Should I stay or should I go? 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Should I stay or should I go?

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Stormflight
Member
Should I stay or should I go? DPKsfdL
Anonymous
523
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 31 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Stormflight
BerichtOnderwerp: Should I stay or should I go?   Should I stay or should I go? Icon_minitimevr 16 okt 2020 - 20:22

Stormflight
Het was een bewogen tijd geweest in een korte periode, op meerdere vlakken. Voor hemzelf was het feit aanwezig dat hij opeens mentor was geworden, al had hij dat wel kunnen verwachten nadat hij bij Pantherstar – die toen nog leefde – en bij Crystalstar – toen nog Crystalshell – had aangegeven dat hij klaar was om opnieuw mentor te worden. Wat hij niet had zien aankomen, was dat Pantherstar tegen dan dood zou zijn en dat Crystalstar zijn nieuwe leader zou worden. Naar zijn idee had ze zichzelf wel bewezen door direct en met een rechtvaardige, harde aanpak haar Clan te begeleiden nadat bekend was dat Pantherstar was overleden, maar natuurlijk waren er katten in de Clan die daar anders over dachten. En dat waren vooral de nakomelingen van Pantherstar geweest. Hij had zich toen zelf nog bekommerd over Celestialpaw, die helemaal verteerd leek te zijn geweest door verdriet. Maar zij was dat niet alleen. En toen Stormflight haar bij het stroompje zag staan, werd hij weer herinnerd aan dat moment dat ze haar nieuwe leader uitdagend toe had gesproken. Dat was niet netjes geweest, maar Stormflight begreep dat het vooral uit verdriet was gedaan en hoopte dat hun leader dat ook begreep. Stormflight deed een paar passen naar voren en twijfelde of hij haar moest aanspreken, maar besloot dat uiteindelijk wel te doen. “Ik ben me ervan bewust dat dit misschien wel het laatste is wat je nu wilt horen, maar ik wilde je toch even feliciteren met je nieuwe rang,” zei hij op een zachte toon tegen haar terwijl hij naast haar kwam staan. “Ik weet zeker dat je vader vanuit StarClan op je neerkijkt en heel trots op je is.”+ @Rookchirp
Terug naar boven Ga naar beneden
Rookchirp
StarClan
Should I stay or should I go? Tumblr_obync3JGIe1upe1ufo2_540
Kip
244
Actief
Don't tell me I can't, because I can
and don't tell me I won't, because I will!

CAT'S PROFILE
Age: ♠ 14 moons forever
Gender: She-cat ♀
Rank:
Rookchirp
BerichtOnderwerp: Re: Should I stay or should I go?   Should I stay or should I go? Icon_minitimema 26 okt 2020 - 21:40

Should I stay or should I go? Da6laim-88d5b487-7ca9-4005-b0d8-5482353d278b

Het poeltje onder haar was helder. Omdat er geen regen viel noch er wind waaide, was het oppervlak als een spiegel. Somber keek ze ernaar, zag hoe ingevallen haar wangen waren en hoe rood haar ogen. Ze huilde veel de laatste tijd, al wilde ze dat eigenlijk niet laten zien. Maar ze voelde zich heel eenzaam, en voor het allereerst ook niet echt meer thuis. Crystalstar haatte haar nu vast, en zij wist ook niet helemaal of ze de nieuwe leader nu haatte of niet. Het deed vooral pijn om haar op zijn plaats te zien, en Blueflower waar zij ooit zou moeten zijn. Hij was altijd haar rots in de branding geweest, degene die achter haar stond. En nu, voelde ze zich zo alleen. Nu moest zij opeens die rots zijn voor haar familie, omdat ze na Chivysniff's dood opeens de oudste was. Haar moeder lag in de medicine cats den en haar zusjes waren ook ongelukkig. En zij? Zij was zo... Weinig. Geen medicine cat, geen dochter van de leader meer. Gewoon Rookchirp. Kleine, breekbare, zielige Rookchirp, die niets kon bereiken. Ze had altijd gehoopt ooit zichzelf te zien in de voetsporen van haar vader, maar nu zag ze alleen zichzelf weerspiegeld in het water. En heel eerlijk, wist ze niet zo goed wie ze nu moest zijn, behalve de dochter van een dode leader.
De woorden van Stormflight brachten haar uit haar moment. Ze keek de kater niet aan, had ook echt helemaal geen trek in zijn sympathie. "Thanks," antwoordde ze enkel afwezig, haar ogen nog altijd gefixeerd op het water. “Ik weet zeker dat je vader vanuit StarClan op je neerkijkt en heel trots op je is.” haar oren drukte ze in haar nek. Nee, hij had het fout. Hij had geen idee wie hij was, en zij kennelijk ook niet. Hij was niet trots, het boeide hem waarschijnlijk geen zak. Het had hem immers niet genoeg geboeid om hier te blijven, op deze wereld. Om haar warrior ceremonie te zien, om haar gelukkig te zijn. Boos schopt ze een steen het water in, waarbij haar reflectie bruusk werd verstoord. Met een zwiep van haar staart stond ze op en liep langs hem heen, zonder Stormflight aan te kijken. "Laten we gaan jagen," ze wilde er niet over praten.Icarus flew too close to the sun
Should I stay or should I go? Rook2
but at least he flew
Terug naar boven Ga naar beneden
Stormflight
Member
Should I stay or should I go? DPKsfdL
Anonymous
523
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 31 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Stormflight
BerichtOnderwerp: Re: Should I stay or should I go?   Should I stay or should I go? Icon_minitimezo 1 nov 2020 - 18:51

Stormflight
Ze was niet blij met de woorden die hij sprak, maar dat had hij ook zeker niet verwacht. Celestialpaw had het wel fijn gevonden en had nadien nog toenadering tot hem gezocht, maar iedereen was anders en iedereen verwerkte zijn of haar verdriet ook op zijn of haar eigen manier. Er was geen juiste manier om te rouwen en Stormflight voelde zich dan ook niet aangedaan toen Rookchirp zijn sympathische woorden negeerde en aankondigde dat ze maar eens moesten gaan jagen. Stormflight knikte en liep vervolgens achter haar aan, waarna hij in de richting van de rivier knikte. “Zullen we proberen om wat vissen te vangen voor de Clan? Nu de rivier nog niet dichtgevroren is, moeten we maar profiteren van elke vis die we kunnen vangen.” Hij zweeg even. “Of wil je liever opwarmen door op landprooi te jagen?” vroeg hij aan haar. Aangezien zij aan het rouwen was, vond hij het niet meer dan normaal dat zij koos wat ze gingen doen. En als ze wilde dat hij weg zou gaan, dan deed hij dat ook. Nogmaals: iedereen had zijn eigen manier om te rouwen en de rest van de Clan moest dat maar respecteren.


Terug naar boven Ga naar beneden
Rookchirp
StarClan
Should I stay or should I go? Tumblr_obync3JGIe1upe1ufo2_540
Kip
244
Actief
Don't tell me I can't, because I can
and don't tell me I won't, because I will!

CAT'S PROFILE
Age: ♠ 14 moons forever
Gender: She-cat ♀
Rank:
Rookchirp
BerichtOnderwerp: Re: Should I stay or should I go?   Should I stay or should I go? Icon_minitimedi 24 nov 2020 - 23:35

Should I stay or should I go? Da6laim-88d5b487-7ca9-4005-b0d8-5482353d278b

Ja. Wat wilde ze eigenlijk. Om heel eerlijk te zijn had ze nergens zin in. Ze voelde zich eerder een bal van frustratie, opgekropt tot het einde zonder een uitweg. Huilen? Dat deed ze al zat, en schreeuwen zou ook niets oplossen. En jagen? Oh, ze was te onrustig om stil te zitten voor die rot vissen. Ze had eeuwig moeten trainen voor dat geduld, en nu leek het allemaal te zijn vervlogen. Wat een smerige ironie was het ook en hoe boos ze zich erover kon maken, ze had de energie van een krijger maar de longen van een kleuter. De poes sloeg met haar zwart-witte staart. Boven hen begon de hemel inmiddels te betrekken en de geur van regen hing zwaar in de lucht. Maar ze was een riverclanner, regen deed haar niet zoveel. "Laten we landprooi doen," sprak ze doelbewust. Vandaag zou de dag zijn dat het haar ging lukken, zelfs al zou ze haar hele lichaam ermee naar de haaien werken. Vandaag zou het lukken. "Er zitten vast nog wel waterratten in het riet verderop, ofzo,"


Icarus flew too close to the sun
Should I stay or should I go? Rook2
but at least he flew
Terug naar boven Ga naar beneden
Stormflight
Member
Should I stay or should I go? DPKsfdL
Anonymous
523
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 31 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Stormflight
BerichtOnderwerp: Re: Should I stay or should I go?   Should I stay or should I go? Icon_minitimeza 28 nov 2020 - 14:35

Stormflight
Stormflight keek toe hoe Rookchirp de waterrat ging. Het was niet volledig vlekkeloos, maar Stormflight besloot om daar geen opmerking over te maken. Het leek hem voor de poot liggend dat iemand die zojuist haar vader had verloren zich nog niet volledig kon focussen op het jagen en hij vond het al heel wat van haar dat ze al zo snel haar taken wilde hervatten. “Goed gedaan,” sprak hij op een warme toon tegen haar, zijn blik naar de waterrat laten glijdend. Daar zou de Clan goed van kunnen eten vanavond. Misschien waren er nog een paar die ze konden vangen. “Zullen we de techniek eens omgekeerd doen? Jij bent diegene die de waterrat opjaagt en ik blijf hier zitten?” vroeg hij aan haar, zijn groene ogen op haar fixerend.Laatst aangepast door Stormflight op di 15 dec 2020 - 15:42; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Rookchirp
StarClan
Should I stay or should I go? Tumblr_obync3JGIe1upe1ufo2_540
Kip
244
Actief
Don't tell me I can't, because I can
and don't tell me I won't, because I will!

CAT'S PROFILE
Age: ♠ 14 moons forever
Gender: She-cat ♀
Rank:
Rookchirp
BerichtOnderwerp: Re: Should I stay or should I go?   Should I stay or should I go? Icon_minitimewo 9 dec 2020 - 22:51

Should I stay or should I go? Da6laim-88d5b487-7ca9-4005-b0d8-5482353d278b

Waarom was ze nerveus. Waarom was ze verdomme nerveus?! De poes klemde haar kaken op elkaar en verdwong haar gevoelens. Vandaag ging het lukken. Het boeide niet dat ze er kennelijk niet voor gemaakt was, het boeide niet dat haar vader had gezegd dat ze andere talenten was. Als ze haar leven zou moeten leiden als een eenzame, ielige warrior die niets anders kon dan een goudvis uit de rivier trekken, moet ze misschien ook maar gewoon haar leven aan Starclan opofferen. Dus spitste ze haar oren en volgde de ander. Net toen ze hem wilde wijzen op het geluid dat vanuit het riet kwam, stopte hij ook. “Blijf jij hier wachten, dan jaag ik hem naar je toe,” hoezo, zij kon het ook wel. De poes wiebelde met haar oren maar zei niets, ze nam enkel de juiste jachthouding aan en wachtte ietwat ongeduldig op de ander. Ugh, ze haatte het om stil te zitten. Ja, ze had het aangeleerd, maar daar bleef het ook bij. Toch forceerde ze zichzelf om te focussen en ja hoor, daar kwam de waterrat. Haar hart klopte in haar keel, maar toen het beeste haar kant op schoot sprong ze doelgericht. Volledig soepel ging het niet, het beest was groot en probeerde zich met kracht van haar af te zetten. Maar vervloek dat, Rook zou het niet laten gaan. Met een kwade grom zette ze haar tanden in het beest en beet hard dood. Het gekrijs werd gesmoord en het lichaam zwak, waarna ze wat ongelovig het losliet. De waterrat was dood.


Icarus flew too close to the sun
Should I stay or should I go? Rook2
but at least he flew
Terug naar boven Ga naar beneden
Stormflight
Member
Should I stay or should I go? DPKsfdL
Anonymous
523
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 31 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Stormflight
BerichtOnderwerp: Re: Should I stay or should I go?   Should I stay or should I go? Icon_minitimedo 24 dec 2020 - 12:35

Stormflight
Stormflight keek toe hoe Rookchirp de waterrat ging. Het was niet volledig vlekkeloos, maar Stormflight besloot om daar geen opmerking over te maken. Het leek hem voor de poot liggend dat iemand die zojuist haar vader had verloren zich nog niet volledig kon focussen op het jagen en hij vond het al heel wat van haar dat ze al zo snel haar taken wilde hervatten. “Goed gedaan,” sprak hij op een warme toon tegen haar, zijn blik naar de waterrat laten glijdend. Daar zou de Clan goed van kunnen eten vanavond. Misschien waren er nog een paar die ze konden vangen. “Zullen we de techniek eens omgekeerd doen? Jij bent diegene die de waterrat opjaagt en ik blijf hier zitten?” vroeg hij aan haar, zijn groene ogen op haar fixerend.OOC: Lmao, ik had hier al tien dagen geleden op gereageerd, maar blijkbaar was ik vergeten om op "quote" te drukken ipv edit hahahaha sorry voor het wachten
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Should I stay or should I go?
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory :: Stream-
Ga naar: