Soaring like a feather 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Soaring like a feather

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Sunflower
Member
Soaring like a feather Avatar_0379086772d6_128
25
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 65 moons young
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Sunflower
BerichtOnderwerp: Soaring like a feather   Soaring like a feather Icon_minitimewo 4 nov 2020 - 15:54

Haar kinderen groeide snel, als kool waren ze. Zo groot en sterk al, en energiek! Phoei. Soms was het haar toch even wat te druk in de nursury met haar dondersteentjes. Daarbij hielp het niet dat ze niet de enige queen daar was. Het was als een ontploffing met al die nestjes toen. Ze was dus snel uit de den getrokken toen ze de kans kreeg om een frisse neus te halen. Eventjes rust en eventjes de benen strekken. Haar amber gekleurde ogen gleden door het kamp en een kil briesje streek door haar dikke nekpluis heen. Hoewel ze niet perse naar iemand op zoek was, gingen haar ogen indirect meteen naar de leaders den. Acornstar.. ze had hem al een tijdje niet gesproken. Ze had het gevoel dat hij zichzelf ook niet helemaal was en dat ze daarom ook een beetje uit de buurt bleef. Toch miste ze hem als oude vriend naast haar zijde. Ze besloot eventjes bij hem te gaan kijken, om ook te checken als alles wel oke met hem ging. De she-cat stak haar kopje voorzichtig naar binnen en zag al gauw de oude brombeer liggen. ''Hey Acorn,'' Sprak ze rustig en warmpjes. ''Mag ik binnen komen?'' Vroeg ze hem.


Soaring like a feather Ddayzu10
Soaring like a feather Sunflo13
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Acornstar
Clanleader
Soaring like a feather DPKsfdL
Cynthia
3140
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 90 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Re: Soaring like a feather   Soaring like a feather Icon_minitimevr 6 nov 2020 - 18:25

Acornstar
If you are strong, you'll find responsibility, Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Hij had een vrij onrustige nacht gehad. Hij had voor een keer weer een poging gedaan om in slaap te vallen, maar zonder ook maar iets van succes. Dus na een tijdje had hij het maar gewoon opgegeven en was hij het kamp uit gegaan om een tijdje later op de dag weer terug te keren en weer in zijn nest te kruipen. Want ondanks dat hij niet in slaap kon vallen voelde hij zich toch uitgeput. Hij lag dan ook met zijn ogen gesloten in zijn nest, maar hij sliep niet. Een nog onaangetaste muis lag naast zijn nest. Een van de apprentices had het gebracht, maar echt honger had hij niet, dus hij had het aan de kant geschoven. Misschien voor wanneer Airwisp en Adderkit terug waren, dan konden die het misschien eten. Een bekende stem kwam de den binnen en hij opende zijn ogen voor een stukje om de kop van Sunflower te zien. "Tuurlijk," Sprak hij en schraapte zijn keel iets om hopelijk de irritatie daar wat weg te krijgen. "Is er iets?" Meestal kwamen katten hier alleen naar binnen als ze iets van hem moesten.


If you are strong, you'll find responsibility
Soaring like a feather 38cVMP
Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Soaring like a feather
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Leaders den-
Ga naar: