It's my duty to inform you 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 It's my duty to inform you

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Acornstar
StarClan
It's my duty to inform you DPKsfdL
Cynthia
3768
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Dead (120 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank: Ancient leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: It's my duty to inform you   It's my duty to inform you Icon_minitimeza 26 sep 2020 - 20:14

Was dit verstandig om te doen? Dat zou afhangen van wat hij in het Windclan kamp zou vinden. Als Routnose daar nog was, dan zou er hopelijk niet veel zijn, behalve dat hij dan om een verklaring zou vragen waarom ze nog niet terug was. Maar was ze er niet, dan zou hij moeten uitleggen waarom hij naar het windclankamp gekomen was. Het was niet de eerste keer dat hij er geweest was, maar de vorige keer was nou ook niet echt bepaald om een fijne reden en dat kon deze keer net zo zijn. Hij had een windclanner bij de grens verteld dat hij met Wolfstar moest spreken en die kat was dan ook degene die hem nu naar het kamp bracht. Hoe zou Windclan reageren als hij moest uitleggen dat hun medicine cat mogelijk vermist was? Nee, hij moest maar hopen dat Routnose toch nog in Windclan was en anders zou er vast een oplossing te vinden zijn. Maar het belangrijkste zou blijven dat Routnose gevonden zou worden of dat nu in Windclan of Shadowclan zou zijn. Hij had geen idee wat hem te wachten zou staan in het kamp, maar tijd om er echt verder over na te denken had hij niet, want ze waren er. Hij volgde de warrior het kamp in waar hij een stukje doorliep voor hij halt hield. Er was iets aan de sfeer in het windclankamp, maar hij kon het zo snel niet plaatsen, maar het enige dat hij nu kon doen was wachten tot de warrior Wolfstar gehaald had, zodat hij kon vragen naar Routnose.

[Acornstar is op zoek naar Routnose, dit is dus inderdaad op dezelfde dag als dat alle drama plaatsvindt in Windclan, maar wel wat later pas. Geef high ranks wel de ruimte om te reageren.]


If you are strong, you'll find responsibility
It's my duty to inform you 38cVMP
Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Spoiler:
Terug naar boven Ga naar beneden
 
It's my duty to inform you
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: