[Clan Event] I Have Always Been The Villain 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 [Clan Event] I Have Always Been The Villain

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Indra
Member
[Clan Event] I Have Always Been The Villain BBTakD
Bunny
1497
Actief
She was a storm, begging to be understood in a world that loves sunny days.

CAT'S PROFILE
Age: 50 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Member
Indra
BerichtOnderwerp: [Clan Event] I Have Always Been The Villain   [Clan Event] I Have Always Been The Villain Icon_minitimevr 25 sep 2020 - 0:03


Toen ze de medicine cat's den uitkwam, had ze het idee dat iedereen haar nastaarde. Amberstorm slikte, maar haar keel was droog en schor. De tranen stonden nog in haar ogen; ze deed de moeite niet om ze weg te vegen. Haar groene blik was strak gericht op de grote rots in het midden van het camp, maar haar poten voelden als lood. Alsof ze naar het slachtblok liep; dit was het moeilijkste dat ze ooit had moeten doen. En het was allemaal haar eigen fout. Ze was een monster. En hoewel de clan niet het volledige verhaal zou weten, hoe zeer ze ook belang hechtte aan eerlijkheid, had ze het idee dat dat te ruiken was, dat het op haar voorhoofd geschreven stond. Amberstorm sprong op de rots en keek even de clan gewoon aan, in stilte. Plots was het haar duidelijk waarom Starclan haar geen Amberstar gemaakt had. Ze was onvolwassen, instabiel en eigenlijk niets meer dan een heel gebroken tiener. Ze was niet geschikt voor de verantwoordelijkheid; ze was niet geschikt om moeder te zijn, om de zorg te dragen van een ander levend wezen. Dat haar eerste twee kittens het al zo ver geschopt hadden, was een duidelijk teken van hun karakter; en niet een teken van haar goede opvoeding, dat was duidelijk.

"Katten van Windclan.", klonk haar stem door het camp; maar haar stem was niet sterk of streng. Het was een zachte, onzekere stem. Alsof haar ware ik voor het eerst doorschemerde. Ze slikte even moeilijk toen de ogen van Windclan zich op haar richtte. Tranen vulden haar ogen opnieuw, maar ze duwde ze weg. "Gorsekit is vandaag gestorven." Ze kreeg de woorden amper naar buiten door de krop in haar keel; maar ze weigerde te huilen, hier op de rots, voor de ogen van iedereen die ze kende. Dat was het laatste beetje trots dat ze nog bezat. "En daarbij.." Starclan, waarom was dit zo moeilijk? Haar stem hakkelde; het camp leek veel te stil, alsof iedereen zijn adem inhield, al kon dat net zo goed haar verbeelding zijn. "Leg ik hierbij mijn rang als deputy naast mij neer." Daar. Meer uitleg was er niet nodig. Slechts drie woorden kreeg ze nog uit haar genepen strot: "Het spijt me."

En daarmee sprong ze van de hoge rots af. Vannacht zou ze waken bij Gorsekit's lichaam; ze durfde niet meer in de buurt te komen van haar andere drie kittens, niet vandaag. Wie weet wat een monster zoals zij nog zou kunnen vernietigen.

En Wolfstar.. Die durfde ze momenteel niet eens aan te kijken. Ze was doodop; ze wou dat ze kon slapen en nooit meer wakker kon worden.

(Clanevent, open voor heel windclan)    


[Clan Event] I Have Always Been The Villain WpFgCIB
[Clan Event] I Have Always Been The Villain 2gxnp75
Terug naar boven Ga naar beneden
Daintywhiff
Member
[Clan Event] I Have Always Been The Villain Otcffas
Beertje
315
Actief
Admit you were toxic
you poisoned me just for
another dollar in your pocket
~~

CAT'S PROFILE
Age: 72 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Moor Runner
Daintywhiff
BerichtOnderwerp: Re: [Clan Event] I Have Always Been The Villain   [Clan Event] I Have Always Been The Villain Icon_minitimevr 25 sep 2020 - 0:25

[Clan Event] I Have Always Been The Villain DbyfXDQ

Trainen met Shadefeather ging steeds beter. Ze kwam dan ook met zware poten van het jagen terug. In haar bek bengelde een konijn. Daintywhiff gloeide van trots omdat ze dat helemaal zelf had gevangen! Gelukkig giechelend legde ze het op de stapel. Ze nam er niets vanaf hoewel haar maagje rommelde. Het was voor al die keren dat ze gemeen was geweest tegen katten, degene die haar nog na staarde. Daintywhiff schudde boos haar hoofd! Oh de laatste tijd was ze toch zo vol zelfmedelijden dat ze er irritant van werd. Die hormonen werden ook maar steeds lastiger met de tijd. Hoe hielden poezen dat vol? Oh hier was ze weer! Daintywhiff drukte haar gedachten in een klein hoekje. Echter hoefde ze niet veel moeite te doen want de deputy sprong op de steen. Wat uit haar bekje kwam liet haar eigen bek openvallen. Ze hoefde niet meer aan zelf-pitty te doen, dit liet elke gedachte vervagen. Geschrokken keek ze de poes na. Dainty sloot haar bekje, niet wetend wat ze moest zeggen of doen.


No Matter What I Do, I Don’t Feel Anything

[Clan Event] I Have Always Been The Villain 0iwmZUH
Terug naar boven Ga naar beneden
Storkpaw
Med. cat apprentice
[Clan Event] I Have Always Been The Villain DPKsfdL
Aimée
363
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Med Cat App
Storkpaw
BerichtOnderwerp: Re: [Clan Event] I Have Always Been The Villain   [Clan Event] I Have Always Been The Villain Icon_minitimevr 25 sep 2020 - 0:41

Halfslapend lag Storkpaw in het magere zonlicht, een oog half open hield ze de rest een beetje in de gaten. Net terug van training waarbij ze twee muizen had kunnen vangen, nam ze nu een korte pauze. Er was geen taak gegeven aan haar, dus veel te doen had ze toch niet. Daarnaast, was ze gewoon moe. Ze was zelfs bijna helemaal in slaap gedommeld als Amberstorm's stem haar niet wakker had gemaakt. Geeuwend knipperde ze met haar ogen. Een ceremonie? Net als de anderen ging ze naar voren, maar wat kwam was duidelijk niet een ceremonie. De deputy vertelde over de dood van Gorsekit, haar zoon. Storkpaw ogen werden groot van verbazing en een lichte schok, ze had de kittens van Amberstorm nog niet echt leren kennen. Maar hoe kon hij dood zijn? Ze voelde medelijden met de poes in haar opkomen, maar slikte enkel. Amberstorm was sterk, toch? Echter, de woorden die volgde toonde aan dat ze misschien niet zo sterk was als Storkpaw had gedacht. Haar medelijden maakte kort plaats voor verbazing, voordat de twee emoties zij aan zij gingen. Amberstorm was geen deputy meer. Ze sprong van de hoge rots af, misschien wel een plek waar ze voorlopig niet meer zou staan. Storkpaw keek naar haar, maar ze leek niks meer te willen zeggen.


[Clan Event] I Have Always Been The Villain Ae29f410

no limit reached:
Terug naar boven Ga naar beneden
Hazelgrouse
Member
[Clan Event] I Have Always Been The Villain Giphy.gif?cid=790b76115cd92ce45436595559104247&rid=giphy
Julia
307
Actief
What we do for love: those things endure. Even if the cats you do them for don't

CAT'S PROFILE
Age: 23 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior[Moor runner]
Hazelgrouse
BerichtOnderwerp: Re: [Clan Event] I Have Always Been The Villain   [Clan Event] I Have Always Been The Villain Icon_minitimevr 25 sep 2020 - 10:00

Ze zat in het kamp. Alleen, zoals dat meestal het geval was. Helemaal nu Breezesong kittens had. Ze was geen kattin die anderen ging vragen of ze mee mocht trainen. Soms als een mentor het aan haar vroeg, ja dan ging ze wel mee. Ze zou nooit weigeren, maar het kwam niet uit haarzelf. Sinds ze weer zo teruggetrokken was, helemaal niet meer. Ze ging ook wel zelf jagen of haar gevechtshoudingen oefenen, al was dat laatste zeker niet haar favoriet. Ze keek op, de blik in haar hazelnootkleurige ogen op de rots gericht waar haar moeder net opgesprongen was. Kort flitste er paniek door haar blik, er klopte iets niet… Ze had inmiddels ook de houding ontrafeld waaruit ze kon opmaken dat Amberstorm iets dwars zat, wanneer er iets goed dwars zat. Voorzichtig kwam ze dichterbij, want haar moeder wilde duidelijk de Clan toespreken. Toen de woorden over haar lippen begonnen te glijden, gleed er een stomverbaasde bijna verbouwereerde uitdrukking over Hazelpaw haar gezicht. Eén van de kittens was dood? Haar halfbroertje was dood? Maar… hoe dan. Hij had zo vol leven geleken de paar keer dat ze hem had gezien. Ze durfde niet zo veel naar ze toe, maar dat was meer omdat Amberstorm dag en nacht als een havik de kittens in de gaten hield. Daar werd ze zenuwachtig van, straks deed ze iets fout en werd haar moeder boos. Nee, dan bewaarde ze liever afstand. Gorsekit was dood en haar moeder geen deputy meer? Ze kon het maar moeilijk bevatten. Wat ze wel zag was dat Amberstorm er helemaal kapot van was, al probeerde ze dat te verbergen. Ze moest even haar eigen angsten aan de kant zetten, dat moest ze. Dan werd haar moeder maar boos, ze had haar nu misschien wel heel hard nodig. “Mama!” Riep ze toen haar moeder van de rots afsprong. Ze krabbelde overeind en rende naar haar toe. Snel drukte ze zich tegen haar aan. “Mama… het komt wel goed. Het is niet jouw schuld.” Miauwde ze zachtjes in haar vacht.

Tag: @Amberstorm


[Clan Event] I Have Always Been The Villain ASRBavM8_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Frayhowl
Member
[Clan Event] I Have Always Been The Villain Vets-n10
Butter
47
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 23 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Frayhowl
BerichtOnderwerp: Re: [Clan Event] I Have Always Been The Villain   [Clan Event] I Have Always Been The Villain Icon_minitimevr 25 sep 2020 - 10:48


When the wolves howl, the sheep shall run.
Frayhowl was wellicht niet altijd te vinden in de buurt van de meeste katten, maar hij probeerde wel aanwezig te zijn als er belangrijke mededelingen waren. Zijn blauwe ogen stonden helder in zijn gezicht toen Amberstorm over haar overleden kitten begon. Hij wist van zijn moeder dat de dood van een kitten altijd heftiger was dan wat hij zich voor kon stellen, zijn eigen broer was dood geboren en hij had nog een overleden halfbroer die niet ouder was geworden dan een kitten. Kortom, hij kon zich niet indenken hoeveel pijn Amberstorm moest hebben als hij zich al bedacht dat hij zoveel pijn voelde met de dood van zijn moeder. Dit was al weer heel wat Moons geleden en de kattin was intussen een bekende Deputy, een bekend figuur geworden dus het feit dat ze af wilde stappen deed hem overrompeld blijven staan. Hij trok ongemakkelijk met een oor voordat hij diep in ademde. Hij had hier geen woorden voor en kon enkel toekijken toen Hazelpaw haar moeder tegemoet stapte, hij hoopte dat de jonge kattin ooit de warmte zou krijgen die hij altijd van zijn moeder had gehad.
And the wolves will start the hunt,
Howling with the wind to the moon. Telling you that you will be dead tomorrow.
But still we will rise and fight.


[Clan Event] I Have Always Been The Villain WdzSZ2H

"All you need in life is a friend who has chocolate."
Terug naar boven Ga naar beneden
Wolfheart
Dark forest
[Clan Event] I Have Always Been The Villain Frkp8xW
Kiki
328
Actief
Let the sin we swim in drown us
Let the world shatter
Into dust
Nothing else matters
Only us

CAT'S PROFILE
Age: I am eternal (died at 30 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Wolfheart
BerichtOnderwerp: Re: [Clan Event] I Have Always Been The Villain   [Clan Event] I Have Always Been The Villain Icon_minitimevr 25 sep 2020 - 12:36


Rustig was de kater een rondje door het kamp aan het doen. Hij kwam net uit de elders den gestapt toen hij een stem hoorde. Een bekende stem. Zijn blik ging naar de hoge rots en daar zat Amberstorm. Zijn ogen knepen zich tot spleetjes. Dat was.. raar. Samen met de rest van de clan verzamelde hij zich, er was vast een goede reden dat zijn deputy zich zo opstelde zonder overleg.

Er was een goede reden. Het was geen leuke reden. "Gorsekit is vandaag gestorven." de woorden sloegen in als een bom. De kater stond aan de grond genageld, voelde de blikken van zijn clangenoten van Amberstorm naar hem gaan en terug. Amberstorm legde haar deputyschap neer. En daar stond hij dan. Grote leider van Windclan. Een zoon verloren, maar ook zijn deputy. Niet alleen dat, zijn vertrouwen. Zijn gouden ogen schoten rond de katten. Hij voelde zich bekeken, hij voelde verdriet om zijn zoon. De tranen kwamen niet. Al het verdriet werd overschaduwd. Woede. Hoe kon Gorsekit dood zijn? Gister was hij springlevend. Hij was niet ziek geweest. Hij had sterke kinderen op de wereld gezet met Amberstorm, dit kon niet gebeurd zijn. Ze vermeed zijn blik. Ze was bang voor iets.

"Jij." sprak hij toen zijn blik voor een kort moment de ogen van Amberstorm ontmoette. Zijn stem was koel en koud. "Met mij mee, nu meteen." ze moest het maar uitleggen wat er gebeurd was, waarom ze het deputyschap neerlegde. Niet alleen moest hij in een snel tempo het verlies van zijn zoon verwerken, hij moest nu ook een nieuwe deputy kiezen. De bruine kater liep tussen de menigte van katten weg, wenkte Amberstorm met zijn staart. Als ze niet mee zou komen zou hij andere maatregelen nemen.


WOLFSTAR
Fear might be the death of me, fear leads to anxiety

Terug naar boven Ga naar beneden
Indra
Member
[Clan Event] I Have Always Been The Villain BBTakD
Bunny
1497
Actief
She was a storm, begging to be understood in a world that loves sunny days.

CAT'S PROFILE
Age: 50 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Member
Indra
BerichtOnderwerp: Re: [Clan Event] I Have Always Been The Villain   [Clan Event] I Have Always Been The Villain Icon_minitimevr 25 sep 2020 - 13:43

Hazelpaw was de eerste die op haar af kwam. Ze drukte zich tegen haar aan, alsof zij hier het slachtoffer was. Amberstorm slikte moeizaam en sloot haar ogen alsof dat de tranen zou tegenhouden. Haar dochter mauwde dat het wel goed zou komen, dat het niet haar fout was. Naïeve woorden die de zwaarte van de situatie niet kenden en nooit zouden begrijpen. Eigenlijk had ze dit niet verwacht van de jonge kattin. Hazelpaw bleef meestal zorgvuldig van haar weg - en dat was goed, dan kon ze haar tenminste niet verpesten. Want het was keer op keer gebleken dat ze al het goede steeds opnieuw verpestte.

Wolfstar was de volgende; met een reactie die ze beter snapte, die ze verwacht had en die ze ook verdiende. Woede in plaats van medelijden. Daar kon ze beter mee om. De jonge kattin volgde de leider, blik op de grond gericht in schaamte en spijt, hoewel het net zo goed verdriet zou kunnen zijn. En misschien was het dat ook wel. Haar hart en haar hoofd kolkten met emoties die ze niet kon beschrijven - er was zelfs een sprankje opluchting te bevinden. Want nu hoefde ze niet meer te doen alsof ze oké was. Dit was een hele duidelijke reden om gebroken te zijn.


[Clan Event] I Have Always Been The Villain WpFgCIB
[Clan Event] I Have Always Been The Villain 2gxnp75
Terug naar boven Ga naar beneden
Ashbury
Member
[Clan Event] I Have Always Been The Villain Nhg3cWl
Quinty
106
Actief
"Try another verse, try another dis. You get a shot at the Queen, but you better not miss!"

CAT'S PROFILE
Age: 12 ☾'s
Gender: She-cat ♀
Rank:
Ashbury
BerichtOnderwerp: Re: [Clan Event] I Have Always Been The Villain   [Clan Event] I Have Always Been The Villain Icon_minitimevr 25 sep 2020 - 14:00

Ashpaw keek op toen ze de stem van Amberstorm hoorde. Het klonk gebroken, alsof er heel veel mis was gegaan. Haar blauwe ogen gleden over de kattin heen terwijl ze haar zegje deed. Blijkbaar was nog een van d'r kittens dood gegaan. Hoe kon dat nou weer? Als ze zich goed kon herinneren had ze de kittens nog zien spelen, gister ofzo. Niet dat 't haar veel uitmaakte, het was vooral het nieuws dat erachteraan kwam haar interesseerde. Ze legde haar rol als Deputy neer. Ash hielt haar pootje voor d'r bek om de kleine glimlach te verbergen. Het was niet dat ze Amber het niet had gegund, ze was een prima Deputy geweest, maar dit legde de weg open voor nieuwe kansen. Het was alleen jammer dat ze nog maar apprentice was en nog een aantal moons moest wachten totdat ze daadwerkelijk warrior kon worden, maar er was dus wel een kans. Haar oren schoten in d'r nek toen Wolfstar erbij kwam en Amberstorm toesnauwde dat ze mee moest komen. Met dit bericht besloot ze af te druipen, er was hier verder niets te vinden voor haar. Ze wierp nog een blik op de medicine den, voordat ze het kamp uit ging.


Ashbury
"You get a shot at the Queen, but you better not miss!"
Terug naar boven Ga naar beneden
Frailpaw
Member
[Clan Event] I Have Always Been The Villain DPKsfdL
Babs
12
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 manen
Gender: She-cat ♀
Rank:
Frailpaw
BerichtOnderwerp: Re: [Clan Event] I Have Always Been The Villain   [Clan Event] I Have Always Been The Villain Icon_minitimevr 25 sep 2020 - 14:05

Frailpaw lag aan de rand van het kamp. Ze hield alles niet zo goed in de gaten, ze was een beetje aan het soezen in de zon. Ze had geen nieuwe mentor, dus ze vermeed trainen ook een beetje. Wat dat voor de toekomst zou betekenen? Dat zag ze later wel weer. Haar rust werd bruut verstoord toen Amberstorm haar stem door het kamp klonk. Het ogen schoten wijd open en geschokt keek ze naar het bloed dat aan Amberstorm's poten kleefde. Zo jong, zo onschuldig. Ze voelde traantjes opwellen en schudde haar kop ongelovig. Was dit wat er van Windclan geworden was? Als verdoofd luisterde ze naar wat Amberstorm verder te zeggen had, ze legde het deputyschap neer. Totaal van streek keek Frailpaw haar na, om vervolgens weer haar blik op de bloedsporen te leggen. Arme.. kleine Gorsekit..
When you hit rock bottom... all you can go is up.
Terug naar boven Ga naar beneden
Sandgorse
Member
[Clan Event] I Have Always Been The Villain DPKsfdL
Cynthia
117
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Moor runner (Warrior)
Sandgorse
BerichtOnderwerp: Re: [Clan Event] I Have Always Been The Villain   [Clan Event] I Have Always Been The Villain Icon_minitimevr 25 sep 2020 - 14:50

Zijn moeder was al een tijdje weg en zo ook zijn broertje Gorsekit. Hij was hemzelf bezig aan het houden met een mosballetje tot er toch wel veel commotie in het kamp leek te zijn. Hij verliet de nursery en liet zijn blik vallen op wat er gaande was. Hij ving de woorden van zijn moeder op en zijn oogjes werden langzaam iets groter. Gorsekit was gestorven? En zijn moeder legde haar rang als deputy neer? Waar was Gorsekit? En wat betekende het dat Gorsekit gestorven was? Hij voelde zich verward, wat had dit allemaal te betekenen? Hij liet zijn blik naar de dichtsbijzijnde kat gaan en drukte zijn pootje kort tegen de kat aan. "Waar is Gorsekit?" Begon hij, waar was zijn broertje? "En wat betekent het dat Gorsekit gestorven is?" Hij zag ondertussen dat zijn vader zijn moeder meenam, maar dat gaf hem nog niet zijn antwoorden, hopelijk zou deze kat dat kunnen.


[Clan Event] I Have Always Been The Villain Sandpaw_sign
Terug naar boven Ga naar beneden
Oceansong
Member
[Clan Event] I Have Always Been The Villain DPKsfdL
Butter
171
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 17 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Tunneler Apprentice
Oceansong
BerichtOnderwerp: Re: [Clan Event] I Have Always Been The Villain   [Clan Event] I Have Always Been The Villain Icon_minitimevr 25 sep 2020 - 14:57

Oceanpaw wist dat de dood nooit een goed iets was, tenzij het wellicht de dood was van een kat die het leven van vele anderen had geterroriseerd, al was het dan nog steeds de vraag. Die kat had nog steeds familie die daardoor pijn kon gaan lijden, haar blauwe ogen stonden dan ook geschrokken toen een krachtige Deputy de rots op sprong en haar woorden door het kamp heen te horen waren. Haar poten trilden lichtjes onder haar lichaam, haar twee nestgenoten die ze verloren had waren al heftig genoeg, ze waren te jong geweest maar om een kitten te verliezen, een die het niet verdiende, een die nog maar net was begonnen met zijn leven, dat was iets dat ze niet kon omvatten. Al het verlies, al de pijn, het deed de tranen in haar ogen prikken ook al was het geen directe familie van haar.

Een kitten in haar buurt drukte een pootje tegen haar flank aan waardoor ze haar tranen zo goed mogelijk weg knipperde en haar kop voorzichtig boog. 'Waar is Gorsekit?' Begon hij waardoor de jonge Apprentice kort naar adem leek te happen. 'En wat betekent het dat Gorsekit gestorven is?' De kattin wenkte de kitten naar haar toe waarna ze ongemakkelijk een brok in haar keel weg slikte. 'Dood betekend dat hij niet meer hier is, maar in de sterrenpelt, met Starclan. Gorsekit is in Starclan.' Sprak ze onhandig, niet wetende hoe ze dit zacht zou kunnen brengen. Zijn beide ouders waren naar de Leader's den vertrokken en dus trok ze de kitten naar zich toe. 'Ze zijn nu bij mijn mama, en mijn twee nestgenoten, die kijken vast over hem. Dan kan hij daar ook spelen.' Mauwde ze om de klap wellicht iets minder hard te maken, niet dat deze minder hard kon worden. Onhandig gaf ze de kitten een troostende lik over zijn kop heen. Misschien dat er een Warrior was die haar kon helpen. De pijn die het in haar hart deed, de steken die ze voelde, ze wilde het kamp uit vluchtten, alleen zijn maar kon deze kitten niet aan het lot overlaten en dus deed ze wat ze het beste kon. Zo goed mogelijk voor anderen proberen te zorgen, zo lief mogelijk zijn en hopen dat het voldoende was. Dat ze uiteindelijk niet alleen over bleef.

-Sandkit

I

thought of you and how you love this beauty,
And walking up the long beach all alone
I heard the waves breaking in measured thunder
As you and I once heard their monotone.

Around me were the echoing dunes, beyond me
The cold and sparkling silver of the sea --
We two will pass through death and ages lengthen
Before you hear that sound again with me


[Clan Event] I Have Always Been The Villain MwMYm1d
Terug naar boven Ga naar beneden
Daintywhiff
Member
[Clan Event] I Have Always Been The Villain Otcffas
Beertje
315
Actief
Admit you were toxic
you poisoned me just for
another dollar in your pocket
~~

CAT'S PROFILE
Age: 72 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Moor Runner
Daintywhiff
BerichtOnderwerp: Re: [Clan Event] I Have Always Been The Villain   [Clan Event] I Have Always Been The Villain Icon_minitimevr 25 sep 2020 - 15:57

[Clan Event] I Have Always Been The Villain DbyfXDQ

Katten gingen troostend naar Amberstorm of naar elkaar toe. Ze drukte haar oortjes in haar nek toen ze wat verloren erbij zat, net zoals de rest. Toen Wolfstar zijn eh ex-deputy dan ook meenam keek ze even om zich heen. Moest ze dan toch iets gaan eten... of was bijkletsen met anderen nu een egoïstische daad? Haar amandelvormige ogen bleven hangen bij Frailpaw. Haar zusje. Hoewel ze geen band voelde met haar, simpelweg omdat ze haar vergeten was, wilde ze die toch zo goed mogelijk herstellen. Misschien zelfs beter maken als daarvoor, want als ze het woord van Shadefeather mocht geloven was ze altijd gemeen tegen haar geweest. Iets wat ze nu zich niet kon bedenken. Daintywhiff trippelde dan ook naar het kleine katje toe. Ze raakte haar aan met haar gekleurde staartje. "Alles oké?"

: Frailpaw


No Matter What I Do, I Don’t Feel Anything

[Clan Event] I Have Always Been The Villain 0iwmZUH
Terug naar boven Ga naar beneden
Fallenflight
Member
[Clan Event] I Have Always Been The Villain Tenor
Ema
126
Actief
How can you pretend to know
The pain I've felt
spending everyday in the dark?
Living in the shadow cast
by my ever brighter
solar counterpart

CAT'S PROFILE
Age: 21 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen [Moor Runner]
Fallenflight
BerichtOnderwerp: Re: [Clan Event] I Have Always Been The Villain   [Clan Event] I Have Always Been The Villain Icon_minitimevr 25 sep 2020 - 16:52


Er gebeurde hier ook nooit iets goeds. Echt helemaal niets. Iedereen ging dood, leiders vergingen en de deputy stapte zomaar af, gewoon omdat haar zoon dood was. Haar kleine zoon Gorsekit… De grijze poes had laatste tijd niet meer gekeken naar de kittens, niet meer verhalen aan ze verteld zoals ze vroeger deed. Want nu was ze anders, en ze durfde de harde realiteit niet aan, dat niet alles kon gaan of zijn wat ze wilde. De warrior was al een tijd zo gestressed om alles, ze was ook helemaal alleen. En de evenementen in de clan maakten het alleen maar erger, veel erger. Waarom kon de wereld niet gewoon even stilstaan, even niks veranderen; het gewoon laten zoals het was. Maar dat werkte blijkbaar niet, niet in deze wereld. Haar kop zat ergens anders maar haar emoties waren hier. Er was weer iemand dood, een jonge ziel die zoveel waardigs kon doen later, die was gewoon- dood. Iedereen ging dood of weg, iedereen gaf niets om een ander, het was altijd een spelletje van ruzie en go. De poes was al een tijdje gaan zitten sinds dat de deputy sprak, alhoewel ze er niet goed bij was, maar verloren in haar diepe gedachten. Ze kon het niet geloven dat dit allemaal gebeurde. Iedereens leven leek zo goed te gaan, het leek ideaal en perfect. En dan gingen ze allemaal dood, allemaal, één voor één. De poes schudde haar gedachten even weg. Dit was het toch? De harde realiteit, een spel van leven en dood, toch? Ze vond dit niet eerlijk, echt niet eerlijk. En er was absoluut niks dat zij kon doen, want ze had er helemaal niets mee te maken. Maar dat ene stuk van haar hart zei haar dat ze iets had moeten doen, gewoon iets kleins om het beter te maken, maar ze was een stomme poes die haar verstand was verloren. Wat was er nog waardig aan? Was er nog iets dat goed liep in de wereld?


[Clan Event] I Have Always Been The Villain Webp_n10
...:
Terug naar boven Ga naar beneden
Blazestar
Moderator
[Clan Event] I Have Always Been The Villain 63308eb860bb0dbd9f2828a81f86bd31
Sannemander
995
Actief
All my troubles on a burning pile

CAT'S PROFILE
Age: 43 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Blazestar
BerichtOnderwerp: Re: [Clan Event] I Have Always Been The Villain   [Clan Event] I Have Always Been The Villain Icon_minitimevr 25 sep 2020 - 22:44

My fire is starved of oxygen
Met een zucht was de kater het kamp in gesjokt, had hij het paar muizen die hij wonder boven wonder uit de tunnels had geschept strak tussen zijn kaken geklemd gehad. Alsof ze ieder moment weer er uit konden springen. Maar het was niet het gewonen kamp dat hij in wandelde, de miserabele sfeer die er al een tijdje hing leek erger geworden en verward gleed zijn blik over de groep katten die verbaasd opkeken naar hun deputy. Voor eventjes legde de kater zijn prooi neer, bleef hij op een afstand van de rest om zijn zichtveld niet versperd te hebben. Verbaasd trok de tunneler aan zijn oren bij het horen van haar woorden, haar stem minder sterk dan het ooit geweest was, haar houding minder machtig. Hij voelde zijn maag samentrekken bij het horen van het overlijden van de deputy's kleine zoontje, arme Gorsekit, zo jong, zo onnodig. Een diepe zucht zijn bek ontsnappend legde hij zijn blik neer op het doffe zand onder zijn poten. Enkel zijn oren opspitsend toen ook nog is duidelijk werd dat Amberstorm haar rang als deputy op zei, de zo veelste klap voor windclan, zou het ooit stoppen? .
                                              
A flicker in the howling wind


I have been cursed to be.
Drifting through this barren land.
Image 1 Image 2 Image 3
Stuck out here where none can stand.
Terug naar boven Ga naar beneden
Hazelgrouse
Member
[Clan Event] I Have Always Been The Villain Giphy.gif?cid=790b76115cd92ce45436595559104247&rid=giphy
Julia
307
Actief
What we do for love: those things endure. Even if the cats you do them for don't

CAT'S PROFILE
Age: 23 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior[Moor runner]
Hazelgrouse
BerichtOnderwerp: Re: [Clan Event] I Have Always Been The Villain   [Clan Event] I Have Always Been The Villain Icon_minitimema 28 sep 2020 - 12:35

Haar moeder zei niks, waarom zei ze niks? Ze schreeuwde niet tegen haar, maar ze reageerde ook niet. Ze kromp ineen toen ze Wolfstar koel tegen Amberstorm hoorde praten. Ze durfde haar neus niet uit de vacht van haar moeder te halen. Ze kende Wolfstar niet zo goed, omdat ze hem spannend vond. Bij Stallionstar had ze sneller aansluiting gevonden, echt een reden was er niet. Het was gewoon zo. Wolfstar vond ze een beetje eng en dit alles maakte het er niet beter op. Amberstorm stapte bij haar weg, zonder nog steeds een woord gezegd te hebben. De vacht waar ze zich even kort in had kunnen verbergen was weer weg. Ze voelde haar hart in haar borstkas timmeren terwijl ze toekeek hoe haar moeder met Wolfstar meeliep. Ze had dit niet gewild hè? Wat ze had gedaan. Ze had niet gewild dat Hazel naar haar toe was gekomen. Tranen sprongen in haar ogen terwijl ze vluchtig achteruit krabbelde uit de menigte.


[Clan Event] I Have Always Been The Villain ASRBavM8_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Falconstrike
Member
[Clan Event] I Have Always Been The Villain SCwUkVM
Bo~
1222
Actief
If it's me, it'll be okay

CAT'S PROFILE
Age: Thirtythree moons ღ
Gender: Tomcat ♂
Rank: Moorrunner
Falconstrike
BerichtOnderwerp: Re: [Clan Event] I Have Always Been The Villain   [Clan Event] I Have Always Been The Villain Icon_minitimeza 17 okt 2020 - 0:40


Hij was net bezig geweest met wat kruiden zoeken, hij wist dat Routnose tijdelijk terug zou zijn voordat ze naar ShadowClan zou gaan vertrekken. Het was geen leugen dat hij daarvoor een beetje angst had, maar hij moest laten zien dat hij dit kon. En na.. na alles moest hij ervoor opstappen. Bij die realisatie ging het al iets beter met hem, om af en toe wel met anderen te moeten praten en ja hij zat nog in een heel proces, maar hij ging er wel voor. Hij wilde verbeteren. Voor de clan, voor zichzelf, maar ook voor Gorse die dit niet voor hem gewild had. Hij moest verder leven, voor Gorse. Het leven leiden die Gorse nooit had kunnen leiden. Hij zuchtte even zachtjes, maar banjerde verder het kamp in. Net genoeg om de stem van zijn moeder te onderscheiden. ”Gorsekit is vandaag gestorven.” Hij voelde zijn hele lichaam bevriezen, voelde hoe de kruiden uit zijn bekje vielen terwijl hij met grote ogen keek naar zijn moeder. Gorse. Hij klemde zijn kaken op elkaar. Dit was niet zijn Gorse, maar dit was wel zijn echte broertje. Zijn broertje van bloed en nieren. En hij was dood. Net zoals de andere Gorse die hij altijd als een broertje had gezien. ”En daarbij..” hij keek strak naar zijn moeder, zijn moeder die altijd haar zegje wel klaar had staan. ”Leg ik hierbij mijn rang als deputy naast mij neer.” Slik. Dat was iets wat hij niet had verwacht. Er klonken nog een paar woorden, maar hij schraapte snel zijn kruiden op, waarna hij ze naar de medicine cat den bracht. Eerst dit weg leggen, hij moest zichzelf bij elkaar houden. Zelfs als het pijn deed. Hij ademde trillerig in, waarna hij weer terug liep naar de menigte, naar zijn clan die hem nodig had, net zoals hij hen nodig had. Hij was net in de medicine cat den geweest en had daardoor niet gemerkt dat zijn zusje het kamp uit gespeerd was, wat misschien nog wel goed was ook. Hij ging in stilte zitten, iets wat niet vaak gebeurde, dat hij echt stil was. Maar de emotie was te zien op zijn kop en in zijn ogen, een storm van allerlei emoties. En goed, tranen waren er ook, ondanks dat hij niet zo close was geweest met zijn broertje dan hij misschien had willen zijn.


그대는 나의 이야기였다
[Clan Event] I Have Always Been The Villain Unknow11

ɏøᵾ wɇɍɇ mɏ sŧøɍɏ
Oud setje <3:
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: [Clan Event] I Have Always Been The Villain   [Clan Event] I Have Always Been The Villain Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
[Clan Event] I Have Always Been The Villain
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: