[Ravenpaw] Logical, responsible, practical 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 [Ravenpaw] Logical, responsible, practical

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Settledstar
Catministrator
[Ravenpaw] Logical, responsible, practical  Dutch22
Renske
2612
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 44 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader ☆
Settledstar
BerichtOnderwerp: [Ravenpaw] Logical, responsible, practical    [Ravenpaw] Logical, responsible, practical  Icon_minitimedi 6 okt 2020 - 2:31

Settleddust had misschien in tijden geen diepe slaap meer gehad. Het was steeds vluchtig, dutjes door de dag door. En 's nachts, in het holst van de nacht, had hij zijn ogen wijd open. Groene kijkers die door de warrior den heen gingen en slaap hem niet leek te kunnen grijpen. Hij lag wakker omdat zijn gedachten op hol sloegen. Denkende dat katten achter zijn geheimen kwamen. Dat ze Tidekit en Dimkit van hem af zouden pakken. Dat ze Seamist iets aan zouden doen. Maar dat was niet zo. Elke ochtend was weer zoals de ander, normaal. Hij had een groep katten om zich heen die hij kon vertrouwen. Hij had zijn vrienden. Maar toch, toch knaagde er altijd iets in hem. Wat als ze erachter kwamen. Ze zouden hem uitspugen, allemaal. Gefrustreerd kneep hij zijn ogen weer dicht. Hij was deputy, te vertrouwen, loyaal, sterk. Dat was hij, zo kenden ze hem nu. Waarom zouden ze anders denken?
Maar nog steeds kon slaap hem niet pakken. En dus kwam hij overeind. Naar buiten, daar moest hij heen. Het bos in. Het deerde hem niet. Misschien zou de nachtkou hem in slaap kunnen zingen. Op stille poten sloop hij dan ook naar het woud. En op één of andere manier leidde zijn poten hem naar de sycamore. Het zou hem niets verbazen als hier nog een verdwaalde mentor en leerling hun nachtjagen aan het oefenen waren. Maar het klonk vredig, stil. Hij zuchtte en sprong op één van de dode takken die op de grond lag en legde zijn kop en keek naar de sterren. Waarom zij degene die hem wakker hielden? Hun priemende, oordelende blikken?
Settledstar
I remember the minute
It was like a switch was flipped—
I was just a kid who grew up strong enough
To pick this armor up
and suddenly it fit


Terug naar boven Ga naar beneden
 
[Ravenpaw] Logical, responsible, practical
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory :: Burnt Sycamore-
Ga naar: