♔ Riverclan 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 ♔ Riverclan

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Crystalstar
Moderator
♔ Riverclan E81821599b4a262322df0bc2a3a71937
Bo3
1545
Actief
Everything is sacrificable for the greater good.

CAT'S PROFILE
Age: 74 moons || 5 lives
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Crystalstar
BerichtOnderwerp: ♔ Riverclan   ♔ Riverclan Icon_minitimema 5 okt 2020 - 21:54

Sterk verouderd


Riverclan
"Nothing can stand against the force of water, just as nothing can defeat RiverClan warriors when we rise up together. But when trouble comes, RiverClan knows how to weave through the dangers, adapting to the changed world, just as the river flows around rocks and over waterfalls. We are grace. We are power. We are RiverClan."
Clan RelationsClan Resources
THUNDERCLAN: Neutral
WINDCLAN: Semi-Enemies
SHADOWCLAN: Cautious
BLOODCLAN: Enemies
ROGUES: Cautious
KITTYPETS: Neutral  
FRESH-KILL PILE: 30%
FISH PILE: 60%
HERB STASH: 60%
Important ThreadsTerritory Alerts

High Ranks
Clanleader
Crystalstar ♀
Deputy
Blueflower ♀
Medicine cat
Shrimpnoset ♀
Medicine cat Apprentice
Mousepaw ♀
Disgraced
Banned
Moonstream ♀Predator ♂
Lucretia ♀Snakebites ♀
Silvergale ♀Shaggydog ♂
Brokenfeeling ♀Sagefeather ♀
- - -- - -
Guests
- - -- - -
Traininglist
WarriorsApprentices
Pantherstar
Appleseed
Ashgaze
Ashbrook
Aquamoon
Blueflower
Chillybreath
Icecream
Littlefish
Primrose
Seahawk
Sorrelpool
Stormlight
Sunlight
Whitepaw
Lotuspaw - Stormpaw
Grizzlypaw
Stonepaw
Springpaw
Rosepaw
Firepaw
Dreampaw - Ravenpaw
Barnpaw
Honeypaw
Bitterpaw - Rainpaw
Lionpaw
Cinderpaw - Lilypaw
Coyotepaw
RULES
彡 Jezelf voeden tijdens een jacht of patrol op voedsel wat voor de clan bedoeld is wordt bestraft met niet eten. Het ligt aan hoe groot de prooi is geweest en de tijd van het jaar. Was het voedsel werkelijk nodig voor de zwakkere in de clan of niet? Was het nodig geweest dan kan de desbetreffende kat rekenen op enkele dagen geen avondeten tot de jongste in de clan weer gevoed zijn.

彡 Er staat een streng verbod op het verkrijgen van kittens van een andere clan. Gebeurd dit toch en het wordt niet voorgelegd aan de leader is er kans op verbanning voor zowel kittens als moeder. Riverclan heeft puur bloed dat niet besmeurd dient te worden met het bloed van andere clans. Wordt het eerlijk aangegeven is er als optie om een van je kittens op te geven als straf of andere toepasselijke straffen zoals bijvoorbeeld je eigen verbanning, je kittens zullen nooit in gevaar komen bij deze optie.

彡 Het toestaan van niet Riverclanners op Riverclan grond is verboden. Riverclan grond is heilig en enkel bedoelt voor Riverclan om op te jagen en te leven. Jaag je een buitenstaander niet weg kan je opnieuw gedegradeerd worden tot apprentice voor straf of zal je taken krijgen als het verzorgen van elders en een enkele tijd vastzitten in het kamp. Je zal past weer vrij door het territorium kunnen bewegen als je jezelf bewezen hebt.

彡 Je clanleaders woord is wet. Wordt dit niet opgevolgd dan kunnen meerdere kleine straffen volgen zoals het verlagen van je rang en aanzicht binnen de clan of het verkrijgen van taken zoals o.a. de elders voeden en aan het kamp gebonden zijn.

彡 Verlaat je als apprentice zonder toestemming het kamp wordt je behandeld op dezelfde manier als een kitten behandeld wordt gezien het duidelijk is dat je de naam apprentice nog niet waardig bent.

彡 Je clanleader is niet de enige die orders kan geven. Ook je mentor, een senior warrior, medicine cat of deputy staat vrij om taken te geven. Volg je deze niet op volgen er straffen die gelijk staan aan het niet opvolgen van de warrrior code. Dit zal verschillen per misstap.

彡 Op het doden van andere katten staat als straf verbanning. De kat heeft een bepaalde tijd de kans om ongehinderd het territorium te verlaten. Wordt de kat hierna nog op het Riverclan territorium gevonden wordt deze behandeld als een vijand van de clan.

彡 Verraad is wellicht het ergste wat er kan gebeuren. Dit is opgedeeld in meerdere gevallen. Het doorspelen van informatie kan leiden tot Verbanning net zoals het verkiezen van je vijand in tijden van oorlog. Als je voedsel doorspeelt aan een vijand zal je gestraft worden door meerdere apprentice taken. Verlaat je de clan wordt je gezien als een buitenstaander en is nog een voet op clangrond zetten verboden. Doe je dit wel wordt je behandeld als een vijand. Is er een rede waarom je gelange tijd er niet geweest bent voor je clan dien je jezelf voor te leggen aan je Clanleider. Hij of zij zal bepalen of je Riverclan verraden hebt of niet.
Updates/Crystal's diary

Terug naar boven Ga naar beneden
 
♔ Riverclan
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: Clans :: RiverClan-
Ga naar: