I close my eyes and I can see the world that's waiting up for me 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 I close my eyes and I can see the world that's waiting up for me

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
,Featherpaw
Member
I close my eyes and I can see the world that's waiting up for me DPKsfdL
Anonymous
90
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
,Featherpaw
BerichtOnderwerp: I close my eyes and I can see the world that's waiting up for me   I close my eyes and I can see the world that's waiting up for me Icon_minitimedo 15 okt 2020 - 14:25

Featherkit kroop dichter in haar nest toen ze voelde dat een koude bries door de nursery waaide. Nu dat het koude seizoen er aan begon te komen, werd het steeds aangenamer om diep in haar nest te liggen. Als haar moeder terugkwam van haar taken koos Featherkit er meestal voor om dicht tegen haar moeder aan te gaan liggen, die haar verwelkomde met een warme staart om haar heen en een liefdevolle lik over haar kopje. Nu Featherkit ouder begon te worden, begonnen haar kleine dingetjes op te vallen zoals het feit dat er geen kater in de nursery kwam om specifiek haar op te zoeken terwijl ze dat wel soms zag gebeuren bij andere kittens. Ze had er echter nog niks van gezegd tegen haar moeder, al brandde de vraag wel op haar lippen. Featherkit werd uit haar gedachten gehaald toen het bladerdek bij de ingang van de nursery zachtjes ritselde en een kat tevoorschijn kwam. Featherkit keek nieuwsgierig op toen ze zag dat het om een apprentice ging. Hoewel… het had ook wel een warrior kunnen zijn, daar was Featherkit niet zeker van. Misschien kon ze het eens gaan vragen? Ze kwam overeind uit haar nest en trippelde voorzichtig naar de apprentice toe, een kleine, verlegen glimlach om haar snoet. “Hallo,” begon ze op een voorzichtige toon. “Wat is jouw naam?”

+ Hazelpaw'
Terug naar boven Ga naar beneden
 
I close my eyes and I can see the world that's waiting up for me
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Nursery-
Ga naar: