F̸̨̯̋͘ă̸̟̊m̴͍͠i̷̠̽̓l̷͈̄y̶̠̻̾͠ 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 F̸̨̯̋͘ă̸̟̊m̴͍͠i̷̠̽̓l̷͈̄y̶̠̻̾͠

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Indra
Member
F̸̨̯̋͘ă̸̟̊m̴͍͠i̷̠̽̓l̷͈̄y̶̠̻̾͠ BBTakD
Bunny
1497
Actief
She was a storm, begging to be understood in a world that loves sunny days.

CAT'S PROFILE
Age: 50 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Member
Indra
BerichtOnderwerp: F̸̨̯̋͘ă̸̟̊m̴͍͠i̷̠̽̓l̷͈̄y̶̠̻̾͠   F̸̨̯̋͘ă̸̟̊m̴͍͠i̷̠̽̓l̷͈̄y̶̠̻̾͠ Icon_minitimedi 10 nov 2020 - 22:17

Amberstorm sliep amper - maar dat was niet nieuw. Wat wél nieuw was, was dat ze.. Niets te doen had. Niets anders dan verzuipen in haar eigen hoofd. Maar ze verdiende dit, nietwaar? Dit was haar straf. Haar Dark Forest terwijl ze nog leefde. En het enige goede dat ze had, was dat ze kon toekijken. Dat ze van op veilige afstand naar haar kittens kon kijken, naar Windclan kon kijken, en kon zien hoe veel beter het met hen beiden ging nu zij niet meer verantwoordelijk was. Nu de clan en haar kittens in competente poten waren. De bruine tabby slikte moeizaam. Ze zat in een hoekje van het camp, groene blik op het zand onder haar poten gericht. Haar poten waren vol oude krabwondjes; van hoe ze keer op keer tevergeefs probeerde haar poten schoon te krijgen, starclanverdomme, maar het bloed van Gorsekit leek eeuwig op haar geplakt. Haar korte bruine vacht was dof en warrig en ze was duidelijk vermagerd. Maar de jonge elder at amper, hoe zeer haar maag ook gromde. Ze was het niet waard. Dat eten zou zo veel goeds kunnen doen - en zij was een monster, dus waarom zou zij dat dan verdienen? Nee, de eeuwigdurende pijn in haar maag was enkel de zoveelste straf. Ze verdiende dit.

+ Falconpaw


F̸̨̯̋͘ă̸̟̊m̴͍͠i̷̠̽̓l̷͈̄y̶̠̻̾͠ WpFgCIB
F̸̨̯̋͘ă̸̟̊m̴͍͠i̷̠̽̓l̷͈̄y̶̠̻̾͠ 2gxnp75
Terug naar boven Ga naar beneden
 
F̸̨̯̋͘ă̸̟̊m̴͍͠i̷̠̽̓l̷͈̄y̶̠̻̾͠
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: