To ash and dust 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 To ash and dust

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
To ash and dust DPKsfdL
Anonymous
23
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 2 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
,Featherkit
BerichtOnderwerp: To ash and dust   To ash and dust Icon_minitimevr 18 sep 2020 - 13:49

Met een kleine glimlach om haar lippen keek Featherkit toe hoe haar moeder de nursery verliet. Haar moeder had vrij snel na de geboorte besloten om haar warriortaken weer op te pakken, maar was er altijd ’s avonds en ’s morgens om Featherkit melk te geven. Dan deed Featherkit een dutje en tegen de middag was haar moeder er weer om haar melk te geven. Ze nam goede zorg voor Featherkit en de jonge kitten was blij met haar moeder, maar ze begon haar omgeving steeds meer in zich op te nemen en merkte op dat er ook veel katers de nursery binnen kwamen om hun kittens op te zoeken. Ze had het haar moeder nog niet gevraagd, maar ze moest wel eerlijk toegeven dat ze zich af begon te vragen waar haar vader bleef. Vond hij haar soms niet lief? Of had hij gewoon geen tijd? Een beetje ongelukkig schuifelde Featherkit met haar pootjes, maar haar groene ogen vielen algauw nieuwsgierig op een grotere she-cat die de nursery binnen kwam wandelen. Het leek erop dat ze niet direct een doel had en Featherkit kwam snel overeind, waarna ze de she-cat naderde en er een verlegen, maar toch vriendelijke glimlach om haar lippen speelde. “Hallo,” piepte ze zachtjes. “Waarom ben jij hier?” Ze nam de ander nieuwsgierig op en wachtte vervolgens op antwoord.

+ @Ashfeather
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
To ash and dust DPKsfdL
Sofie
40
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Ashfeather
BerichtOnderwerp: Re: To ash and dust   To ash and dust Icon_minitimevr 18 sep 2020 - 17:25

Ashfeather liep richting de nursery, het was vroeg op de dag en de eerste katten verlieten het kamp. Zij hoefde nog niet jagen en had dus nog wat vrije tijd. Ze ging graag naar de nursery en vond het leuk om met de kittens te praten of spelen, ondertussen kende ze bijna alle namen van de kleintjes. Ashfeather liep zachtjes de nursery in en probeerde zo min mogelijk lawaai te maken, sommige kittens lagen nog in hun nestjes te slapen. Haar oog viel op een grijze kitten die met haar heldere groene ogen naar haar keek. De kleine kitten sprong op en liep op haar af. Ze had nog nooit met deze kitten gesproken, maar wist dat ze Featherkit heette. Featherkit groette haar vriendelijk, maar Ashfeather hoorde ook verlegenheid in haar stem. De kleine kitten deed zich aan haar zelf denken, zij was ook altijd verlegen en onzeker geweest. Ze kende de moeder van deze kitten en wist dat haar vader niet hier was, Ashfeather wist hoe dat voelde. Haar blik ging weer naar Featherkit en zag dat het kleintje nog steeds naar haar keek. “Goedemorgen Featherkit, ik kom gewoon een praatje maken.” antwoorde ze met haar zoete stem. Ashfeather keek om zich heen en zag dat er niemand op het kleintje lette, was haar moeder er niet? Alle andere kittens zaten nog in hun nesten en sommige lagen opgerold te slapen. “Is je moeder er niet?” Vroeg ze voorzichtig.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
To ash and dust DPKsfdL
Anonymous
23
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 2 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
,Featherkit
BerichtOnderwerp: Re: To ash and dust   To ash and dust Icon_minitimewo 23 sep 2020 - 10:51

Featherkit knipperde met haar ogen en luisterde naar wat de warrior te zeggen had. Ze kwam gewoon een praatje maken. Featherkit gaf een knikje ten teken dat ze het begreep en voelde zich een beetje nerveus worden. Ze wist nooit goed wat ze moest zeggen in een gesprek en hoopte altijd maar dat ze niet de verkeerde dingen zei of per ongeluk iemand boos maakte. Ze richtte haar groene oogjes kort naar haar pootjes, maar keek algauw weer op toen de kattin over haar moeder sprak. “Mama is gaan jagen,” zei ze tegen de warrior. “Ze gaat altijd jagen en komt dan ’s avonds pas terug.” Ze was het inmiddels gewoon geworden en vond het niet heel erg. Als haar moeder bij haar was, werd ze overstelpt met liefde en haar moeder zorgde goed voor haar, dus ze had naar haar idee niks te klagen. Het was overdag alleen wat saai omdat ze dan met niemand kon praten, tenzij ze het geluk had dat de andere kittens wakker waren. “Moet jij dadelijk ook gaan jagen?” vroeg Featherkit nieuwsgierig. “Of heb je soms een andere taak?”
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
To ash and dust DPKsfdL
Sofie
40
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Ashfeather
BerichtOnderwerp: Re: To ash and dust   To ash and dust Icon_minitimema 28 sep 2020 - 19:27

Ashfeather zag Featherkit even onzeker naar beneden kijken, maar begon daarna met het antwoord op haar vraag. Haar moeder was aan het jagen, de hele dag jagen. Ashfeather snapte best dat warriors nou eenmaal hun taken moesten doen, maar een kitten van nog maar 2 manen oud de hele dag alleen laten? Featherkits moeder kon toch op zijn minst de moeite nemen om een keer met de zilveren kitten te spelen, dat zou Ashfeather wel doen als ze kittens had. Gelukkig had ze zelf nog geen kittens en kon ze gewoon af en toe die in de nursery bezoeken. Maar Featherkit leek niet verdrietig of ongelukkig door haar moeders afwezigheid, en de zwarte warrior liet het onderwerp maar voor wat het was, voor nu in ieder geval. De nieuwsgierige kitten stelde haar nog een vraag en Ashfeather begon met een antwoord. “Nee, nog niet.” Vertelde ze met haar zoete stem ’Ik hoef pas weg bij zonhoog, dus ik heb de tijd.’ Ze had zo vaak “de tijd”, dacht Ashfeather verdrietig. Zonder contact met andere katten was er niet veel te doen in het kamp, en dat was ook de reden dat ze het zo leuk vond om de kittens op te zoeken. Deze kleine pluizeballetjes deden tenminste niet moeilijk, die waren niet gemeen en wisten ook niet wat verraad betekende. Of in ieder geval, de meeste kittens, sommige waren zo arrogant dat je je afvroeg of niet al een apprentice was. ’Hoe gaat het eigenlijk met je? Heb je al vriendjes gemaakt?’ Vroeg Ashfeather nieuwsgierig aan Featherkit, het was altijd leuk om meer over deze kleintjes te weten.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
To ash and dust DPKsfdL
Anonymous
23
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 2 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
,Featherkit
BerichtOnderwerp: Re: To ash and dust   To ash and dust Icon_minitimewo 30 sep 2020 - 13:59

De kattin gaf aan dat ze nog niet weg moest en dat ze nog de tijd had tot zonhoog. Featherkit richtte haar blik naar boven en probeerde zich in te beelden hoe lang het zou duren tot zonhoog, maar door het bladerdek heen zag ze de stand van de zon niet en dus had ze geen idee. Ze nam aan dat de kattin voor haar het wel zou weten en dat deze op tijd zou vertrekken als ze weg moest, maar Featherkit vond het wel fijn dat ze even konden kletsen met elkaar. Ze was soms ietwat verlegen om anderen beter te leren kennen, maar als het gesprek eenmaal op gang begon te komen, dan wist ze wel hoe ze het gesprek aan moest houden en vragen kon stellen zodat anderen het gesprek niet saai zouden vinden. Ze gaf dan ook met een glimlachje een knikje op de woorden van de kattin en keek op toen deze aan haar vroeg hoe het met haar ging en of ze al veel vriendjes had gemaakt. Featherkit dacht kort na. “Ik heb al wel een paar kittens gevonden waar ik mee kan spelen,” zei ze tegen de kattin. “En als iemand de nursery bezoekt, probeer ik altijd een praatje met ze te maken.” Ze glimlachte verlegen. “En jij? Heb jij al veel vriendjes?” De kattin was een warrior, dus Featherkit nam aan dat de warrior al heel veel vriendjes moest hebben gemaakt.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
To ash and dust DPKsfdL
Sofie
40
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Ashfeather
BerichtOnderwerp: Re: To ash and dust   To ash and dust Icon_minitimezo 4 okt 2020 - 13:23

Ashfeather glimlachte tevreden toen ze hoorde dat de kleine kitten al wat vriendjes had gemaakt, ze deed het al beter dan haar op Featherkits leeftijd. ‘Mooi zo!’ De zilveren kitten was in ieder geval socialer dan haar, het was altijd leuk om te horen dat het goed ging met de kittens. Ashfeather keek ongemakkelijk naar beneden na Featherkits volgende vraag, dat was iets waar ze niet graag over sprak. Natuurlijk was het niet de schuld van de kleine kitten, die was zo onschuldig als een engeltje. ‘Nee... niet echt, maar laten we het is over jouw hebben.’ Ashfeather probeerde het onderwerp te veranderen, de kittens hoefde ook niet alles over te haar weten. De zwarte poes hoopte gewoon dat ze kon voorkomen dat Featherkit net zoals haar zou eindigen, eenzaam. Ze begon vriendelijk met haar volgende vraag, hopend dat de zilveren kitten er niet meer over begon. ‘Ben je al is buiten de nursery geweest?’ Ashfeather wist dat de meeste kittens rond deze leeftijd wel een of meerdere keren naar buiten waren geweest, vooral de avontuurlijke types. Maar misschien deze rustige kitten nog niet, het lag vaak ook aan hun karakter. Ashfeather was zelf altijd veel te bang voor al het gevaar buiten de nursery, dat ze pas op haar 3e maan het kamp had verkent.


To ash and dust Untitl10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
To ash and dust DPKsfdL
Anonymous
23
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 2 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
,Featherkit
BerichtOnderwerp: Re: To ash and dust   To ash and dust Icon_minitimema 5 okt 2020 - 16:28

Het negatieve antwoord van de warrior verraste haar, maar Featherkit was te verlegen om door te vragen. En ze merkte ook op dat de zwarte poes er eigenlijk helemaal niet over wilde praten. Wie was zij dan om aan te dringen? Ze besloot dan ook om wijselijk te zwijgen over het onderwerp. Ze vond het ergens ook wel leuk dat de zwarte kattin belangstelling voor haar toonde en dat ze het echt over Featherkit wilde hebben. Featherkit trok licht nerveus met haar oortjes toen de zwarte kattin aan haar vroeg of ze al eens buiten de nursery was geweest. Zou de kattin haar preuts vinden als ze hier een negatief antwoord op zou geven? “Nee,” zei ze op een zachte toon. “Ik ben nog jong en mama vindt het vast niet leuk als ik zomaar uit de nursery ga. Ze vertelt me altijd dat ik in de buurt van de queens moet blijven en zij zitten meestal binnen.” Haar blik werd al iets enthousiaster toen er nog iets anders haar gedachten kruiste. “Maar ik zou het wel willen,” piepte ze enthousiast tegen de zwarte kattin. “Ik ben benieuwd hoe het kamp er uit ziet en of het er echt zo mooi is als mama zegt.”
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
To ash and dust DPKsfdL
Sofie
40
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Ashfeather
BerichtOnderwerp: Re: To ash and dust   To ash and dust Icon_minitimeza 17 okt 2020 - 19:31

Ashfeather glimlachte en knikte begrijpend toen de kitten antwoorde dat ze nog nooit buiten was geweest. Misschien om een andere reden dan haar, maar ze wilde laten weten dat Featherkit zich niet hoefde te schamen. 'Ik ook niet toen ik zo oud was als jij',  Zij ze vriendelijk met haar zachte stem. Haar moeder gaf in ieder geval om haar, maar misschien was Featherkits moeder een beetje te bezord. De zwarte kattin had de volgende vraag van de kleine kitten wel verwachte en lachte over het enthousiasme van haar. Featherkit kon maar beter veilig met haar naar buiten, dan helemaal alleen zonder iemand die op haar lette. 'Tuurlijk', Zij Ashfeather vriendelijk,'Maar blijf wel dichtbij en pas op dat je jezelf niet bezeerd.' Ashfeather stond op en liep langzaam richting de uitgang van de nursery, Featherkit zou vanzelf langs haar heen sprinten. Voor de zekerheid keek ze nog een keer achterom, om te zien of de kleine kitten al volgde.


To ash and dust Untitl10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
To ash and dust DPKsfdL
Anonymous
23
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 2 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
,Featherkit
BerichtOnderwerp: Re: To ash and dust   To ash and dust Icon_minitimeGisteren om 20:50

Het leek erop dat zij niet de enigste was die op haar leeftijd nog binnen had moeten zitten van haar moeder. De warrior voor haar gaf aan dat zij op Featherkit’s leeftijd ook binnen had moeten blijven en Featherkit glimlachte verlegen naar de oudere poes. Toen de warrior aangaf dat ze naar buiten konden gaan, schoot Featherkit overeind en knikte ze heftig op de woorden van de ander. Haar moeder zou het vast niet erg vinden als ze naar buiten ging als er een andere warrior in de buurt was, toch? De jonge kitten keek met een brede glimlach naar en knikte. “Ik zal voorzichtig zijn,” beloofde ze de poes. Toen besefte ze dat ze de naam van de vriendelijke warrior nog niet eens wist. “Wat is jouw naam?” vroeg ze nieuwsgierig aan de kat naast haar. Hoewel haar poten jeukten om de poes voorbij te schieten, was het niet erg aardig als ze dat zou doen en dus bleef ze netjes aan de zijde van warrior wandelen, al moest ze soms wel grotere stappen zetten om de grotere poes bij te houden. Maar dat nam ze maar voor lief als dat betekende dat ze buiten de nursery kon gaan.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
To ash and dust
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Nursery-
Ga naar: