I wish I was invincible 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 I wish I was invincible

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Mintroot
Member
I wish I was invincible DPKsfdL
Cynthia
150
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 13 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Tunneler
Mintroot
BerichtOnderwerp: I wish I was invincible   I wish I was invincible Icon_minitimevr 16 okt 2020 - 2:07

Ze voelde zich al een paar dagen niet heel lekker, maar waarom was haar niet heel duidelijk. Ze had geprobeerd zoveel mogelijk te vermijden qua patrouilles en ze leken haar dat ook te gunnen door wat er was gebeurd met haar zusje. Misschien was dat ook wel waarom ze zich zo voelde, maar ze kon niet helpen om te denken dat het iets anders was. Toch had ze even een plek genomen in de zon vlak bij de warriors den, maar niet zo in de weg dat een warrior tegen haar aan zou kunnen lopen. Ze sloot haar ogen kort en legde haar kop op haar poten.


[Eerste post gereserveerd]


I wish I was invincible F3D37X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
I wish I was invincible DPKsfdL
Anonymous
22
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 2 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
,Featherkit
BerichtOnderwerp: Re: I wish I was invincible   I wish I was invincible Icon_minitimema 19 okt 2020 - 16:22

Nu Featherkit wat ouder begon te worden, gebeurde het steeds vaker dat ze uit de nursery mocht gaan. Dan mocht ze voor de ingang van het kamp zitten en haar omgeving wat in zich opnemen. Er was echter altijd een queen in de buurt die haar in de gaten kon houden zodat ze niet te ver zou afdwalen, maar dat vond Featherkit niet zo heel erg. Het was immers beter dan de hele tijd in de nursery blijven zitten en zich daar vervelen. En zo kreeg ze zo nu en dan ook eens de gelegenheid om met een warrior of een apprentice te praten terwijl dat voorheen enkel gebeurde wanneer zij toevallig naar de nursery kwamen. Featherkit’s blik dwaalde over het kamp en bleef kort hangen bij een jonge warrior die er niet bepaald uitzag als ze zich lekker voelde. Ze aarzelde kort en keek over haar schouder naar de nursery, maar uiteindelijk overwon haar nieuwsgierigheid het en liep ze op de jonge warrior af. Haar groene oogjes dwaalden verlegen naar de grond naarmate ze de she-cat meer en meer naderde en toen ze voor de jonge kat stond, begon ze een beetje spijt te krijgen van haar impulsieve actie. “Hallo,” zei ze zachtjes. “Ik wil je niet storen, maar ik vroeg me af of het wel goed met je gaat. Je ziet er namelijk niet uit of je je lekker voelt.” Featherkit’s blik ging kort omhoog, kruiste die van de ander en snel keek ze weer verlegen naar beneden. Oh nee. Wat als de witte kattin nu boos op haar zou worden of vond dat Featherkit zich te veel bemoeide?

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
I wish I was invincible
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: