Hell and Heaven 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 Hell and Heaven

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Flutterpaw'
Member
Hell and Heaven DPKsfdL
Butter
337
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 35 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Flutterpaw'
BerichtOnderwerp: Hell and Heaven   Hell and Heaven Icon_minitimedo 24 sep 2020 - 13:25

Flutterpaw.
Just when the caterpillar thought his life was over...
Flutterpaw was wellicht nog maar net Apprentice, en niet bepaald zoals alle anderen maar dat betekende niet dat hij gewoon maar in zijn nest kon blijven liggen. Zelfs al was dat iets dat hij niet erg zou hebben gevonden. Het nest was bekend, was veilig en daar kon hij met zijn eigen gedachten zijn. Gedachten die hem geen stap verder hielpen, hij snapte zeer weinig over de Clan, hij mocht wellicht met zijn Clangenoten zijn opgegroeid maar een echte band had hij niet met de meeste, hij was te snel verlaten geweest door zijn ouders, had de liefde die van echte familie kwam gemist. Kortom, de kater was te veel met zichzelf bezig en te weinig met het leren over de Clan en zijn taken. Zijn poten bewogen onhandig over de harde ondergrond heen, het beet licht in zijn pootkussentjes en het was ook echt zijn geluk dat hij in een doorn wist te staan en zijn poot open haalde. Een zacht geluid verliet zijn keel voordat hij onhandig begon te hinken en met zijn mond de doorn eruit probeerde te trekken. Had hij weer.

-Snapping 1st
He began to fly.Hell and Heaven Flutte20
Terug naar boven Ga naar beneden
Snappingturtle
Member
Hell and Heaven Unknown
Ema
122
Actief
"Turtles aren't slow, they are just more patient with each step they take into the future"

CAT'S PROFILE
Age: 31 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Snappingturtle
BerichtOnderwerp: Re: Hell and Heaven   Hell and Heaven Icon_minitimedo 24 sep 2020 - 16:04


De kater sprong met sierlijke passen over de takken heen en ontweek de bomen die in zijn weg zaten. En ook alle pijnlijke en vieze dingetjes op de grond, hij had geen zin om zijn poten elke seconde te hoeven wassen. Daarom was alerter zijn op alles misschien beter. De grijze warrior was hier om te jagen, misschien eens genieten van wat buiten het kamp te zijn zoals gewoonlijk. Hij spitste zijn oren toen hij een zacht geluid hoorde en hij bukte zich, verstoppend achter een boom, vanwaar hij kon zien dat een jongere bruine kater een doorn van zijn poot probeerde af te halen. Toen de tom hem wat beter observeerde, herkende hij dat het één van die apprentices was van zijn clan. De kater trippelde wat dichterbij hem en keek hem vragend aan. “Heb je hulp nodig?”. Het was voor hem al een tijd geleden dat hij in doorns was gestapt, al een hele tijd geleden-maar hij wist nog ongeveer hoe hij die er uit moest trekken.


Hell and Heaven Csnapp10
Terug naar boven Ga naar beneden
Flutterpaw'
Member
Hell and Heaven DPKsfdL
Butter
337
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 35 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Flutterpaw'
BerichtOnderwerp: Re: Hell and Heaven   Hell and Heaven Icon_minitimedo 24 sep 2020 - 17:12

Flutterpaw.
Just when the caterpillar thought his life was over...
Flutterpaw had niet eens door dat een van zijn Clangenoten er aan kwam. Immers was hij te gefocust op zijn zere poot om echt op of om te kijken. Dit gaf ook aan dat hij nog niet getraind was, hij moest nog veel leren, zoals onder andere een oplettendheid die een goede Warrior nodig had om in leven te blijven. Snappingturtle stond bijna naast hem toen de jonge kater zijn kop omhoog gooide. 'Heb je hulp nodig?' Vroeg de ander waarop hij zuchtend en met een beschaamde blik in zijn ogen knikte. 'Misschien, ik krijg de doorn er niet uit,' mopperde de Apprentice terwijl zijn tweekleurige ogen weer naar de scherpe doorn gleden. Het was een doorn in het oog.
He began to fly.Hell and Heaven Flutte20
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Hell and Heaven   Hell and Heaven Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Hell and Heaven
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory :: Pinewoods-
Ga naar: