Chapter one 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Chapter one

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Quailkit
Member
Chapter one DPKsfdL
Babs
2
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 2 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Quailkit
BerichtOnderwerp: Chapter one   Chapter one Icon_minitimevr 2 okt 2020 - 21:53


“Have I not commanded you? Be strong and courageous. Do not be frightened, and do not be dismayed, for the LORD your God is with you wherever you go.”- Joshua 1:9:


Twee maanden waren voorbij gegaan, twee maanden waarbij Quailkit vooral in haar moeders nest gebleven was. Ze was klein en een zekere trilling zat in haar lichaampje terwijl ze stapjes zette. De twee medicine cat apprentices hadden hun best gedaan om haar te genezen met hun kruiden en hun geneeswijzes, maar uiteindelijk was ze er zelf doorgekomen met hakken over de sloot. Quailkit, toen haar moeder haar vertelde over Starclan, wist het zeker. De sterren hadden haar gered. Dit had niet betekend dat ze de nursery uit had gedurfd, of zelfs het nest, want de wereld was oh zo gevaarlijk. Pas vandaag, twee moons verder, had ze de moed bijeen geschraapt om de eerste stappen te zetten, het nest uit, de koude vloer van de nursery op. Haar groene ogen stonden rond en ze bleef beven, maar ze liep, ondanks dat stress aan haar binnenste klauwden. Starclan zou haar beschermen. Of tenminste, dat hoopte ze.
Terug naar boven Ga naar beneden
Softbelly
Member
Chapter one Tumblr_oo2abrk1PE1vmn72zo2_500
{ Loïs
124
Actief
"Oh! Can I show you what I'm proudest of?"

CAT'S PROFILE
Age: { 24 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Softbelly
BerichtOnderwerp: Re: Chapter one   Chapter one Icon_minitimezo 4 okt 2020 - 11:39

Het verhuizen naar een nieuwe den was voor Softbelly erg lastig geweest. Ze was uit haar veilige omgeving gerukt en moest er mee leren omgaan, maar dit ging niet zonder constante angsten, nachtmerries en benauwdheid. Ze was tegelijkertijd met een boel andere nieuwe queens ingetrokken, maar toch voelde zij zich aangestaard. Alsof ze allemaal wisten wat er zich afgespeeld had achter gesloten deuren. Bovendien had ze geen idee wat ze aan het doen was. Ze wist helemaal niets van kinderen opvoeden, en dat terwijl ze doodsbang was om het allemaal fout te doen. Ze kon wel zien dat haar Quailkit achterliep op de rest, maar had geen flauw idee hoe ze haar daarbij helpen kon. Natuurlijk kreeg ze wel tips hier en daar, maar niets leek echt te werken. Onzekerheid brandde haar van binnenuit weg. Soft keek vermoeid op toen ze beweging voelde. Hoogstwaarschijnlijk Howlingkit die wilde gaan spelen. Haar ogen vergrootten zich toen ze zag dat het Quailkit was, die zich voor het eerst uit hun nest leek te wagen. "Oh lieverd," fluisterde Soft zachtjes, terwijl ze met een aanmoedigende blik in haar ogen naar het bolletje keek. Ze voelde haar hart bonzen met trots, al dan ook met angst voor de eventuele dingen die fout konden gaan, nu haar dochter zich zo bloot stelde.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Chapter one
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: