If I could fall into the sky 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -10 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 If I could fall into the sky

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
If I could fall into the sky DPKsfdL
Anonymous
523
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 31 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Stormflight
BerichtOnderwerp: If I could fall into the sky   If I could fall into the sky Icon_minitimezo 8 nov 2020 - 16:40

Stormflight
Het begon langzaamaan te schemeren en hoewel Stormflight al sinds de ochtendgloren aan het jagen was, voelde hij zich niet heel erg moe. Misschien kwam dat ook wel omdat het vaker wachten was dan dat hij effectief op iets kon jagen. Nu Leafbare er langzaamaan aan begon te komen, viel het steeds vaker voor dat hij met minder prooi terugkeerde naar het kamp. Dat kon een frustrerend gegeven zijn, maar het gaf hem wel rust dat hij dikwijls Clanmates terug zag keren naar het kamp met voldoende prooi voor heel de Clan om nog een dag vooruit te kunnen. Hij wist dat die tijden binnenkort wel anders zouden zijn, maar daar wilde hij zich voorlopig nog even niet op focussen. Zijn blik gleed naar de hemel die inmiddels alle kleuren aan begon te nemen en een glimlach gleed om zijn lippen toen hij de zon van zijn hoogste punt traag naar beneden zag zakken. Het waren momenten zoals deze dat hij even kon onderbreken waar hij mee bezig was zodat hij de pracht en praal van zijn eigen territorium in stilte kon bewonderen. Alhoewel, in stilte… Stormflight trok kort met zijn oortje toen hij een geluid naast zich hoorde en zijn blik gleed naar opzij, waar hij een Clanmate niet veel later tevoorschijn zag komen. Eentje die hij kende. “Appleseed,” zei Stormflight op een vriendelijke toon, waarna hij naar de kater knikte en zijn blik weer kort naar de lucht liet glijden. “Hoe is het met je?”
@Appleseed
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
If I could fall into the sky
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory-
Ga naar: