik nog nooit een pleegkitten of kitten van Shatteredice gespeeld maar het lijkt mij zeer leuk om te doen. Daarnaast weet ik zeker dat ik in staat ben een karakter te spelen dat op haar aan zou sluiten als een zoon. Aangezien ik moeite had met het kiezen van namen en een uiterlijk (teveel opties die zouden kunnen passen) heb ik besloten jouw de keuze te geven, wat je ook kiest, ik kan er mee werken en er plezier aan beleven.

Mocht ik niet gekozen worden, dan weet ik zeker dat het een awesome nest wordt met vele kittens die een lichtje kunnen laten doen branden voor Shatteredice en haar kunnen helpen een goede plek te veroveren in Riverclan. Ook kon ik niet kiezen tussen optie 1 en optie 2 omdat de karakters best dicht bij elkaar liggen, enkel de goede eigenschappen iets verschillen net zoals de bouw. Hierdoor heb ik twee karakteropties neergezet en daarbij het uiterlijk. Karakter optie 1 met uiterlijk optie 1 en karakter optie twee met uiterlijk optie 2 of 3.

Liefs,
Butter

@[character tag]


[KS] Het lied van ijs en vuur Flutte20


Laatst aangepast door Flutterpaw' op ma 21 sep 2020 - 17:23; in totaal 4 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Acornstar
StarClan
[KS] Het lied van ijs en vuur DPKsfdL
Cynthia
3763
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Dead (120 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank: Ancient leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Re: [KS] Het lied van ijs en vuur   [KS] Het lied van ijs en vuur Icon_minitimeza 19 sep 2020 - 19:33

[KS] Het lied van ijs en vuur FYISTA
Name: Flamekit
Future name: Flamebearer
Reason for name:
Flame - Voor het deel van zijn vacht dat oranje blijft en net als vlammetjes zijn lichaam lijkt te bedekken.
Bearer - Voor zijn persoonlijkheid en hoe hij alles over heeft voor zijn familie.
Gender: Tom-cat
Parents: Shatteredice
Clan: Riverclan
Voorkeur kitten: 3

Appearance
Pelt color: Golden tabby with white
Eye color: Iceblue
Fur length: Tussen kort en halflang. Vacht is voornamelijk kort, maar zijn staart is pluizig
Size: Heeft een hoge bouw en stevige poten en is vrij sterk ondanks dat hij niet zo groot is als zijn oudere broer.
Extra: Is geboren met groene ogen, maar deze zullen later naar ijsblauw veranderen.

Personality
Flamebearer zal een vrij kalm karakter hebben en zorgzaam zijn voor de katten waar hij om geeft. Hij is vrij slim en weet wanneer hij zich het beste niet in iets kan mengen en wanneer het juist tijd is om wat te zeggen. Hij zal dan ook bereid zijn om de meeste katten advies te geven en zal dit ook al vanaf een jonge leeftijd doen. Er zit echter iets verscholen achter het kalme karakter, een vlam die eigenlijk alleen maar aangewakkerd wordt wanneer de katten waar hij om geeft wat aangedaan worden. Dan kan hij vrij explosief en vijandelijk reageren en zal hij ook niet terughouden en moet hij mogelijk zelfs gestopt worden voor hij iets doet waar hij later spijt van zal hebben.


If you are strong, you'll find responsibility
[KS] Het lied van ijs en vuur 38cVMP
Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Spoiler:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[KS] Het lied van ijs en vuur DPKsfdL
Butter
335
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 15 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Flutterpaw'
BerichtOnderwerp: Re: [KS] Het lied van ijs en vuur   [KS] Het lied van ijs en vuur Icon_minitimema 21 sep 2020 - 17:23

Mijn aanmelding is klaar!


[KS] Het lied van ijs en vuur Flutte20
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[KS] Het lied van ijs en vuur ZeCIrjc
Beertje
309
Actief
Admit you were toxic
you poisoned me just for
another dollar in your pocket
~~

CAT'S PROFILE
Age: 50 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Moor Runner
Daintywhiff
BerichtOnderwerp: Re: [KS] Het lied van ijs en vuur   [KS] Het lied van ijs en vuur Icon_minitimedo 24 sep 2020 - 11:54

Always speak politely to an enraged dragon.
C H A O S K I T
[KS] Het lied van ijs en vuur EpZ7odQ

Dear cats of Riverclan. Beware of the firstborn of Shatteredice, since he will soon express his wrath against the weak.

[KS] Het lied van ijs en vuur MmiICFG

Name: Chaoskit
Reason: Chaos is de bodemloze leegte waar alles eindeloos valt, niet meteen naar beneden, maar alle kanten op, omdat angst de oriëntatie eruit zuigt. In die chaos kan er toch een orde ontstaan: Nacht, Duisternis, Aantrekkingskracht, Dark Forest en Starclan. Een kitten die alles symboliseert, leven en dood, orde en wanorde, kracht verkregen door de zwakte die ooit zijn moeder omving.

Build: Chaos is een enorme kitten. Hij heeft een grote, krachtige bouw en ziet er in het algemeen indrukwekkend uit. Toch heeft hij nog duidelijk Windclan bloed die hem een gestroomlijnd lichaam geeft en hoge poten. Hij heeft een brede borstkas die hem meer uithoudingsvermogen geeft.
Coat color: Wit met donkere tabby vlekken
Coat length: Lang
Coat structure: Pluizig

Eye color: Oranjerood
Nose 'nd pawpads: Donkerroze
Scars: None yet

Aura: Chaoskit straalt pure agressie uit. Zijn kop hangt zelfs als kitten heel erg laag, bijna in een rechte lijn met zijn strak opgespannen lichaam. Hij heeft van nature een erg bedenkelijke gezichtsuitdrukking en vurige ogen. Zijn lippen zijn bijna altijd opgetrokken in een rustende grauw. Hij heeft moeite met ontspanning.
Coat aura: Zijn dikke vacht is best goed verzorgt sinds hij het erg belangrijk vind wat ze van hem vinden. Hoewel deze dan ook hevig glimt, piekt het alle kanten uit door de ontembaarheid er van.
Scent: Chaos ruikt naar kardemomzaden (kruidachtige geur), gember en zaagmeel.

Favourite flowers: Paardenbloemen, gladiooltjes en de incalelie
Favourite activities: Vechten, doden (prooi), zonnen en zwemmen
Fears: Uitgelachen worden, mama verliezen, slechter zijn dan de rest

[KS] Het lied van ijs en vuur MmiICFG

Hotheaded: Chaoskit is een grote heethoofd. Hij heeft een enorm kort lontje en kan meteen ontploffen. Als hij in een woedebui zit kan hij deze maar amper onder controle houden. Hierdoor is hij erg agressief in de omgang en best wel gemeen.

Bully: Al snel vormt er zich een angst rond hem. Hij heeft enorm veel schrik dat hij uitgelachen gaat worden omdat zijn moeder een vroegere Windclanner was. Daarom zal hij iedereen die hij als gevaar beschouwt proberen weg te pesten. Hij doet het echter niet om anderen pijn te doen, gewoon uit zelfbescherming.

Protective: Als hij niet het ene moment super kwaad is, is hij het andere moment wel heel erg beschermend. Op plek nummer één komt zijn moeder en daarna zijn siblings. Hij is enorm loyaal naar hen toe en ook erg vriendelijk.

Social: Chaoskit is een enorm sociale kitten. Hij is meester over het woord en krijgt gemakkelijk katten overtuigd. Als hij niet bezig is met zichzelf te beschermen is hij wel aan het charmeren. Hij is namelijk een geboren entertainer en zal er alles aan doen om een clangenoot aan het lachen te maken.

Whiny (rare): Enkel bij zijn moeder, zelfs niet bij zijn siblings komt zijn zachte, onzekere karakter naar boven. Zijn lontje is nog altijd even kort en ook op deze momenten is Shatteredice niet veilig van een ontploffing, maar hier zal ze ook een zoon zien die snel huilt en al haar liefde opvraagt.
"The winged shadow.''
hurricane.


No Matter What I Do, I Don’t Feel Anything

[KS] Het lied van ijs en vuur 0iwmZUH
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: [KS] Het lied van ijs en vuur   [KS] Het lied van ijs en vuur Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
[KS] Het lied van ijs en vuur
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: StarClan :: Adoptions-
Ga naar: