[Nettle] The same old 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 [Nettle] The same old

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Pepperpaw
Med. cat apprentice
[Nettle] The same old 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2589
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Pepperpaw
BerichtOnderwerp: [Nettle] The same old   [Nettle] The same old Icon_minitimema 21 sep 2020 - 20:41

Een prettig herfstzonnetje liet de verkleurende bladeren goud oplichten. Stilzwijgend hief Pepperpaw haar hoofdje, haar blauwe ogen op de bladeren richtend. Ze had zowaar een middagje rust, echte rust. Ze zaten nu met vier medicine cats in Shadowclan, of nou ja, één medicine cat, één apprentice die heel veel wist en twee noobjes, maar alsnog. Het gaf haar ademruimte die ze een tijdje niet meer gehad had. En daarom ook dat ze een keertje naar vierboom liep, een plek waar ze zoveel leuke katten had ontmoet toen ze jong was, vervolgens zo vaak wanhopig had bezocht om haar vader te zoeken. Nu bezocht ze deze plek, maar niet meer met de hoop om haar vader te ontmoeten. Ze wist niet eens meer of ze hem nog wel wilde zien. Met lichtvoetige, verende pasjes stapte ze het gras van fourtrees op, om een bekende grijze verschijning te zien. "Oh hey Nettleroot,"

[Nettleroot]

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Nettle] The same old D1vpdDaT_o
Lianne
456
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 18 ☾'s
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Nettleroot
BerichtOnderwerp: Re: [Nettle] The same old   [Nettle] The same old Icon_minitimedo 24 sep 2020 - 10:09


[Nettle] The same old CUY5mryP_o

Een waterig zonnetje was door de wolken gebroken en verwarmde Nettleroot’s grauwe pels. Haar donkere ogen waren omhoog gericht, starend naar de vrolijk gevormde wolken die traag door de lucht trokken. Haar kromme staart, gebroken in het midden, lag in een kronkelige bocht om haar voorpootjes gevouwen en haar oren waren nieuwsgierig naar voren gericht. Ze was erop uit gegaan in haar eentje, op een eenzame patrouille die haar.. weer terug naar hier hadden gebracht. Ze kon een soort troost trekken uit deze plek. Voor haar betekende dit meer dan alleen een plaats om elke maand bijeen te komen met alle clans. Voor haar was dit een plek waar ze het dichtst bij haar ouders kon zijn. Ze slaakte een zucht en wendde haar ogen af. Een rode vuurbal stapte de open plek op en voor een tel kon Nettleroot niets anders doen dan met open mond naar de kattin staren die zojuist verschenen was. "Oh hey Nettleroot," En de hele wereld werd weer op zijn kop gezet. “H-hey,” Hakkelde ze schor. Haar oren draaide onzeker haar nek in terwijl ze haar blik afwendde, alvorens een voorzichtige glimlach tevoorschijn toverde. Ze liet hem maar weer gauw varen. Nettleroot kon zelf zichzelf op dat ogenblik niet voor de gek houden. “Ik ben blij dat je ongedeerd bent.. Gefeliciteerd met je rang,” Miauwde ze aarzelend al meende ze elk woord die over haar lippen kwam.


i m _ a l l _ t a l k _ w i t h _ a _  t h o r n _ i n _ m y _ s i d e
N E T T L E R O O T
_i _ g o t _ a _ r e al _ b i g _ h e a r t _ i m _ w i l l i n g _ t o _ h i d e
[Nettle] The same old S4IuEK4t_o[Nettle] The same old JFmKs6bi_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Pepperpaw
Med. cat apprentice
[Nettle] The same old 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2589
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Pepperpaw
BerichtOnderwerp: Re: [Nettle] The same old   [Nettle] The same old Icon_minitimeza 26 sep 2020 - 10:24

Nettleroot leek te schrikken van haar aanwezigheid en Pepperpaw liet hierop haar blik eventjes naar zichzelf glijden. Nee, ze zat niet onder de modder, ze zag er niet gek uit. Misschien had Nettleroot haar gewoon niet verwacht? Een verontschuldigende glimlach liet haar mondhoeken lichtjes omhoog krullen terwijl ze haar ijsblauwe ogen op de grijze kattin voor haar richtte. "Oh sorry.. Liet ik je schrikken? Dat was niet mijn bedoeling," reageerde Pepperpaw, haar hoofdje iets scheef houdend en haar oren wat naar achteren draaiend als een verontschuldigend gebaar. Op Nettleroot's volgende woorden was het haar beurt om eventjes weg te kijken. De groene grassprieten naast haar wuifden haar tegemoet terwijl ze haar blik er kort op fixeerde, voordat ze Nettleroot weer aankeek. "Dank je.. Jij.. jij was er ook toch?" besloot ze te vragen, stilletjes. Ze had Nettleroot wel in een flits gezien, vlak voordat Satsui besloot zijn tanden diep in haar buik te zetten. Een huivering ging onmiddellijk weer over haar rug heen, terwijl ze het beeld zo ver mogelijk weg drukte in haar hoofd. "Dank je voor alles wat je voor Shadowclan gedaan hebt.. Dat.. dat was heel dapper van je," haar woorden waren zacht, maar oprecht. De andere clans hadden geprobeerd Shadowclan te bevrijden immers.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[Nettle] The same old
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: