A crown of leaves and thorns 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 A crown of leaves and thorns

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Pumpkinspice
Member
A crown of leaves and thorns DPKsfdL
Sannemander
16
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Pumpkinspice
BerichtOnderwerp: A crown of leaves and thorns   A crown of leaves and thorns Icon_minitimedi 22 sep 2020 - 17:46


Met zekere passen stapte de zwarte poes door het gebied dat ze immidels eigen had gemaakt, dat ze door en door was gaan kennen en waar ze nu alle hoekjes en paadjes met gemak wist te vinden. Een paar manen geleden was dit alles nog zo veel groter geweest, was dit alles nog nieuw en spannend en hoewel ze nooit echt uitbundig reageerde waren ook haar ambere oogjes gevuld geweest met vreugde bij haar eerste avontuur buiten. Maar nu was die vreugde onderhand wel weggeëbt, had ze alles al zo'n 300 keer gezien en was het enig wat haar nog enigsinds aanzette tot ontdekking de veranderenende  kleuren om haar heen. Er begon langzaam maar zeker een rottende herfst geur rond het bos te hangen dat haar terugbracht naar die warmere tijden in de nursery, vorig jaar leaffall, tegen haar moeder opgedrukt terwijl ze toe keek naar de andere kittens. Altijd kijken, nooit echt meedoen tenzij zij de leader mocht spelen, iets anders interesseerde het bazige poesje niet. Zodra iemand anders die rol kreeg was het enige wat ze deed hem stom noemen en kijken hoe die gek haar clan verpeste. En het ruïneren, dat deden ze in haar ogen altijd. Iedere keuze die ze maakte werd beoordeeld met een geïrriteerde snuif van haar kant af, een oog rol en een diepe zucht.

Het bracht een zachte glimlach op haar lippen als ze er zo aan terug dacht, dat waren nog is makkelijke tijden. Haar kalme blik viel op fourtrees, het bos om haar heen langzaam verdunnend met iedere stap die ze cdichterbij zette, haar prachtig verzorgde zwarte pels glinsterend in de zon die nu geen weg door een dik bladerdak moest zien te vinden. Werd ze verrast door eeen aangame warmte die ver te zoeken was in de schaduwen van het woud achter haar, hier kon ze wel van genieten.


[Brairbell]
Terug naar boven Ga naar beneden
 
A crown of leaves and thorns
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: