Siblingbond 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Siblingbond

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Siblingbond 19758610
Quinty
186
Actief
"Pure blood is no guarantee of virtue!"

CAT'S PROFILE
Age: 30 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Tunneler
Tomtitgaze
BerichtOnderwerp: Siblingbond   Siblingbond Icon_minitimedi 20 okt 2020 - 22:19

Met pijn in zijn hart had hij zijn zus moeten zien vertrekken. Natuurlijk wist hij dat het noodzakelijk was, ze moest haar taken doen als Medicine Cat van Windclan en hij snapte ook dat Shadowclan het lastiger had, aangezien ze wel de apprentices hadden, maar geen voltrainde Medicine Cat. Hij was trots op haar, natuurlijk, maar vond 't ook niet prettig om weer gescheiden te zijn van haar. De tabby kater klom omhoog, in de richting van de vier grote bomen. Nog niet zo heel erg lang geleden was hij hier ook al geweest, toen met de volle maan hoog. Nu was hij hier om een hele andere reden. Zijn gifgroene ogen gleden over het landschap heen en hij zuchtte eventjes, waarna hij droog hoestte en slikte. Routnose had zelf gezegd dat hij voor de rest van zijn leven last zou houden van zijn keel sinds die dag, maar hij had er inmiddels aardig mee leren leven. De kater keek omhoog, in de richting van de zon die inmiddels hoog aan de hemel stond. Die betekende echter niet dat 't warm was. Nee, de wind was koud en kil en probeerde onder zijn dichter, korte vacht te kruipen.
Eenmaal bij de Fourtrees keek hij om zich heen en zuchtte zachtjes. Routnose was er nog niet, hopelijk was ze niet te laat voor haar afspraak. Tomtitgaze ging zitten, met zijn neus in de wind, zodat hij meteen zou merken als ze eraan zou komen. Hij had haar gemist, ondanks dat het nog niet eens zo heel lang geleden was dat ze was vertrokken. De kater knipperde sloom met zijn ogen, voordat hij zijn kopje schudde en zich uitrekte.

[First Routnose]


Siblingbond Tomtitos
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Routnose
Catministrator
Siblingbond BXcdW76
Kip
3156
Actief
★You are, I think, an evening star.
The fairest of all stars

CAT'S PROFILE
Age: ❀30 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Routnose
BerichtOnderwerp: Re: Siblingbond   Siblingbond Icon_minitimema 26 okt 2020 - 22:49

Siblingbond D9qgc1k-83b9005e-2a8d-4efb-b704-863d970e9e81

Ze wist inmiddels wel een beetje hoe Acornstar was. En hoewel ze waardeerde dat hij zich zorgen om haar maakte, vond ze het ergens vervelend dat hij haar zo in de gaten hield. Natuurlijk begreep ze het, zeker na wat Shadowclan was overkomen, en het was ook simpelweg logisch dat ze niet altijd gezellig even een theekransje bij Windclan vriendjes kon doen... Maar ze miste haar clan, haar vrienden, haar broer. Voor de laatste had ze een uitzondering gemaakt, voor een deel ook omdat ze wist dat hij haar niet graag uit het oog verloor. Ze plaagde hem er vaak mee, maar ergens was ze zelf niet anders. Daarom ook dat ze zo naar Fourtrees haastte, een beetje laat omdat de training was uitgelopen. Eenmaal daar nam ze niet de moeite om hem netjes te begroeten, meteen stapte ze op hem af en drukte vol overgave haar kopje tegen zijn borst. Zijn geur was zo bekend, zo rustgevend terwijl ze haar neus door zijn vacht heen wreef. Ze voelde zich alsof ze ieder moment in tranen uit kon barsten. Alles met Amberstorm en arme, kleine Gorskit vrat haar op van binnen. Misschien nog wel meer omdat ze het hem nooit zou kunnen vertellen, omdat ze het niemand ooit zou kunnen vertellen. En nu zat ze ook nog eens in een heel andere clan, zo ver van iedereen. Het deed pijn. Soms wilde ze gewoon naar huis. "Hey Tommy," murmelde ze.


It is both a blessing and a curse
Siblingbond Routnoseonderschrift
to feel everything so very deeply

hey you:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Siblingbond
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: