Changing tides 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Changing tides

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Palepaw
Member
Changing tides DPKsfdL
Butter
118
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 Moons ☀
Gender: She-cat ♀
Rank:
Palepaw
BerichtOnderwerp: Changing tides   Changing tides Icon_minitimezo 18 okt 2020 - 21:24

walk in the light
Het leven was interessant. De jonge Palekit had namelijk net iemand zien spelen met een mosballetje en aangezien het haar niet bekend voorkwam, of niet bekend genoeg, keek ze nu al een zeer lange tijd naar het aparte ding dat blijkbaar de halve Nursery door kon rollen. Haar kleine pootjes verplaatsten haar slanke lichaam in de richting van het balletje voordat ze er onhandig aan snuffelde. Hoe bewoog het, en hoe heette het? Onhandig gleden haar ogen naar een andere kitten toe, misschien had zij het antwoord. Palekit zwiepte kort haar staart in een poging om de aandacht te krijgen.

- Tidekit

Terug naar boven Ga naar beneden
Tidepool
Member
Changing tides BBTakD
Bunny
365
Actief
"Love recognizes no barriers"

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Tidepool
BerichtOnderwerp: Re: Changing tides   Changing tides Icon_minitimevr 6 nov 2020 - 20:58

Tidekit speelde niet heel vaak met mosballetjes, omdat ze het heel vervelend vond dat het ding altijd een totaal andere richting uitvloog dan ze verwacht of bedoeld had. Sommige kittens leken het net te kunnen controleren, maar dat snapte ze niet zo goed. Vandaag had ze zich uit verveling er nog maar eens aangezet, en opnieuw merkte ze dat de bal helemaal niet mee wou werken met haar. Het ding vloog helemaal naar de andere kant en gefrustreerd liep Tidekit er maar weer met onhandige pootstappen naar toe. Halverwege viel ze even omver, maar dat stoorde haar niet per se. Het zorgde er echter wél voor dat ze net te traag was en een jongere kitten haar bal al aan het besnuffelen was. Tidekit was echter wel tamelijk territoriaal en met onhandige pootjes griste ze de bal weg van de jongere kitten, al sloeg ze die daar bijna met haar voorpootjes in haar gezicht omdat schatten haar sterkste punt niet was. Oops.
Terug naar boven Ga naar beneden
Palepaw
Member
Changing tides DPKsfdL
Butter
118
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 Moons ☀
Gender: She-cat ♀
Rank:
Palepaw
BerichtOnderwerp: Re: Changing tides   Changing tides Icon_minitimezo 8 nov 2020 - 21:48

walk in the light
De jonge kitten had geen kwade bedoelingen, ze had enkel nog nooit met een mosballetje kunnen spelen en daardoor het aparte ding willen bekijken. Het was anders dan het losse mos waarvan nesten werden gemaakt. Het leek nog steeds wel zacht, alleen iemand was in staat geweest om er een speeltje van te maken waar een kitten zich een poos mee zou kunnen vermaken. De roodbruine kitten die ze er meer had zien spelen kwam er nu ook aan en gritste de mosbal weg van haar waardoor de kleine flamepoint van schrik achteruit tuimelde en met een koprol omviel. Even knipperde Palekit met haar blauwe ogen, zeker omdat de voorpoten van de ander bijna in haar gezicht waren belandt. Haar adem hield ze kort in voordat ze het uitblies en verward naar de oudere kitten keek. Was er wat, had ze iets verkeerd gedaan? Ze had toch niks vernield?


Terug naar boven Ga naar beneden
 
Changing tides
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: