Accidents happen 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Accidents happen

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
,Featherpaw
Member
Accidents happen DPKsfdL
Anonymous
90
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
,Featherpaw
BerichtOnderwerp: Accidents happen   Accidents happen Icon_minitimevr 18 sep 2020 - 14:00

De schemering begon te vallen. Featherkit wist dat het niet meer lang zou duren eer dat de duisternis aanwezig zou zijn en ze zou moeten gaan slapen. Het kamp leek te bruisen van leven, maar dat kon Featherkit ook alleen maar afleiden aan het feit dat er veel rumoer klonk buiten. Er lagen verscheidene katten voor de ingang van de nursery en het was voor haar onmogelijk om te zien wie dat er allemaal was. Haar buikje voelde warm aan omdat haar moeder haar net melk had gegeven en Featherkit deed moeite om de slaap weg te knipperen. Ze wilde het deze keer ietsje langer uithouden dan dat ze normaal deed, al was dat nog niet zo makkelijk met hoe warm en gevoed ze zich op dit moment voelde. Featherkit liet haar groene ogen afdwalen door de nursery en naar boven, waar ze de oranjekleurige hemel door het bladerdek heen kon zien. Ze glimlachte omwille van de mooie kleuren en bleef naar boven kijken terwijl ze een paar stappen deed, haar blik vallend op de eerste warrior die aan de hemel verscheen. Omdat ze naar boven aan het kijken was, had ze niet echt in de gaten waar ze naartoe liep. Het duurde dan ook niet lang voordat ze tegen iemand botste en verschrikt keek Featherkit naar beneden, waar ze opmerkte dat ze ook nog eens tegen een kitten aan was gelopen die jonger was dan haar. “Oh, Sparrowkit,” zei ze zachtjes. “Het spijt me.” Ze vouwde haar oren in haar nek en keek hem schuldig aan met haar groene ogen, hopend dat hij niet al te boos op haar zou worden en ook dat hij niet heel de nursery bij elkaar zou schreeuwen. Het laatste wat ze nu wilde hebben, was een stel boze queens op haar dak.

+ @Sparrowkit.
Terug naar boven Ga naar beneden
Sparrowkit.
Member
Accidents happen C3fc9d003e9826db00b155d354a1c587
fox
14
Actief
Dance, dance, dance
(While you cry)
Dance, dance, dance
(As you try)

CAT'S PROFILE
Age: 3 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Sparrowkit.
BerichtOnderwerp: Re: Accidents happen   Accidents happen Icon_minitimema 28 sep 2020 - 17:11


Slaperig kroop Sparrowkit over de vloer van de nursery, niet specifiek opzoek naar iets. Het was meer dat hij moeite had met stilzitten wanneer hij wakker was. Op dit moment leek de kleine kater twee standen te hebben: Compleet hyper of diep in slaap. Langzaam begon diep in slaap aan te komen, maar voor nu was hij nog wakker genoeg om overal vrolijk op te reageren. Zo ook het andere iets oudere kitten dat tegen hem aan liep. Even liet hij een verontwaardigd piepje horen. Hey, Sparrow was hier aan het kruipen! Lang bleef de verontwaardigde houding echter niet hangen zodra hij zijn kleine gestreepte kopje schudde en vervolgens wijde oogjes op Featherkit richtte. Met grote groene ogen bood ze haar excuses aan en in Sparrowkit's boekje maakte dat alles goed. Al helemaal van zijn clangenoten die allemaal onderdeel waren van de beste clan van het woud. "S'okay!" stelde hij haar gerust. "Waar kijken?" ging hij door. Nieuwsgierig waarom ze hem niet had zien kruipen.You've never felt so alive
until you dance

Terug naar boven Ga naar beneden
,Featherpaw
Member
Accidents happen DPKsfdL
Anonymous
90
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
,Featherpaw
BerichtOnderwerp: Re: Accidents happen   Accidents happen Icon_minitimewo 30 sep 2020 - 13:52

Het viel haar mee dat de kitten geen keel opzette. Misschien kwam dat ook wel omdat ze haar verontschuldigingen snel had aangeboden, maar Sparrowkit besloot dat het geen probleem was en stelde haar gerust door te zeggen dat het oké was. Ze gaf hem een knikje en een kleine glimlach kwam om haar lippen terwijl ze hem in zich opnam. Hij kon niet veel ouder dan twee weken zijn en het leek erop dat hij al flink op avontuur aan het gaan was doorheen de nursery. Omdat Featherkit de twee manen naderde, had zij het wandelen al aardig onder controle en wist ze ook al goede zinnen te formuleren. Haar moeder had haar dan ook geleerd hoe dat ze dat moest doen, waar ze haar moeder dankbaar voor was. Ze begreep de meeste dingen wel wat anderen tegen haar zeiden en dus had ze ook vrij snel door wat Sparrowkit bedoelde toen hij gebrekkig vroeg waar ze naar aan het kijken was. “Naar de Silverpelt,” zei ze tegen hem. “Dat is waar alle katten zijn die naar StarClan zijn gegaan,” legde ze verder uit, waarna ze haar blik naar boven richtte. “Zie je? Daar is al een eerste warrior!” ging ze enthousiast verder, knikkend naar de fonkelende ster.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Accidents happen
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Nursery-
Ga naar: