Twolegs in town… [Event] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 Twolegs in town… [Event]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Hazelgrouse
Member
Twolegs in town… [Event] Giphy.gif?cid=790b76115cd92ce45436595559104247&rid=giphy
Julia
307
Actief
What we do for love: those things endure. Even if the cats you do them for don't

CAT'S PROFILE
Age: 23 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior[Moor runner]
Hazelgrouse
BerichtOnderwerp: Twolegs in town… [Event]   Twolegs in town… [Event] Icon_minitimedo 15 okt 2020 - 19:40

Ze sjeesde het kamp binnen en remde af. Ja en nu… wat nu… Vele ogen richtten zich op haar en even stond ze aan de grond genageld. Toen slikte ze. Ze hadden haar nodig. Ze kon nu niet als bevroren blijven staan. “Er zijn twolegs! Heel veel twolegs. Ze hadden Bramblepaw gepakt. Hij is, hij is gewond.” Ratelde ze terwijl ze probeerde haar stem te verheffen. Dat vond ze lastig, ze praatte nu eenmaal vaak zacht. Zo onzichtbaar mogelijk. “Thawrage en Blazesong zijn daar, maar het zijn er te veel!” Riep ze vervolgens angstig. Ze moesten helpen. Er moesten meer warriors heen en Bramblepaw had Routnose of Falconpaw nodig. De blik in haar hazelnootkleurige ogen keek zoekend om haar heen. Opzoek naar het bekende koppie van haar broer of van Routnose. Of haar moeder. Ze wist het niet meer precies. Ze trilde een beetje op haar poten terwijl ze wachtte wat ze moest doen. Er was vast wel iemand die wist wat ze moest doen toch? Ja, het kwam goed. Dat moest gewoon!

[Open voor heel WindClan]

Gevecht is hier: https://www.warriorcatsnl.com/t43948-will-i-ever-be-strong-again


Twolegs in town… [Event] ASRBavM8_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Falconstrike
Member
Twolegs in town… [Event] SCwUkVM
Bo~
1222
Actief
If it's me, it'll be okay

CAT'S PROFILE
Age: Thirtythree moons ღ
Gender: Tomcat ♂
Rank: Moorrunner
Falconstrike
BerichtOnderwerp: Re: Twolegs in town… [Event]   Twolegs in town… [Event] Icon_minitimema 19 okt 2020 - 0:50


Routnose was nu officieel vertrokken naar ShadowClan. Hij moest hier blijven, kreeg wat training van Lizardpath in de tussentijd zodat hij er niet compleet in zijn uppie voor zou gaan staan. Dat was natuurlijk een hele opluchting, maar het was aan de andere kant ook wel heel erg spannend. Hij kende Lizardpath natuurlijk niet zo goed als dat hij Routnose kende. Je kon misschien zelfs wel een beetje zeggen dat hij haar nog niet honderd procent vertrouwde met alles, terwijl hij Routnose blind vertrouwde. Maar goed, hij ging ook weer de goede kant op, mentaal gezien, het was misschien maar goed geweest, hoe slecht het ook klonk. ”Er zijn twolegs! Heel veel twolegs. Ze hadden Bramblepaw gepakt. Hij is, hij is gewond.” klonk er een zeer bekende stem vanuit het kamp, waardoor hij overeind schoot en de den uit spurtte. ”Thawrage en Blazesong zijn daar, maar het zijn er te veel!” klonk er angstig, waarop Falcon meteen in een rechte lijn naar zijn zusje liep. ”Het is oké, we zijn er. We komen helpen.” sprak hij rustig tegen haar, zijn blauwe ogen zo kalm mogelijk terwijl hij naar haar keek. ”Wat is er met Bramblepaw? Is hij gewond?” vroeg hij vervolgens zo rustig mogelijk aan zijn zusje, hij moest weten waar hij zichzelf op voor moest gaan bereiden immers.

@Hazelpaw'


그대는 나의 이야기였다
Twolegs in town… [Event] Unknow11

ɏøᵾ wɇɍɇ mɏ sŧøɍɏ
Oud setje <3:
Terug naar boven Ga naar beneden
Hazelgrouse
Member
Twolegs in town… [Event] Giphy.gif?cid=790b76115cd92ce45436595559104247&rid=giphy
Julia
307
Actief
What we do for love: those things endure. Even if the cats you do them for don't

CAT'S PROFILE
Age: 23 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior[Moor runner]
Hazelgrouse
BerichtOnderwerp: Re: Twolegs in town… [Event]   Twolegs in town… [Event] Icon_minitimevr 23 okt 2020 - 11:22

Gelukkig zag ze Falconpaw verschijnen. Als Falconpaw er was kwam alles goed, het kwam goed als haar broer er was. Dat moest gewoon… “Ja…”Murmelde ze toen hij zei dat ze kwamen helpen. Ja, ze kwamen helpen. Het kwam goed. Ze knikte toen haar broer naar Bramblepaw vroeg. “Ja, hij is gewond. De twolegs hebben aan zijn poten getrokken, ze wilden hem niet loslaten… Uiteindelijk wel door Thawrage en Blazesong, maar hij zakte door zijn poot heen toen hij op de grond kwam.” Miauwde ze gehaast, bijna over haar woorden struikelend. “We moeten er weer heen!” De angst kwam terug in haar hazelnootkleurige ogen. Snel, ze moesten snel terug. Met de wariors die zich inmiddels om hen heen hadden verzameld.


Twolegs in town… [Event] ASRBavM8_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Shadowrush
Elder
Twolegs in town… [Event] DPKsfdL
Cynthia
184
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 143 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Elder
Shadowrush
BerichtOnderwerp: Re: Twolegs in town… [Event]   Twolegs in town… [Event] Icon_minitimewo 4 nov 2020 - 23:06

Hij had rustig zijn vacht liggen wassen toen Hazelpaw het kamp binnenkwam, in lichte paniek bleek het wel. Toch toen hij haar woorden hoorde kwam hij langzaam overeind en liep naar haar en Falconpaw toe. "Ik kan wel mee." Hij was misschien weer wat stijver aan het worden nu de kou er weer aan zat te komen, maar hij zou het hem niet in de weg laten zitten als clangenoten in gevaar waren. Stomme tweebenen ook. Konden ze nu nooit voor altijd wegblijven?


Twolegs in town… [Event] S3HIJn

Twolegs in town… [Event] EsObDFyTwolegs in town… [Event] UK1ajoITwolegs in town… [Event] MKN7vHETwolegs in town… [Event] LcrIgCQ
Terug naar boven Ga naar beneden
Daintywhiff
Member
Twolegs in town… [Event] Otcffas
Beertje
315
Actief
Admit you were toxic
you poisoned me just for
another dollar in your pocket
~~

CAT'S PROFILE
Age: 72 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Moor Runner
Daintywhiff
BerichtOnderwerp: Re: Twolegs in town… [Event]   Twolegs in town… [Event] Icon_minitimewo 4 nov 2020 - 23:07

Twolegs in town… [Event] DbyfXDQ

Daintywhiff lag rustig te zonnen na een vermoeiende training. De herfstzon was zwak, maar verwarmde toch genoeg haar rug. Echter schoten haar witte oren omhoog toen ze geluid hoorde. Het was alsof er iemand heel snel naar het camp liet. De ranke kattin draaide zich meteen om, om nog net op tijd Hazelpaw zien te verschijnen. Ze zette zich recht en wandelde naar haar toe. Falconpaw was ook al aanwezig. Adrenaline die een kick zorgde in haar lichaam, liet haar hart sneller kloppen. Haar blik ging even naar de medicine cat. "Kan ik helpen met kruiden te dragen?" Ze was een snelle renner en dankzij de training van Shadefeather ook al weer meer op punt in haar gevechtstraining, maar ze wilde nooit echt vooraan staan in een gevecht. Zeker niet tegen Twolegs brr.


No Matter What I Do, I Don’t Feel Anything

Twolegs in town… [Event] 0iwmZUH
Terug naar boven Ga naar beneden
Falconstrike
Member
Twolegs in town… [Event] SCwUkVM
Bo~
1222
Actief
If it's me, it'll be okay

CAT'S PROFILE
Age: Thirtythree moons ღ
Gender: Tomcat ♂
Rank: Moorrunner
Falconstrike
BerichtOnderwerp: Re: Twolegs in town… [Event]   Twolegs in town… [Event] Icon_minitimedo 26 nov 2020 - 22:01


Ze leek goed te reageren op zijn woorden, gelukkig maar. ”Ja…” kwam er uit bij haar. Hazel leek half in shock te zijn en eerlijk, zou hij haar liever hier willen houden dan dat ze weer het kamp uit ging. Maar gezien ze niet de positie wisten en niet wisten hoe erg het was… konden ze alles wel gebruiken. ”Ja, hij is gewond. De twolegs hebben aan zijn poten getrokken, ze wilden hem niet loslaten… Uiteindelijk wel door Thawrage en Blazesong, maar hij zakte door zijn poot heen toen hij op de grond kwam..” klonk er gehaast en Falcon knikte even begrijpend. Hij ademde even diep in, proberend om haar kalm aan te blijven kijken. ”We moeten er weer heen!” klonk er weer van de poes af. ”We gaan er heen, maar Hazel, kijk even naar me.” sprak hij terwijl hij recht naar haar keek met zijn blauwe ogen. ”Je moet kalm blijven, oké? Adem even diep in en uit, we gaan helpen.” Als het al niet te laat was, maar hij kon niet met een kat in paniek en een gewonde kat dealen op dezelfde plek. ”Ik kan wel mee.” klonk er naast hem en hij draaide zijn kop even om dankbaar te knikken. ”Graag.” sprak hij tegen de oudere kater. ”Kan ik helpen met kruiden dragen?” Ditmaal Daintywhiff, net terug als warrior maar.. zonder Routnose… En Lizard die nog in het kamp moest blijven voor haar kittens.. ”Ja, graag. Ik maak even snel een bundeltje en dan vertrekken we.” sprak hij met een resoluut knikje. ”Als er nog andere warriors zijn die mee willen, we vertrekken zodra ik de kruiden heb.” sprak hij met een iets luide stem, in de hoop dat meer warriors zouden besluiten om mee te gaan. Wat ze misschien wel nodig zouden hebben. Hij trippelde met lichte haast de medicine cat den in, waar hij meteen een aantal kruiden pakte, samen met grote bladeren, stokken… Hij moest gaan improviseren. Hij moest van het ergste uit gaan, maar ook dingen meenemen voor als het minder zwaar was. Ook dingen voor wonden en… pijnstilling was misschien ook wel handig.. Hij bond het allemaal samen in een pakketje, waarna hij de stokken ook half in zijn mond deed. Hij trippelde weer naar buiten toe, waar hij de stokken voor Daintywhiff neerlegde en het bundeltje met kruiden en spullen voor zich. ”Leid de weg.”


그대는 나의 이야기였다
Twolegs in town… [Event] Unknow11

ɏøᵾ wɇɍɇ mɏ sŧøɍɏ
Oud setje <3:
Terug naar boven Ga naar beneden
Hazelgrouse
Member
Twolegs in town… [Event] Giphy.gif?cid=790b76115cd92ce45436595559104247&rid=giphy
Julia
307
Actief
What we do for love: those things endure. Even if the cats you do them for don't

CAT'S PROFILE
Age: 23 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior[Moor runner]
Hazelgrouse
BerichtOnderwerp: Re: Twolegs in town… [Event]   Twolegs in town… [Event] Icon_minitimedo 3 dec 2020 - 20:43

Ze keek hem aan, zoals hij haar vroeg. Haar hazelnootkleurige ogen nog steeds wat schichtig. Hij vertelde haar dat ze kalm moest blijven. Ze zoog lucht in haar longen en blies die vervolgens zachtjes weer uit. Toen knikte ze naar Falconpaw, al schoot haar blik nog steeds alle kanten op. Ze stond op spanning, in alle paraatheid. Toch zoog ze nog eens lucht in haar longen en blies die weer uit. Net zolang totdat haar broer terug was met de kruiden. Ze was er wel iets kalmer van geworden. Al was de angst niet weg. Dat zou het ook niet gaan, maar ze was in ieder geval in staat om ze te laten zien waar het was. “Deze kant op.” Ze schoot weer het kamp uit, haar poten raasden over de grond terwijl ze terug rende naar waar ze de rest had achtergelaten.


Twolegs in town… [Event] ASRBavM8_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Laurelkit.
Member
Twolegs in town… [Event] Jc4vz2S
Yanthe
23
Actief
I wish I had wings!

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Laurelkit.
BerichtOnderwerp: Re: Twolegs in town… [Event]   Twolegs in town… [Event] Icon_minitimeza 5 dec 2020 - 17:11


Ze had aan de ingang van de nursery gestaan staan, spelende met een droog stukje mos. Ondanks dat koud werd, wist ze zich wel sterk te houden in dit barre weer. Haar pels was dik van zichzelf, iets wat ze van haar moeder had. Misschien ook van haar vader, maar van hem wist ze niet echt veel. Met een ferme slag van haar poot sloeg ze het bolletje mos wat verder. Net op het moment dat ze ernaar toe wilde stappen, schrok ze op van een plotse stem. “Er zijn twolegs! Heel veel twolegs. Ze hadden Bramblepaw gepakt. Hij is, hij is gewond.” De stem was niet luid, maar had een angstige ondertoon. Haar vacht was recht gaan staan, wist niet goed wat er bedoeld werd. Twolegs? Wat was dat? Wat het ook was, ze klonken gevaarlijk! De 3 moon oude kitten zette enkele stapjes naar achteren. Ze had geleerd om oudere katten d eruimte te geven, respect te hebben voor wat iedereen hier deed. Natuurlijk was ze nieuwsgierig, wilde ze weten wat er aan de hand was, maar ze zou niet direct met duizenden vragen komen. Ze zou wachten tot ze het rustig aan iemand kon vragen. Nu was ze toch bezig met het stukje uitspraak dat ze verstaan had: Twolegs, waarvan ze niet wist wat het was, en ook het feit dat een kat gewond was. Ze waren in ieder geval gevaarlijk. Laurelkit was in de ingang van de nursery beland, haar veilige haven. Verder ging ze echter niet. Dat beetje nieuwsgierigheid mocht er wel zijn. Haar oogjes volgden de katten die zich naar Hazelpaw hadden begeven en nu met haar in gesprek waren, een poging deden om haar gerust te stellen en tevens de correcte informatie te krijgen over het voorval.

Open
Tag: indirect alle katten die gereageerd hebben.


Twolegs in town… [Event] El4QQTZ
Terug naar boven Ga naar beneden
Shadowrush
Elder
Twolegs in town… [Event] DPKsfdL
Cynthia
184
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 143 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Elder
Shadowrush
BerichtOnderwerp: Re: Twolegs in town… [Event]   Twolegs in town… [Event] Icon_minitimewo 9 dec 2020 - 20:21

Ze moesten snel zijn, dat was wel iets wat hij had begrepen uit de woorden van Hazelpaw. Maar zonder een medicine cat mee te nemen zou ook niet handig zijn, dus wachtte hij tot Falconpaw terug kwam met kruiden. Hij knikte dan ook kort toen de medicine cat apprentice terug was voor Hazelpaw om de weg te leiden en dat deed ze dan ook. Hij zette zich af van de grond en begon achter de apprentice aan te rennen. Hij had geen idee wat hij aan zou treffen, maar hij hoopte dat het niet al te ernstig zou zijn.


Twolegs in town… [Event] S3HIJn

Twolegs in town… [Event] EsObDFyTwolegs in town… [Event] UK1ajoITwolegs in town… [Event] MKN7vHETwolegs in town… [Event] LcrIgCQ
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Twolegs in town… [Event]   Twolegs in town… [Event] Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Twolegs in town… [Event]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: