Sunshine in my face 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -10 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Sunshine in my face

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Foxtrail
Member
Sunshine in my face DPKsfdL
66
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 22 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Tunneler
Foxtrail
BerichtOnderwerp: Sunshine in my face   Sunshine in my face Icon_minitimema 21 sep 2020 - 17:39

Hoewel de dagen al kouder aan het worden waren, was deze dag weer een geschenk. Het was nou niet persé warm, maar de zon scheen toch wel lekker en deed zijn best. Zulke dagen moest je koesteren, want voordat je het wist waren die weer voorbij. De kou maakte Foxtrail nou niet heel veel uit, hij had een dikke vacht immers. Het was gewoon dat hij er van hield om van de zon te genieten, maar wie wou dat nou niet? De flamepoint kater was op de grote rots gesprongen om vervolgens te liggen en een kort dutje te doen. Hij had al een konijn gevangen in de tunnels, het beest lag half begraven in een kuil vlakbij, en straks kon hij nog wel wat jagen. Met zijn ogen half gesloten keek hij over de velden heen, een paar katten waren in de verte aan het jagen en een vogel landde wat verderop. Geen interesse in de vogel bewoog Foxtrail zijn kop om de andere kant op te kijken. Daar zag hij een poes die behoorlijk dichtbij was al. Hij hees zichzelf op en keek naar de andere. ''Hallo daar schoonheid''begroette hij haar, een glimlach speelde op zijn lippen.

-Firesong


Sunshine in my face Fox2_110
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Firesong
Member
Sunshine in my face DPKsfdL
21
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Moor Runner
Firesong
BerichtOnderwerp: Re: Sunshine in my face   Sunshine in my face Icon_minitimedo 24 sep 2020 - 19:06

De meeste hitte van de afgelopen Groenblad dagen was vandaag minder. Dit was iets waar de rossige poes wel blij om was. Nu kon ze tenminste er weer op uit zonder in de schemer van de zonsopgang of ondergang te gaan jagen. Haar heldere blauwe ogen scande de omgeving af naar mogelijke prooi. Haar bek een klein stukje open zodat alle geuren goed langs haar gehemelte af konden rollen. De geur van een konijn dreef langs haar heen. Direct zakte Firesong door haar poten in jacht houding en sloop geluidloos op het onwetende diertje af. Haar blik gleed tussen de takken van de heide door en zag dat haar prooi op wat klaver zat te knagen. Toen de rossige poes dichtbij genoeg was dook ze tussen de planten door richting het konijn die wel kon schrikken, maar de kans niet meer had om zich uit de poten te maken. Fire had de prooi net gedood toen ze een stem hoorde van haar clangenoot. Snel begroef Firesong het konijn en trippelde in de richting van de outlook rock. Het was de halflang harige flamepoint Foxtrail. 'Ook hallo knapperd.' giechelde Firesong. Ze was nog al een gemakkelijke poes die wel van een flirt hield. Onderaan de rots kwam ze tot stilstand en glimlachte liefjes naar hem.


Sunshine in my face Dll4hs
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Foxtrail
Member
Sunshine in my face DPKsfdL
66
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 22 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Tunneler
Foxtrail
BerichtOnderwerp: Re: Sunshine in my face   Sunshine in my face Icon_minitimedo 31 dec 2020 - 20:00

Toen hij de poes begroette zag hij nog net hoe ze een konijn begroef, blijkbaar had ze net een succesvolle jacht gehad. Zodra ze hem doorhad kwam ze naar hem toe en flirte ze terug naar hem. Sommige katten vonden het niks en anderen deden gewoon gezellig mee. Voor Foxtrail was het soms ook meer een spel, een pleziertje wat hij wel eens kon gebruiken. Hij ging ook nooit te ver zeg maar, al was dat iets waar sommigen ook niet leuk worden. Dan waren ze teleurgesteld. "Hoe is het met jou gesteld?'' vroeg hij met nog steeds een flirterige toon. Zijn staart zwiepte langzaam en sierlijk over de rots heen.


Sunshine in my face Fox2_110
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Sunshine in my face
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory :: Outlook Rock-
Ga naar: