[halloween event] Our long bygone burdens 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 [halloween event] Our long bygone burdens

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Blazesong
Deputy
[halloween event] Our long bygone burdens Screenshot_20201013-234928_WhatsApp
Sannemander
220
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Blazesong
BerichtOnderwerp: [halloween event] Our long bygone burdens   [halloween event] Our long bygone burdens Icon_minitimewo 21 okt 2020 - 16:45


[halloween event] Our long bygone burdens D9twvsx-bcada050-8baf-44e0-8cfe-617798a8be9e.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOiIsImlzcyI6InVybjphcHA6Iiwib2JqIjpbW3sicGF0aCI6IlwvZlwvMWQ5MDU5ZGUtZmZjNC00NDc5LTlmY2YtMDM5NzJhNTNhYjcyXC9kOXR3dnN4LWJjYWRhMDUwLThiYWYtNDRlMC04Y2ZlLTYxNzc5OGE4YmU5ZS5naWYifV1dLCJhdWQiOlsidXJuOnNlcnZpY2U6ZmlsZS5kb3dubG9hZCJdfQ
My fire is starved of oxygen
.............................................................................
N
iet willende andere wakker te doen laten worden was de kater zo zachtjes mogelijk de warrior's den in geslopen. Zich nog goed herinnerend hoe hij ooit zijn zus had aangesproken op haar luide stappen zou het alleen maar hypocriet van hem zijn hetzelfde gedrag te vertonen. Wel een uniek moment was het, het was niet vaak dat de warriors den zo vol was zodra hij ging slapen. Vaker dan niet was de den nog niet eens half vol zodra hij besloot het een dag te noemen. Maar de laatste tijd was het lastiger voor de kater zijn rust te vinden, duurde het langer voor zijn lichaam het toe liet in te storten. Noem het gewenning, noem het stress, één ding was het in ieder geval zeker. Zeer triest.

Met een zwaarder gewicht als de dag ervoor, zo leek het, liet de kater zich dan toch eindelijk  in zijn nest vallen. Probeerde hij zijn spieren te  laten ontspannen en het niets wat zijn slaap gewoonlijk was te verwelkomen. Een prachtig gevoel was het, het niets. Niks om waar te nemen, niks om over na te denken, enkel en alleen rust. Geen prikkels enkel het mooie gevoel van niks.

.............................................................................
A flicker in the howling wind[halloween event] Our long bygone burdens D9gqnbs-b5b99fd3-2090-45cb-a495-6244c63539b3.png?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOiIsImlzcyI6InVybjphcHA6Iiwib2JqIjpbW3sicGF0aCI6IlwvZlwvZTdkYzZiNDEtZjcwOS00M2VkLTk0N2UtM2RhZTQ5OWUyNzRkXC9kOWdxbmJzLWI1Yjk5ZmQzLTIwOTAtNDVjYi1hNDk1LTYyNDRjNjM1MzliMy5wbmcifV1dLCJhdWQiOlsidXJuOnNlcnZpY2U6ZmlsZS5kb3dubG9hZCJdfQ
[halloween event] Our long bygone burdens Blaze_19
[Blazesong is not to be disturbed. Currently sleeping.]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Whitelion
Dark forest
[halloween event] Our long bygone burdens BBTakD
Bunny
2038
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 70 moons // Ageless
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Whitelion
BerichtOnderwerp: Re: [halloween event] Our long bygone burdens   [halloween event] Our long bygone burdens Icon_minitimedo 22 okt 2020 - 13:45

Het was een donkere open plek waarop hij zat toen de kater langzaamaan in slaap viel en de droomwereld inkwam. Desondanks lagen er lange schaduwen over het droge gras; en in de verte leek je net het gekraak van een vers vuur te kunnen horen. Whitelion zat met rechte rug in het midden van de open plek, met bijna lichtgevende tweekleurige blik en een witte vacht die het weinig licht reflecteerde. Hij wachtte tot Blazesong zijn ogen open zou doen; en dan zou in deze maanloze nacht het vuur steeds dichterbij kruipen, alsof het op hen joeg. Het zou hen verslinden, als ze dat zouden toelaten. De grote kater sprak geen woord; hij liet de vlammen aan zijn poten likken en keek toe hoe het ijskoude vuur hetzelfde deed bij de Windclan deputy.


[halloween event] Our long bygone burdens BBTWvM
::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[halloween event] Our long bygone burdens
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: StarClan territory :: StarClan :: Dark Forest-
Ga naar: