[3-10-2020] Ceremonie September 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 [3-10-2020] Ceremonie September

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Wolfheart
Dark forest
[3-10-2020] Ceremonie September Frkp8xW
Kiki
328
Actief
Let the sin we swim in drown us
Let the world shatter
Into dust
Nothing else matters
Only us

CAT'S PROFILE
Age: I am eternal (died at 30 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Wolfheart
BerichtOnderwerp: [3-10-2020] Ceremonie September   [3-10-2020] Ceremonie September Icon_minitimeza 3 okt 2020 - 21:59


WOLFSTAR
WOLFSTAR
May I stand unshaken
Amid, amidst a crashing world


Een diepe zucht ontsnapte de kater voordat hij op de steen sprong. Kort keek hij naar zijn clan, die zoveel te lijden had gehad de afgelopen dagen. Het was tijd voor betere tijden. Het zou beter worden voor WindClan vanaf nu. Hij wist het zeker.

Soepel sprong de kater op de Tall Rock om de clan bij elkaar te roepen. "Laat alle katten oud genoeg om hun eigen prooi te vangen zich verzamelen bij de Tall Rock voor een clan meeting!" het wende steeds meer om dit te doen.
"Clangenoten, WindClan heeft zware tijden doorstaan. Ik weet dat we sterk zijn, dat we alles te boven komen." begon hij zijn verhaal. "Zoals jullie weten is Blazesong de nieuwe deputy, meld je vooral bij hem met vragen over dingen of als je een patrol wilt bijwonen. Hij zal zeker een plekje voor je hebben." hij keek kort naar zijn nieuwe deputy, die zijn taken serieus opgepakt had. "Er zijn een aantal apprentices die hun trainingen opnieuw moeten oppakken met een nieuwe mentor. Frailpaw en Ashpaw, jullie hebben al veel geleerd maar hebben ook nog genoeg om bij te leren. Jullie nieuwe mentors zullen Shadefeather en Foxtrail zijn." hij liet zijn blik kort op de apprentice en diens mentor liggen. Daarna wendde hij zich tot een kitten. "Tot slot hebben wij ook nog een kitten die klaar is om apprentice te worden. Ik vraag StarClan om neer te kijken op deze jonge ziel en hem te begeleiden in zijn reis naar het Warrior-schap. Vanaf vandaag zal je bekend staan als Rapidpaw en zal Ambersnare je de beginselen van je training leren totdat er een moor runner warrior beschikbaar is voor je." hij glimlachte warm naar de nieuwe apprentice en keek toen nog een keer rond de clan. "Daarmee is deze ceremonie ten einde, bedankt allemaal." zei hij kalm voordat hij van de steen af sprong. Wolfstar had zijn plicht er weer op zitten. Het voelde nog steeds raar om zulke officiële dingen te moeten doen.

Lijstje:


WOLFSTAR
Fear might be the death of me, fear leads to anxiety

Terug naar boven Ga naar beneden
Rapidpaw.
Member
[3-10-2020] Ceremonie September DPKsfdL
52
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Rapidpaw.
BerichtOnderwerp: Re: [3-10-2020] Ceremonie September   [3-10-2020] Ceremonie September Icon_minitimezo 4 okt 2020 - 21:12

Yeah! Vandaag werd hij 6 manen en zou hij Apprentice worden, maar van wie. Rapidkit had zijn eigen vacht al zo schoon mogelijk gewassen, maar kreeg nog een paar corrigerende lik over zijn vacht waar de zwarte kit nog niet direct bij kon. Daarna galmde de stem van hun nieuwe leider over het kamp. Trots trippelde Rapidkit naar de rest toe en ging helemaal rechts zitten. Er werd gesproken en eerst werden daarna de leerlingen die een nieuwe mentor nodig hadden. Maar nu, nu was het zijn beurt. Rapidkit was eigenlijk best nerveus, maar hij schoof dat zo goed als hij kon opzij en trippelde trots naar voren. Hij zou laten zien dat hij niet als een bibberende muis tegenover zijn nieuwe mentor zou staan. Maar waarom kreeg hij een tunneler eerst als mentor? Hij was meer gebouwd om te rennen boven op het land niet voor het kruipen als een konijn door de tunnels... Maar zoals Wolfstar miauwde was het tijdelijk oplossing. Rapid knikte eerst naar hun leider en later drukte hij zijn zwarte neusje tegen de veel grotere neus van zijn tijdelijke mentor. Daarna trippelde hij met trotse stapjes naar de andere leerlingen toe. Waar hij ging zitten en toen de ceremonie over was felicitaties kreeg.


[3-10-2020] Ceremonie September Rapidos
My Mood when you disrespect me:
Terug naar boven Ga naar beneden
Ambersnare
Member
[3-10-2020] Ceremonie September DPKsfdL
232
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Ambersnare
BerichtOnderwerp: Re: [3-10-2020] Ceremonie September   [3-10-2020] Ceremonie September Icon_minitimema 5 okt 2020 - 20:36

Een nieuwe ceremonie, misschien dat ze nu een leerling kreeg? Ambersnare trippelde met de rest van de clan mee om zich onder aan de hoge rots te voegen. Ze kreeg het idee dat er wel iets nieuws aan zat te komen, maar wist niet dat ze enkel de basis aan een leerling mocht geven? Hoewel Amber niet zeker wist of dat wel zo'n goed idee was, kon ze moeilijk weigeren. Ze wilde laten zien dat ze niet bang was om een leerling aan te nemen al was het maar tijdelijk. Ze stapte op en liep richting het zwarte katertje die ze voor even onder haar poten mocht krijgen. Ze drukte haar neus tegen het neusje van Rapidpaw en voegde zich later weer bij de warriors. Toen de ceremonie af gelopen was ging ze haar leerling nog even feliciteren.


image host


Hydra - Moonpaw* - Aquamoon - Leafface - Moonkit -  Darkpaw - Lionpaw@ -Whitepaw - Amberpaw - Scarface - Silverlight - Stormlight - Silverflight - Aurorakit - Crow•
Terug naar boven Ga naar beneden
Ashbury
Member
[3-10-2020] Ceremonie September Nhg3cWl
Quinty
106
Actief
"Try another verse, try another dis. You get a shot at the Queen, but you better not miss!"

CAT'S PROFILE
Age: 12 ☾'s
Gender: She-cat ♀
Rank:
Ashbury
BerichtOnderwerp: Re: [3-10-2020] Ceremonie September   [3-10-2020] Ceremonie September Icon_minitimevr 9 okt 2020 - 15:47

Ashpaw keek op toen Wolfstar op de leaderspositie ging staan. Ze wist nog steeds niet wat ze er echt van moest denken. Het waren zoveel geruchten, zoveel problemen ontstaan sinds hij leader was geworden en nu opeens was Amberstorm geen deputy meer, maar had Blazesong het overgenomen. Haar problemen leken zo klein in vergelijking met dit. Haar blauwe blik gleed eventjes snel naar de medicine den en ze slikte moeizaam. Nee, ze moest er niet aan denken, ze had andere dingen aan d'r kop, toch? Toch!? Ze gromde zachtjes en richtte zich weer op de roestkleurige kater, die de ceremonie op de standaard manier begon. Haar naam werd genoemd en ze kwam overeind, langzaam liep ze naar voren toe en keek naar haar leader. Ze werd gekoppeld aan Foxtrail, een tunneler die ze niet zo heel erg goed kon. Ze was al lang blij dat het Rabbitcharm niet was, ze wist niet of ze nog meer tijd met die kattin kon volhouden. Er was zo erg in haar emoties geknoeid, dat ze niet meer wist wat ze moest denken. Ashpaw knikte alleen maar en ging stilletjes bij haar nieuwe mentor zitten, wachtend totdat Wolfstar klaar was en ze haar mentor officieel kon begroeten.
Ashbury
And I wonder why I tear myself downAshbury
"You get a shot at the Queen, but you better not miss!"
Terug naar boven Ga naar beneden
Foxtrail
Member
[3-10-2020] Ceremonie September DPKsfdL
124
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 27 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Foxtrail
BerichtOnderwerp: Re: [3-10-2020] Ceremonie September   [3-10-2020] Ceremonie September Icon_minitimezo 11 okt 2020 - 22:03

Waar ging het leven toch over de laatste tijd? Wisseling van Leaders en Deputies alsof het de wisseling van de wacht was. Daarover gesproken, had hij niet vannacht de wacht? Hij wist het maar half allemaal en wist zeker dat als dat zo was Blazesong het nog wel even zou melden. Zo'n kat leek het hem wel. Nu stond hun momentele Leader weer op zijn rots om de clan bijeen te roepen voor een ceremonie. Foxtrail besloot om maar eens dichterbij te komen, wie weet was er iets bij voor hem deze keer. Een Apprentice kon wel eens leuk zijn, ook al zat je er minstens zes manen eraan vast. Eerst ging het over Blazesong natuurlijk, maar het interessante gedeelte kwam al vlug daarna. Twee Apprentices die een nieuwe mentor moesten en hij hoorde al vlug zijn naam vallen. Ashpaw dus. Hij moest toegeven dat hij haar niet heel goed kende, maar ze leek hem wel een stevig karakter te hebben. Ze kwam al naar hem toe, maar leek te wachten tot Wolfstar klaar was met de rest. Als laatste werd Rapidkit Rapidpaw met Ambersnare als mentor en dat was dat. Foxtrail keek naar Ashpaw, nu was vast wel tijd voor een begroeting. '''Wel, Ashpaw, hoop dat ik je nog wat bij kan leren''
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: [3-10-2020] Ceremonie September   [3-10-2020] Ceremonie September Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
[3-10-2020] Ceremonie September
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: