Deep Secrets that she keeps inside 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Deep Secrets that she keeps inside

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Deep Secrets that she keeps inside Giphy
Ema
49
Actief
I may not be able to see in the dark
But I can see in the beautiful light
And what I saw
was the true you

CAT'S PROFILE
Age: ❁ 18 moons ❁
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Salmonsight
BerichtOnderwerp: Deep Secrets that she keeps inside   Deep Secrets that she keeps inside Icon_minitimema 9 nov 2020 - 15:11


Het was ietsjes donkerder dan vroeger, maar nog net genoeg om goed te kunnen zien. En in geval dat het zou beginnen regenen, had ze haar andere zintuigen zoals reukzin, gehoor en voelen wat beter uitgeoefend zodat ze haar weg toch nog terug zou kunnen vinden, maar toch wilde ze het liefst dat het weertje goed bleef. Niet noodzakelijk zonnig, maar liefst geen stortbui. De lichtbruine poes stapte verder tegen de wind in, opweg naar de Fourtrees omdat die plek best wel gezellig was. Het was ook een belangrijke plek, een soort van unie en vredesplek tussen alle Clans. Het was ook best wel belangrijk voor haar diep vanbinnen. Omdat ze wist dat deze plek geen vijandschap droeg en het was een fijn gevoel om in een vriendelijk gebied te zijn. Misschien kon de warrior hier wel iemand ontmoeten en een vriend maken.


+Thawrage


Deep Secrets that she keeps inside Salmon11
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Thawrage
Member
Deep Secrets that she keeps inside DPKsfdL
Anonymous
73
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 17 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Tunneler
Thawrage
BerichtOnderwerp: Re: Deep Secrets that she keeps inside   Deep Secrets that she keeps inside Icon_minitimedo 12 nov 2020 - 17:17

Thawrage wierp een norse blik in de richting van de apprentice die nog altijd niet de hint leek te begrijpen en ook niet aan het luisteren was naar wat hij zei. De apprentice leek steeds nerveuzer te worden onder zijn blik, maar dat liet Thawrage koud. “Je bent nog niet klaar voor je final assesment. Ik denk dat dat wel duidelijk is,” zei Thawrage na een korte stilte op een koude toon en hij keerde de verloren lijkende apprentice de rug toe. StarClan, waarom moest hij per se deze training doen? Hij had ermee ingestemd om een test te doen bij de apprentice, maar als hij had geweten dat hij zo’n ramp was, dan had hij het aan iemand anders overgelaten. Thawrage zag dat de apprentice met zakkende oortjes terugliep naar het kamp, maar hij voelde geen spijt over de woorden die hij had gesproken. Als de apprentice dit niet eens aan kon, dan was er geen blik als warrior voor hem in de Clan. Thawrage onderdrukte zijn frustratie en liep naar Fourtrees zodat hij hopelijk even alleen kon zijn. Hij had wel weer genoeg dwazen om zich heen gehad. De kater nam grote passen en daarom duurde het dan ook niet lang eer dat hij bij Fourtrees was, waar hij zowel de grote eiken bomen geen blik waardig keurde als de RiverClanner die erbij in de buurt was. Hij bewoog enkel zijn oortjes in haar richting ten teken dat hij haar had opgemerkt, maar voor de rest hield hij zijn blik strak vooruit. Als hij ergens geen zin in had, dan was het wel gezellig gaan zitten doen tegen dwazen die niet in zijn Clan zaten.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken Online
Deep Secrets that she keeps inside Giphy
Ema
49
Actief
I may not be able to see in the dark
But I can see in the beautiful light
And what I saw
was the true you

CAT'S PROFILE
Age: ❁ 18 moons ❁
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Salmonsight
BerichtOnderwerp: Re: Deep Secrets that she keeps inside   Deep Secrets that she keeps inside Icon_minitimedo 12 nov 2020 - 20:14


De kattin keek naar boven, waar de takken nog steeds in beeld waren en het leek wel alsof ze haar beschermden. Ze voelde zich zo klein tegenover de grote, uitstekende takken en die grote rots in het midden, maar toch voelde ze zich heel erg beschermd hier. Haar reukzin had wel een andere geur opgevangen dan de normale bos- en frisse lucht geuren. Er was een andere kat, een windclanner om precies te zijn. De lichtbruine kattin richtte haar blik richting waar de geur vandaan kwam en zag vaag een andere kat daar staan. Rustig bleef ze staan waar ze stond, maar ze besloot hem een knikje terug te zenden zodat hij zich niet genegeerd zou voelen. Veel zei ze niet. Veel hoefde ze ook niet. Ze voelde zich al minder eenzaam als ze aandachtig naar beiden hun ademhalingen luisterde.


Deep Secrets that she keeps inside Salmon11
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Thawrage
Member
Deep Secrets that she keeps inside DPKsfdL
Anonymous
73
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 17 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Tunneler
Thawrage
BerichtOnderwerp: Re: Deep Secrets that she keeps inside   Deep Secrets that she keeps inside Icon_minitimewo 18 nov 2020 - 16:14

Thawrage deed net alsof hij het knikje van de visvreter niet had gezien en richtte zijn blik stoïcijns naar voren. Waarom moest het dan ook steeds zo zijn dat als hij naar een bepaalde plek ging om alleen te zijn, dat er dan weer andere katten waren? Gelukkig was deze kattin stil en hoefde ze de stilte niet te verbreken met onnodige anekdotes waar Thawrage toch geen behoefte aan had om naar te luisteren. Ze leek stil te blijven en dat vond Thawrage prima. Zijn blik gleed naar voren en hij nam de rots voor hem kort in zich op. Hij had nooit een specifieke interesse voor de leiderspositie gehad en ook nu hij naar de rots keek, snapte hij niet waarom katten soms spontaan de rillingen kregen als ze naar die rots keken. Alsof een groep dode katten echt het verschil konden maken tussen leven en dood. Hij geloofde niet in StarClan en hij wist dat dat een opinie was die niet bepaald populair was bij de rest van de katten die in zijn Clan zaten, maar ook dat kon hem eigenlijk vrij weinig schelen.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken Online
 
Deep Secrets that she keeps inside
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: