Riverclan Ceremony [11-06] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Riverclan Ceremony [11-06]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Crystalstar
Clanleader
Riverclan Ceremony [11-06] August10
Bo3
688
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 51 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Crystalstar
BerichtOnderwerp: Riverclan Ceremony [11-06]    Riverclan Ceremony [11-06] Icon_minitimevr 6 nov 2020 - 22:15

De zwakte in haar poten irriteerde haar mateloos, ze had te lang in het comfortabele nest voor zich laten zorgen met Smokegaze die haar eten bracht en niets anders te doen dan op haar drie dochters letten. Toen Crystalstar twee dagen geleden voor haar eerste wandeling sinds de bevalling het kamp uit was gegaan, had ze gemerkt dat die rust haar nog meer verzwakt had dan de gebeurtenis zelf. Nu voelde ze zich nog steeds zwakker dan gewoonlijk, maar ze moest er weer zijn voor haar clan. Blueflower had het goed gedaan in haar afwezigheid, maar zij bleef leader.

”Alle katten die oud genoeg zijn om hun eigen vis te vangen; verzamel je voor een ceremonie.” Sprak de kattin terwijl ze haar blik even naar de Nursery liet schieten, ze was bezorgd om de drie. Ze wist dat de queens goed op ze zouden letten, en toch schoten de herinneringen aan Crabkit en Ravenkit door haar kop: Dat mocht nooit gebeuren. De meesten van de katten die zich nu op de open plek verzamelden hadden haar al een tijdje niet van dichtbij kunnen zien: Ze had erop gestaan dat er niet te veel anderen kwamen kijken. Ze wilde dat Tearkit, Thistlekit en Mousekit als gewone kittens behandeld zouden worden.  

”Ten eerste is het tijd voor de benoeming van een nieuwe Apprentice.” Verkondigde de Leader. ”Nippykit, Vanwege ziekte ben je iets later dan je broertjes en zusjes. Maar nu je helemaal opgeknapt bent, weet ik zeker dat je het goed zult doen en dat de clan kan vertrouwen op je diensten als apprentice. Daarom benoem ik jou tot Nippypaw, en je zult getraind wordend door Brimstone.” Normaal gesproken zou ze van de verhoging af zijn gesprongen om de nieuwe apprentice te groeten, maar ze vertrouwde haar eigen stabiliteit nog niet genoeg. En op haar bek gaan voor de hele clan was niet bepaald haar stijl.

Er moest nog iemand benoemd worden, besefte Crystalstar plotseling: Ze zou dus toch naar beneden moeten. ”Whitepaw, Kom naar voren.” Voorzichtig daalde ze de heuvel af, totdat ze vlak voor de apprentice stond. ”Whitepaw, jij hebt je training voltooid en laten zien dat je er klaar voor bent om Warrior te worden. Ik roep onze voorouders aan om neer te kijken op deze apprentice. Whitepaw, beloof jij de warrior code in ere te houden en Riverclan te beschermen met je leven?” Ze wachtte op zijn instemmende antwoord en vervolgde toen: ”Dan benoem ik je tot Whitewalker.”

De rest van haar taken was deze keer gelukkig simpel: Een aantal apprentices had nieuwe mentoren nodig. Met een ietwat vermoeide stem vervolgde Crystalstar: ”Dan zijn er vijf apprentices die vandaag een nieuwe mentor krijgen: Honorpaw zal worden getraind door Appleseed, Heatherpaw door Sunlight, Heatherpaw door Lilypool, Heatherpaw door Dreamdust-..” Met samengeknepen ogen liet ze de woorden nog eens door haar kop gaan Heatherpaw, Heatherpaw, Heatherpaw. Moest dit nou echt nu? Ze herhaalde haar woorden, maar keek deze keer uitdrukkelijk iedere Heatherpaw even aan. ”En als laatste: Snailpaw zal worden getraind door Mistflower.”

”En als laatste de reden dat jullie mij de afgelopen dagen niet in jullie midden hebben aangetroffen: Riverclan heeft mij en de clan drie dochters geschonken. Tearkit, Thistlekit en Mousekit zijn gezond ter wereld gekomen en maken het goed.” De zakelijkheid verliet haar stem nauwelijks toen ze het over haar dochters had, maar toch verzachtte haar blik even terwijl ze naar de Nursery keek.

”May the river provide.

Lijstje:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Snailpaw
Member
Riverclan Ceremony [11-06] 8QSDzLh
Beertje
29
Actief
boopalarious

CAT'S PROFILE
Age: ♦ 9 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Snailpaw
BerichtOnderwerp: Re: Riverclan Ceremony [11-06]    Riverclan Ceremony [11-06] Icon_minitimeza 7 nov 2020 - 11:03

INCAPABLE OF MAKING ALRIGHT DECISIONS
De donkere kattin was best wel zenuwachtig. Vandaag ging ze een nieuwe mentor krijgen. Hopelijk geen al te actieve of strenge, zodat ze soms wel wat vrij mocht nemen. De ceremonie ging zijn gangetje en ook zij riep Nippypaws nieuwe naam. En dan kreeg zij uiteindelijk haar mentor. Mistflower! Wauw! Snailpaw wandelde naar voren. Haar ogen twinkelden terwijl ze zachtjes het neusje van Mist aanraakte. Mistflower was echt een super leuke, gerespecteerde warrior. Hopelijk konden ze het goed met elkaar vinden. Snailpaw ging weer zitten. Ze was de laatste geweest, maar er was nog een mededeling voor de kittens van Crystalstar. "Gefeliciteerd," miauwde ze naar de leidster. Haar stem was zacht, misschien ging het wel op in de andere felicitaties, maar ze had het toch maar gezegd.


My condolences  VatHwjL
I am this fiery snail crawling home .
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Smokegaze
Member
Riverclan Ceremony [11-06] 6GDhOSI
Nathalie
1241
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 50 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Smokegaze
BerichtOnderwerp: Re: Riverclan Ceremony [11-06]    Riverclan Ceremony [11-06] Icon_minitimedi 10 nov 2020 - 10:45


Zijn hart was gevuld met warmte en geluk, bezorgdheid en liefde nu de grote tom zichzelf vader mocht noemen. Een trotse en gelukkige vader en een met liefde gevulde partner. Crystalstar was zijn partner en nu zij weer op krachten was gekomen, ging het leven voor haar als leider voor. Toch was ze ook een liefdevolle moeder die vooral tijdens de eerste quarter moons nauwelijks van haar jongen af te wijken was. Smokegaze had haar er van verzekerd bij de kittens te blijven, wanneer zij haar taken als Riverclan leider vervulde. Het was niet niks om leider en queen te zijn. Smokegaze gaf zijn drie jongen liefkozende likjes over hun kopjes terwijl Crystalstar buiten de nursery een ceremonie hield. Hij luisterde mee, maar voegde zich niet bij de rest van de clan. Zijn taken als warrior waren op een lager pitje beland, nu hij zich als vader over zijn jongen ontvermde. Hij zou het ook niet anders willen.

”En als laatste de reden dat jullie mij de afgelopen dagen niet in jullie midden hebben aangetroffen: Riverclan heeft mij en de clan drie dochters geschonken. Tearkit, Thistlekit en Mousekit zijn gezond ter wereld gekomen en maken het goed.”
"En jullie zullen de clan trots maken," snorde hij zachtjes tegen zijn jongen.


Riverclan Ceremony [11-06] YeIsY95
Riverclan Ceremony [11-06] PS18GM0
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Honorpaw
Member
Riverclan Ceremony [11-06] Honor2
Butter
426
Actief
"Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is to always try one more time."

CAT'S PROFILE
Age: 9 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Honorpaw
BerichtOnderwerp: Re: Riverclan Ceremony [11-06]    Riverclan Ceremony [11-06] Icon_minitimewo 18 nov 2020 - 19:29

If you want to be a hero,
you need to have dreams and honor.
Honorpaw mocht dan iets van een pauze hebben in haar taken maar dat betekende niet dat ze helemaal niets deed of geen mentor nodig had die haar verder kon begeleiden op het pad dat door Starclan voor haar was gekozen. Ergens hoopte ze ooit dat ze haar vader trots zou kunnen maken, dat hij net zoveel van haar zou gaan houden als hij van Chivysniff deed, uiteindelijk. Wellicht liep hij dan niet meer naast haar schouder, hier in Riverclan maar hij zou toch wel vanuit Starclan naar haar kijken? Als hij daar tijd voor had tenminste. Het was tijd voor een ceremonie en het was ergens dan ook een verrassing dat ze een Mentor kreeg, en wat voor een mentor! Appleseed was de kater geweest waarbij ze had geschuild toen het duidelijk was geworden dat haar vader niet meer leefde en hij was de partner van de pas benoemde Deputy. De jonge kattin stapte onhandig op de kater af en drukte in een stil gebaar haar neus tegen hem aan. 'Appleseed? Wat is het plan?' Immers had ze geen flauw idee of hij een bepaalde insteek had die ze zou moeten volgen. Daarnaast had ze natuurlijk die ene Moon vrij van haar Apprentice taken of grotendeels vrij want nog steeds deed ze haar best om de Clan wat te geven.

words: 221 | tag: Appleseed


Riverclan Ceremony [11-06] Honors13
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Riverclan Ceremony [11-06]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan camp-
Ga naar: