And she kept on running[open] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 And she kept on running[open]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Storkpaw
Member
And she kept on running[open] DPKsfdL
Aimée
179
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Storkpaw
BerichtOnderwerp: And she kept on running[open]   And she kept on running[open] Icon_minitimezo 4 okt 2020 - 19:02

Storkpaw  It's all good girl
Ze was doodop en de spieren in haar poten brandden, al was dat niet het enige wat pijn deed. Uit haar linkeroor kwam nog steeds wat bloed, net als op de plekken waar Fallenflight's klauwen haar geraakt hadden. Het was niet veel gelukkig, ze was misschien net op tijd weggegaan. Ondanks dit bleef ze doorrennen, door de ingang heen. Door haar wilde geren en niet hele goede concentratie kwam ze tegen de doorns aan, die krassen maakte in haar vel en de oppervlakkige wonden op haar linkerkant nog iets verder openscheurde. Ze struikelde in het kamp, hijgend, achterom kijkend of Fallenflight haar achterna zou komen door de ingang. Duidelijk in paniek. Rode bloedstrepen op haar vacht, het wit besmeurend. Maar ze was veilig. Haar adem stokte terwijl ze die rustig probeerde te krijgen en ze was misselijk. Uiteindelijk kon ze iets zeggen, iets schreeuwen. ''Fallenflight is gek geworden!''haar schelle stem schalde door het kamp heen, voordat ze zich op haar rechterzij liet vallen. Kapot.

-Open, vervolg op dit: https://www.warriorcatsnl.com/t44066-i-don-t-want-to-be-more-bitter-than-sweet

Elfje


And she kept on running[open] Giphy
Post IC:102
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Blazesong
Deputy
And she kept on running[open] Screenshot_20201013-234928_WhatsApp
Sannemander
183
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Blazesong
BerichtOnderwerp: Re: And she kept on running[open]   And she kept on running[open] Icon_minitimezo 4 okt 2020 - 19:52


De naam van zijn zusje galmde door het kamp heen, deed de kater zijn vacht dik opzetten en zijn staart iets wat geïrriteert heen en weer zwiepen. Enkele dagen geleden hadden de twee het nog goed gemaakt, wilde de kater de poes een nieuwe start gunnen en het verleden achter hun laten. Zeldzaam, dat was het, voor een kat die gewoonlijk een bittere haat meenam voor het leven. Maar familie was familie, bovendien had de kater geen tijd meer voor hun onnozelen onenigheden. Maar zelfs nu, nu de twee op een rechte lijn zaten leek de poes nog altijd een negatieve plek in zijn hart op te zoeken.

De apprentice haar ogen stonden verwildert en het bloed droop naar beneden toen hij haar eindelijk bereikt had. Zijn blik was vurig, zijn spieren stonden op scherp en zijn gehele houden bleek woedend. Ze was gek geworden? Bleek dat ze het altijd al geweest was als je het hem vroeg. De apprentice liet zich op haar zij vallen, kapot en verslagen. "Storkpaw." mauwde de kater, zijn stem klonk harder dan hij gewild had "Wat is er gebeurd? Wat heeft ze gedaan?!" zijn blik gleed over het kamp alsof hij verwachtte dat de poes het lef nog had haar gezicht er te vertonen. Een apprentice aanvallen, nog wel van hetzelfde bloed, als het enkel en alleen aan hem lag op dit moment, mocht ze weg blijven.  


And she kept on running[open] Blaze_15
:✪:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
And she kept on running[open] Z4wD6tS
Sans
30
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Moor Runner
Raptordash
BerichtOnderwerp: Re: And she kept on running[open]   And she kept on running[open] Icon_minitimezo 4 okt 2020 - 23:29

And she kept on running[open] IkKeeFc


De kattin trok aan haar toen er een schreeuw die uit paniek geslagen werd door het kamp heen galmde. Raptor beet hard neer op het beetje mos dat ze in haar bek had. Zo hard dat ze bijna haar eigen bloed kon proeven. Ze zuchtte, haar ledenmaten voelde opeens heel zwaar aan. Zo zwaar als lood. Maar met een snelle beweging zorgde ze er voor dat ze ook ter plaatse was. Ze hoorde Blazesong iets schreeuwen. Maar al haar aandacht was op Storkpaw gevestigd. Ze duwde het natte mos tegen haar vacht aan. Om het bloed er uit te krijgen, en de wond schoon te houden. Het was eigenlijk bedoeld geweest voor de queens. Maar die konden wel even wachten. Dit is belangrijker. "Ssst, het is al goed Storkpaw je bent veilig nu." Haar stem was zoet, als honing. "Laat me je naar de medicine cat den begeleiden."


And she kept on running[open] ZFuWT40


Laatst aangepast door Raptordash op zo 11 okt 2020 - 15:42; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Storkpaw
Member
And she kept on running[open] DPKsfdL
Aimée
179
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Storkpaw
BerichtOnderwerp: Re: And she kept on running[open]   And she kept on running[open] Icon_minitimezo 4 okt 2020 - 23:47

Storkpaw  It's all good girl
Ze had niet eens verwacht dat iemand zou komen, te druk bezig met hun eigen problemen, toch kwam er al iemand. De Deputy zelfs en de broer van haar aanvaller. Zijn stem was luid en liet Storkpaw even schrikken, ze kromp in elkaar maar besefte dat hij aan haar zijde stond. Ze slikte, probeerde te antwoorden. ''Ik..Ik kwam ha-a-ar te-e-gen''stotterde ze, snikkend. Ze haalde diep adem en kwam weer een beetje overeind, Blazesong aankijkend. ''En ze..ze viel me aan''de laatste woorden waren zacht, alsof ze het nog steeds niet kon geloven. Dat was ook zo, maar het was de waarheid. Raptordash kwam erbij en ze voelde hoe die iets vochtigs tegen haar aandrukte. Het was koel, wat fijn aanvoelde tegen het brandende gevoel. De poes sprak tegen haar en stelde haar gerust. De Medicine Cat Den? Dat was niet nodig, ze was niet zwaargewond. Bovendien wou ze Falconpaw niet lastig vallen met een paar onbenullige krassen. Ze schudde dus van nee. ''Hoeft niet, ik ben oké''haar stem trilde nog wat, maar ze probeerde zichzelf zoveel mogelijk te hervatten. Ze keek naar Blazesong. ''Het leek alsof ze me niet herkende''vertelde ze hem, het leek net alsof ze Fallenflight wou beschermen. En ergens, ergens was dat ook zo. Ze wou niet de reden zijn dat Fallenflight verbannen werd.

Tag: Blazesong en Raptordash
Elfje


And she kept on running[open] Giphy
Post IC:102
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Blazesong
Deputy
And she kept on running[open] Screenshot_20201013-234928_WhatsApp
Sannemander
183
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Blazesong
BerichtOnderwerp: Re: And she kept on running[open]   And she kept on running[open] Icon_minitimevr 9 okt 2020 - 23:47


De apprentice struikelde wat over haar woorden terwijl ze haar traumatische ervaring deelde met de deputy. Wiens oren moeite leken te hebben haar woorden, zacht uitgesproken als ze waren, op te pikken. Maar echt nodig was het niet, aan haar gehele houding en de woorden die hij wel opgepikt had kon hij wel concluderen wat er gebeurd was. Was hij net als haar behalve woest ook verrast, verrast dat de poes die hij zijn zusje was gaan noemen tot zoiets in staat was.

Een zilveren poes betrad ongevraagd het toneel, drukte zich tegen de apprentice aan en drukte wat vochtig mos tegen de bloedende wond. Ze bood aan haar naar de Medicine cat te begeleiden. Nou dan was dat in ieder geval geregeld dacht de deputy tevreden, kon hij zich focussen op de belangrijkere zaken. Echter, ging het poesje er niet mee akoord, deed ze de kater voor even geërgerd met zijn staart slaan. ''Het leek alsof ze me niet herkende'' ging ze ondanks de woorden van Raptordash verder, alsof ze Fallenflight haar acties goed wilde praten. Met een diepe zucht schudde de kater ongelovig zijn kop, er was veel mis met zijn zusje, maar spontaan geheugen verlies had ze zeker niet. "Misschien leek het wel zo maar het lijkt me sterk Storkpaw." antwoordde hij, zijn brandende blik die van de apprentice ontmoetend, zijn stem streng en nors. "En al was ze je vergeten-" kort keek de kater weg, een bedachtzame frons op zijn kop. Dan zou ze gemakkelijk in de herhaling vallen, zou ze een gevaar vormen voor de al fragiele clan, nee dit zouden ze niet kunnen gebruiken, misschien was dit zelfs erger.

Maar goed, de apprentice had rust nodig nu, niet juist meer zorgen aan d'r kop. "Raptordash, jij blijft bij haar, zorg ervoor dat ze die wond nakijken" met een kort knikje naar de grotere poes wende hij zich weer tot storkpaw "Herrinner je je nog waar het ongeveer gebeurde?" Weten waar de poes zich ongeveer zou bevinden zou immers de zoektocht heel wat makkelijker maken, mits de geuren al lang weggewaaid waren met de harde leaffall winden die over her ruige langdschap heen gierden.
And she kept on running[open] Blaze_15
:✪:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
And she kept on running[open] Z4wD6tS
Sans
30
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Moor Runner
Raptordash
BerichtOnderwerp: Re: And she kept on running[open]   And she kept on running[open] Icon_minitimezo 11 okt 2020 - 18:01

And she kept on running[open] IkKeeFc


Raptor snoof zachtjes toen de apprentice haar aanbod afwees, ze stond erop dat het goed met haar ging. En hoewel zij dat misschien zo zag, kon het eerste beter door een professioneel worden bevestigd. Hoe dan ook besloot de poes maar rustig door te gaan met haar eedere actie- en langzaam maar zeker kwam het bloed uit het vacht van de apprentice los. Ondertussen was waren Storpaw en Blazesong in een gesprek gewikkeld. Het jonge wezen beweerde dat Fallenflight haar zogenaamd niet herkende, niet een onmogelijke theorie. Maar net als de deputy vond Raptor het onwaarschijnlijk.

Raptor knikte langzaam op het bevel die ze haar haar hoofd toe geworpen kreeg. Ze moest bij Stork  blijven, en er voor te zorgen dat ze werd nagekeken. Ze knikte en legde het hoopje mos die nog altijd in haar bek zat naast haar neer. Er was geen redenen meer om het te gebruiken aangezien het geabsorbeerde water er onderhand al weer uit was. De grijze poes duwde haar lichaam naar de richting van de medicine cat den, maar ging niet naar binnen. Nog niet, Blazesong wilde nog wat dingen weten zo te horen dus bleef ze rustig wachten tot de apprentice antwoord had gegeven. Raptor hoopte dat de woorden van de rode kater de apprentice had overgehaald.


And she kept on running[open] ZFuWT40
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Storkpaw
Member
And she kept on running[open] DPKsfdL
Aimée
179
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Storkpaw
BerichtOnderwerp: Re: And she kept on running[open]   And she kept on running[open] Icon_minitimedo 15 okt 2020 - 22:21

Storkpaw  It's all good girl
Het was niet persé koppigheid of angst dat ze weigerde om Falconpaw te zien, ze vond het gewoon niet nodig. Aan de reacties van Blazesong en Raptordash beide was te zien dat zij daar niet echt mee eens waren. De roodwitte kater ging gelukkig gewoon verder in op wat ze zei over zijn zus, maar hij leek het niet te geloven. Er was al een verwrongen band tussen die twee, dat was wel duidelijk geworden tijdens zijn ceremonie. Dus hoe gemakkelijk kon je kwaad spreken van iemand die al kwaad gedaan had in jouw ogen? Fallenflight had er toen duidelijk geen moeite mee gehad en al verwoordde Blazesong het misschien anders. Het bleef toch hetzelfde. Ook al had hij misschien gelijk. Storkpaw keek een beetje verlegen naar haar poten, een beetje onder de indruk van de aandacht die ze hier kreeg. ''Het was niet mijn probleem''mompelde ze in zichzelf, want dat was het nooit geweest. Zij had er niet eens iets mee te maken gehad, ze stond er ver van. Dus waarom had Fallenflight haar aangevallen? Ze was gewoon op de verkeerde plek geweest, op de verkeerde tijd. En had zonder enige weet de verkeerde handeling gedaan. Haar gegroet. Blazesong praatte tegen Raptordash en maakte duidelijk dat Storkpaw toch wel naar de Medicine Cat Den moest gaan, Storkpaw besloot om er niet een tweede keer op in te gaan. Daarna vroeg de Deputy nog iets aan haar. Ze keek even weg, naar achteren, terwijl ze nadacht. ''In de Moorland, vlakbij zo'n houten Twoleg ding''legde ze uiteindelijk maar uit, nog niet goed wetend hoe je gebieden moest beschrijven. ''Buiten het hoge gras''voegde de poes toe, want dat was misschien belangrijk.

Tag: Blazesong en Raptordash
(Ze bedoelt trouwens een houten hek)
Elfje


And she kept on running[open] Giphy
Post IC:102
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
And she kept on running[open] Tenor
Ema
71
Actief
One day you will tell your story of how you overcame what you went through and it will be someone else's survival guide

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Moor Runner
Fallenflight
BerichtOnderwerp: Re: And she kept on running[open]   And she kept on running[open] Icon_minitimevr 16 okt 2020 - 22:04


’What are you doing? Fallen.. What are you doing?’

Haar gedachten klonken niets meer dan echo’s. Schreeuwende echo’s, alsof ze riepen om hulp. Maar ze negeerde het. Haar doelwit was weggelopen en natuurlijk zou ze die niet zomaar laten ontsnappen, maar ze moest haar kalmte weer vinden. Het zat ergens ver verborgen in haar kop, maar het was er nog. En die moest de poes gewoon terug vinden, zo makkelijk was het. Maar ze weigerde. De grijze kattin had zitten wachten tot de apprentice uit haar beeld was verdwenen, maar de rust die was niet te vinden. Ze snelde vervolgens ook naar het kamp toe, waar ze vermoedde de apprentice te vinden. Het duurde wel even, maar de kattin bereikte het. En wie ze daar zag staan… Haar broer, een zilveren kattin en het arme slachtoffer. Ze zaten te discussiëren over wat het ook mocht zijn en ze voelde zich een beetje verraden; alsof ze op het verkeerde moment binnenkwam. De poes zag de verwondingen op de vacht van Storkpaw en net nu kwam er een steek van medelijden, zelfs al wist ze diep vanbinnen dat zij dat had veroorzaakt. Voorzichtig kwam ze dichterbij. “S-stork”, begon ze twijfelachtig. “Gaat het wel met je? Het ziet er erg uit”. She acted all innocent. De emotie in haar gouden ogen drukten bezorgdheid uit toen ze die naar haar oudere broer had gericht, de deputy. Ze hadden het goed gemaakt, dus als Stork haar bek had opengedaan, dan zou hij haar toch niet schuldig vinden? Of wel? Ergens wist de kattin al helemaal niet wat haar bezielde, en als al die katten hier niet waren geweest dan had ze die apprentice misschien wel tot einde gebracht. Maar dat deed ze niet. Ze had medelijden, ze had pijn. Omdat haar hart bloedde van alle verkeerde daden die ze afgelopen tijd heeft gedaan. Misschien moest ze hier een nachtje over slapen; haarzelf herstellen, en misschien eens nadenken over waarom ze een arm kind bijna had vermoord. Want dit was niet wie ze was. Het was moeilijk geweest, ze had haarzelf zitten negeren... Voor wat? Voor the sake of hating? De poes wilde zuchten maar het mocht niet van haarzelf. Ze moest zich gewoon gedragen, ervoor zorgen dat ze uit deze situatie kwam. Ze was er nu en het kon niet veranderd worden.


And she kept on running[open] Webp_n10
...:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Falconpaw
Med. cat apprentice
And she kept on running[open] SCwUkVM
Bo~
938
Actief
We survive by pulling together, not apart.

CAT'S PROFILE
Age: Twelve moons ღ
Gender: Tomcat ♂
Rank: Medicine Cat App
Falconpaw
BerichtOnderwerp: Re: And she kept on running[open]   And she kept on running[open] Icon_minitimema 19 okt 2020 - 0:49


Er was rumoer in het kamp, het zou niet de eerste keer zijn dat er rumoer te vinden was in het kamp. De afgelopen tijd leek dat meer de norm te worden, iets wat normaal was om binnen in te lopen. Hij was bijna klaar met zijn taak, nog heel even. Wat er ook gebeurde, er werd niet om hem of Lizard geroepen, er werd geen moord en brand uitgeroepen, dus wat er ook aan de hand was: hij was niet direct nodig. En kruiden laten rondslingeren die kittens opeens konden opeten uit nieuwsgierigheid wilde hij niet op zijn geweten hebben. Dus hij stopte de kruiden snel weg, waarna hij de geuren in de buurt op ving die dichterbij zijn den kwamen. De geur van bloed bereikte ook zijn neusgaten, waarop hij naar buiten liep, zijn ogen op de geur van bloed richtend. Blazesong was erbij, vast vragend wat er gebeurd was. De wonden konden misschien nu nog niets zijn, maar het kon wel wat worden. Hij knikte even naar Raptordash, die er ook bij stond bij het groepje. Hij had niet meegekregen wat er precies aan de hand was, maar hij kon de spanning wel voelen. ”Als je klaar bent met Storkpaw vragen stellen, kan ze met me mee komen, dan gaan we die wonden even goed verzorgen.” sprak hij half tegen Blazesong en half tegen Storkpaw. Hij wilde zich er voor nu nog niet al teveel in mengen, vooral omdat hij niet (goed) wist wat er aan de hand was.


So I drown it out like I always do
Dancing through our house with the ghost of you
And she kept on running[open] Falconos
And I chase it down, with a shot of truth
That my feet don't dance like they did with you
Oud setje <3:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Storkpaw
Member
And she kept on running[open] DPKsfdL
Aimée
179
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Storkpaw
BerichtOnderwerp: Re: And she kept on running[open]   And she kept on running[open] Icon_minitimema 19 okt 2020 - 19:18

Storkpaw  It's all good girl
Ze was inmiddels alweer een stuk rustiger, zich veilig voelen in het kamp omringt door clangenoten. Het was over, ze was in veiligheid hier. Dat vertelde ze zichzelf, maar die zekerheid verdween als sneeuw voor de zon toen een nieuwe stem tegen haar sprak. Haar stem. Meteen verstijfde Storkpaw's lijf en liepen de rillingen over haar rug. Ze sprak onschuldig, alsof ze nergens iets van wist. Wist ze dan niks meer? Was ze dan zo ver heen geweest zonet? Met bange ogen keek Storkpaw opzij naar de grijze poes, wiens klauwen in haar vacht hadden gezeten. Waarom was ze hier? De Apprentice stond op en ging half achter Raptordash zitten, zich verstoppend voor die gek. Intussen was Falconpaw er bijgekomen en hij wou dat ze mee kwam nadat Blazesong klaar was met zijn vragen. Nee, ze wou niet meegaan. Ze wou weg hier! Ze moest weg hier. Voordat Fallenflight ging afmaken wat ze had begonnen. Enkel, ze kon niet. Haar lichaam wou niet.
Elfje


And she kept on running[open] Giphy
Post IC:102
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Blazesong
Deputy
And she kept on running[open] Screenshot_20201013-234928_WhatsApp
Sannemander
183
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Blazesong
BerichtOnderwerp: Re: And she kept on running[open]   And she kept on running[open] Icon_minitimedi 20 okt 2020 - 13:36


De poes had zijn vraag beantwoord, echter bleek dit antwoord al gouw als nutteloos gedoemt te zijn toen de poes in kwestie het toneel al stommoeddig op durfde te komen. De kleine kater kneep zijn brandende ogen tot spleetjes bij het zien van haar aankomst, liet duidelijk merken hoe ongewild het was, hoe ongepast het was. Al moest hij echter toegeven dat het hen wellicht beter uitkwam dat ze zichzelf al wou komen verantwoorden. Dus liet hij de poes neder komen, wellicht had hij te snel geoordeeld en had ze nog iets wat van een excuus aan haar zijde.

Ondertussen was ook Falconpaw komen opdagen, liet hem weten paraad te zijn zodra het hele gebeuren afgesloten kon worden. Met een kort knikje stemde de deputy in, kon hij voor even de apprentice geen glimlach toe gunnen. Zijn kop weerspiegelde immers loyaal zijn stemming, of dit nou gewild was of niet, het bleef enkel altijd identiek aan zijn emotie.

Fallenflight, nu eenmaal dichtbij genoeg om haar stem duidelijk te laten horen claimde zich zorgen te maken om de jongere clangenoot,  echter de twijfeling in haar stem deed haar act doen vallen. Als Storkpaw's angst dat al niet had gedaan, zich verstoppend achter Raptordash. Met een geïrriteerde tik van zijn staart keek de kleine man op naar zijn zus, snoof hij wat bij haar aanwezigheid. "Ach schij toch uit Fallen" bromde hij onder zijn ademhaling "Denk niet dat je zo maar hier binnen kan wandelen zonder een uitleg." Zijn blik ontmoette de hare, twee paar ogen identiek in kleur, verschillend in emotie. "Waar komen haar wonden vandaan Fallen?"Hij zette een  stap naar voren, keek haar doordringend aan zover zijn korte nek het toeliet. Hoopte hij stiekem er niks in te vinden, hoopte hij stiekem dat wat stork beweerde niet waar zou zijn, maar hij wist wel beter dan dat.


And she kept on running[open] Blaze_15
:✪:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
And she kept on running[open]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: