[Deputy Ceremonie] Plant your hope with good seeds 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 [Deputy Ceremonie] Plant your hope with good seeds

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Wolfheart
Dark forest
[Deputy Ceremonie] Plant your hope with good seeds Frkp8xW
Kiki
328
Actief
Let the sin we swim in drown us
Let the world shatter
Into dust
Nothing else matters
Only us

CAT'S PROFILE
Age: I am eternal (died at 30 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Wolfheart
BerichtOnderwerp: [Deputy Ceremonie] Plant your hope with good seeds   [Deputy Ceremonie] Plant your hope with good seeds Icon_minitimevr 25 sep 2020 - 17:01


WOLFSTAR
WOLFSTAR
May I stand unshaken
Amid, amidst a crashing world


Het was een zware dag voor de kater geweest. Zijn zoon en deputy verliezen, dingen verwerken. Het was gewoon heel veel in één keer. Maar hij wist wat hij moest doen, wat hij voor StarClan moest doen. Ze wouden een nieuwe deputy zien. En hij ook. Hij kon een goede rechterhand nu wel gebruiken. Een kat die achter hem stond, die hem kon helpen wanneer het zwaar werd.

"Laat alle katten oud genoeg om hun eigen prooi te vangen zich verzamelen bij de Tall Rock." Woorden die zwaarder leken om uit te spreken dan ooit tevoren. Hij wachtte geduldig tot zijn clan zich verzameld had. "Katten van WindClan," begon hij langzaam. "Zoals jullie weten is het zo dat Amberstorm haar taken als deputy niet langer voort kan zetten. WindClan dankt haar voor de vele manen die ze als gemotiveerde deputy volbracht." zijn toon werd grimmiger. "Echter is gebleken dat Amberstorm niet geschikt is voor het leven als Warrior, daarom zal zij vanaf vandaag intrek nemen in de elders den." Hiermee was zijn zegje daar over gedaan. Zijn blik ging naar de sterrenhemel.

"Ook StarClan heeft verwachtingen van mij, net als jullie allemaal. Ik zal vanavond een nieuwe deputy kiezen." zijn blik ging rond de kattenmenigte. "Ik vraag onze voorouders in StarClan om neer te kijken op mijn keuze en deze te zegenen. WindClan heeft zwaar weer doorstaan en er zullen altijd meer beproevingen op de loer liggen," Wolfstar sloot zijn ogen kort voordat hij ze opende en op de kat legde die hij toe ging spreken.

"Blazesong, jij zal mijn nieuwe deputy zijn. StarClan, kijkt neer op jou en ziet jouw loyaliteit naar de clan. Je zal een goede deputy zijn." sprak hij toen uit. Hij knikte met een vriendelijke glimlach naar de kater en liet het hierna zijn beloop gaan. Om alles in te laten zinken.


WOLFSTAR
Fear might be the death of me, fear leads to anxiety

Terug naar boven Ga naar beneden
Daintywhiff
Member
[Deputy Ceremonie] Plant your hope with good seeds Otcffas
Beertje
315
Actief
Admit you were toxic
you poisoned me just for
another dollar in your pocket
~~

CAT'S PROFILE
Age: 72 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Moor Runner
Daintywhiff
BerichtOnderwerp: Re: [Deputy Ceremonie] Plant your hope with good seeds   [Deputy Ceremonie] Plant your hope with good seeds Icon_minitimevr 25 sep 2020 - 17:27

[Deputy Ceremonie] Plant your hope with good seeds DbyfXDQ

Ze was in het camp gebleven na het tumult. Ook na Frailpaw, hoewel ze zich toen wat had terug getrokken naar de rand van het camp. Ze lag dan ook met haar kop op haar poten naar de leidersden te staren. Een beetje zoals iedereen nu.

Pas toen de stem van Wolfstar klonk merkte ze dat ze haar ogen had dicht gedaan. Ze werd eerst heel erg verward wakker van haar korte dutje, maar toen hij daar zo op de steen stond met de sterrenhemel boven hem schudde ze de mist uit haar kopje. Ze sprong recht en ging bij de rest van de katten zitten. Haar hart begon automatisch te roffelen toen de tijd verder tikte en de woorden dichterbij de nieuwe deputy kwamen. Hoewel ze eigenlijk niet begreep waarom Amberstorm nu ook elder werd en ze het spijtig vond dat ze geen deputy meer was voelde ze de spanning in haar aderen rijzen. Ze keek om zich heen, naar alle warriors en senior warriors. Er waren best veel goede kandidaten!

"Blazesong"

Haar ogen schoten meteen naar de vurig gekleurde kater. Ze sprong recht toen Wolfstar uitgesproken was en ging naar hem toe. Daintywhiff bleef een beetje op afstand staan maar ze tikte hem kort tegen het oor. "Gefeliciteerd Blazesong!" Ze had niet echt een mening over hem, ze kende hem niet zo goed, maar hij ging het vast goed doen!


No Matter What I Do, I Don’t Feel Anything

[Deputy Ceremonie] Plant your hope with good seeds 0iwmZUH
Terug naar boven Ga naar beneden
Shadefeather
Member
[Deputy Ceremonie] Plant your hope with good seeds VDVBjNZ

Camilla ^^
1226
Actief
eccedentesiast

CAT'S PROFILE
Age: 42 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Moor runner
Shadefeather
BerichtOnderwerp: Re: [Deputy Ceremonie] Plant your hope with good seeds   [Deputy Ceremonie] Plant your hope with good seeds Icon_minitimevr 25 sep 2020 - 17:49


Hij was nog steeds zo in de war. Zó in de war. Waarom moest alles altijd zo drastisch veranderen? Hij had het totaal niet zien aankomen. Een kitten dood en Amberstorm afgestapt. Ja, om eerlijk te zijn snapte Shade er helemaal niets meer van en had hij zijn twijfels. De kater had geprobeerd zoveel mogelijk buiten alle drama te blijven, zo had hij Daintywhiff alleen gelaten samen met Frailpaw. Hij wilde het liefst het kamp uitgaan, zijn kop leegmaken, maar hij wilde ook geen andere belangrijke mededelingen missen. En hij voelde dat die eraan zaten te komen. Alsof Wolfstar zijn gedachten kon lezen, begon hij te spreken. Shadefeather spitste zijn oren en zuchtte vervolgens luid toen Amberstorm als Elder verklaard werd. Tuurlijk, waarom ook niet. Zijn ogen gleden naar zijn voorpootjes terwijl hij deze nieuwe informatie begon te verwerken, samen met luisteren naar Wolfstar. Nieuwe Deputy aankondigen was natuurlijk ook nodig. Zijn kop schoot omhoog toen hij Blazesongs naam hoorde. Zijn ogen zochten de rood-witte kater in de menigte en toen hij Dainty's gestalte al bij hem zag staan sprong hij op. Hij had Blazesong tegenwoordig als een goede vriend gezien en hij vond helemaal dat hij dit verdiende. Geen slechte keuze, gelukkig. Shadefeather kwam bij hen aan en glimlachte breed. 'Gefeliciteerd Blazesong!' snorde hij naar hem. 'Je gaat het geweldig doen, dat weet ik zeker.' Hij had hier wel vertrouwen in, misschien dat het toch nog allemaal goed zou komen.


[Deputy Ceremonie] Plant your hope with good seeds Xvn0Hyy
Terug naar boven Ga naar beneden
Harespring
Member
[Deputy Ceremonie] Plant your hope with good seeds DPKsfdL
Cynthia
273
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 43 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Tunneler (Senior warrior)
Harespring
BerichtOnderwerp: Re: [Deputy Ceremonie] Plant your hope with good seeds   [Deputy Ceremonie] Plant your hope with good seeds Icon_minitimevr 25 sep 2020 - 18:26

Ze had geen idee wat er allemaal precies gebeurd was, maar Gorsekit was dood en Amberstorm was van der rang afgestapt, maar wat er allemaal aan voorgevallen was, was haar niet duidelijk. Wolfstar was weer tevoorschijn gekomen en begon de clan aan te spreken. Met een lichte frons luisterde ze naar zijn woorden. Amberstorm werd zelfs teruggezet naar de rang van elder omdat ze geen warrior kon zijn? Waarom was dat? Maar het was niet aan haar om haar leider's beslissing tegen te spreken, want de volgende mededeling kwam, de nieuwe deputy. Ondanks alles wat er gebeurd was vandaag kon ze bij de naam van de nieuwe deputy een kleine glimlach niet onderdrukken en stapte dan ook vrijwel meteen naar de kater toe wanneer het kon. "Gefeliciteerd," Sprak ze, dezelfde glimlach nog steeds om haar lippen en drukte haar lichaam kort tegen de zijne aan. "Nu hoef je minder in de tunnels te zijn." Sprak ze hem wat zachter toe. Ze was niet vergeten wat hij haar eens verteld had, maar dat was ook de reden dat ze het niet hardop zei. Maar nu had hij een kans om als deputy meer buiten de tunnels te zijn en ze gunde dat hem ook zeker.


[Deputy Ceremonie] Plant your hope with good seeds J16KK6B
Terug naar boven Ga naar beneden
Storkpaw
Med. cat apprentice
[Deputy Ceremonie] Plant your hope with good seeds DPKsfdL
Aimée
363
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Med Cat App
Storkpaw
BerichtOnderwerp: And I may yet fall apart   [Deputy Ceremonie] Plant your hope with good seeds Icon_minitimevr 25 sep 2020 - 19:11

Storkpaw  Hello, welcome home
Het leven ging verder, zelfs met de veranderingen. Het leven stopte nou eenmaal niet als je dat even wou, het nam geen pauze. Soms zou ze dat heel graag even willen, gewoon even dat de tijd niet verder ging. Niet zo snel meer. Als kitten had ze gedroomt van het apprenticeleven, maar nu verlangde ze soms naar vroeger. Al wist ze niet eens hoe ver het goede vroeger terug was. Haar gele ogen staarde naar de Nursey, iets trok aan haar. Ze gaf in en liep er naar toe. Hoe zou het hier binnen zijn nu? Waarschijnlijk niet heel veel anders. De gevlekte poes ging naar binnen en stapte bijna op een kitten. Oh ja,zij was nu een stuk groter dan de jonge kittens hier. ''Sorry kleine''verontschuldige ze zich vlug naar de tabby gevlekte kitten.

-Pridekit
Elfje


[Deputy Ceremonie] Plant your hope with good seeds Ae29f410

no limit reached:


Laatst aangepast door Storkpaw op za 26 sep 2020 - 20:29; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Blazestar
Moderator
[Deputy Ceremonie] Plant your hope with good seeds 63308eb860bb0dbd9f2828a81f86bd31
Sannemander
993
Actief
All my troubles on a burning pile

CAT'S PROFILE
Age: 43 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Blazestar
BerichtOnderwerp: Re: [Deputy Ceremonie] Plant your hope with good seeds   [Deputy Ceremonie] Plant your hope with good seeds Icon_minitimevr 25 sep 2020 - 22:45

My fire is starved of oxygen
Kort gleed zijn vermoeide doffe blik over het verdeelde kamp dat hij thuis noemde. De kou nu niet de enige koelte die er heerste voelde het er ijzig, waren de spirits low. Amberstorms woorden hadden er erg ingehakt, de zoveelste grote verandering die hun clan moest doorstaan. Gorsekit het zoveelste lijk dat in hun kamp lag. Zo klein, zo jong, zo oneerlijk. Het idee alleen al deed de kater zijn maag draaien, zijn kop schudden. Het was dan ook met een diepe zucht dat hij zich bij zijn clan genoten voegde, aan de zijlijn, zoals hij heel zijn leven had gedaan.

Met zijn oren gespitst, zijn dikke vacht opgezet tegen de kou, luisterde de kater naar zijn leader's woorden. Een diepe zucht zijn bek verlatend toen, hoewel niet een verassing, duidelijk werd dat Amberstorm's dagen als deputy over waren. Echter wel verassend was dat ze zich meteen bij de elders zou gaan voegen, scheen ze niet in staat te zijn warrior taken op haar schouders te kunnen dragen. Zijn blik verzachte wat bij het besef dat de poes het zo zwaar te verduren had, zijn kaken strak op elkaar gedrukt. Kort schoot zijn blik over de katten om hem heen, moest hij opkijken om de emotie op hun ogen te kunnen lezen. Wat een miserabele bende waren ze toch geworden. Maar ondanks het kille verdriet in de clan waren het de sterren die hen dwong verder te gaan. Die Wolfstar de zware keuze oplegde de volgende arme stakker te kiezen die Amberstorms taken zou moeten overnemen, die samen met Wolfstar wat moest gaan maken van de zooi die hun clan nu was. Uit elkaar gescheurd door veranderingen buiten hun macht, buiten hun besluit.

Hij had de grote rood bruine kater nooit voor een gek uitgemaakt, had er altijd op vertrouwd dat de sterren wisten wie ze kozen. Maar toen zijn naam eigen naam viel,

"Blazesong"

leek al dit vertrouwen al gouw door zijn poten de grond in te zakken, zou hij de kater hebben uitgemaakt voor de grootste idioot in het woud, als het het moment ervoor was geweest. Maar in
plaats ervan knipperde de kleine rossige kater maar wat, vast genageld aan de doffe grond. Voelde hij alle ogen op hem branden en schoten zijn oren verrast omhoog terwijl hij zijn leader strak aankeek. Hij? Een deputy? Nog niet in zijn stoutste dromen had hij dit zien aankomen. Was Wolfstar helemaal gek geworden? Maar nu alle ogen op hem gevestigd stonden, nu Wolfstar hem koos uit alle andere geweldige opties, kon de kater het niet helpen trots op te voelen borrelen, glommen zijn amberen ogen in het donker van de nacht enkel verlicht door de velen sterren boven hem. Deze gek had hem gekozen. Goed genoeg voor hem was nog altijd goed genoeg. Met een kleine zucht hief de kater zich op, stapte hij door de groep katten heen om zich aan zijn leader verstaanbaar te maken. Kort keek hij hem hoewel trots en dankbaar, iets wat vragend aan, maar wist uiteindelijk wat te zeggen. "Dankje." hoewel zijn stem iet wat schor was wist de kater het wel duidelijk te maken. Een plechtige knik volgde waarna hij zijn blik terug wierp op zijn clan.

Het duurde niet lang of de eerste kat had hem al gefeliciteerd, en de kater kon het niet helpen verrast naar de calico poes op te kijken. Hij moest er echt blij mee zijn huh? Een kleine grinnik verliet zijn bek waarna hij de poes dankbaar toe knikte . Al gouw was daar natuurlijk Shadefeather wiens humeur in ieder geval iets beter leek dan het eerst geweest was. Met een kleine glimlach knikte hij de kater toe, wist hij niet echt goed hoe hij er op moest reageren. Het goed doen? Dat was nog maar de vraag. Ook Harespring feliciteerde hem, drukte haar vacht tegen de zijne terwijl ze hem inlichtte over het feit dat hij nu minder in de tunnels hoefde te zijn. Kort grinnikte de kater "Heh mag ik hopen ja." Hoewel grappend klinkend voor ieder ander wist de poes naast hem heus wel wat hij er werkelijk mee bedoelde. Vervolgens feliciteerde een ander bekend gezicht hem, waarop hij plechtig knikte.

Een korte zucht zijn bek verlatend gleed zijn blik nogmaals over de groep katten, en besefte hij zich heel goed dat hoewel alles nu voor eventjes rooskleurig voor hem leek, dat voor nu de felicitaties meer dan geweldig voelde, dat hij zijn best zou doen, dat de eer ervan geweldig voelde, dat het nu toch echt zijn zooi was om lopende te houden.

Mousedung.

.
                                              
A flicker in the howling wind


I have been cursed to be.
Drifting through this barren land.
Image 1 Image 2 Image 3
Stuck out here where none can stand.
Terug naar boven Ga naar beneden
Fawnleap
Dark forest
[Deputy Ceremonie] Plant your hope with good seeds JvHzGni
sans
93
Actief
ᐯOIᑕE

CAT'S PROFILE
Age: 32 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Fawnleap
BerichtOnderwerp: Re: [Deputy Ceremonie] Plant your hope with good seeds   [Deputy Ceremonie] Plant your hope with good seeds Icon_minitimevr 25 sep 2020 - 23:09

[Deputy Ceremonie] Plant your hope with good seeds 0doZkrg


OH,MIJN,GOD- dit moest waarschijnlijk een van de wildste bijeenkomste zijn waar ze ooit naar toe was gegaan. Want meid, dit was echt wild. En eigenlijk wist de kleine poes niet zo goed hoe ze zich moest voelen. Blij natuurlijk voor Blaze maar ze vondt het ook verschrikkelijk voor Amberstorm. De dood van een kind en het verlies van een rang moest vast super zwaar zijn. Z-ze zou zelf niet geweten hebben hoe ze daar mee om moest gaan. Fawn leek wat te diep in haar gedachten verzonken te zijn want toen ze weer na Blaze keek was hij al omringt met katten die hem feliciteerde. Fawn wachtte even toen er al een paar vertrokken waren voordat ze naar hem toe stapte. Ze wilde namelijk persoonlijk met hem een praatje houden, want ze hieldt er zo van om met hem te spreken. Oh- nee, natuurlijk haha. Dat kon ze niet doen. Hij moest vast en zeker snel dingen met Wolfstar bespreken. Dus het was niet handig om hem lang op te houden... 'Hey, Blaze.' Sprak ze zoet toen ze het eindelijk een goed moment achtte om hem aan te spreken. 'Ik, ben heel erg blij voor je.' Hij zou waarschijnlijk sowieso weinig tijd voor haar over hebben, nu hij deputy was. Zijn nieuwe taken gingen namelijk voor haar.My hate for you is undying and it will never pause, just like how my love for you once was. I hate you.
Terug naar boven Ga naar beneden
Fallenflight
Member
[Deputy Ceremonie] Plant your hope with good seeds Tenor
Ema
126
Actief
How can you pretend to know
The pain I've felt
spending everyday in the dark?
Living in the shadow cast
by my ever brighter
solar counterpart

CAT'S PROFILE
Age: 21 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen [Moor Runner]
Fallenflight
BerichtOnderwerp: Re: [Deputy Ceremonie] Plant your hope with good seeds   [Deputy Ceremonie] Plant your hope with good seeds Icon_minitimevr 25 sep 2020 - 23:21


Zo, het zag er naar uit dat ze hun deputy dus kwijt waren en er een kind weer dood was gegaan, alweer, er ging hier nooit iets goed. Echt helemaal niets. Al sinds de woorden van Amberstorm had ze gewoon ergens, onopvallend zitten luisteren naar de woorden die er allemaal werden gezegd, en eerlijk gezegd had ze genoeg van al die stomme beslissingen. Opeens kwam er een nieuwe leider uit het niets met een koffer van levens, opeens kittens, toen dode kittens, … Het werd allemaal teveel. En dan nog haar dagelijkse leven die niet werkte. Het waren allemaal net puzzelstukjes die net niet in elkaar pasten, het werkte gewoon allemaal niet. En als de finishing-touch… Het kersje op de taart… Haar broer werd de nieuwe deputy. Sorry hoor, maar Blazesong en deputy gingen niet in één zin. Niet die brompot, niet die broer die er nooit voor haar was wanneer ze hem nodig had. Haar ogen schoten naar zijn rode vacht toe met een boze uitdrukking. Er waren zoveel andere katten in deze rotclan en dan hadden ze juist hem moeten kiezen. Was dit op voorhand geplanned? Zodat hij haar slecht kon doen voelen voor alles? Dit was de laatste druppel, dit was echt de allerlaatste. Even zette de grijze poes zich recht en zwiepte haar staart heen en weer. Dit kon gewoon niet, niet in deze wereld, niet in deze clan. De grijze kattin stapte boos op hem af, de andere katten die hem feliciteerden negerend.  “Jij… Jij… stomme brompot! Wie denk je wel niet dat je bent? Zomaar de deputy worden van de clan terwijl  je echt NOOIT iets goeds hebt gedaan! Echt helemaal nooit!”, snauwde ze boos naar hem. Erg boos. Ze zou hem gewoon kunnen aanvallen, maar dat deed ze niet. Ze hield zich in, probeerde rustig in en uit te ademen. Eventjes rustig aan doen… Alsof dat zou lukken. “Je hebt nooit voor me gezorgd als de grote broer die je bestemd was voor me te zijn, hoe zou het je dan lukken om een hele vervloekte clan te verzorgen hmm?”. En als iedereen nu boos op haar zou worden voor tegen de nieuwe deputy te roepen, dan zou het haar toch niets schelen. Ze wilde hem gewoon niet als haar deputy, ze wilde niets met hem te maken hebben. Misschien hadden ze dezelfde ogen, misschien hadden ze hetzelfde doel. Maar dat hield haar niet tegen van hem te haten.  "Kom maar niet huilen aan mijn poot wanneer je ziet dat heel je clan bijna sterft door jouw onverantwoordelijkheid


[Deputy Ceremonie] Plant your hope with good seeds Webp_n10
...:
Terug naar boven Ga naar beneden
Shadefeather
Member
[Deputy Ceremonie] Plant your hope with good seeds VDVBjNZ

Camilla ^^
1226
Actief
eccedentesiast

CAT'S PROFILE
Age: 42 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Moor runner
Shadefeather
BerichtOnderwerp: Re: [Deputy Ceremonie] Plant your hope with good seeds   [Deputy Ceremonie] Plant your hope with good seeds Icon_minitimevr 25 sep 2020 - 23:48


Deze dag was super verwarrend, maar dit was tenminste een lichtpuntje. Blazesong Deputy, Shadefeather had geen betere keuze kunnen bedenken. Niet dat hij er veel over nagedacht had, het was ook allemaal zo kort op elkaar, hij had er niet eens tijd voor gehad. Maar nee, Blazesong was perfect. Hij vond het een geweldige keuze. Misschien was hij een beetje biased omdat de kater zijn vriend was - tenminste, hij beschouwde de kater inmiddels wel als een vriend - dus hij keek ook verstoord op toen hij Fallenflights stem in zijn oren hoorde. Hij had af en toe wat gehoord over de poes maar had verder nooit echt direct contact met haar gehad. Wat hij had meegekregen was echter dat ze geen fijne zus was. Shade klemde zijn kaken op elkaar bij het horen van haar woorden. Hij nooit iets goeds gedaan? Als hij de verhalen mag geloven had Blazesong niets anders dan zijn best gedaan. De kater boorde zijn nagels in de grond, een vlaag van woede overspoelde hem. Hij stapte naar voren, de poes met liggende oren aankijkend. 'Wie denk je wel niet dat jij bent, Fallenflight?' siste hij naar haar. 'Volgens mij heeft Blazesong niks anders gedaan dan zijn best, zijn best voor zijn familie, voor jou en zeker ook voor de Clan! Hij verdient dit meer dan elke andere kat in deze Clan en jij zou dat eens moeten gaan inzien! Ik weet niet wat voor rare kruiden je ophebt, maar dit slaat nergens op Fallenflight!' Shade was nooit goed geweest in debatteren, in argumenten maken, in boos zijn. Maar dat maakte op dit moment niets voor hem uit. Hoe durfde ze zijn harde werk niet in te zien. En hoe durfde ze het woord van de Leader in twijfel te trekken? Shade was het dan misschien niet met alles eens, maar hij had zijn loyaliteit naar StarClan nog steeds hoog zitten. Dit was hoe het ging, hoe het hoorde. Hij zette een stap dichterbij. 'En hoe durf je Wolfstars woorden in twijfel te trekken, Fallenflight? Hij is je Leader en hij weet volgens mij heel goed wie een goede Deputy is voor de Clan! Misschien moet je voortaan je woordkeuze maar wat beter uitzoeken, want ik denk niet dat wij degene zijn die huilend aan je poot zit, door jouw onverantwoordelijkheid.'


[Deputy Ceremonie] Plant your hope with good seeds Xvn0Hyy
Terug naar boven Ga naar beneden
Blazestar
Moderator
[Deputy Ceremonie] Plant your hope with good seeds 63308eb860bb0dbd9f2828a81f86bd31
Sannemander
993
Actief
All my troubles on a burning pile

CAT'S PROFILE
Age: 43 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Blazestar
BerichtOnderwerp: Re: [Deputy Ceremonie] Plant your hope with good seeds   [Deputy Ceremonie] Plant your hope with good seeds Icon_minitimeza 26 sep 2020 - 0:22

My fire is starved of oxygen
Zijn hart nog maar net uit zijn keel was deze in een ogenblik weer terug toen zijn ogen vielen op het kleine poesje. Zijn mondhoekjes langzaam weer hun plek omhoog vindend bij iedere stap die de poes dichterbij stapte. 'Hey, Blaze.' haar stem zoet als honing hield zijn aandacht met gemak vast, de wereld om hem heen alweer vergeten 'Ik, ben heel erg blij voor je.' De kater slikte wat ongemakkelijk in haar bijzijn, zijn poot onzeker over de grond schrapend terwijl hij in haar blauwe oogjes keek. "D-dankje Fawnleap" mauwde hij iets zachter dan gewoonlijk, onbewust het gesprek privé willen houdend. Desondanks leek de tijd hem hier echter niet voor gegund, was het al gouw weer verpest zoals dit zo vaak leek te gaan. Zijn felle amberen ogen schoten op bij het horen van zijn zusjes gekakel. Een vloedgolf aan woorden over hem heen slaand waar geen einde aan leek te komen. Geïrriteerd draaide zijn oren weg, zwiepte zijn staart heen en weer terwijl hij zich klaar maakte de verdraaide denneappel aan te spreken. Maar wonder boven wonder was hij niet het snelste aangebrand, was het Shadefeather die als eerste venijnig toesprak. Verrast knipperde de kleine kater zijn ogen, moest hij toegeven zich in eens veel kleiner naar de kater' te voelen terwijl diens woorden door het kamp heen galmden. Maar de katers woorden gaven hem wel een beetje de kans iets wat te bedaren, doofde de vlam langzaam in de koele wind. "Shadefeather" mauwde hij koeltjes, zijn ogen niets anders dan moe. "Dankje, maar laat mij dit maar doen". Met een zacht duwtje stapte hij de kater voorbij en legde hij zijn ijzige blik op zijn zusje. Slikte hij de brok in zijn keel weg terwijl hij hard zijn best deed haar ogen er niet uit te krabben. "Fallenflight." begon hij, zijn zusje strak aankijkend "Ik mag dan niet de meest perfecte broer ooit zijn geweest, maar niemand is perfect. Jij niet, ik niet. Maar ik heb het geprobeerd, deed mijn best. Maar kijk is naar jezelf. Hier. nu. Schreeuwend als een halve gare omdat je broer deputy is geworden. Voor mij niet eens de moeite nemend je mening voor je te houden voor één avond terwijl ik dit meerdere malen voor jou gedaan heb. En notabene ondertussen je leaders woord in twijfel trekkend?" de kater schudde zijn kop, zijn stem kalm. "Wie maakt dat dan de onverantwoordelijke?". De kater kneep zijn ogen tot spleetjes "We hadden dit in privé kunnen afhandelen als volwassenen Fallenflight. Maar in plaats daarvan schreeuw je je eigen mening, niet eens  gebaseerd op feiten, in het wilde rond." De kater schudde zijn kop, liet haar de rest in vullen. Hij was er klaar mee..
                                              
A flicker in the howling wind


I have been cursed to be.
Drifting through this barren land.
Image 1 Image 2 Image 3
Stuck out here where none can stand.


Laatst aangepast door Blazesong op za 26 sep 2020 - 1:11; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Storkpaw
Med. cat apprentice
[Deputy Ceremonie] Plant your hope with good seeds DPKsfdL
Aimée
363
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Med Cat App
Storkpaw
BerichtOnderwerp: Re: [Deputy Ceremonie] Plant your hope with good seeds   [Deputy Ceremonie] Plant your hope with good seeds Icon_minitimeza 26 sep 2020 - 1:01

Storkpaw  Hello, welcome home
Heel veel erover na willen denken wou Storkpaw niet, inmiddels had zij toch geen invloed op zulke dingen. Ze had als een apprentice nergens invloed op en haar mening was maar een van vele. Dus ze wou gewoon verdergaan met de rest van de dag, maar een kwade stem liet haar weer omkijken. Fallenflight, Blazesong's zus, schold de nieuwe Depty de huid vol. Storkpaw zakte een beetje bang in elkaar, luisterend naar haar. Was dat de poes die haar nog een verhaaltje had vertelt toen ze nog een kitten was geweest? Blazesong was gemeen geweest en Fallenflight was vriendelijk, nu leek dat juist andersom te zijn. Storkpaw snapte niet veel van haar woorden, maar er was meteen weerstand van Shadefeather. Wat een rustige ceremonie had kunnen zijn ondanks de omstandigheden, was nu weer een chaos. Onwille moest ze denken aan haar ceremonie, toen Wolfstar kwam vertellen dat hij nu de Leader was. En daarna was de rest van de ceremonie doodleuk gedaan. Haar bijzondere moment was toen verpest geweest. Het was toen niet om haar gegaan en nu ging het niet om haar. Het zou nooit om haar gaan. Ze was maar een bijpersoon, vriend van Hedgepaw was haar belangrijkste rol. Blazesong praatte nu, hij was duidelijk in zijn woorden. En Storkpaw kon niet helpen een steek van medelijden te voelen voor Fallenflight. Dit was vast niet de aandacht die ze wou hebben. Misschien was het dwaasheid, misschien was het nieuwsgierigheid, misschien zelfs beide, maar Storkpaw deed een stapje dichterbij om te luisteren. Blazesong zat er niet op te wachten. Waarom deed Fallenflight zo? Waarom konden ze nou nooit even iets positief hebben zonder dat het uitbarste in gescheld en drama? Een andere kat zou zich mee bemoeit hebben misschien, maar Storkpaw keek gewoon toe. Want zij had hier niks mee te maken. ''Ik wou dat alles normaal was''zei ze zachtjes, al wist ze niet eens zeker wat nog normaal was.
Elfje


[Deputy Ceremonie] Plant your hope with good seeds Ae29f410

no limit reached:
Terug naar boven Ga naar beneden
Fallenflight
Member
[Deputy Ceremonie] Plant your hope with good seeds Tenor
Ema
126
Actief
How can you pretend to know
The pain I've felt
spending everyday in the dark?
Living in the shadow cast
by my ever brighter
solar counterpart

CAT'S PROFILE
Age: 21 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen [Moor Runner]
Fallenflight
BerichtOnderwerp: Re: [Deputy Ceremonie] Plant your hope with good seeds   [Deputy Ceremonie] Plant your hope with good seeds Icon_minitimeza 26 sep 2020 - 13:38


De meest opvallende dingen  dat de anderen naar haar toe sisten was dat zij de onverantwoordelijke was en dat zij haar leider in twijfel trok. Maar dat deed ze niet, dit was niet haar bedoeling geweest, natuurlijk trok ze Wolfstar niet in twijfel, of misschien wel. Haar broer was het probleem, niet Wolfstar, niet zij, maar hij. Ze was het even kwijt, ze was even niet meer mee met haarzelf. Maar haar woede overtrof haar twijfels, want dit liet ze niet toe. Echt niet toe, echt niet. Misschien had de poes de vrolijke sfeer verpest, maar het was ook echt omdat ze niet wilde inzien dat hij alleen maar goede dingen probeerde te doen. “M…Maar jij bent de onverantwoordelijke hier! Dit kan niet, dit kan echt niet!”, snauwde ze hem nog toe, vol van verwarring. De jonge warrior voelde zich verraden door zichzelf, daarmee een brok inslikkend en kijkend naar de andere kant. Was dit wat er hoorde te gebeuren? Dat ze haarzelf belachelijk maakte voor de hele clan omdat ze gewoon iets niet kon accepteren? Dit was te moeilijk, veel te moeilijk. De kattin begon opeens hard weg te lopen, springend over de kampwand om aan iedereen te ontsnappen, want dit kon ze niet, ze kon dit allemaal niet verwerken. Ze keek niet meer om naar wat er achter haar gebeurde. Wat als ze inderdaad de bug was in de code? Wat als zij diegene was die alles altijd verstoorde? De wereld was zo hard, zo pijnlijk voor haar om het te snappen. En nu... Ja nu was ze ergens in het territorium verstopt, hopend ontsnapt te zijn aan al die ogen en al die bekvechters. Ze was een schande geworden, een complete schande.


[Deputy Ceremonie] Plant your hope with good seeds Webp_n10
...:
Terug naar boven Ga naar beneden
Fawnleap
Dark forest
[Deputy Ceremonie] Plant your hope with good seeds JvHzGni
sans
93
Actief
ᐯOIᑕE

CAT'S PROFILE
Age: 32 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Fawnleap
BerichtOnderwerp: Re: [Deputy Ceremonie] Plant your hope with good seeds   [Deputy Ceremonie] Plant your hope with good seeds Icon_minitimeza 26 sep 2020 - 14:53

[Deputy Ceremonie] Plant your hope with good seeds 0doZkrg


De poes grinnikte zachtjes om de houding van de kater, hij was gewoon. Zo schattig, iemand met een goed hart. Die beschermd moest worden. Maar niet door haar, dat bleek wel toen zijn zus opeens een hele discussie begon. Fawnleap nam langzaam een paar stappen naar achter. Zich zo veel mogelijk naar de achtergrond duwend. Ze haatte confrontaties. Vooral omdat ze er totaal niet goed in was. Denken onder druk was gewoon, lastig. Ze keek op toen de zwarte kater die ze herkende als Shadefeather het voor Blaze op nam. In haar hoofd en hart juichte ze de kater aan. Want Blaze verdiende dit niet, dit moest zijn moment zijn. Een van overwinning en trots. Dat mocht niet verpest worden- vooral niet zo openbaar. Fawn voelde haar hart sneller kloppen toen rode kater zelf begon te spreken. Hij kwam aan met heel verhaal maar ze stemde met elk woord. En probeerde hem ook een blik van aanmoediging te geven- al zou hij dat vast en zeker niet opmerken. Fallenflight bleef koppig voet bij stuk houden al deed de emoties die duidelijk in haar ogen te zien was toch wel pijn bij Fawnleap. De grijze kattin rende opeens met een hoog tempo het kamp uit en met dat besloot Fawn zelf ook maar te vertrekken. 'Ik spreek je later nog wel oke snack?' Sprak ze zachtjes toen ze langs de rode kater liep.My hate for you is undying and it will never pause, just like how my love for you once was. I hate you.
Terug naar boven Ga naar beneden
Routnose
Catministrator
[Deputy Ceremonie] Plant your hope with good seeds BXcdW76
Kip
3539
Actief
★You are, I think, an evening star.
The fairest of all stars

CAT'S PROFILE
Age: ❀51 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Routnose
BerichtOnderwerp: Re: [Deputy Ceremonie] Plant your hope with good seeds   [Deputy Ceremonie] Plant your hope with good seeds Icon_minitimezo 27 sep 2020 - 11:41

[Deputy Ceremonie] Plant your hope with good seeds D9qgc1k-83b9005e-2a8d-4efb-b704-863d970e9e81

Er was weinig hoop te vinden in haar normaal gezien sprankelende groene ogen. Met een misselijk gevoel stapte ze de open plek op, zoals van haar verwacht zou worden. Haar blik ging af naar Wolfstar die daar stond, zij zoon zojuist verloren zijnde. Zou het anders zijn geweest als hij Amberstorm meer had geholpen? Als hij haar überhaupt niet zwanger had gemaakt, zonder enige liefde te voelen? Ze klemde haar kaken op elkaar, ergens wetend dat het niet eerlijk was alles op hem te schuiven, en aan de andere kant ergens nog steeds overtuigd dat ook hij een rol had gespeeld. Net als zij. Net als zijzelf. De poes huiverde en tranen sprongen opnieuw in haar ogen, die ze ruw weg knipperde. Het was allemaal anders. Oceanstar, Stallionstar... Het waren allemaal haar vrienden geweest, katten waar ze veel mee omging. Ze waren weg. Nu Wolfstar Blazesong noemde leken het slechts twee vreemden te zijn die de clan nu leiden. Natuurlijk wist ze dat dat niet de waarheid was, ze waren immers één clan en toch voelde het allemaal vreemd en oneigen. Routnose schudde haar kop en slikte haar weemoed in, waarna ze naar de kersverse deputy liep. Het was niet eerlijk, hij was een goede warrior en verdiende het enthousiaste vertrouwen van zijn medicine cat. Maar in haar kop bleef het beeld van een bebloede Amberstorm en Gorsekit telkens opnieuw afspelen, wat haar glimlach wrang maakte en haar staart over de grond liet slepen. Ze probeerde het, echt. "Gefeliciteerd Blazesong, je zult het geweldig doen," Haar woorden leken eerder een script dat ze oplas, al besefte ze met een scheur van pijn dat het waar was. Hij zou het beter doen dan Amberstorm, wie ze altijd zo had vertrouwd. De poes drukte haar neusje tegen zijn wang en negeerde het tumult dat volgde. Normaal gezien zou ze misschien ingrijpen, maar vandaag trok ze zich enkel stilletjes terug naar haar den.


It is both a blessing and a curse
[Deputy Ceremonie] Plant your hope with good seeds 30590612_yVgB0fTiWICp29j
to feel everything so very deeply
Terug naar boven Ga naar beneden
Blazestar
Moderator
[Deputy Ceremonie] Plant your hope with good seeds 63308eb860bb0dbd9f2828a81f86bd31
Sannemander
993
Actief
All my troubles on a burning pile

CAT'S PROFILE
Age: 43 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Blazestar
BerichtOnderwerp: Re: [Deputy Ceremonie] Plant your hope with good seeds   [Deputy Ceremonie] Plant your hope with good seeds Icon_minitimezo 27 sep 2020 - 22:06

My fire is starved of oxygen
De woorden van de medicine cat leken nu oh zo ver weg als hij zjn zusje aankeek. Verwildert als ze was stamelde ze maar wat, hield ze krampachtig vast aan haar stelling. De kater wilde zichzelf verdedigen, echter wist hij waar ze vandaan kwam, wist hij dat hij niet altijd de beste broer naar haar was geweest. Maar vooral wist hij dat dit ook gewoon was omdat de twee elkaar nooit echt de kans hadden gegeven. En hoewel nooit de enthousiastste warrior ooit geweest, hoewel nooit de aardigste, kon niemand hem vertellen dat hij niks om zijn clan gaf. Dat hij niet het beste voor zijn clans wensde.  En hoewel hij twijfels had over zijn potentie als deputy, zou hij het in iedergeval proberen, hoe zwaar het ook was en hoe chagrijnig hij al werd van de gedachten deze drama serie van een clan staande te moeten houden.

Verdoofd keek de kater toe hoe zijn zus, nog altijd verblind door haar eigen mening weg dook, het kamp uit voor hij eindelijk de juiste woorden had gevonden haar tegen te spreken. Maar misschien was het ook beter dat privé te bespreken. Niet midden in het kamp dat in teken van rouw stond, het kamp waar al heel was heisa voorbij was gekomen. Ja, hij zou zo Fallenflight wel weer gaan opzoeken, zelf de rotzooi opruimen die hij zelf lang geleden gemaakt had . Met een zucht gleed zijn blik kort over het kamp heen, waarom was hij nou ook weer gekozen? Hoezo had hij dit verdiend? Nu alle felicitaties weg ebde zakte het er goed in bij de kater waren het enkel deze vragen die hem nog bezig hielden, want...waarom?.

Kort bood de aanwezigheid van Fawnleap echter een adem momentje, zo gouw weer weg als het gekomen was. Met een zucht keek hij de kleine poes na, verdween de glimlach van zijn kop en liet een vermoeid gezicht achter. Eigenlijk zou hij nu naar Wolfstar moeten, zou hij die gek vragen waarom in starclan's naam hij diegene was die hij koos. Maar hij wist dat de kater nu wel wat beters te doen had dan zijn zielige vraagjes beantwoorde, dat hij tijd nodig had het verlies van zijn zoon te verwerken. Hij wist dat hij zijn gesprek met Fallenflight niet langer kon uitstellen, hij zou er nu achteraan moeten, er voor altijd een einde aan maken, dat is wat hij  nu moest doen.

En met die gedachten in zijn kop sjokte de kleine kater achter haar spoor aan, gleed zijn blik nog één keer over het kamp heen voor hij door de tunnel zou verdwijnen. Wat een zooi was het het toch, en hij zou Wolfstar moeten helpen hiermee? Het kon niet gekker worden.
.
                                              
A flicker in the howling wind


I have been cursed to be.
Drifting through this barren land.
Image 1 Image 2 Image 3
Stuck out here where none can stand.
Terug naar boven Ga naar beneden
Shadefeather
Member
[Deputy Ceremonie] Plant your hope with good seeds VDVBjNZ

Camilla ^^
1226
Actief
eccedentesiast

CAT'S PROFILE
Age: 42 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Moor runner
Shadefeather
BerichtOnderwerp: Re: [Deputy Ceremonie] Plant your hope with good seeds   [Deputy Ceremonie] Plant your hope with good seeds Icon_minitimezo 27 sep 2020 - 22:34


Hij was zo boos. Hoe durfde ze? Nog voordat de poes kon reageren werd hij al aan de kant geduwd. Hij keek opzij, verbaasd maar nog steeds met zijn oren naar achteren gevouwen. Het was echter Blazesong zelf die naar voren stapte en hem vertelde dat hij hem maar moest laten. Shade snoof, maar liet hem zijn gang gaan. Hij hield zijn ogen strak op Fallenflight gericht terwijl ze toegesproken werd. Ze sputterde nog een beetje tegen voor ze het kamp uitrende. Shadefeather haalde diep adem en keek naar de kater naast hem. Nu hij weer wat rust in zijn kop had wist hij niet zo goed meer wat hij moest doen. Blazesong leek ook even de tijd te nemen maar uiteindelijk volgde hij toch zijn zusjes spoor het kamp uit. De zwarte kater wilde hem bijna achterna gaan, maar hield zich in. Hij zuchtte luid en schudde zijn kop voor hij zich ook omdraaide. Tijd om rustig te worden nu.


[Deputy Ceremonie] Plant your hope with good seeds Xvn0Hyy
Terug naar boven Ga naar beneden
Hazelgrouse
Member
[Deputy Ceremonie] Plant your hope with good seeds Giphy.gif?cid=790b76115cd92ce45436595559104247&rid=giphy
Julia
307
Actief
What we do for love: those things endure. Even if the cats you do them for don't

CAT'S PROFILE
Age: 23 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior[Moor runner]
Hazelgrouse
BerichtOnderwerp: Re: [Deputy Ceremonie] Plant your hope with good seeds   [Deputy Ceremonie] Plant your hope with good seeds Icon_minitimema 28 sep 2020 - 12:52

Ze had zichzelf opgerold in een hoekje in het kamp. Haar lijfje schokte bij elke snik. Ze had zichzelf zo verscholen mogelijk opgesteld. Nadat haar moeder was weggelopen zonder een woord tegen haar te hebben gesproken. Ze had het zo goed bedoeld, het was recht uit haar hart gekomen. Maar ze had er niks voor teruggekregen, zoals altijd… Toch had ze het haar nooit kwalijk genomen. Ze was daar te puur voor, maar hoe lang zou dat nog duren? Ze tilde haar betraande kop op toen de stem van Wolfstar weer over het kamp galmde. Ze knipperde even met haar ogen toen hij aangaf dat Amberstorm elder werd. Maar? Haar moeder was altijd een prima warrior geweest, waarom moest ze dan elder worden. Toen deed ze iets wat nog nooit uit haar was gekomen. “Dat is niet eerlijk!” Riep ze vanuit haar hoekje. “Mama is een goede warrior.” Schreeuwde ze boos. Voordat ze ook maar had kunnen horen wie de nieuwe deputy werd, rende ze als een gek het kamp uit. Geschrokken van zichzelf en vol verdriet om alles. Zoiets had ze nog nooit gedaan en het wakkerde direct haar vluchtdrang aan. Weg hier.


[Deputy Ceremonie] Plant your hope with good seeds ASRBavM8_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Falconstrike
Member
[Deputy Ceremonie] Plant your hope with good seeds SCwUkVM
Bo~
1222
Actief
If it's me, it'll be okay

CAT'S PROFILE
Age: Thirtythree moons ღ
Gender: Tomcat ♂
Rank: Moorrunner
Falconstrike
BerichtOnderwerp: Re: [Deputy Ceremonie] Plant your hope with good seeds   [Deputy Ceremonie] Plant your hope with good seeds Icon_minitimeza 17 okt 2020 - 0:47


Het was moeilijk, hij had niet verwacht dat er zoveel nieuwe dingen op hem af zouden gaan komen. Zijn broertje, dood. Zijn moeder, afgestapt. Het was puur alleen maar afwachten tot wie er benoemd zou worden als de nieuwe deputy van windclan. Een zucht gleed over zijn lippen, hij was er een beetje klaar mee, het een na de ander. Hij wilde gewoon voor manen slapen en hopen dat zodra hij wakker zou worden het weer normaal zou zijn. Maar hij wist dat dat niet zou gaan gebeuren, StarClan dit was vast allemaal één grote test om te zien of Falcon er kon staan, of niet dan? Nou, dan zou hij het laten zien ook aan ze. Toen hij Wolfstar zag hief hij zichzelf overeind, naar voren lopend terwijl hij naar de kater keek. Hij wist nog steeds niet zo goed wat de relatie was geweest tussen Wolf en Amber, maar ja een echte uitleg had hij ook niet echt gehad. Dus tot dan moest hij het maar accepteren. Wolf zou niet opeens zijn vader worden, Wolf was de vader van zijn siblings. Hij had nog steeds geen vader en steeds meer viel zijn moeder ook weg. Ondanks dat ze een tijdje goed gingen samen. Hij luisterde naar de woorden van de leader, hoe zijn moeder naar de elders den verplaatst zou gaan worden omdat ze niet geschikt was voor het leven als een warrior. De naam Blazesong viel en Falcon richtte zijn ogen op de rood-witte kater. Hij was een goede warrior, dus hij begreep de keuze van Wolfstar zeker wel. Hij wachtte heel eventjes af voordat hij naar de kater liep met een zachte glimlach op zijn gezicht. ”Gefeliciteerd, je gaat het goed doen.” sprak hij met een zacht knikje tegen de nieuwe deputy van WindClan. ”En ik weet zeker dat de samenwerking ook goed zal verlopen.” sprak hij met een voorzichtige glimlach. Dat moest hij dan maar hopen.

@Blazesong


그대는 나의 이야기였다
[Deputy Ceremonie] Plant your hope with good seeds Unknow11

ɏøᵾ wɇɍɇ mɏ sŧøɍɏ
Oud setje <3:
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: [Deputy Ceremonie] Plant your hope with good seeds   [Deputy Ceremonie] Plant your hope with good seeds Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
[Deputy Ceremonie] Plant your hope with good seeds
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: