[TS] Can't get enough 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 [TS] Can't get enough

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Stormflight
Member
[TS] Can't get enough DPKsfdL
Anonymous
523
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 31 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Stormflight
BerichtOnderwerp: [TS] Can't get enough   [TS] Can't get enough Icon_minitimezo 4 okt 2020 - 9:03

Hi there!

Ik zoek nog wat topics voor mijn chars! Inmiddels heb ik al een aardig lijstje van actieve accounts waar ik lekker mee kan posren en daar wil ik handig gebruik van maken. Dus dit zijn ze:

Sharkkit

Een kille, emotieloze kitten uit ShadowClan. Hij zal alles doen om je dwars te zitten of oncomfortabel te laten voelen en zal hierbij geen rekening houden met je gevoelens. Deze kater is om zichzelf aangewezen en zal enkel met je om willen gaan als hij je waardig genoeg vindt.

Snakekit

Een norse, terughoudende kitten uit ShadowClan. Hoewel hij dikwijls bot en terughoudend reageert op zijn omgeving zijn zijn muren dikwijls makkelijk te breken en zal je al snel merken dat het enkel een façade is dat hij ophoudt omdat hij zo gekwetst is.

Stormflight

Een vriendelijke, rustige RiverClan kater. Deze kat vindt het niet erg om zo nu en dan zijn gronden te verlaten om andere katten te leren kennen. Hij is vriendelijk en sociaal met iedereen, maar zal je ook behandelen zoals jij hem behandelt. Vrienden maken is voor hem geen probleem en hij heeft dan ook zelden ruzie, juist omdat hij zo down to earth is.

Featherkit

Een verlegen, zachte WindClan kitten. Deze kitten is lief voor haar omgeving, maar wel ontzettend timide. Wanneer ze geconfronteerd wordt met pesterig of agressief gedrag zal ze niet weten wat ze moet doen en terug in haar schulp kruipen. Wanneer ze zich juist comfortabel bij je begint te voelen, zal ze enthousiast worden en veel vragen beginnen stellen. Het ligt er allemaal aan hoe ze behandeld wordt.

Icepaw

Een felle, bitse ThunderClan apprentice. Icepaw is iemand die hoge doelen voor zichzelf stelt en streeft naar perfectie. Wanneer ze merkt dat ze die doelen niet kan behalen, raakt ze gefrustreerd en wordt ze boos op zichzelf. Naar andere katten in haar Clan toe is ze over het algemeen wel vriendelijk, maar zal ze pesterig gedrag niet accepteren en zegt ze duidelijk haar mening wanneer ze iets niet goedkeurt. Naar katten in andere Clans is ze bits en terughoudend. Ondanks dat ze het laat blijken dat ze een sterk karakter heeft, is ze toch ontzettend onzeker en laat zichzelf dat zien op zeldzame momenten.

Dit waren mijn accounts. Als er iets tussen zit wat je wel aanstaat, aarzel dan niet om een reactie te plaatsen (:

Groetjes!
Terug naar boven Ga naar beneden
 
[TS] Can't get enough
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: StarClan :: Topic search-
Ga naar: