All the adventures 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 All the adventures

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
BerichtOnderwerp: All the adventures    All the adventures Icon_minitimedo 12 nov 2020 - 7:39

Mistkit zat een bolletje mos achterna. Ze had hem bijna... En ze viel. Mistkit wou zich het liefst verstoppen in haar moeders vacht ze schaamde zich alle andere kittens waren bezig met andere dingen, maar ze dacht de kittens het wel zagen. Mama? Denk jij dat ik ooit goede moorruner zou zijn?
+@Goldmoon


Laatst aangepast door Mistkit. op do 12 nov 2020 - 17:42; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Dreamdust
Member
All the adventures Original
✮ Michelle ✮
289
Actief
I am not ruined. I am ruination.

CAT'S PROFILE
Age: ✮ 17 moons ✮
Gender: She-cat ♀
Rank: Young-Warrior
Dreamdust
BerichtOnderwerp: Re: All the adventures    All the adventures Icon_minitimedo 12 nov 2020 - 13:00

Beste Moonwolf,

Gezien je nog niet geaccepteerd bent in Windclan mag je nog geen posts maken op het clangebied. Mijn mede admin Routnose heeft je een prive bericht gestuurd (kan je bovenaan rechts in het menu zien) met informatie en hulp om te starten op het forum! Graag zou ik je verzoeken om daar even naar te kijken voor je verder gaat in de rpg!

met vriendelijke groet
DreamdustThe world seemed suddenly large again.
I wasn't sure I liked it.

Terug naar boven Ga naar beneden
Goldmoon
Member
All the adventures DPKsfdL
17
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Goldmoon
BerichtOnderwerp: Re: All the adventures    All the adventures Icon_minitimedo 12 nov 2020 - 20:59

Sommige Queens hadden meer dan 1 kit, maar eerlijk gezegd had Goldmoon al haar pootjes vol met haar enige kitten die ze samen met Scarface vorige maan had gebaard. Ze was trots op haar dochtertje en keek toe hoe ze achter een mosbal aan zat en uiteindelijk viel. De vraag van haar jong zorgde voor een zacht gesnor in haar keel. 'Zolang je hard werkt zodra je eenmaal Apprentice bent zul je vast net zo snel als je vader worden en een goede Moor runner worden.' miauwde ze en boog zich zo ver uit het nest dat ze een ferme lik tussen Mistkits oren over haar kopje likte. Ze was verlegen en ondanks haar avontuurlijke pogingen. 'Waarom vraag je een andere kitten niet om mee te spelen?' vroeg ze vriendelijk en reikte naar het verdwaalde mosballetje en haakte er haar nagel aan om het terug naar haar dochter te brengen. Ze wist van Scarface pleeg kittens af, maar vond het juist leuk dat hij zich voor hen op kwam en ze onder zijn poten had genomen. Haar blik zochten even naar de twee kittens, maar ze waren misschien buiten. Haar blik ging weer naar Mistkit terwijl ze afwachten op haar reactie.
Terug naar boven Ga naar beneden
BerichtOnderwerp: Re: All the adventures    All the adventures Icon_minitimevr 13 nov 2020 - 14:52

Mistkit knikte en liep verlegen naar een kitten toe.
Terug naar boven Ga naar beneden
BerichtOnderwerp: Re: All the adventures    All the adventures Icon_minitimeza 14 nov 2020 - 8:32

Mistkit zag de andere kittens buiten de Nursery spelen. Mistkit wou wel spelen, maar daar was ze te verlegen voor. Mistkit stond op en rekte zichzelf uit. Ze keek rond in de Nursery. Ze bedacht zich hoe het zou zijn als een apprentice of een warrior. Misschien zou ze deputy kunnen worden of zelfs leider. Mistkit draaide zich naar haar moeder om die zichzelf aan het wassen was. Ze wou een verhaal horen. Zachtjes, maar wel verstaanbaar vroeg ze: 'Mama kan je mij een verhaal vertellen?' Alsjeblieft... Ze keek haar moeder met hoopvolle oogjes aan. + @Goldmoon
Terug naar boven Ga naar beneden
Goldmoon
Member
All the adventures DPKsfdL
17
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Goldmoon
BerichtOnderwerp: Re: All the adventures    All the adventures Icon_minitimema 16 nov 2020 - 19:15

Dat kittens speelde was heel gewoon, maar soms had ze wel eens verlegen kittens. Of dit nu kwam omdat ze alleen waren? Nee vast niet. Goldmoon had wel eens een nest van 4 of meer ook wel eens een verlegen kit er tussen gezien, dus daar lag het niet aan. Ze haalde haar voorpoot over haar gezicht en likte er net aan toen het piepende stemmetje van haar dochtertje vragend om een verhaaltje. De zilveren poes opende haar fel gele oog die ze op Mistkit richten. Daarna liet ze haar voorpoot zakken en ging gemakkelijk liggen. Waarna ze uitnodigend met haar staart over de oortjes van haar kitten aaide. 'Goed, kom maar in het nest dan vertel ik je een verhaaltje.' miauwde ze erbij en wachten geduldig tot Mistkit het nest in geklommen zou zijn, als ze buiten het nest wilde blijven was dat ook goed. Op een dag scheen de zon zo warm boven het wind territorium dat alle planten verdort waren en de prooi zo schaars dat de clan gedwongen was om ergens anders hun prooi vandaan te halen.' begon Goldmoon en ze hield haar dochtertje scherp in het oog om haar reactie te pijlen.
Terug naar boven Ga naar beneden
BerichtOnderwerp: Re: All the adventures    All the adventures Icon_minitimema 16 nov 2020 - 19:21

Mistkit zette haar oren scherp om te luisteren wat haar moeder zou vertellen. (Een tijd waarin de zon zo hard scheen dat ze door te weinig prooi de Warrior code overtraden?) Ze luisterde enthousiast wat er zou gebeuren.
Terug naar boven Ga naar beneden
Goldmoon
Member
All the adventures DPKsfdL
17
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Goldmoon
BerichtOnderwerp: Re: All the adventures    All the adventures Icon_minitimema 16 nov 2020 - 19:41

Haat kitten draaide haar oortjes bij en luisterde met volle aandacht. 'We wilden de andere 3 clans niet laten merken hoe mager we waren geworden door dat we bijna geen prooi meer konden vinden op ons territorium door op hun territorium te gaan jagen, dus wilde onze leider van manen geleden dat we prooi gingen zoeken in de tweebeenschuren. Daar was altijd genoeg prooi te vinden.' vertelde ze verder en zag vanuit haar blikveld hoe er een kitten stond te luisteren midden in de ingang van de Nursery.
Terug naar boven Ga naar beneden
BerichtOnderwerp: Re: All the adventures    All the adventures Icon_minitimema 16 nov 2020 - 19:46

Mistkit's ogen sprankelde van nieuwsgierigheid.'En toen?', vroeg ze met een enthousiaste blik. Ze was nieuwsgierig naar wat er verder zou gebeuren.
Terug naar boven Ga naar beneden
Goldmoon
Member
All the adventures DPKsfdL
17
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Goldmoon
BerichtOnderwerp: Re: All the adventures    All the adventures Icon_minitimema 16 nov 2020 - 20:12

Mistkit vroeg wat er daarna gebeurde. 'Toen er een huntingpatrol van 10 katten richting de dichtstbijzijnde boerderij gestuurd werden liep ik als Apprentice met hen mee. De reis was lang en we vertrokken in de ochtend toen de dag nog het koelste was. Ik weet nog dat mijn pootjes nog onder de blaren zaten van het hete zand op ons territorium.' Miauwde ze en hield haar voorpoot op waar haar zwarte kussentjes vreemde witte vlekjes hadden. Sommige waren bijna zo groot als het zoolkussentje zelf. 'Kijk maar, zie je die witte vlekken? Daar hebben de blaren gezeten.' legde Goldmoon uit voor ze haar voorpoot weer terug trok. 'Maar ik wilde de Warriors niet laten merken dat ik pijn had dus verbeet ik de pijn en reisde verder mee met de patrol en toen we na een halve dag lopen eindelijk bij de boerderij aan kwamen...' De grijze poes bouwde de spanning even op. Er kwamen steeds meer kittens binnen om mee te luisteren.
Terug naar boven Ga naar beneden
BerichtOnderwerp: Re: All the adventures    All the adventures Icon_minitimema 16 nov 2020 - 20:19

Wow... Mistkit kon niet geloven dat het zo'n zware tocht was. Haar moeder had zelfs nog plekjes waar de blaren hadden gezeten. Mistkit had medelijden met haar moeder en hoopte dat ze nooit zelf op een zware reis moet gaan. Mistkit zag ook dat ze andere kittens er bij kwamen zitten. Ze was niet verrast haar moeder kon zulke goede verhalen vertellen. Ze keek haar moeder aan met de spanning om het vervolg te horen. Ze hoorde een kitten vragen wat er daarna gebeurde.
Terug naar boven Ga naar beneden
Goldmoon
Member
All the adventures DPKsfdL
17
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Goldmoon
BerichtOnderwerp: Re: All the adventures    All the adventures Icon_minitimedo 19 nov 2020 - 19:36

Het was altijd leuk als de kittens en de leerlingen kwamen luisteren als ze verhalen aan het vertellen was. Toen een van de andere kittens vroeg wat er daarna gebeurde keek ze de kitten even vriendelijk aan. 'Het was het heetste moment van de dag. Er werd besloten om even uit te rusten voor we de tweebeen schuur in zouden gaan. Maar toen we weer op pad gingen waren we bijna bij de schuur toen we honden hoorde blaffen. Het waren er wel 3! Grote kwijlende monsters op 4 poten. Met bekken vol doorn scherpe tanden.' vertelde ze bloedserieus. Dat was het ook, maar dat wilde ze de kittens goed inprenten. Je moest weg blijven uit de buurt van honden! 'We konden ons nog net op tijd in de bomen hijsen die rond de boerderij stonden. Hoewel wij als Windclan weinig met bomen te maken hebben was het dus extra moeilijk voor ons om tot op de onderste takken terecht te komen. Er waren twee katten die bijna terug vielen hebben onze clangenoten die al op de takken geklommen waren hielpen hen en met wat hulp van Starclan natuurlijk.' miauwde ze en zuchten even diepsloot haar ogen even voor ze hen weer opende. Het was een vreselijke ervaring geweest toen.
Terug naar boven Ga naar beneden
BerichtOnderwerp: Re: All the adventures    All the adventures Icon_minitimevr 20 nov 2020 - 7:25

Mistkit leefde mee met haar moeder ze had haar moeder nog nooit zo ernstig gezien. (Gelukkig maar dat de Starclan voor ons zorgt...) 'Er een vreselijke tocht!' Ze schudde. (Oeps hardop gezegd....) Ze probeerde de aandacht van haar af te schudden door te vragen: 'Hoe ging het verder hadden jullie gewonnen?' Mistkit schuifelde met haar poten. Nog steeds schaamde ze zich nog door het hardop (roepen nog wel...) van haar vraag.
Terug naar boven Ga naar beneden
Goldmoon
Member
All the adventures DPKsfdL
17
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Goldmoon
BerichtOnderwerp: Re: All the adventures    All the adventures Icon_minitimeza 21 nov 2020 - 22:09

Mistkit had hardop geroepen dat het een vreselijke tocht was. Daarop kon Goldmoon haar dochtertje enkel gelijk in geven en glimlachte zachtjes naar haar. De kittens naast haar hadden om gekeken naar de grijze kit, maar knikte enkel instemmend. Toen vroeg Mist of ze gewonnen hadden. 'Je moet onthouden dat grote honden niet te bevechten zijn als ze in een groep zijn. Zelfs alle clangenoten zouden het niet halen bij 3 honden. Het zijn wrede monsters die je vacht van je lijf plukken zoals wij onze vogel prooien plukken. Dus we moesten afwachten tot de tweebeen ze alle 3 terug riep en op sloot. We hebben daar een tijdje in de boom vast gezeten tussen de slap hangende boombladeren tot dat gebeurden.' waarschuwde ze de kittens en hield maar even achter dat honden je levend aan stukken zouden scheuren inplaatst van eerst doden en dan aan stukken zouden scheuren. Dat had ze ooit van haar mentor gehoord.
Terug naar boven Ga naar beneden
BerichtOnderwerp: Re: All the adventures    All the adventures Icon_minitimeza 21 nov 2020 - 23:47

Mistkit schudde. 'Brrr honden zijn enge beesten...' Ze vond honden rare dieren. Mistkit was blij dat haar moeder er geen wonden had over gehouden of dood was gegaan... (Nee dat zou nooit gebeurd zijn... Starclan was bij haar!) Mistkit zag de kittens weer vol verwachting kijken maar haar moeder. Een kitten vroeg of hoe het verder ging met Goldmoon' s reis. Mistkit likte snel haar vacht schoon en keek snel weer naar haar moeder. Toen iemand een vliegje achterna zat mepte Mistkit naar het vliegje en gebaarde de andere kitten om te kijken en te luisteren.
Terug naar boven Ga naar beneden
Goldmoon
Member
All the adventures DPKsfdL
17
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Goldmoon
BerichtOnderwerp: Re: All the adventures    All the adventures Icon_minitimezo 22 nov 2020 - 0:10

De kittens luisterde aandachtig en vroegen wat er daarna gebeurde, maar Mistkit liet een van de kittens weten dat ze het verhaal stoorde al zei ze het niet, maar mepte een vliegje weg die de andere kitten achterna zat. Ze grinnikte even toen ze dat zag. 'Toen de kust veilig was klommen wel half vallend naar beneden. Wij windclan katten zijn ook een klimmers, maar renners en tunnelers. Maar het was rustig en we konden met de hele patrol tot in de schuur komen.' miauwde ze en tikte even met haar staart over de oortjes van een ander kitten die even naar het vliegje keek die terug was gekomen. 'Daar hebben we naar hartenlust muizen kunnen vangen. Daar waren ze zo sloom en dik dat het leek alsof ze nog nooit een kat gezien hadden. Afgeladen met prooi wilde we weer terug naar het windclan territorium toe gaan.' vervolgde Goldmoon, maar daar stopte ze weer even om de spanning erin te houden.
Terug naar boven Ga naar beneden
BerichtOnderwerp: Re: All the adventures    All the adventures Icon_minitimezo 22 nov 2020 - 0:16

Mistkit was blij dat haar moeder overvloed aan prooi had, maar ze had medelijden dat haar moeder weer terug moest. Mistkit was toch blij met de prooi, maar als het ooit weer zo erg zou worden zou ze wel willen reizen voor zulke lekkere muizen. Ze wachtte heel even en vroeg: Wat gebeurde er toen jullie weer thuis waren?' Mistkit gaapte. (Ik ben nog niet moe...) Ze hield haar oogjes open.
Terug naar boven Ga naar beneden
Goldmoon
Member
All the adventures DPKsfdL
17
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Goldmoon
BerichtOnderwerp: Re: All the adventures    All the adventures Icon_minitimema 23 nov 2020 - 23:30

Elk kitten zuchten opgelucht en haar dochtertje was de eerst die haar mondje weer opende met een vraag, maar geeuwde daarna bijna direct. Ja het was een spannend verhaaltje, maar toch wist Goldmoon dat bijna en voor al de jongste onder de groep kittens wel weer zo dadelijk zouden gaan slapen. 'De hele clan was blij met de hoeveelheid prooi. We konden een klein feestje houden. Maar we wisten ook wel allemaal dat we nooit alle prooi tegelijk op zouden kunnen.' vertelde haar moeder en ze boog zich voorover en drukte haar neus even tegen het oortje van haar kitten en ging daarna weer goed liggen. 'De volgende dag voelde frisjes aan en toen we allemaal naar de hemel keken zagen we de donkstere regen wolken hangen die ik ooit in mijn leven gezien had. De regen verkoelde de grond en liet de planten weer aangroeien waardoor de konijnen weer uit het woud te voorschijn kwamen en zich weer in hun holen thuis voelde.' beëindigde ze haar verhaal en zag dat er zeker de helft van de kittens begonnen te gapen. 'Ik denk dat jullie maar naar je nest toe moeten en even gaan slapen. kom maar hier lieverd.' miauwde ze licht dwingend en stond op om Mistkit te leiden met haar voorpoot. Ze legde die op haar rug en achterwerk en leiden de kitten met zachte dwang het nest in. Zodra ze goed zou liggen zou Goldmoon zich om haar dochtertje heen leggen en haar grijze lijfje gaan wassen.
Terug naar boven Ga naar beneden
BerichtOnderwerp: Re: All the adventures    All the adventures Icon_minitimedi 24 nov 2020 - 16:07

Mistkit keek haar moeder aan: 'Dat was een heel spannend verhaal!' Ze vond het fijn als haar moeder haar wastte ze voelde zich een beetje lichtjes. ( Ze had wel gelijk over het slapen...) Ze knipperde met haar oogjes en keek haar moeder weer aan: 'Kan je later nog een verhaal vertellen?' Ze gaapte en keek slaperig naar de uitgang van de Nursery. (Het was een drukke dag geweest.)
Terug naar boven Ga naar beneden
Goldmoon
Member
All the adventures DPKsfdL
17
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Goldmoon
BerichtOnderwerp: Re: All the adventures    All the adventures Icon_minitimedi 24 nov 2020 - 21:19

Haar tong ging ritmisch en soms krachtig als ze een vlo tegen kwam om die dan tussen haar tanden te kraken. Ze wilde haar kitten zo vrij mogelijk van die vieze incekten zouden. Haar dochtertje zei dat het een spannend verhaaltje was. 'Het was ook een spannend avontuur geweest.' Murmelde ze tussen twee likken door en luisterde naar de vraag van Mistkit. 'Natuurlijk meisje. Ik zal straks nog een mooi verhaal vertellen.' snorde ze en krulde zich om de grijze kitten heen. Het was ergens wel fijn dat ze maar 1 kitten had om warm te houden en te voeden, maar misschien kreeg ze later nog wel meer kittens en een groter nest dan met Mistkit? dan zou zij de grote zus worden. Een zachte glimlach verscheen op haar lippen en ze legde haar pluizige staart over Mistkit heen.

(Wilde je hier door gaan of een nieuw topic beginnen?)
Terug naar boven Ga naar beneden
 
All the adventures
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Nursery-
Ga naar: