They all lose their way out in the chase 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 They all lose their way out in the chase

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Sandkit"
Member
They all lose their way out in the chase DPKsfdL
Cynthia
13
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 2 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Sandkit
BerichtOnderwerp: They all lose their way out in the chase   They all lose their way out in the chase Icon_minitimevr 16 okt 2020 - 2:19

Het was nog steeds raar dat zijn broertje niet meer leefde nu en dat hij ook niet meer terug zou komen. Hij had er inderdaad de uitleg over gehad, want anders had hij niet eens geweten wat er precies gaande was. Toch kon hij het lichaam van zijn broertje maar niet gemakkelijk uit zijn kop halen en bleef hij er maar aan denken, ook terwijl hij eigenlijk zou moeten spelen met de andere kittens. Dit was dan ook de hele reden dat hij zonder echt op te letten bedenkelijk door het kamp heen aan het lopen was.


[Eerste post gereserveerd]


They all lose their way out in the chase 3ePV4N
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
They all lose their way out in the chase DPKsfdL
Anonymous
23
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 2 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
,Featherkit
BerichtOnderwerp: Re: They all lose their way out in the chase   They all lose their way out in the chase Icon_minitimema 19 okt 2020 - 16:30

Het beloofde weer een frisse dag te gaan worden, wat de laatste tijd steeds vaker zo was. Featherkit wist niet of het aan haar lag, maar ze had echt dagen dat ze heel veel last had van de koude wind en dat ze zich het liefste in haar nest wilde verstoppen en niet meer naar buiten wilde komen. Ze wist echter ook wel dat het alleen nog maar kouder ging worden en dat ze haar best moest doen om haar lichaam te laten wennen aan de koude temperaturen zodat de koude van later haar niet heel erg overviel. Toch kon de kleine kitten het soms niet laten om zich te verschuilen in haar nest wanneer het weer eens heel koud was naar haar idee en het was alleen Sandkit’s rusteloosheid dat ervoor zorgde dat ze dat nu niet deed. Featherkit was inmiddels oud genoeg om te begrijpen dat er hem iets dwarszat en haar groene oogjes hadden hem gevolgd toen hij overeind was gekomen en uit de nursery was gegaan. En dat zonder eerst naar een queen te gaan! Featherkit voelde wel lichte bewondering voor hem en na kort aarzelen – en een blik in de richting van de aanwezige, slapende queens te hebben geworpen – was ook Featherkit overeind gekomen en trippelde ze voorzichtig achter Sandkit aan. Ze zette haar vacht op tegen de ijskoude wind en knipperde met haar oogjes, maar ging toch achter Sandkit aan en haar poten voelden verkleumd aan tegen de tijd dat ze hem bereikte. Had Sandkit hier geen last van? “Hé, Sandkit,” zei ze op een harde toon om zijn aandacht te trekken. “Is alles in orde?” Bezorgdheid en verlegenheid streden om een eerste plaats in haar blik en de bezorgdheid won het uiteindelijk waardoor Featherkit haar blik op hem gericht kon blijven houden.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
They all lose their way out in the chase
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: