So I hide it 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 So I hide it

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Cynthia
53
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ♡ 8 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Juniperpaw
BerichtOnderwerp: So I hide it   So I hide it Icon_minitimevr 16 okt 2020 - 2:27

Het was toch anders om hier te zijn wanneer er geen gathering was. Het was niet zo vol met katten en je kon er gemakkelijk rondlopen waar je wilde zonder dat een kat je echt raar aankeek. Dat was het voordeel van het feit dat dit neutraal gebied was. Geen clankat die je hier in de weg zou proberen te zitten omdat dit gezien werd als heilige grond. Toch was dat allemaal niet de reden waarom ze hier was. Nee, ze wilde een van de eiken beklimmen en dat was toch echt iets wat wel beter overdag kon gebeuren dan tijdens een gathering. De vraag was nu alleen welke van de vier?


[Eerste post gereserveerd]


So I hide it SkmbLJ
So I hide it 2J9HgEZ
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
So I hide it DPKsfdL
Anonymous
22
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Jaggedpaw,
BerichtOnderwerp: Re: So I hide it   So I hide it Icon_minitimeza 17 okt 2020 - 22:22

Hoewel er grijze wolken te zien waren aan de hemel zag het er niet uit alsof er elk moment een flinke regenbui los kon gaan barsten. Jaggedpaw’s training was vroeger klaar dan verwacht en Jaggedpaw had tegen zijn vader gezegd dat hij er op uit wilde gaan om mos te verzamelen voor de elders. Zijn vader had met een goedkeurend knikje toegestemd en hun wegen hadden zich gescheiden. Het plan was dan ook origineel om mos te gaan halen, maar zijn blik gleed van de waterval richting het pad dat naar Fourtrees zou leiden en zijn nieuwsgierigheid nam de overhand. Zijn vader had hem die plek nog maar één keer laten zien en dat was tijdens één van hun eerste trainingen geweest. Nadien had hij nog geen gelegenheid gekregen om mee te gaan naar een Gathering en aangezien hij nu toch niks te doen had en het mos wel later verzameld kon worden, besloot Jaggedpaw om een kijkje te gaan nemen bij Fourtrees. De tocht naar de heilige grond was langer dan hij zich kon herinneren en tegen de tijd dat hij in Fourtrees arriveerde, pakten de grijze wolken boven zijn kopje zich al flink samen. Zijn blik gleed naar een ThunderClanner die intensief naar de bomen aan het kijken was en hij trok kort met zijn oortje. Oké, het waren mooie bomen en ze gaven een gaaf uitzicht, maar was het nu echt nodig om er zo gebiologeerd naar te kijken? Jaggedpaw ging op zijn kont zitten en keek zwijgzaam toe, zich afvragend wat er door haar heen ging op dit moment.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
So I hide it
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: